Yasmin
Bilgili
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli En Düşük Fiyat Nerede?
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Anlık Fiyatı 205.0 Tl'den Satılmaktadır.
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Gerçekten İyi Mi?
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Detaylı Bilgi
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Ürününün Satıcısı, Meyra Accessories Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli ürününü 205.0 Tl'den Satılmaktadır.
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Son Yorumlar
205.0 Tl ye satışta olan Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: ürün güzel geldi umarım zamanla kararma olma
İsim: **** ****
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: Meyra accessories
Yorum: teşekkürler
İsim: M** D**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: L harfi varmı
Cevap: Merhaba efendim L harfi gümüş rengi mevcuttur
Soru: Anladım brde son br şey sorucam ben mınımal seviyorum harf ufak dımı bazıları braz büyük oluyo çünkü
Cevap: Merhaba efendim bizim harfler küçüktür mini harf yani piyasa da aynısını zor bulursunuz
Soru: kolyeye iki harf ekleyebiliyor musunuz kalple birlikte
Cevap: Merhaba efendim malesef ekleme şansımız yok 2 adet alabilirsiniz
Soru: Merhaba kaç cm acaba ölçüsü nedir uzunluk?
Cevap: Merhaba efendim 46 cmdir
Soru: Gümüş u harfi var mi
Cevap: Merhaba efendim malesef u harfi yoktur
Soru: o harfi alabilirmiyim varmj
Cevap: Merhaba efendim tabikide vardır O gümüş rengi mevcuttur
Soru: Ü harfi varmı acaba
Cevap: Merhaba efendim malesef yoktur
Soru: iki tane harf yazdirsak yine aynı para mı oluyo
Cevap: Merhaba efendim evet öyle oluyor
Soru: kolye uzunluğu kaç cm
Cevap: Merhaba efendim 45 cmdir
Soru: ö harfi mevcut mu
Cevap: Merhaba efendim Ö yoktur malesef O harfi vardır
Soru: merhaba kolyenin ucundaki harf ve kalp de çelik ve kararmaz mı
Cevap: Merhaba efendim tabikide çeliktir kararma paslanma yapmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Soru: merhaba ürünün tüm aksesuarları çelik mi acaba kolye ve harf kısmı yoksa sadece kolye mi çelik
Cevap: Merhaba efendim tamamen çeliktir
Soru: (İ) harfi var mı
Cevap: Merhaba efendim malesef yoktur I harfi vardır
Soru: 2 li mi tek harflimi
Cevap: Merhaba efendim kalp ve tek harflidir
Soru: ş harfi yokmu acab
Cevap: Merhaba efendim malesef yoktur sayfamızda bakabilirsiniz bütün harfleri yükledik tekrar göz atabilirsiniz
Soru: merhaba tek olarak çelik harf var mı
Cevap: Merhaba efendim malesef yoktur resimdeki ürünler mevcuttur
Soru: merhabba 3 harfli istiyorum ama üst tarafı tek harf alt tarafı iki harf yapabilir misiniz
Cevap: Merhaba efendim malesef harf ekleme şansımız yoktur 3 adet alıp kendiniz yapabilirsiniz
Soru: kolyeye 2 harf ekleyebiliyor muyuz
Cevap: Merhaba efendim ekleme şansımız yok 2 adet alabilirsiniz
Soru: Acabo de hacer el pedido,mi nombre es Indira ,quiero el collar con la letra inicial i
Cevap: Recibimos tu pedido pero no hay letra i, hay una ı sin punto
Soru: Quiero comprar uno pero no sé escoger la letra que quiero para mi collar
Cevap: Hola señor, luego de realizar su pedido puede escribirnos nuevamente la letra y color que desee.
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Ürün Resimleri
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Anlık Fiyatı 205.0 Tl'den Satılmaktadır.
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Gerçekten İyi Mi?
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Detaylı Bilgi
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Ürününün Satıcısı, Meyra Accessories Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli ürününü 205.0 Tl'den Satılmaktadır.
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Son Yorumlar
205.0 Tl ye satışta olan Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: ürün güzel geldi umarım zamanla kararma olma
İsim: **** ****
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: M** D**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: L harfi varmı
Cevap: Merhaba efendim L harfi gümüş rengi mevcuttur
Soru: Anladım brde son br şey sorucam ben mınımal seviyorum harf ufak dımı bazıları braz büyük oluyo çünkü
Cevap: Merhaba efendim bizim harfler küçüktür mini harf yani piyasa da aynısını zor bulursunuz
Soru: kolyeye iki harf ekleyebiliyor musunuz kalple birlikte
Cevap: Merhaba efendim malesef ekleme şansımız yok 2 adet alabilirsiniz
Soru: Merhaba kaç cm acaba ölçüsü nedir uzunluk?
Cevap: Merhaba efendim 46 cmdir
Soru: Gümüş u harfi var mi
Cevap: Merhaba efendim malesef u harfi yoktur
Soru: o harfi alabilirmiyim varmj
Cevap: Merhaba efendim tabikide vardır O gümüş rengi mevcuttur
Soru: Ü harfi varmı acaba
Cevap: Merhaba efendim malesef yoktur
Soru: iki tane harf yazdirsak yine aynı para mı oluyo
Cevap: Merhaba efendim evet öyle oluyor
Soru: kolye uzunluğu kaç cm
Cevap: Merhaba efendim 45 cmdir
Soru: ö harfi mevcut mu
Cevap: Merhaba efendim Ö yoktur malesef O harfi vardır
Soru: merhaba kolyenin ucundaki harf ve kalp de çelik ve kararmaz mı
Cevap: Merhaba efendim tabikide çeliktir kararma paslanma yapmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Soru: merhaba ürünün tüm aksesuarları çelik mi acaba kolye ve harf kısmı yoksa sadece kolye mi çelik
Cevap: Merhaba efendim tamamen çeliktir
Soru: (İ) harfi var mı
Cevap: Merhaba efendim malesef yoktur I harfi vardır
Soru: 2 li mi tek harflimi
Cevap: Merhaba efendim kalp ve tek harflidir
Soru: ş harfi yokmu acab
Cevap: Merhaba efendim malesef yoktur sayfamızda bakabilirsiniz bütün harfleri yükledik tekrar göz atabilirsiniz
Soru: merhaba tek olarak çelik harf var mı
Cevap: Merhaba efendim malesef yoktur resimdeki ürünler mevcuttur
Soru: merhabba 3 harfli istiyorum ama üst tarafı tek harf alt tarafı iki harf yapabilir misiniz
Cevap: Merhaba efendim malesef harf ekleme şansımız yoktur 3 adet alıp kendiniz yapabilirsiniz
Soru: kolyeye 2 harf ekleyebiliyor muyuz
Cevap: Merhaba efendim ekleme şansımız yok 2 adet alabilirsiniz
Soru: Acabo de hacer el pedido,mi nombre es Indira ,quiero el collar con la letra inicial i
Cevap: Recibimos tu pedido pero no hay letra i, hay una ı sin punto
Soru: Quiero comprar uno pero no sé escoger la letra que quiero para mi collar
Cevap: Hola señor, luego de realizar su pedido puede escribirnos nuevamente la letra y color que desee.
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Ürün Resimleri
Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli En Uygun Satış Linki
Meyra Accessories Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Meyra Accessories Çelik Harfli Kalpli Kolye Kararmaz Paslanmaz Renk Atmaz Kaliteli Gümüş Ve Gold Renk Seçenekli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.