Sultan
Bilgili
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Tavsiye Eder Misiniz?
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Mevcut Fiyatı 579.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Hakkında yaklaşık 5686 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Ürün Açıklaması
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Ürününün Satıcısı, PURE BEAUTY Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 ürününü 579.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Ürünü Kullananların Görüşleri
579.9 Tl ye satışta olan Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5686 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: indirimdeyken stok yaptım
İsim: Z** K**
Tarih: 25 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Watsons
Yorum: indirime girince tekrar stok yapacagim son zamanlarda en memnun kaldığım ürün
İsim: gulceworkshop
Tarih: Fenomen
Beden: 20 Haziran 2024
Yorum: Yıllardır la Roche kullanıyorum gerçekten yarışır bu ikili hem ciltle saniyeler içinde bütünleşiyor hemde dokusu harika tek farkı benim gözümde la Roche cildi daha canlı ve ışıltılı tutuyor stok yapılsın
İsim: B** P**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Görümcemin tavsiyesi ile kullanmaya başlamıştım gerçekten çok güzel bir şey bu 2.ürün %50 bedava kampanyasını görünce stokladım

İsim: K** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Mart 2024
Yorum: Açık buğday tenliyim bu yüzden naturali tercih ettim iyikide natural almışım. Ben gerçekten bu kadar güzel bir BB krem görmedim. Ciltte hiç bişey sürmemişsiniz gibi duruyor, renk eşitliyor ciltle bütünleşiyor bayıldım. Kapatıcı etkisi ilk katta orta ama ekstra bir kat daha geçerseniz çok daha etkili kapatıyor. Artık fondöten kullanmayı düşünmüyorumDevamını Oku
İsim: A** G**
Tarih: 27 Şubat 2022
Satıcı: Modgiz
Yorum: Çok doğal duruyor
İsim: Beyza Y.
Tarih: 23 Ocak 2022
Satıcı: Feyabu
Yorum: Sürekli kullandığım bir ürün indirimde stok yaptım.
İsim: M** D**
Tarih: 24 Aralık 2022
Yorum: muhtesem bir urun kokusuna bayildim kapaticiligida cok cok iyi bugday tenliyim natural aldim tam oldu cok koyu degil tam tenimin rengi tesekkurler
İsim: S** A**
Tarih: 11 Mayıs 2022
Satıcı: İkra
Yorum: Günlük kullanım için çok uygun ben buğday tenliyim medium aldım sivilce izlerimi kapattı çok canlı bitişi bir de kokusuuu şahaaaaneee
ilk kez aldım bu zamana kadarrr nerelerdeydiiiin seeeen 

İsim: Selin C.
Tarih: 14 Ocak 2022
Yorum: ciltte dokunusu cok guzel cok begendim kesinlikle stok yapacagim
İsim: Y** A**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: Çok güzel bir krem fondöten kullanmaya gerek yok çok güzel oturuyor yüze indirimden almıştım bığday tenliler bu numarayı almalı bence
İsim: A** T**
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: yüzünüzde bir şey yokmuş gibi ..sanki kendi cildinizmiş gibi duruyor üstelik daha aydınlık bir görüntü sağlıyor.Çok açık tenli değilseniz kesinlikle natural rengi birebir uyar cildinize.Kapatıcılığı orta ve bence fiyatını hakediyor.Kore markaları kesinlikle cilt konusunda en iyisi bundan sonra hep bu markayı kullanmayı düşünüyorum
İsim: N** A**
Tarih: 24 Eylül 2021
Satıcı: TuruncuSepet
Yorum: Buğday tenliyim cildimle bütünleşti ve ayrıca çok güzel kokuyor tavsiye ederim
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: Esmer tenim ve karma ciltliyim 02 nosunu aldım harika bi yapısı var alma konusunda çok kararsızdım bb olarak kapatıcılığı harika kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: sevgilime aldim gayet güzel şık tam beden ve kargo hizliydi
İsim: a** c**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Sürekli kullandığım vazgeçilme ürün yapısı ince karma cildime iyi geliyor
İsim: S** K**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: sürekli kullandığım bir ürün indirim bulduk a stokluyoruz
İsim: Ö** Ü**
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: cildi mükemmel gösteriyor
İsim: D** G**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: çok güzel ürün canlı görünüm bırakıyor ayrıca güneş kremi etkisi olması da çok önemli severek kullanıyorum indirime girince stoklayınn
İsim: G** K**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: sürekli kullandığım bir ürün zaten her zaman çok memnun kaldım açık tenliler 01 ivory daha koyu tenliler ise benim gibi 02 natural alsın hem güneş kremi etkili olması hem de ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlaması nedeniyle gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: E** N** S**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Hayatımda kullandığım en iyi bb krem çok güzel çok beğendim hep kullanacağım stoklayacağım kokusuda çok güzel🩷

İsim: M** T**
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Aşık oldum
buğday tenliyim 2 numarayı tercih ettim. Cilt ile bütünleşiyor. Sürerken o harika kokusunu alıyorsunuz. Canlılık veriyor. Spf koruması da cabası
bol bol stok yapılacak bi ürün
İsim: T** Ç**
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: Yapısı kokusu MUHTEŞEMMM
elimin üzerine sürdüm soft bir duruşu var ve çok beğendimm 
kesinlikle alınn aldırın 

İsim: Songül A.
