Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Alınması Gereken Bir Ürün Mü ?

Busra

Bilgili
Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Şimdiki Fiyatı Ile 549.5 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Açıklama Ve Özellikler

*Yüksek bel, beli lastikli, belden ip bağlamalı, _x000D_
*Soluk efektli, paçaları yırtmaçlı, _x000D_
*Şardonsuz, wide leg eşofman, _x000D_
*Ürün içeriği: %100 Pamuk _x000D_
*Manken üzerindeki ürün 36/S bedendir. _x000D_
*Numune beden ölçüleri: Boy:104 cm Bel:64 cm _x000D_
*Basen:108 cm İç bacak boyu: 76 cm (1-3 cm değişiklik gösterebilir) _x000D_
*Ürün çekimlerinde renkler, ışık farklılığından dolayı değişkenlik gösterebilir.

Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Ürününün Satıcısı, Addax Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 ürününü 549.5 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Kullanıcı Yorumları
549.5 Tl ye satışta olan Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Biraz büyük geldi
İsim: M** K**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Boy:160cm
Satıcı: Addax

Yorum: Guzel ve rahat
İsim: N** H**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: Kızıma aldım, çok güzel..Çok beğendi,tıpkı göründüğü gibi..Teşekkürler Addax❤️
İsim: S** N**
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Beden:S

Yorum: cok guzel ama bana dar geldi basanlerim var ustu oturdu cirkin oldu ama zayifsaniz mis gibi olur
İsim: R** T**
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Bedenleri napmışlar ya
İsim: S** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Eylül 2024

Yorum: Hem rahat hem de pantalon gibi günlük giyilebilir çok memnun kaldım 😊
İsim: i** f**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Beden:M

Yorum: Çok rahat gayet güzel
İsim: G** K**
Tarih: 02 Haziran 2024

Yorum: Gayet iyi ama aşırı uzun geldi boyum 1.68 kesilecek
İsim: E** A**
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Boy:168cm

Yorum: harika bir ürün, bayildik
İsim: **** ****
Beden: 14 Temmuz 2024

Yorum: Henüz denemedim ama ürün rengi vs efsane çok beğendim 🌸
İsim: Ümran A.
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: Ürün çok güzel 44 kg 161 boyundayım paçaları çok uzun sadece çok bol duruyor
İsim: N** Ö**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Fena deyil
İsim: H** D**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Beden: Beden:S

Yorum: cookkkkk tatli ve rahat hayatimda giydigim en rahat wsofman diyebilirim ayrica cok sik m beden aldim ama kestiricem basenleri genis olanlar m alip terzide kisaltsin bence biraz
İsim: Z** B**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Beden: Boy:162cm

Yorum: Ürün gayet güzel sadece boyum kısa olduğu için(160)kestirmek zorunda kaldim
İsim: M** K**
Tarih: 26 Ağustos 2024

Yorum: çok güzel bir eşofman altı ama kalıpları büyük 50kiloyum e bol oldu kumaşı duruşu aslında efsane xs si gelsin hemen alıcam
İsim: a** k**
Beden: 04 Nisan 2024

Yorum: Çok güzel çok beğendim
İsim: A** T**
Beden: 30 Mayıs 2024

Yorum: İnce yazlık kaliteli sadece boyu uzun geldi bir 165im
İsim: Z** N** A**
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: ürün gercekten cok guzel esnek ama malesef büyük geldiği için iade.
İsim: B** K**
Beden: 09 Nisan 2024

Yorum: Kalıbı biraz garip ağ kısmı kısa düşük bel
İsim: B** B**
Tarih: 08 Nisan 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: Çok bol oldu paçaları çok büyük
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Boy:158cm

Yorum: Boyu çok uzun ben kestim beli iyi
İsim: M** A**
Tarih: 12 Nisan 2024

Yorum: kumaşı güzel ancak dikişler çok özensiz onu pot duruyor beğenmedim
İsim: J** B**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: düşük bel olduğu için önden duruşunu sevemedim iade ettim.
Tarih: 16 Nisan 2024
Beden: Boy:167cm

