Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Alanlar Memnun Mu ?

Nihan

Bilgili
Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı En Düşük Fiyat Nerede?
Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Şu Andaki Fiyatı 254.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Memnuniyet Oranı Nedir?

Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Hakkında yaklaşık 79 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .

Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Ürün Bilgisi

Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Ürününün Satıcısı, GRIMELANGE Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı ürününü 254.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Ürünü Kullananların Görüşleri
254.99 Tl ye satışta olan Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
79 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5

Yorum: Harika bir ürün,çok şık ve kaliteli ancak bir beden küçük almak gerekiyormuş
İsim: B** B**
Tarih: 10 Haziran 2023
Beden: Boy:192cm
Satıcı: GRIMELANGE

Yorum: Beden olarak byük geldi bi beden küçüğünü alabilirsiniz
İsim: A** Z**
Tarih: 22 Ocak 2023
Beden: Beden:XL

Yorum: Aslında güzel bi eşofmandı. Yazın da giyilirdi. ben bir beden büyük aldım salaş dursun diye şalvar gibi oldu. Bunun dışında gayet hoş paçalarındaki ip detayı güzel duruyo.
İsim: H** A**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Beden: Boy:157cm

Yorum: 1-2 beden küçük sipariş verin - M beden XL qibi çıktı
İsim: **** ****
Tarih: 30 Eylül 2023
Beden: Beden:M

Yorum: Kaliteli ve rahat dar istiyorsanız bir beden küçük alınabilir
İsim: D** E**
Tarih: 16 Kasım 2022
Beden: Beden:XL

Yorum: o kadar geniş ki,xs beden aldım bir de...
İsim: m** ç**
Tarih: 29 Ocak 2023
Beden: Beden:XS

Yorum: 156 boy 51 kiloyum s beden aldım beli gerçekten baya bol ben bel kısmına lastik ekledim onun haricinde boyu kumaşı ve rahatlığı güzel bence
Tarih: 03 Mart 2023
Beden: Beden:S

Yorum: anneme aldım iyi sebdi
İsim: B** İ**
Tarih: 10 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: 40bedenim S tam oldu. Kalın bi penyesi var. Ben çok beğendim
İsim: E** E**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: kalıbı çok geniş bir hatta iki beden küçük alabilirsiniz
İsim: P** Ö**
Tarih: 05 Eylül 2023

Yorum: Çok şık kaliteli ve rahat
İsim: H** Ö** Y**
Tarih: 01 Mart 2023

Yorum: Tam bedenizi ala bilersiz
İsim: V** A**
Tarih: 04 Ekim 2023

Yorum: Kumaşı güzel ben 1 beden küçük tercih etmiştim ama 2 beden küçük bile alınabilir biraz geniş kalıp
İsim: A** U**
Tarih: 10 Şubat 2024
Beden: Boy:167cm

Yorum: efsana kalite . hediye aldim çok begendiler. yine yeniden siz ..
İsim: A** T**
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: Xs bile çok bol oldu 48 kiloyum yaptırdım kaç parmak kadar ama güzel ürün
İsim: B** Ö**
Tarih: 18 Kasım 2022

Yorum: modelinide kupasında beğenmedim 2 beden küçük alinmali
İsim: e** y** g**
Tarih: 18 Eylül 2023
Beden: Beden:L

Yorum: kapri resmi paçalar kısacık oldu s aldım 1.68 boyum, direkt iade beli de inanılmaz bol düsük bel
İsim: G** D**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: Tövbe est. Xs imiş bu xl bu arkadaşlar 40-45 kilo kızlar bir bacağa girer ve asla yumoş kalın vs değil serseri buldum önermem. Bir fotoğraf bile koymamış hayrına arttım erkeklere önerebilirim ancak tam onların tarzı salaş ince bileği sıkar bel geniş normal bel ki yeni modaya göre düşük kalıyor ama en önemlisi xs böyle bir şey değil ahsnanajajs
İsim: K** T**
Tarih: 14 Kasım 2022

Yorum: Çok memnun kaldık tavsiye ederim
İsim: R** B** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ağustos 2023

Yorum: Grimelange 🖤
İsim: N** A** G**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Beden: Boy:170cm

Yorum: hic guzel degil s aldik o bile cok genis esofman degil de pijama gibi
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Kendi bedeninizi alın. Bel kısmı çok büyük olur bol dursun diye büyük alayım dedim belimde durmuyor komple düşüyor ve ayarlamalı değil
İsim: E** Y**
Tarih: 02 Aralık 2022
Beden: Beden:L