Tarih: 24 Ağustos 2022
Yorum: Mükemmel ötesi bi ürün kapatıcılığıda benim için yeterli aynı zamanda 50 spf olması mükemmelalın aldırın kızlar
İsim: M** E**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Çok iyi kaçıncı stoğum bilmiyorum ağır makyaj yapmıyorum bb krem yeterli oluyor çok iyi kapatıyor ve ışıl ışıl çok sağlıklı görünüyor
İsim: f** m**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Sürekli kullandığım ürün indirime girince stokluyorum.
İsim: G** D**
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: Güzel paketlenmiş
İsim: E** C**
Tarih: 24 Şubat 2022
Yorum: ben çok memnunum herkese öneririm buğday tenliyim tam oldu hiç yapışkan bir hissi yok hemen yüzde emiliyor
İsim: b** s**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: Yıllardır kullandıgım ürün cok dogal duruyor spf 50 olması da ayrıca sevme nedeni
İsim: M** a**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: hayatimda kullandigim en iyi bb krem olabilir
İsim: k** f** e**
Tarih: 16 Nisan 2023
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Merak Edilenler
Soru: merhba kaç numara
Cevap: Merhabalar, ürün 02 Natural tondur. Teşekkür ederiz.
Soru: esmer tenliyim,1 ton daha açık görünmesini istiyorum kaç no tercih etmeliyim
Cevap: Merhaba efendim. Böyle bir bilgiye sahip değiliz ürün yorumlarına bakarak kullanıcı deneyimlerinden karar vermeniz daha doğru olur
Soru: spf 50 yaziyor ya, yani güneş kremi kullanmaya gerek yok degil mi?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün güneş koruma faktörü (SPF) içermektedir. Bu özelliği sayesinde güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. Ancak cildinizin ihtiyaçlarına ve güneşe maruz kalma sürenize göre ekstra güneş koruyucu kullanımı kişisel bir tercih olabilir. Güneş koruma konusunda daha fazla koruma istiyorsanız, ekstra güneş kremi kullanabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kore urunumudur
Cevap: Merhaba, evet Kore'de üretilmiştir. Sağlıklı mutlu günler dileriz☀
Soru: bb krem almak istiyorum buğday tenliyim renkleri çok belli olmuyor hangisini onerirsiniz
Cevap: Merhaba: ilanda yer alan natural renk size uygun olacaktır. Sevgiler
Soru: esmer tenliyim 02 numara bana olur mu acaba
Cevap: evet efendim 2 numara buğday ten içim uygundur
Soru: merhaba cc ve bb arasında ki fark nedir acaba avantaj ve dezavantaj olarak
Cevap: Merhaba. Bb mat cc parlak bitislidir.CC kremin kıvamı BB kremlerden biraz daha hafif
Soru: BB ve CC farkı nedir ne almalıyım ? ve esmerim hangi ton olmalı ?
Cevap: Merhaba değerli üyemiz, BB krem hafif fondöten etkisi yaratırken CC krem ton farklılıklarını düzenler. BB krem CC kremden daha fazla kapatıcı özelliğe sahiptir, ancak CC krem cildinize uyum sağlayarak renk eşitliği sağlar. BB krem daha yoğun nemlendirici içerir, Her iki ürün rengi de aynıdır. Herhangi bir ton farkı bulunmamaktadır. Teşekkür ederiz.
