GökyüzüPerisi
Bilgili
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Şu Andaki Değeri 19479.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Gerçekten İyi Mi?
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Tanıtımı
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Beko Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 19479.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
19479.0 Tl ye satışta olan Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ürünü alırken bir çok tereddüt yaşadım sipariş verip önden faturanıngelmesi beni daha da çok şüpheye düşürmüştü ama yanılmışım ürün 10 günsonra elime ulaştı kurulumu yapıldı o süreçte bizzat benim sorduğumsorulara bir çok kez aramalarıma rağmen sabırlı ilgili konuşmalarıbeni çok memnun etti üründen çok memnunum teşekkür ederim ilginizalakanız içiDevamını Oku
İsim: e** ç**
Tarih: 23 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HER EVE
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürüne Dair Sorular
Soru: merhaba ankastre mutfaklara olcu olarak tam uyuyormu beko magazasi net birsey soyleyemedi
Cevap: Merhaba ankastre efendim ama mutfağınızın ankastre bulaşık ölçülerine göre yapıldığını bilemiyoruz tabi ki
Soru: ankastre ne demek
Cevap: Oyuk içine monte edilip kullanılan demek
Soru: meraba normal tezgah altına olmuyormu acaba ankasre ne demek anliyamadim
Cevap: Ankastre için mutfakta tezgah altında ankastre ölçülerine göre yapılmış boşluk olması gerekiyor efendim
Soru: Merhaba bu ürün kaç yıl garantili
Cevap: 3 yıl garanti var efendim
Soru: Bu üründe usden cekmece kasiklik varmi
Cevap: KLASİK BULAŞIK MAKİNESİ GİBİ EFENDİM. AYNISI TEK FARKI ANKASTRE OLMASI VE TEZGAHALTI YERİNİN OLMASI.
Soru: tam rengi nedir acaba? inox renginde buzdolabım var onunla aynı renk olur mu
Cevap: Siyahtır efendim antrasite yakın
Soru: Ayrıca kurutma özelliği var mı ?
Cevap: Merhabalar program bitişin de kurutma özelliği bulunuyor
Soru: Bu ürünün beyazı var mı
Cevap: MALESEF BEYAZ OLMAZ
Soru: Bu ürün enerji tasarruflu mudur? Sınıflandırması nedir?
Cevap: EVET EFENDİM. ÜRÜN E ENERJİ SINIFINDADIR.
Soru: Merhaba genişlik ve yükseklik ölçü lütfen. Üründe görüyorum ama farklılık gösterebiliyor sizden alabilir miyim
Cevap: 82 yükseklik 60 genişlik 57 derinlik
Soru: makineyi solo kullanma mümkünmü
Cevap: Evet kullanabilirsiniz
Soru: birde sizden ricam hediye olarak kahve makinası gönderebilirmisiniz
Cevap: Merhabalar malesef efendim öyle bir kampanyamız bulunmamaktadır
Soru: merhaba grisi mevcut mu acaba
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Merhaba, anlastre bulaşık makinesine mutfak kapağı monte ediliyor mu acaba ?
Cevap: Bu ürün tam ankastredir o yüzden olmaz efendim
Soru: Ürünü alacağım garanti koşullarını öğrenebilir miyim?
Cevap: Değerli müşterimiz öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Standart beyaz eşya garantisidir Beko garantisi altındadır
Soru: merhaba ürün tam ankastremi yoksa yarı ankastremidir ..
Cevap: Tam ankastre değil efendim . Bunun önüne kapak takılmıyor ama ankastre olarak geçiyor
Soru: En kısa programı kaç dakika sürüyor ?
Cevap: 30 dk efendim
Soru: ankastre olan normal dolaplara oluyor mu solo şeklinde kullanılabiliyor mu
Cevap: Ankastre bir modeldir solo da kullanılabilir
Soru: Ürün üretim senesi ne zaman acaba?
Cevap: Emin olmamakla beraber 2018 olabilir efendim
Soru: aynı ürünün beyaz kapaklisi mevcut mu bütün beyaz eysalarim beyaz lütfen acil bana bilgi verir misiniz dunus yaparmisiniz
Cevap: Aynı ürünün beyazı yok efendim
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Fotoğraf Ve Görseller
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Şu Andaki Değeri 19479.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Gerçekten İyi Mi?
