Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml En Düşük Fiyat Nerede ?

Serap

Bilgili
Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Fiyatına Göre Alınır Mı?
Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Şu Anki Fiyatı 278.5 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Alanlar Memnun Mu?

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Hakkında yaklaşık 327 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Detaylı Açıklama

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım SerumuFaydaları Nelerdir?Bade Natural Biberiye Saç Bakım Serumu, içeriğindeki biberiye yağı ile kuruluk ve kepek karşıtı bakım sağlar._x000D_
Biberiye yağının sebum dengeleyici etkisi ile yağlanmayı önler. Saç derisini besler ve nemlendirir.Argan yağı ile birlikte saçlarının uzamasını, hacim kazanmasını ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasını destekler. İçeriğindeki biotin ile saçları besler ve güçlendirir. Daha canlı ve hacimli bir görünüm sağlar._x000D_
Saç tellerinin direncini attırırak ve saç köklerini güçlendirerek dökülme karşıtı bakımı destekler.İçeriği Nedir?Biberiye yağı, biotin, mastic gum (sakız ağacı), argan yağı, badem yağı, hint yağı.Nasıl Kullanılır?Saç diplerinden saç uçlarına kadar masaj yaparak uygulayınız. 15 dakika sonra şampuanla durulayınız.Kimler Kullanabilir?Tüm saç tipleri için uygundur.Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız.Nasıl Üretiliyor?Bade Natural Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml, sertifikalı üreticilerden tedarik edilen hammaddeler ile AR-GE merkezimizdeki kalite kontrol testleri sonrasında fabrikamızda dolum işlemleri tamamlanarak üretiliyor.Bade Natural ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilir. Ürünlerimizin tamamı dermatolojik olarak test edilmiştir. Doğa dostudur.Nasıl Saklanmalıdır?Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Ürününün Satıcısı, Bade Natural Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml ürününü 278.5 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Yorumlar Hakkında Bilgi
278.5 Tl ye satışta olan Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
327 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: çok duymuştum arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bende 2 haftadır kullanıyorum saçlarımda etkisi belli olmaya başladı dokulmem azaldı ve saçlarım daha dolgunlasti indirimdeyken tekrar sipariş verdim
İsim: m** Y**
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bade Natural

Yorum: Yumuşacık bir etki bırakıyor saçta. Arkadaşımın tavsiyesiyle aldım ve indirime girdikçe stoklayacağım
İsim: **** ****
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: saclarimdaki dökülme azaldi ve daha güçlü bir saç tipim oldu yipranmalarida onardı gerçekten harika bir ürün
Tarih: 13 Haziran 2024

Yorum: son zamanlarda kullandığım en iyi saç bakım ürünü kesinlikle dökülmelerime iyi gelmeye başladı bile düzenli kullanımda çok daha iyi olacağını düşünüyorum

Yorum: Saçımda aşırı dökülmeler ve aşırı yıpranma oluşmuştu boyadan kaynaklı bu yağı kullanmaya başladığımdan beri Saçım kendine geldi dökülmem azaldı yıpranan saçlarımda canlılık oluştu Çok teşekkür ediyorum bu güzel ürünü tavsiye edenden ve satıcıya
İsim: N** S** Ş**
Tarih: 20 Haziran 2024

Yorum: Aşırı saç dökülmesi sorunundan kurtarıyor. Artık çok yıpranıyor bu ürün ile sorun ortadan kalkıyor. İyiki aldık stok gerekiyor
İsim: H** Ş**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: mevsim geçişlerinde dökülen saçlarımı onardı yerine bebek saçlarım çıktı, güvenle kullanabilirsiniz
İsim: D** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Haziran 2024

Yorum: Saç dökülmem için kullanıyorum faydasını gördüm ve kullanmaya devam edeceğim dökülmeleri azaldı ve saçlarım uzamaya başladı
İsim: e** a** I**
Beden: 13 Haziran 2024