Soru: ürunde paraben varmi
Cevap: Merhabalar Antioksidan özellikte, paraben içermeyen Ecocert sertifikalı, %95 doğal içeriğe sahip kremler tüm bu özellikleriyle kullananlar tarafından beğeni toplamayı başarıyor.
Soru: Merhaba Kuru Cilt İçin Bb Yoksa Cc Mi önerirsiniz?
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, bb krem kuru ciltler için, cc krem yağlı ciltler için kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz
Soru: ürününüz su bazlı mıdır yağ bazlı mı
Cevap: Merhaba değerli üyemiz , Ürün tüm ciltler için kullanıma uygundur. Ürün su bazlıdır. Teşekkür ederiz.
Soru: mrbalar ürünüm 12 gündür yolda gözüküyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Cevap: Merhaba trendyol desteğe bağlandınız mı?
Soru: açık ton kac numara oluyor
Cevap: Inovy 1 numara açık tondur
Soru: Bb kremin 01 numarası ne zaman stoklara girer acaba
Cevap: Merhabalar , Stoğu tükenen ürünler sistemimizde otomatik olarak satışa kapanır ve sevkiyat gerçekleştiği an tekrar satışa açılır. Mağazamızı takip edebilir ve ürünlerimizden güncel olarak haberdar olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
Soru: kolay gelsin hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz
Cevap: Teşekkür ederiz, trendyol express ile gönderim sağlıyoruz. Sağlıklı mutlu günler dileriz☀
Soru: ivory tonunu bulamadım
Cevap: Merhabalar , Stoğu tükenen ürünler sistemimizde otomatik olarak satışa kapanır ve sevkiyat gerçekleştiği an tekrar satışa açılır. Mağazamızı takip edebilir ve ürünlerimizden güncel olarak haberdar olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürün kuru ciltlerin kullanılmasına uygun mudur
Cevap: Merhaba değerli üyemiz , Ürün tüm ciltler için kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba son kulanma tarihi ne zaman açılmaktından sonra son kulanma tarihi geçerse birşey olur mu?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürünümüzde son kullanım tarihi ambalaj açıldıktan sonra 12 aydır. Ürün üzerinde de 12M olarak belirtilmektedir. Ürünün son kullanma tarihi geçtikten sonra kullanımı tavsiye edilmez, çünkü zamanla etkinliğini yitirebilir ve cildiniz için istenmeyen etkilere neden olabilir. Güvenli ve etkili bir kullanım için son kullanma tarihine dikkat etmenizi öneririz. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bu urun su bazli midir?
Cevap: Merhaba , ürün su bazlıdır. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bb krem de 01 numara yok mu acaba ben göremiyorum ama
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Resim Galerisi
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Mevcut Fiyatı 579.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Hakkında yaklaşık 5686 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Ürün Açıklaması
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Ürününün Satıcısı, PURE BEAUTY Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 ürününü 579.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Ürünü Kullananların Görüşleri
579.9 Tl ye satışta olan Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5686 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: indirimdeyken stok yaptım
İsim: Z** K**
Tarih: 25 Haziran 2023
Yorum: indirime girince tekrar stok yapacagim son zamanlarda en memnun kaldığım ürün
İsim: gulceworkshop
Tarih: Fenomen
Beden: 20 Haziran 2024
Yorum: Yıllardır la Roche kullanıyorum gerçekten yarışır bu ikili hem ciltle saniyeler içinde bütünleşiyor hemde dokusu harika tek farkı benim gözümde la Roche cildi daha canlı ve ışıltılı tutuyor stok yapılsın
İsim: B** P**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Görümcemin tavsiyesi ile kullanmaya başlamıştım gerçekten çok güzel bir şey bu 2.ürün %50 bedava kampanyasını görünce stokladım
İsim: K** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Mart 2024
Yorum: Açık buğday tenliyim bu yüzden naturali tercih ettim iyikide natural almışım. Ben gerçekten bu kadar güzel bir BB krem görmedim. Ciltte hiç bişey sürmemişsiniz gibi duruyor, renk eşitliyor ciltle bütünleşiyor bayıldım. Kapatıcı etkisi ilk katta orta ama ekstra bir kat daha geçerseniz çok daha etkili kapatıyor. Artık fondöten kullanmayı düşünmüyorumDevamını Oku
Tarih: 27 Şubat 2022
Satıcı: Modgiz
Yorum: Çok doğal duruyor
İsim: Beyza Y.
