Seren
Bilgili
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Şu Anki Fiyatı 21435.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Kaç Kişi Memnun?
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Hakkında yaklaşık 501 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Ürün Açıklaması
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Ürününün Satıcısı, Profilo CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf ürününü 21435.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Kullanıcı Geri Bildirimleri
21435.0 Tl ye satışta olan CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
501 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok süper bir makina
İsim: F** Ç**
Tarih: 22 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: kargo çok hızlı köyümüze kadar getirdiler ürün çok kaliteli firmagüvenilir servis kurulumunu yaptı çok memnun kaldık 3 yıl garantiolması çok iyi
İsim: **** ****
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: sapasağlam elime ulaştı teşekkürler.
İsim: s** G**
Tarih: 10 Nisan 2023
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: güzel hediye almıstım. memnun kaldı
İsim: B** Ö**
Yorum: Kardeşime aldık çok membun kalmış
Tarih: 29 Mart 2023
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: Çok temiz yıkıyor. Başarılı
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: çeyizim için aldım henüz açmadım
İsim: A** d**
Tarih: 10 Mart 2023
Yorum: Çeyizimr aldım dışarıya göre çok uygun sorunsuz geldi
İsim: G** G**
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: arabama aldım hala kullanıyor sorunsuz.
İsim: H** A**
Tarih: 17 Şubat 2023
Satıcı: haydiAL
Yorum: Gayet güzel
İsim: S** A**
Tarih: 11 Şubat 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: kaliteli güzel
İsim: l** A**
Tarih: 20 Ocak 2023
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: Gerçek Profilo kalitesi satıcı gayet ilgili ve dikkatli teslimat herkesetavsiye ederim
İsim: B** K**
Tarih: 10 Ocak 2023
Satıcı: ÜLKEA
Yorum: Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok memnunum iyiki almışım tavsiye ederim
Tarih: 28 Aralık 2022
Satıcı: VEYİSOĞLU
Yorum: Daha önce de bosh-siemens-profilo grubunu kullanıyordum. Beyaz esyaalmadan bu konuları çok araştıran birisi olarak son kararım profilooldu. kalite performans ve sessiligiyle çok memnun ediyor. Fazladüşünmeden alabilirsiniz.Karakuslar İskenderun bayisine ve cevalojistige çok teşekkürler. kisa zamanda ve sorunsuz geldi.
İsim: S** K**
Tarih: 24 Aralık 2022
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı tavsiye ederim çok güzel
İsim: k** e**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Anneme aldıgım için fotograf ekleyemiyorum ama çok güzel sağlam geldiçok teşekkğr ederim
İsim: Kübra G.
Tarih: 21 Ekim 2022
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: çok güzel makina tavsiye ederim
İsim: m** b**
Tarih: 09 Eylül 2022
Yorum: Profilo gerçekten güzel bir makina kullanıyoruz çok sessiz tertemizyıkıyor teşekkür ederiz Trendyolağazasina
İsim: M** s**
Tarih: 08 Eylül 2022
Satıcı: evdünyası
Yorum: korkusuz alin çok süper makina
İsim: Y** C**
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Güzel kaliteli ürün
İsim: A** G**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün güvenli bir şekilde sorunsuz geldi
İsim: S** S**
Tarih: 19 Nisan 2022
Yorum: cok memnun kaldım.İyiki Profilo aldim.
İsim: y** s** g**
Tarih: 24 Mart 2022
Satıcı: anadolu pazarlama
Yorum: Gayet güzel. Naklıye de çok yardımcı oldu sağolsun. Eve kadar çıkardı.Tavsiye ederım
İsim: Dogan K.
Tarih: 13 Mart 2022
Satıcı: ENiyifiyat
Yorum: Çık az deterjanla üstün performans gösteriyor, leke uzmanı seçimiylelekeleri tamamen çıkarıyor, zaman erteleme de çok kullanışlı. Bosch veSiemens ten farkı yok. horoz lojistik 15 günde getirdi karga değiştirilebilir
İsim: S** E**
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: ürünü yeni evim için aldım annemlerde aynısını almıştı memnun kaldık
İsim: G** Ç**
Tarih: 13 Şubat 2022
Satıcı: TEKNOPA
Yorum: çok memnunuz güzel ürün kayınvalideme aldık çok beğendi teslimat iyiydiservisten de memnun kaldık
İsim: Münire G.
