Dilber
Bilgili
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Tavsiye Eder Misiniz?
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Şuanki Fiyatı Ne Kadar 299.9 Tl'den Satılmaktadır.
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Gerçekten İyi Mi?
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Teknik Detaylar
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Ürününün Satıcısı, Golden Needle Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası ürününü 299.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Yorumlar Hakkında Bilgi
299.9 Tl ye satışta olan Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Özenle paketlenmişti ve rengi çok tatlı aşırı işlevsel bir ürün akşamdan sarıp sabah mis gibi kuaförden çıkmış gibi dalga hacim oluyor
İsim: Zehra M.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Golden Needle
Yorum: Çok büyük kolaylik, 1 saatte bile inanilmaz guzel bukleler
İsim: R** Y** A**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Çok özenliydi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: cok isime yariyo kurtarıcım
İsim: r** c**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: daha kullanmadım ama bana normal tek parça olanlardansa bu daha mantıklı geldi. bir de hediye toka yollamışlar teşekkür ederim. keseli olması bence en iyi artısı.
İsim: F** G**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Kargo hızlıydı . Maşa yapmak istemeyenler için ürün güzel.
İsim: V** A** S** B**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Sarması biraz zor ama ürün sağlam
İsim: Y** Y** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Eylül 2024
Yorum: Aşırı özenli bir paketleme. Çok kaliteli. Fön çektikten sonra saçlarımı sardım. Dalgalalar uzun süre kaldı.
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: R** C**
Beden: 09 Eylül 2024
Yorum: Tam görseldeki gibi çok güzel ve kaliteli teşekkürler
İsim: B** D** A**
Beden: 23 Ağustos 2024
Yorum: Ben bunu beceremiyorum bir yerde hata var
ürün güzel
İsim: E** Y**
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: kalınlığı kaç cm
Cevap: merhaba 3.5 cm
Soru: uzunluğu kaç cm acaba
Cevap: Merhaba, 26cm
Soru: merhaba içinde tel var mı?
Cevap: Merhaba, hayır tel yok, yumuşak silikon dolgu var
Soru: hangi ilden çıkış yapacak
Cevap: İstanbul’dan gönderim sağlıyoruz
Soru: 3 ü birleşince mi 26 yoksa biri mi 26 cm ve kalınlığı ne kadar
Cevap: Biri 26 cm 4cm kalınlığı var efendim
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Ürünün Fotoğrafları
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Şuanki Fiyatı Ne Kadar 299.9 Tl'den Satılmaktadır.
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Gerçekten İyi Mi?
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Teknik Detaylar
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Ürününün Satıcısı, Golden Needle Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası ürününü 299.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Yorumlar Hakkında Bilgi
299.9 Tl ye satışta olan Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Özenle paketlenmişti ve rengi çok tatlı aşırı işlevsel bir ürün akşamdan sarıp sabah mis gibi kuaförden çıkmış gibi dalga hacim oluyor
İsim: Zehra M.
Yorum: Çok büyük kolaylik, 1 saatte bile inanilmaz guzel bukleler
İsim: R** Y** A**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Çok özenliydi teşekkürler
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: cok isime yariyo kurtarıcım
İsim: r** c**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: daha kullanmadım ama bana normal tek parça olanlardansa bu daha mantıklı geldi. bir de hediye toka yollamışlar teşekkür ederim. keseli olması bence en iyi artısı.
İsim: F** G**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Kargo hızlıydı . Maşa yapmak istemeyenler için ürün güzel.
İsim: V** A** S** B**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Sarması biraz zor ama ürün sağlam
İsim: Y** Y** ö**
Beden: 08 Eylül 2024
Yorum: Aşırı özenli bir paketleme. Çok kaliteli. Fön çektikten sonra saçlarımı sardım. Dalgalalar uzun süre kaldı.
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: R** C**
Beden: 09 Eylül 2024
Yorum: Tam görseldeki gibi çok güzel ve kaliteli teşekkürler
İsim: B** D** A**
Beden: 23 Ağustos 2024
Yorum: Ben bunu beceremiyorum bir yerde hata var
İsim: E** Y**
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: kalınlığı kaç cm
Cevap: merhaba 3.5 cm
Soru: uzunluğu kaç cm acaba
Cevap: Merhaba, 26cm
Soru: merhaba içinde tel var mı?
Cevap: Merhaba, hayır tel yok, yumuşak silikon dolgu var
Soru: hangi ilden çıkış yapacak
Cevap: İstanbul’dan gönderim sağlıyoruz
Soru: 3 ü birleşince mi 26 yoksa biri mi 26 cm ve kalınlığı ne kadar
Cevap: Biri 26 cm 4cm kalınlığı var efendim
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Ürünün Fotoğrafları
Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası En Uygun Satış Linki
Golden Needle Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Golden Needle Çıtçıtlı Bigudi Sosisi Isısız Saç Şekillendirici Lacivert 3 Saç Bigudisi Ve Saklama Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.