Yorum: Saçımda bölgesel dökülmeleri vardı bu yağı kullandıktan sonra azaldığını fark ettim düzenli kullanım şart ürün çok güzel şiddetle tavsiye ederim
İsim: M** Y**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: 2 haftada saç dökülmesi azaldı diyebilirim biberiye zaten muhteşem bişey çok memnunum
İsim: e** b**

Yorum: Saçlarım boyadan yıpranmıştı bu ürün sayesinde yeniden canlandı
İsim: M** T**
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: Saçlarım fazlasıyla dökülüyor Bi o kadar da cansız dı biberiye yağlı complex ile eski sağlığına kavuştum
İsim: M** S**

Yorum: saçlarımı boyattığımda aldım ve sürekli kullanıyorum çok pratik

Yorum: saçlarımı boyadığım için saçlarım yıpranmıştı bu ürünü kullandım ve çok güzel saçlara sahip oldum bayıldımmm.

Yorum: Doğumdan sonra dökülen saçlarım için aldım düzenli kullanımda etki ediyor beğendim
İsim: ş** b**

Yorum: ablamın saçları dökülüyordu bu ürünü keşfettik ve sorun ortadan kalktı
İsim: E** S**

Yorum: Yağlı ve ince telli bir saça sahibim. Saçın tekrar yağlanma süresi uzadı ve dolgunlaştı resmen. Ben memnun kaldım. Serumu ile şampuanı beraber kullanıyorum. Saçlarda sertleşme yapmadı (belki yağlı saç dibi olanlar için daha uygundur🤷🏻‍♀️)
İsim: M** İ**
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: uzun zamandır saç dökülmem vardı bu ürün sayesinde nerdeyse azaldı

Yorum: Biberiye yağının saça faydasını bir yerde okumuştum badenaturaldan alıp denedim gerçekten çok etkisini görüyorum tavsiye ederim
İsim: b** t**

Yorum: saçlarım çok dökülüyor tavsiye üzerine almıştım kullandıkça güncelleme yapacağım
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: Saç dökülmelerimi neredeyse ilk kullanımdan %100e kadar durdurdu memnunum
İsim: A** C**

Yorum: saçlarıma parlaklık kazandırdı ayrıca çok hızlı uzadi
İsim: A** Ç**

Yorum: paketlemesi o kadar güzel ki kendinizi çok özel hissediyorsunuz bu markanın gül suyunu kullanıyorum çok memnunum biberiye serumu ve suyunu da saçım için aldım memnun kalacağıma inanıyorum teşekkürler @badenatural
İsim: ş** k**
Tarih: 28 Haziran 2024

Yorum: saçım için aldım faydasını gördüm tavsiye ediyrm
İsim: S** Y**
Beden: 20 Haziran 2024

Yorum: Saç dökülmesine birebir çözümüm oldu
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Zaten ürünlerini severek kullandığım bir marka. Bu ürününü yeni gördüm ve denemek istedim. Çok çok beğendim. Saçlarımı yumuşacık yaptı. Bir süredir saçlarım çok mat ve cansızdı. O görüntüyü hemen aldı. Aşırı beğendim, içeriği de çok başarılı. Markaya minik bir not: Damlalıklı bir ambalaj olsa saç derisine uygulamak daha kolay olur gibi geldi.

Yorum: Arkadaş tavsiyesi ile aldım saç dökülmem çok fazlaydı çok iyi geldi teşekkürler
İsim: A** k**
Tarih: 16 Haziran 2024

Yorum: Saçlarım çok yıpranmış ve dökülüyordu bu sorunu ortadan kaldırdı çok teşekkürler
İsim: N** Ç**

Yorum: iste saclarimin ihtiyaci olan bu :)
İsim: M** K**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: saç dokulmelerim için kullanıyorum çok etkisini gördüm
İsim: A** S**
Beden: 20 Haziran 2024