Tarih: 10 Şubat 2022
Yorum: 3yıllık kullanıcıyım çok memnunuz
İsim: f** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Şubat 2022
Yorum: ürün gayet güzel sessiz çalışıyor aile beğendi teşekkürler
İsim: F** s**
Tarih: 15 Ocak 2022
Satıcı: Aksiyon Pazarlama
Yorum: üründen çok memnun kaldım daha 1 hafta oldu alalı çok sessiz çalışıyorve istenilen performans sağlıyor tek sıkıntısı program saati çok uzunama yıkamasını gördükten sonra bu değer diyorum teşekkürler profilo
İsim: M** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2021
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Ürün hemen kargoya verildi cok çabuk ve sağlam birsekilde teslim aldım.Borusan lojistik ve Profilo servis elemanları çok profesyonelce ürünügetirip kurdular, hizmetlerinden çok memnun kaldım. Makina da çok şıkgörünüyor, program çeşitleri bol. Henüz 1 kere kullandım gayet sessizçalışıyor ve iyi yıkıyor.
İsim: o** e**
Tarih: 07 Aralık 2021
Satıcı: Vizyona
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Ürüne Dair Sorular
Soru: ürün leke uzmanı özelliği taşıyor mu acaba
Cevap: Merhabalar efendim evet leke uzmanı özelliği mevcut
Soru: merhaba biz makinayı kurduk dün. ve dün yıkadı bugün yıkamıyor. Anlamadım su aldı iki döndürdü kaldı öyle
Cevap: Merhabalar Profilo müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz
Soru: Çift kişilik yorgan yıkamak için 9 mu 10 kg luk makine de daha iyi randıman alırım
Cevap: İkisinde olur efendim sıkıntı olmaz
Soru: leke çıkarma programı varmı
Cevap: merhabalar vardır efendim ...
Soru: Çamaşır makinesi geldikten sonra kurulum nasıl oluyor
Cevap: merhabalar firmamızda çalışan aradaşlar size yardımcı oluyorlar efendim gelen barkodun üstünde telefon numarsından arayabilrisiniz ...
Soru: kurulum u daha sonra istediğimiz zaman yaptıra bilirmiyiz
Cevap: Merhabalar malasef üründe kurulum zorunluluğu var
Soru: Ürün Profilo Garantisinde mi? Problem olduğunda yada kurulum için Profilo servisini mi aramalıyız?
Cevap: Merhaba.. ürünlerimiz profilo garantilidir servis kurulumu için sizlerle iletişime geçiyoruz efendim.
Soru: Kars/Merkez
Cevap: hemen kurulum yapıalcaksa eve kadar teslim ve ücretsiz kurulum şekilde gönderiyoruz
Soru: Yeni çıkan serisi mi acaba? Buhar teknolojisi var mı? A sınıfı mı?
Cevap: merhaba efendim, maalesef buhar destek özelliği yoktur,
Soru: Tamam hatırlatıcam
Cevap: merhaba iyi günler ürünler horoz lojistik tarafından belli gün ve saat aralığıyla teslim alınıyor ve sizlere teslim ediliyor bu süreçte gün saat için sizlere tam süre veremiyoruz genellikle 1 haftaya teslim oluyor
Soru: Merhaba kolay gelsin üründen Çeyiz eşyası olarak almak istiyorum ama ürünü kurmayı düşünmüyorum kurulum evet yazıyor garantide sorun olur mu
Cevap: Merhabalar üründe kurulum zorunluluğu var
Soru: Merhabalar çeyiz için alacağım kurulum hemen yapılmayacak ilerleyen tarihlerde kurulum yapılabilir mi ve ücretsiz mi olur ileri tarihe yapılan kurulum da .
