- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara En Düşük Fiyat Nerede ?

Ilknur

Bilgili
- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Alanlar Memnun Mu?
- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Şu Andaki Fiyatı 239.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Ürün Açıklaması

- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Ürününün Satıcısı, SELKA HOME - Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara ürününü 239.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Kullanıcı Yorumları
239.9 Tl ye satışta olan - Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok hızlı geldi ve çok iyi paketlenmişti bu özen için çok teşekkür ederiz ellerinize emeğinize sağlık
İsim: D** K**
Tarih: 29 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Selka Home

Yorum: Şükran Kaymak tavsiyesiyle aldım çok teşekkürler çok memnun kaldım🤌
İsim: Ç** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Aralık 2023

Yorum: Anneme hediye aldım, çok beğendi. Kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Boyutu çok ideal ne büyük ne küçük.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: severek kullandığm ürün hamilelik dönemimde aldım su ihtiyacımı hatırlatıyor. kaliteli pişman olmayacağınız ürün.
İsim: R** Y**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Çokkkk tatlıııııı
İsim: B** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: severek kullanıyorum 2 lt olanından kullanıyor dum taşıması zordu bu çok güzel.
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: Merhaba ürün teslim edildi. Fakat mataranın altı böyle geldi. Bu sebepten dolayı bir puan kırdım. Teşekkürler.
İsim: D** Ç**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: her yerde benimle.. kaliteli..
İsim: B** D** K**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: Sağlam bir şekilde teslim edildi
İsim: N** B** u**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: Çok memnun kaldım
İsim: S** e** G**
Tarih: 17 Ocak 2024

Yorum: Çok güzel beğendim
İsim: M** Y**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: gerçekten çok tatlı çok güzel bir renk tam istediğim gibi geldi teşekür ederim 💖
İsim: e** A**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: Teşekkür ederım
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: Cok tatlı bence alın kaliteli
İsim: Ebru Y.
Beden: 22 Ocak 2024

Yorum: Rengini boyutunu çok beğendim sağlam geldi teşekkürler
İsim: b** t**
Beden: 30 Mayıs 2024

Yorum: Güzel begendi
İsim: Y** S**
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: fiyat performans urunu ve rengi cok tatlii
İsim: S** Ş**
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: Başta kapağını açmakta zorlandım ama çok tatlı ve kaliteli matara. Tavsiye ederim 😊😊
İsim: E** E**
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: igrenc plastik tadi var
İsim: E** G**
Tarih: 17 Ocak 2024

Yorum: Görseldeki gibi tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: G** D**
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel o kadar istiyordum ki bu şişeyi indirime girer girmez hemen aldım ancak umarım kapağı çabuk kırılmaz ömürlüktür.. İyi kullanmaya çalışacağım bakalım işte. Bir de keşke kapağı görseldeki gibi koyu mor olsaydı o renk daha güzel sanki. Ama açık mor da güzel tabi🤗🤗 (Güncelleme: Şişenin rengi soyulmaz dediler 1,5 hafta oldu alalı soyulmaya bDevamını Oku
İsim: N** A**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: 1 puan kargo ve paketleme yüzünden kırıldı. plastik kokusu almadım, begendim
Tarih: 26 Ocak 2024

Yorum: plastik matara işte standart güzel sızdırmıyo mızdırmıyo iyi yani
İsim: M** f** E**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: Ürünün pipeti kapakla birleşik değil, ayrıca kapağında ince çizikler mevcuttu.
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: iade ettim duruşu güzel ama kaliteli değil ilerde koku yapacak gibi ve de kapağı çok zor açınıp kapanıyodu
İsim: E** Ö** C**
Beden: 25 Ağustos 2024

- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: kaç numara plastigi
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim İpek. Ürünümüzün herhangi bir yerinde bir yazı veya ibare bulunmamaktadır ayrıca sağlık sertifikalı ve %100 yerli üretim olmakla birlikte dünya sağlık örgütünde kabul gören 5 numara sert plastiktir.. Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: Plastik değeri kaç
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim İpek. Ürünümüzün herhangi bir yerinde bir yazı veya ibare bulunmamaktadır ayrıca sağlık sertifikalı ve %100 yerli üretim olmakla birlikte dünya sağlık örgütünde kabul gören 5 numara sert plastiktir.. Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: Bpa içerir mi?
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim Zeynep. Bpa içermemektedir, dünya standartlarında kabul gören 5 numara sert plastiktir efendim. Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: sticker gönderir misiniz
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim Zeynep. Maalesef efendim sticker gönderimimiz bulunmamaktadır. Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: Sticker gönderiliyor mu
Cevap: Merhaba. Selka Home’a hoşgeldiniz. İsmim Zeynep. Sticker gönderimi bulunmamaktadır. Selka Home ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: Koku yapıyormu ıcı
Cevap: Merhaba, Selka Home'dan İpek ben. Uzun süreli kullanım için elde yıkama tavsiye edilir. Selka Home Ailesi olarak bizleri tercih ettriğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: koku yapiyor mu yikayinca
Cevap: Merhaba, Selka Home'dan İpek ben. Uzun süreli kullanım için elde yıkama tavsiye edilir. Selka Home Ailesi olarak bizleri tercih ettriğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar ürünün plastik numarası nedir acaba?
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim Zeynep.Ürünlerimiz yeni koleksiyondur efendim bu yüzden henüz yorum yoktur.Ayrıca ürünlerimiz %100 yerli üretim olup hepsi sertifikalıdır,gıda güvenliğine uygundur.Tüm dünyada kabul gören dünya sağlık örgütünün kabul ettiği 5 numara sert plastiktir, Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: düştüğü zaman kırılırsın acaba çocuğa alacağım
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim Zeynep. Ürünümüz sert plastiktir efendim dayanıklı üründür. Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: plastik numarası ürünün üzerinde yazıyor mu? Alanlar yazmadığını belirtmiş...

Soru: hocam plastiği zararli madde iceriyormu ve koku yapiyormu
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim Zeynep.Ürünümüz düzenli kullanımda koku yapmamaktadır.. Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünün plastik değerinin 5 olduğunu nasıl bileceğiz ürünün herhangi bir yerinde yazmıyorsa?
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim İpek. Talebiniz ilgili departmana yönlendirilmiştir. Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün pipetli mi acaba
Cevap: Merhaba. Selka Home'a hoşgeldiniz İsmim Zeynep.Evet pipetlidir efendim.. Selka Home ailesi olarak, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

- Briella 1000 ML Mor - Lila Pipetli Motivasyon Matara En Uygun Satış Linki