Cansu
Bilgili
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatına Göre Alınır Mı?
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Güncel Fiyatı 34400.0 Tl'den Satılmaktadır.
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Memnuniyet Durumu Nedir?
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Detaylı Bilgi
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, NC DEMİR DÖKÜM Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 34400.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Kullananlar
34400.0 Tl ye satışta olan Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Teşekkür ederiz beklediğimizden daha iyi soğutuyo
İsim: Halil i. D.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba ürün sıfır kapalı kutu ve 3 yıl garantili değil mi ?
Cevap: YANİŞ STOK YÜKLEDİM İPTAL EDEBİLİRMİSİZ RİCA ETSEM
Soru: iç ve dış ünitesi birliktemidir.
Cevap: Merhaba
Evet 2 parçadan oluşmaktadır. İç ve dış ünite
Soru: ürün teşhir ürünü mü
hayır Ürün satışa el verişli haldedir.
Soru: İyi günler. Bu ürünün 12000 btu olan modelin diş ünitesi ölçüsü A5 12000 btu ile aynımıdır.
Cevap: Muhtemelen efendim kion dış ünite ölçüsü olarak aratırsanız teyitlenir
Soru: R32 gazlı mi? motor garantisi kaç yıl?
Cevap: demir döküm türkiye official sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: Genıslik üc bucuk uzunluk altı metre kışin sıcak olurmu oda bu ölçulerde
Cevap: 20-25 metre kare ise yeterli
Soru: efendim kion modeli ile A5 modeli arasındaki fark nedir hangi daha iyi olur detaylı açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler
Cevap: kion A5 den sonra cıkan model verimlilik acısından kion daha verimli A5 daha çok özellikli internette karşılatırma yapılan sitelerden bakabilirsiniz tüm özellikleri orda sıralamışlar
Soru: Montajı sizemi ait antalya
Cevap: Merhabalar efendim,kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.
Soru: merhaba ürün bize mi geliyor yetkili servise mi gidiyor ?
Cevap: Size efendim servis gelip kurulum yapıyor
Soru: Sıva tesisatımız 3lü kablo uygunmudur bu cihaz
Cevap: Merhabalar. Demirdöküm çağrı merkezinden servis desteği talep ederek sorunuzu yöneltebilirsiniz.
Soru: kurulum varmı.birde kuruluma ECA personelimi geliyor
Cevap: Ücretsiz kurulum ve demirdöküm servisi gelecek
Soru: Oturma odası kac metrekareyı kısın ısıtır
Cevap: 20-25 metre2 arası
Soru: mrba iyi günler bu nc ne anlama geliyor kilma alacam da demir döküm bir tane nc var birane nc yazmıyor ne alama geliyor efenim
Cevap: Merhabalar siz nc yi dikkate almayın ürün demirdöküm 12000 btu kion seridir sıcak soğuk özelliği mevcuttur iki artılıdır yani a plus plus olarak geçiyor sıfır kapalı kutu gönderiyoruz şimdiden alıcısına hayırlı olsun
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Resimleri
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Güncel Fiyatı 34400.0 Tl'den Satılmaktadır.
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Memnuniyet Durumu Nedir?
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Detaylı Bilgi
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, NC DEMİR DÖKÜM Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 34400.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Kullananlar
34400.0 Tl ye satışta olan Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Teşekkür ederiz beklediğimizden daha iyi soğutuyo
İsim: Halil i. D.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba ürün sıfır kapalı kutu ve 3 yıl garantili değil mi ?
Cevap: YANİŞ STOK YÜKLEDİM İPTAL EDEBİLİRMİSİZ RİCA ETSEM
Soru: iç ve dış ünitesi birliktemidir.
Soru: ürün teşhir ürünü mü
Soru: İyi günler. Bu ürünün 12000 btu olan modelin diş ünitesi ölçüsü A5 12000 btu ile aynımıdır.
Cevap: Muhtemelen efendim kion dış ünite ölçüsü olarak aratırsanız teyitlenir
Soru: R32 gazlı mi? motor garantisi kaç yıl?
Cevap: demir döküm türkiye official sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: Genıslik üc bucuk uzunluk altı metre kışin sıcak olurmu oda bu ölçulerde
Cevap: 20-25 metre kare ise yeterli
Soru: efendim kion modeli ile A5 modeli arasındaki fark nedir hangi daha iyi olur detaylı açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler
Cevap: kion A5 den sonra cıkan model verimlilik acısından kion daha verimli A5 daha çok özellikli internette karşılatırma yapılan sitelerden bakabilirsiniz tüm özellikleri orda sıralamışlar
Soru: Montajı sizemi ait antalya
Cevap: Merhabalar efendim,kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.
Soru: merhaba ürün bize mi geliyor yetkili servise mi gidiyor ?
Cevap: Size efendim servis gelip kurulum yapıyor
Soru: Sıva tesisatımız 3lü kablo uygunmudur bu cihaz
Cevap: Merhabalar. Demirdöküm çağrı merkezinden servis desteği talep ederek sorunuzu yöneltebilirsiniz.
Soru: kurulum varmı.birde kuruluma ECA personelimi geliyor
Cevap: Ücretsiz kurulum ve demirdöküm servisi gelecek
Soru: Oturma odası kac metrekareyı kısın ısıtır
Cevap: 20-25 metre2 arası
Soru: mrba iyi günler bu nc ne anlama geliyor kilma alacam da demir döküm bir tane nc var birane nc yazmıyor ne alama geliyor efenim
Cevap: Merhabalar siz nc yi dikkate almayın ürün demirdöküm 12000 btu kion seridir sıcak soğuk özelliği mevcuttur iki artılıdır yani a plus plus olarak geçiyor sıfır kapalı kutu gönderiyoruz şimdiden alıcısına hayırlı olsun
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Resimleri
Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
NC DEMİR DÖKÜM Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NC DEMİR DÖKÜM Demirdöküm Kion 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.