Cevap: Ücretsiz efendim. İleri tarihli kurulum yapılabilir. Kurulumdan sonra başlar garantisi
Soru: 84 cm yüksekliği olan çamaşır makineniz var mı
Cevap: Çamaşır makinelerinde ölçü evrenseldir efendim isterseniz üst tablayı söktüünüzde O dediğiniz ölçüye gelir
Soru: Ürünüm kargoya ne zaman verilcek
Cevap: kargolandı efendim
Soru: bidaha trendyoldan alışveriş yapmicam ürünü @10300 e aldım şimdi fiyat düşmüş

Cevap: Merhabalar kampanyalara göre fiyatlar değişiklik gösterebiliyor
Soru: iyi günler Hangi Kargo firmasiyla çalışıyorsunuz Gaziantep İslahiye ye dağıtım var mi
Cevap: Merhabalar, Ürünü Borusan Lojistik ile gönderiyoruz efendim. Katınıza kadar çıkarmakta olup tahmini teslimat süresi 5-10 iş günü arasındadır. Ürün elinize ulaştığında her tarafını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer ambalajında hasar v.s varsa kargo yetkilisinden hasar tespit tutanağı alarak işlem sağlanmaktadır. Faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir yetkili servis faturanız ile kurulum sağlamaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: tüm programlar 9 kilomu diye sormuştum özelliklerine bakın demişsiniz ,baktım program ların ağırlık kapasıtesini yazmıyor ,bazı makinalarda bir iki program dışında satıcıya belirtilen ağırlık bulunmuyor. bundan emin olmak için soruyorum ona göre alacam ürününüzü bu benim için önemli örneğin yorgan yıkama kaç kilo?
Cevap: Merabalar Profilo müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz biz bu bilgiye sahip değiliz
Soru: merhaba kurulumu yaptırma süresi en son ne kadar zaman sonra olur kurulum süresi varmı su zaman sonunda mecbur kurulmalı diye
Cevap: Merhabalar, 3 yıl içinde kurulum yaptırmanız gerekiyor
Soru: kurulum ücretlimi
Cevap: ÜCRETSİZ EFENDİM
Soru: Kurulum şartı var mı çeyizlik almak istiyorum cevap
Cevap: merhabalar sadece kurulum yaptırırken bizi ararsanız sorun olmaz efendim ....
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Görsel Galerisi
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Şu Anki Fiyatı 21435.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Kaç Kişi Memnun?
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Hakkında yaklaşık 501 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Ürün Açıklaması
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Ürününün Satıcısı, Profilo CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf ürününü 21435.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Kullanıcı Geri Bildirimleri
21435.0 Tl ye satışta olan CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
501 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok süper bir makina
İsim: F** Ç**
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: kargo çok hızlı köyümüze kadar getirdiler ürün çok kaliteli firmagüvenilir servis kurulumunu yaptı çok memnun kaldık 3 yıl garantiolması çok iyi
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: sapasağlam elime ulaştı teşekkürler.
İsim: s** G**
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: güzel hediye almıstım. memnun kaldı
İsim: B** Ö**
Yorum: Kardeşime aldık çok membun kalmış
Tarih: 29 Mart 2023
Yorum: Çok temiz yıkıyor. Başarılı
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: çeyizim için aldım henüz açmadım
İsim: A** d**
Tarih: 10 Mart 2023
Yorum: Çeyizimr aldım dışarıya göre çok uygun sorunsuz geldi
İsim: G** G**
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: arabama aldım hala kullanıyor sorunsuz.
İsim: H** A**
Tarih: 17 Şubat 2023
Yorum: Gayet güzel
Tarih: 11 Şubat 2023
Yorum: kaliteli güzel
İsim: l** A**
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Gerçek Profilo kalitesi satıcı gayet ilgili ve dikkatli teslimat herkesetavsiye ederim
İsim: B** K**
Tarih: 10 Ocak 2023
Satıcı: ÜLKEA
Yorum: Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok memnunum iyiki almışım tavsiye ederim
Tarih: 28 Aralık 2022
Satıcı: VEYİSOĞLU
Yorum: Daha önce de bosh-siemens-profilo grubunu kullanıyordum. Beyaz esyaalmadan bu konuları çok araştıran birisi olarak son kararım profilooldu. kalite performans ve sessiligiyle çok memnun ediyor. Fazladüşünmeden alabilirsiniz.Karakuslar İskenderun bayisine ve cevalojistige çok teşekkürler. kisa zamanda ve sorunsuz geldi.