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Tanıtımı
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Beko Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 19479.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
19479.0 Tl ye satışta olan Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ürünü alırken bir çok tereddüt yaşadım sipariş verip önden faturanıngelmesi beni daha da çok şüpheye düşürmüştü ama yanılmışım ürün 10 günsonra elime ulaştı kurulumu yapıldı o süreçte bizzat benim sorduğumsorulara bir çok kez aramalarıma rağmen sabırlı ilgili konuşmalarıbeni çok memnun etti üründen çok memnunum teşekkür ederim ilginizalakanız içiDevamını Oku
İsim: e** ç**
Tarih: 23 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HER EVE
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürüne Dair Sorular
Soru: merhaba ankastre mutfaklara olcu olarak tam uyuyormu beko magazasi net birsey soyleyemedi
Cevap: Merhaba ankastre efendim ama mutfağınızın ankastre bulaşık ölçülerine göre yapıldığını bilemiyoruz tabi ki
Soru: ankastre ne demek
Cevap: Oyuk içine monte edilip kullanılan demek
Soru: meraba normal tezgah altına olmuyormu acaba ankasre ne demek anliyamadim
Cevap: Ankastre için mutfakta tezgah altında ankastre ölçülerine göre yapılmış boşluk olması gerekiyor efendim
Soru: Merhaba bu ürün kaç yıl garantili
Cevap: 3 yıl garanti var efendim
Soru: Bu üründe usden cekmece kasiklik varmi
Cevap: KLASİK BULAŞIK MAKİNESİ GİBİ EFENDİM. AYNISI TEK FARKI ANKASTRE OLMASI VE TEZGAHALTI YERİNİN OLMASI.
Soru: tam rengi nedir acaba? inox renginde buzdolabım var onunla aynı renk olur mu
Cevap: Siyahtır efendim antrasite yakın
Soru: Ayrıca kurutma özelliği var mı ?
Cevap: Merhabalar program bitişin de kurutma özelliği bulunuyor
Soru: Bu ürünün beyazı var mı
Cevap: MALESEF BEYAZ OLMAZ
Soru: Bu ürün enerji tasarruflu mudur? Sınıflandırması nedir?
Cevap: EVET EFENDİM. ÜRÜN E ENERJİ SINIFINDADIR.
Soru: Merhaba genişlik ve yükseklik ölçü lütfen. Üründe görüyorum ama farklılık gösterebiliyor sizden alabilir miyim
Cevap: 82 yükseklik 60 genişlik 57 derinlik
Soru: makineyi solo kullanma mümkünmü
Cevap: Evet kullanabilirsiniz
Soru: birde sizden ricam hediye olarak kahve makinası gönderebilirmisiniz
Cevap: Merhabalar malesef efendim öyle bir kampanyamız bulunmamaktadır
Soru: merhaba grisi mevcut mu acaba
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Merhaba, anlastre bulaşık makinesine mutfak kapağı monte ediliyor mu acaba ?
Cevap: Bu ürün tam ankastredir o yüzden olmaz efendim
Soru: Ürünü alacağım garanti koşullarını öğrenebilir miyim?
Cevap: Değerli müşterimiz öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Standart beyaz eşya garantisidir Beko garantisi altındadır
Soru: merhaba ürün tam ankastremi yoksa yarı ankastremidir ..
Cevap: Tam ankastre değil efendim . Bunun önüne kapak takılmıyor ama ankastre olarak geçiyor
Soru: En kısa programı kaç dakika sürüyor ?
Cevap: 30 dk efendim
Soru: ankastre olan normal dolaplara oluyor mu solo şeklinde kullanılabiliyor mu
Cevap: Ankastre bir modeldir solo da kullanılabilir
Soru: Ürün üretim senesi ne zaman acaba?
Cevap: Emin olmamakla beraber 2018 olabilir efendim
Soru: aynı ürünün beyaz kapaklisi mevcut mu bütün beyaz eysalarim beyaz lütfen acil bana bilgi verir misiniz dunus yaparmisiniz
Cevap: Aynı ürünün beyazı yok efendim
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Fotoğraf Ve Görseller
Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
Beko Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko Bbm 160 D 6 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.