D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim ?

Cansu

Bilgili
D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Satın Alır Mısınız?
D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Mevcut Fiyatı 459.89 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Detaylı Açıklama

D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Daxtors D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı ürününü 459.89 Tl'den Satılmaktadır.

D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Yorum Ve Değerlendirmeler
459.89 Tl ye satışta olan D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: gayet rahat bir numara küçük alabilirsiniz
İsim: G** A**
Tarih: 21 Haziran 2024
Beden: Beden:39
Satıcı: DAXTORS

Yorum: Ürün güzel ama 1 numara büyükle değiştirdik bide önündeki tokası farklı renk
İsim: S** E**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Beden:40

Yorum: Gayet güzel ve rahat
İsim: Ş** T**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: ayakkabı çok rahat fiyatı da çok iyi tam ayak numarama göre aldım yumuşacık mükemmel teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Beden:36

Yorum: çok güzel beğendim ilk aldığım büyük geldi 1 numara küçük aldım güzel ama çok sıkıyor bu sefer
Tarih: 28 Haziran 2024

Yorum: derisi yumuşak, sadece biraz kalıbı büyük
İsim: A** A**
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Anneö çok beğendi
İsim: C** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Mayıs 2024

Yorum: Irun güzel ve çok rahat ama ben altın rengi sipariş verdim gümüş gönderdiler
İsim: M** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Ağustos 2024

Yorum: kalıplar biraz küçük ama kalitesi iyi
İsim: H** K**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Beden:40

Yorum: Ürün fiyatına göre çok çok kaliteli ve ortopedik içi çok rahat ve şık bir tık topuğu var boyu güzel yükseltiyor annem için aldım çok beğendi tam beden
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: urun cok guzeldi. teslimat hızı orta. tabani cok yumusak. ama gorseldeki gibi gold degil platin renk bir aksesuarla gönderildi. gorselden farkli bir urun gonderildigi icin bu puani veriyorum. yoksa ayakkabı çok rahat ve tam kalıptı.
İsim: R** E** A**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: Fotoğrafla alakasi yok yanlar yürüyünce açılıyor farklı marka etiketi var pazarda çarşıda satilanin aynısı 😔
İsim: n** d**
Tarih: 07 Temmuz 2024
Beden: Beden:38

D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: 40 numara ne zaman gelir?
Cevap: merhaba efendim önümüzdeki hafta stokta olucak iyi günler

Soru: üzerindeki zincir detayı golt degil mi?
Cevap: Merhaba efendim görseldeki gibidir gold iyi günler dileriz

Soru: material nədir?
Cevap: Merhaba efendim birinci kalite suni deridir full ortopediktir iyi günler dileriz

Soru: Kışlık mı yazlık mı
Cevap: merhaba mevsimliktir efendim

Soru: topuk boyu kaç cm
Cevap: merhaba 3cm

Soru: Garantisi var mı acaba
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: kolay gelsin benim ayaklarım taraklı babet giyinemem bu ürünün kullanımı rahat mıdır bana uygun olur mu
Cevap: Merhaba efendim çok yumuşak ve rahat bir uygundur ayaklarınız için uygun olur iyi günler dileriz

Soru: merhaba garanti süresi ne kadardır. ve buradan aldığımız ürünü size garanti kapsamında zarar gelirse nasıl gönderim yapıyoruz.
Cevap: merhaba 3 ay garantilidir herhangi bir sorunda burdan analize gönderebilirsiniz

D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

D602 Günlük Ortopedik Garantili Kadın Loafer Ayakkabı En Uygun Satış Linki