İsim: S** K**
Tarih: 24 Aralık 2022
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı tavsiye ederim çok güzel
İsim: k** e**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Anneme aldıgım için fotograf ekleyemiyorum ama çok güzel sağlam geldiçok teşekkğr ederim
İsim: Kübra G.
Tarih: 21 Ekim 2022
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: çok güzel makina tavsiye ederim
İsim: m** b**
Tarih: 09 Eylül 2022
Yorum: Profilo gerçekten güzel bir makina kullanıyoruz çok sessiz tertemizyıkıyor teşekkür ederiz Trendyolağazasina
İsim: M** s**
Tarih: 08 Eylül 2022
Satıcı: evdünyası
Yorum: korkusuz alin çok süper makina
İsim: Y** C**
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Güzel kaliteli ürün
İsim: A** G**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün güvenli bir şekilde sorunsuz geldi
İsim: S** S**
Tarih: 19 Nisan 2022
Yorum: cok memnun kaldım.İyiki Profilo aldim.
İsim: y** s** g**
Tarih: 24 Mart 2022
Satıcı: anadolu pazarlama
Yorum: Gayet güzel. Naklıye de çok yardımcı oldu sağolsun. Eve kadar çıkardı.Tavsiye ederım
İsim: Dogan K.
Tarih: 13 Mart 2022
Satıcı: ENiyifiyat
Yorum: Çık az deterjanla üstün performans gösteriyor, leke uzmanı seçimiylelekeleri tamamen çıkarıyor, zaman erteleme de çok kullanışlı. Bosch veSiemens ten farkı yok. horoz lojistik 15 günde getirdi karga değiştirilebilir
İsim: S** E**
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: ürünü yeni evim için aldım annemlerde aynısını almıştı memnun kaldık
İsim: G** Ç**
Tarih: 13 Şubat 2022
Yorum: çok memnunuz güzel ürün kayınvalideme aldık çok beğendi teslimat iyiydiservisten de memnun kaldık
İsim: Münire G.
Tarih: 10 Şubat 2022
Yorum: 3yıllık kullanıcıyım çok memnunuz
İsim: f** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Şubat 2022
Yorum: ürün gayet güzel sessiz çalışıyor aile beğendi teşekkürler
İsim: F** s**
Tarih: 15 Ocak 2022
Satıcı: Aksiyon Pazarlama
Yorum: üründen çok memnun kaldım daha 1 hafta oldu alalı çok sessiz çalışıyorve istenilen performans sağlıyor tek sıkıntısı program saati çok uzunama yıkamasını gördükten sonra bu değer diyorum teşekkürler profilo
İsim: M** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2021
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Ürün hemen kargoya verildi cok çabuk ve sağlam birsekilde teslim aldım.Borusan lojistik ve Profilo servis elemanları çok profesyonelce ürünügetirip kurdular, hizmetlerinden çok memnun kaldım. Makina da çok şıkgörünüyor, program çeşitleri bol. Henüz 1 kere kullandım gayet sessizçalışıyor ve iyi yıkıyor.
İsim: o** e**
Tarih: 07 Aralık 2021
Satıcı: Vizyona
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Ürüne Dair Sorular
Soru: ürün leke uzmanı özelliği taşıyor mu acaba
Cevap: Merhabalar efendim evet leke uzmanı özelliği mevcut
Soru: merhaba biz makinayı kurduk dün. ve dün yıkadı bugün yıkamıyor. Anlamadım su aldı iki döndürdü kaldı öyle
Cevap: Merhabalar Profilo müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz
Soru: Çift kişilik yorgan yıkamak için 9 mu 10 kg luk makine de daha iyi randıman alırım
Cevap: İkisinde olur efendim sıkıntı olmaz
Soru: leke çıkarma programı varmı
Cevap: merhabalar vardır efendim ...
Soru: Çamaşır makinesi geldikten sonra kurulum nasıl oluyor
Cevap: merhabalar firmamızda çalışan aradaşlar size yardımcı oluyorlar efendim gelen barkodun üstünde telefon numarsından arayabilrisiniz ...