Yorum: boyu çok uzun ve diz izi yaptı hemen ama hoş
İsim: n** y**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Beden: Boy:168cm

Yorum: kumaşı çok kötü. sadece girdiğiniz ilk bir saat güzel sonra üzerinizde bollaşıyor çuval gibi oluyor diz izi çıkarıyor . iki ay oldu alali doğru dürüst giyemiyorum bile verdiğim paraya biraz ekler marka düzgün bişey alırdım. çok pişmanım paranızi vermeyin yazık
İsim: B** T**
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: ilk giymede hemen diz yaptı bu paraya asla değmez
İsim: S** G** P**
Tarih: 27 Nisan 2024

Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: xl gelir mi
Cevap: Merhaba, Stoklarımız düzenli olarak, depomuzda bulunan ürünler doğrultusunda güncellenmektedir. Ürün tekrardan geldiğinde satışa sunulacaktır. Sevgiler ❤️

Soru: kalıbı nasıl acaba
Cevap: Merhaba; Ürünümüz ile ilgili tüm detaylı bilgiye, "Ürün özellikleri" alanından, "Tüm özellikleri gör" kısmına tıklayarak erişebilirsiniz. 😇 Bu alanda, ürünün özellikleri, kumaş bilgisi, ürün içeriği, beden bilgisi, numune bedenin ölçüleri, uzunluğu gibi temel bilgiler yer almaktadır. Bunun dışında öğrenmek istediğiniz bir bilgi olursa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Sevgiler🥰

Soru: merhaba xs varmı
Cevap: Merhaba, Stoklarımız düzenli olarak, depomuzda bulunan ürünler doğrultusunda güncellenmektedir. Ürün tekrardan geldiğinde satışa sunulacaktır. Ürünün stoğa girdiği bilgisini ”Gelince Haber Ver” butonunu tıklayarak takip edebilirsiniz. 📣 Sevgiler ❤️

Soru: merhaba ürün boyu kac cm tesekkurler
Cevap: Merhaba; Ürünümüz ile ilgili tüm detaylı bilgiye, "Ürün özellikleri" alanından, "Tüm özellikleri gör" kısmına tıklayarak erişebilirsiniz. 😇 Bu alanda, ürünün özellikleri, kumaş bilgisi, ürün içeriği, beden bilgisi, numune bedenin ölçüleri, uzunluğu gibi temel bilgiler yer almaktadır. Bunun dışında öğrenmek istediğiniz bir bilgi olursa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Sevgiler🥰

Soru: ürün yazlık mı
Cevap: Merhaba; Ürün şardonsuzdur. Yazın tercih edebilirsiniz. Sevgiler ❤️

Soru: yazlık mı terletir mi
Cevap: Merhaba, 4 mevsim kullanıma uygundur. Sevgiler💖

Soru: cebi varmı özellikler kısmında bulamadım

Soru: Beli düşük bel mi yüksek bel mi

Soru: lütfen ürünün xs ni yapar mısınız çok beğendim kumaşı falan harika ama bedeni olmadı boyu uzun geldi:((
Cevap: Merhaba; Düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili talebiniz yetkili birime aktarılacaktır. Sevgiler 💖

Soru: Merhaba ürünün xs bedeni olur mu acaba çünkü çok hoş ama s bedeninin bol olduğunu söylüyorlar xs gelirse çok iyi olur
Cevap: Merhaba, Stoklarımız düzenli olarak, depomuzda bulunan ürünler doğrultusunda güncellenmektedir. Ürün tekrardan geldiğinde satışa sunulacaktır. Ürünün stoğa girdiği bilgisini ”Gelince Haber Ver” butonunu tıklayarak takip edebilirsiniz. 📣 Sevgiler ❤️

Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Belden Ip Bağlamalı Wide Leg Eşofman Eşf10224-m2 En Uygun Satış Linki