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: saçkıran için iyi gelir mi?
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… içeriğindeki biberiye yağı ile kuruluk ve kepek karşıtı bakım sağlar. Biberiye yağının sebum dengeleyici etkisi ile yağlanmayı önler. Saç derisini besler ve nemlendirir. Argan yağı ile birlikte saçlarının uzamasını, hacim kazanmasını ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasını destekler. İçeriğindeki biotin ile saçları besler ve güçlendirir. Daha canlı ve hacimli bir görünüm sağlar. Saç tellerinin direncini attırırak ve saç köklerini güçlendirerek dökülme karşıtı bakımı destekler. Saçkıran için doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederiz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: erkeklerde de kullanilirmi
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Ürünümüz erkeklerin kullanımı için uygundur. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: merhaba saç uzatma etkisi var mı?
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Düzenli kullanımda etkilerini görebilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba haftada kaç kere uygulama yapıyoruz acaba
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Biberiye suyunu her gün düzenli olarak kullanabilirsiniz. Durulamanıza gerek yoktur. Biberiye serumunu haftada iki kere kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: nasıl kullanılır duştan önce mi sonra mı
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Saç diplerinden saç uçlarına kadar masaj yaparak uygulayınız. 15 dakika bekledikten sonra şampuanla durulayınız.Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: emziren anneler kullanabilirmi
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Emziren annelerin kullanımı için uygundur. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: 2 yaşındaki kızım için kullanabilir miyim?
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Biberiye Suyu Güçlendirici Saç Toniği %100 Doğal ve Saf 100 ml kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: Hem banyo öncesi hem banyo sonrası kullanabilir miyiz?
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Ürünü kullandıktan sonra saçınızı durulamanız gerekmektedir. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: yeni saç çıkartıyor mu
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Güçsüz saç derisini beslediği için yeni saç oluşumunu da destekler. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: 15 dakikadan fazla tutulursa sorun olur mu
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Ürünü saçınızda 15 dakikadan fazla tutabilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: Saç uzaması için hangi ürünü almalıyım
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Biberiye saç serimizi kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: Merhabalar,biberiye suyunuzu da alacağım bu iki ürünü beraber kullanabilir miyim ve hangi sırayla nasıl kullanmalıyım.Şimdiden teşekkürler 🙏
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Biberiye suyunu her gün, biberiye saç serumunu haftada 2 kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: Selam 15 dk fazla kalmasında bir soru olur mu
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… 15 dk dan fazla kalmasında bir sakınca yoktur. Güzel günler dileriz.

Soru: Merhaba,içeriğinde olan Sakız Ağacı saç için ne fayda sağlıyor acaba ?
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Sakız ağacı yeni saç oluşumunu desteklemektedirZ Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba.Serumu ve yağını birlikte nasıl bir rutinde kullanılmalı? Bi de seyrelen yerlerde yeni saçlar çıkartırlar mı?
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Biberiye suyunu her gün, serumu haftada 2 olacak şekilde kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba nasıl kullaniliyor
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Saç diplerinden saç uçlarına kadar masaj yaparak uygulayınız. 15 dakika sonra şampuanla durulayınız. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: merhaba saç çıkarır mi
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Güçsüz saç derisini beslediği için yeni saç oluşumunu destekler. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: merhaba içindeki maddeler sarıya boyanmış saçın rengini bozar ya da akıtır mı
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Ürünümüzde saç renginde bozulma yapacak içerikler bulunmamaktadır. Güzel günler dileriz.

Soru: Kaç dakika tutmalıyız?
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Saç diplerinden saç uçlarına kadar masaj yaparak uygulayınız. 15 dakika bekledikten sonra şampuanla durulayınız.Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Soru: Şampuana karıştırıp kullanılabilinir mi
Cevap: Merhabalar, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sonsuz teşekkürler… Ürün yağ bazlı olduğu için şampuana karıştırıp kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Biberiye şampuan ürünümüzü kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Biberiye Yağı ve Biotin Complex Saç Dökülmesi ve Yıpranmış Saçlar için Saç Bakım Serumu 50 ml En Uygun Satış Linki