Soru: kurulum u daha sonra istediğimiz zaman yaptıra bilirmiyiz
Cevap: Merhabalar malasef üründe kurulum zorunluluğu var
Soru: Ürün Profilo Garantisinde mi? Problem olduğunda yada kurulum için Profilo servisini mi aramalıyız?
Cevap: Merhaba.. ürünlerimiz profilo garantilidir servis kurulumu için sizlerle iletişime geçiyoruz efendim.
Soru: Kars/Merkez
Cevap: hemen kurulum yapıalcaksa eve kadar teslim ve ücretsiz kurulum şekilde gönderiyoruz
Soru: Yeni çıkan serisi mi acaba? Buhar teknolojisi var mı? A sınıfı mı?
Cevap: merhaba efendim, maalesef buhar destek özelliği yoktur,
Soru: Tamam hatırlatıcam
Cevap: merhaba iyi günler ürünler horoz lojistik tarafından belli gün ve saat aralığıyla teslim alınıyor ve sizlere teslim ediliyor bu süreçte gün saat için sizlere tam süre veremiyoruz genellikle 1 haftaya teslim oluyor
Soru: Merhaba kolay gelsin üründen Çeyiz eşyası olarak almak istiyorum ama ürünü kurmayı düşünmüyorum kurulum evet yazıyor garantide sorun olur mu
Cevap: Merhabalar üründe kurulum zorunluluğu var
Soru: Merhabalar çeyiz için alacağım kurulum hemen yapılmayacak ilerleyen tarihlerde kurulum yapılabilir mi ve ücretsiz mi olur ileri tarihe yapılan kurulum da .
Cevap: Ücretsiz efendim. İleri tarihli kurulum yapılabilir. Kurulumdan sonra başlar garantisi
Soru: 84 cm yüksekliği olan çamaşır makineniz var mı
Cevap: Çamaşır makinelerinde ölçü evrenseldir efendim isterseniz üst tablayı söktüünüzde O dediğiniz ölçüye gelir
Soru: Ürünüm kargoya ne zaman verilcek
Cevap: kargolandı efendim
Soru: bidaha trendyoldan alışveriş yapmicam ürünü @10300 e aldım şimdi fiyat düşmüş
Cevap: Merhabalar kampanyalara göre fiyatlar değişiklik gösterebiliyor
Soru: iyi günler Hangi Kargo firmasiyla çalışıyorsunuz Gaziantep İslahiye ye dağıtım var mi
Cevap: Merhabalar, Ürünü Borusan Lojistik ile gönderiyoruz efendim. Katınıza kadar çıkarmakta olup tahmini teslimat süresi 5-10 iş günü arasındadır. Ürün elinize ulaştığında her tarafını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer ambalajında hasar v.s varsa kargo yetkilisinden hasar tespit tutanağı alarak işlem sağlanmaktadır. Faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir yetkili servis faturanız ile kurulum sağlamaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: tüm programlar 9 kilomu diye sormuştum özelliklerine bakın demişsiniz ,baktım program ların ağırlık kapasıtesini yazmıyor ,bazı makinalarda bir iki program dışında satıcıya belirtilen ağırlık bulunmuyor. bundan emin olmak için soruyorum ona göre alacam ürününüzü bu benim için önemli örneğin yorgan yıkama kaç kilo?
Cevap: Merabalar Profilo müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz biz bu bilgiye sahip değiliz
Soru: merhaba kurulumu yaptırma süresi en son ne kadar zaman sonra olur kurulum süresi varmı su zaman sonunda mecbur kurulmalı diye
Cevap: Merhabalar, 3 yıl içinde kurulum yaptırmanız gerekiyor
Soru: kurulum ücretlimi
Cevap: ÜCRETSİZ EFENDİM
Soru: Kurulum şartı var mı çeyizlik almak istiyorum cevap
Cevap: merhabalar sadece kurulum yaptırırken bizi ararsanız sorun olmaz efendim ....
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Görsel Galerisi
CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf En Uygun Satış Linki
Profilo CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf Fiyatı - Trendyol
Profilo CGA242X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz C Enerji Sınıf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.