Yorum: güzel beğendim
İsim: C** S**
Tarih: 10 Eylül 2023

Yorum: Harika asla diz yapmadı 57 kiloya xs aldım çok rahat
İsim: M** A**
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel kumaşı bir beden küçükte olurmuş kalıp büyük
İsim: A** T**
Tarih: 20 Şubat 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: Ürün gerçek anlamda kalitelidir. Alın bence. Fiyatı da uygun. Hem de çok rahat.
İsim: K** E**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Beden: Boy:175cm

Yorum: kumaşı ve kalitesi süper ama dar seviyorsanız 2 bedene kadar küçük alabilirsiniz. Boyu biraz kısa gibi ama boyunuza göre değişkenlik gösterebilir. Fiyat performans ürünü tavsiye ederim.
İsim: E** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Haziran 2023

Yorum: Kalıbı oldukça büyük mevsimlik kumaşı gayet güzel
İsim: A** D**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: hamileyim diye almıştım bi tık büyük geldi beli ama genel olarak cok rahat
İsim: C** G**
Tarih: 07 Ekim 2023

Yorum: Kalıbı fail
İsim: D** E** K**
Tarih: 25 Mart 2023

Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Xl ölçüleri nedir
Cevap: merhabalar xl beden boy 105 cm / kemer (bel) 38 cm / basen 57 cm . Keyifli alışverişler dileriz

Soru: Merhaba ici polarli mi
Cevap: Merhabalar, ürünümüz 3 iplik şardonludur. Kalın kışlık kumaştır. Kış aylarında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 90 kg kaç beden olur acaba
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhabalar paçaları hem normal hemde büzgülü mü kullanılıyor
Cevap: Merhaba evet ürünümüzun pacasinda lastik ve stoper mevcut tercihinize göre normal veya büzgülü kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: Merhaba mankendeki askılı büstiyer nereden var mı bulamadım esofmanın üstündeki
Cevap: Merhaba efendim bize aittir satışa sunulacaktır keyifli alışverişler dileriz

Soru: 1.58 52 kiloyum hangi beden almalıyım ? Kalıpları bol deniyor
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhabalar. Kumaşı likralı mı ?
Cevap: merhabalar efendım kumaş %75 pamuk %25 polyesterdir

Soru: farklı rengi gelir mi
Cevap: Merhabalar, stoklarımız yenilecektir. Takipte kalabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba,162cm biy 96 kg için hangi beden uygun olur?
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 69 kiloyum s beden olur mu acaba
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Yeniden merhaba bana bilgi verilecekdi lütfen ilgilemebilirmisiniz
Cevap: Merhabalar efendim konu nedir ben yardımcı olayim

Soru: Merhaba 80 kilo için hangi beden uygun olur ne dar ne de aşırı bol (yapışmayacak şekilde)
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba.boy 156 kilo 64 kac beden uygun olur?
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba, 165cm 81kg göbekli ve basenli bir vücut için hangi bedeni önerirsiniz?
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba ürün bol kalıp mi 70 kiloyum çok bol ve çok dar durmadini istemiyorum hangi beden onerirsiniz
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Nolur bu üründe görseldeki saten siyah büstiyer hakkında bilgi verin bana🥺🥺
Cevap: Merhabalar, mankenin üzerinde ki bustiyer satışta değildir. Dilerseniz sayfamızdan benzer ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba dusuk bel mi
Cevap: Düşük bel değildir

Soru: Şuan tek merak ettiğim mankenin üzerindeki büstiyer tarzı top hangı markanın ve nerden bulabılırım
Cevap: https://ty.gl/r03uoy02ic Mağazamıza ait çok güzel crop ve büstiyerler mevcuttur Dilerseniz ürünlerimize göz atabilirsiniz Keyifli alışverişler dileriz

Soru: 172 boy 50 kiloyum mankendeki gibi durması için hangi beden almaliyim

Soru: boy 160 kilo 56 normalde salaş mı ? salaşsa bedenime olabilecek hangisi sizce eğer salaş değilse sizce bol durması için hangi beden olmalı

Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Dasha Kadın Paçası Lastikli Relaxed Kalıp Siyah Eşofman Altı En Uygun Satış Linki