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Sürekli kullandığım bir ürün indirimde stok yaptım.
İsim: M** D**
Tarih: 24 Aralık 2022
Yorum: muhtesem bir urun kokusuna bayildim kapaticiligida cok cok iyi bugday tenliyim natural aldim tam oldu cok koyu degil tam tenimin rengi tesekkurler
İsim: S** A**
Tarih: 11 Mayıs 2022
Satıcı: İkra
Yorum: Günlük kullanım için çok uygun ben buğday tenliyim medium aldım sivilce izlerimi kapattı çok canlı bitişi bir de kokusuuu şahaaaaneee
İsim: Selin C.
Tarih: 14 Ocak 2022
Yorum: ciltte dokunusu cok guzel cok begendim kesinlikle stok yapacagim
İsim: Y** A**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: Çok güzel bir krem fondöten kullanmaya gerek yok çok güzel oturuyor yüze indirimden almıştım bığday tenliler bu numarayı almalı bence
İsim: A** T**
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: yüzünüzde bir şey yokmuş gibi ..sanki kendi cildinizmiş gibi duruyor üstelik daha aydınlık bir görüntü sağlıyor.Çok açık tenli değilseniz kesinlikle natural rengi birebir uyar cildinize.Kapatıcılığı orta ve bence fiyatını hakediyor.Kore markaları kesinlikle cilt konusunda en iyisi bundan sonra hep bu markayı kullanmayı düşünüyorum
İsim: N** A**
Tarih: 24 Eylül 2021
Satıcı: TuruncuSepet
Yorum: Buğday tenliyim cildimle bütünleşti ve ayrıca çok güzel kokuyor tavsiye ederim
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: Esmer tenim ve karma ciltliyim 02 nosunu aldım harika bi yapısı var alma konusunda çok kararsızdım bb olarak kapatıcılığı harika kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: sevgilime aldim gayet güzel şık tam beden ve kargo hizliydi
İsim: a** c**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Sürekli kullandığım vazgeçilme ürün yapısı ince karma cildime iyi geliyor
İsim: S** K**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: sürekli kullandığım bir ürün indirim bulduk a stokluyoruz
İsim: Ö** Ü**
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: cildi mükemmel gösteriyor
İsim: D** G**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: çok güzel ürün canlı görünüm bırakıyor ayrıca güneş kremi etkisi olması da çok önemli severek kullanıyorum indirime girince stoklayınn
İsim: G** K**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: sürekli kullandığım bir ürün zaten her zaman çok memnun kaldım açık tenliler 01 ivory daha koyu tenliler ise benim gibi 02 natural alsın hem güneş kremi etkili olması hem de ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlaması nedeniyle gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: E** N** S**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Hayatımda kullandığım en iyi bb krem çok güzel çok beğendim hep kullanacağım stoklayacağım kokusuda çok güzel🩷
İsim: M** T**
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Aşık oldum
İsim: T** Ç**
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: Yapısı kokusu MUHTEŞEMMM
İsim: Songül A.
Tarih: 24 Ağustos 2022
Yorum: Mükemmel ötesi bi ürün kapatıcılığıda benim için yeterli aynı zamanda 50 spf olması mükemmelalın aldırın kızlar
İsim: M** E**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Çok iyi kaçıncı stoğum bilmiyorum ağır makyaj yapmıyorum bb krem yeterli oluyor çok iyi kapatıyor ve ışıl ışıl çok sağlıklı görünüyor
İsim: f** m**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Sürekli kullandığım ürün indirime girince stokluyorum.
İsim: G** D**
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: Güzel paketlenmiş
İsim: E** C**
Tarih: 24 Şubat 2022
Yorum: ben çok memnunum herkese öneririm buğday tenliyim tam oldu hiç yapışkan bir hissi yok hemen yüzde emiliyor
İsim: b** s**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: Yıllardır kullandıgım ürün cok dogal duruyor spf 50 olması da ayrıca sevme nedeni
İsim: M** a**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: hayatimda kullandigim en iyi bb krem olabilir
İsim: k** f** e**
Tarih: 16 Nisan 2023
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Merak Edilenler
Soru: merhba kaç numara
Cevap: Merhabalar, ürün 02 Natural tondur. Teşekkür ederiz.
Soru: esmer tenliyim,1 ton daha açık görünmesini istiyorum kaç no tercih etmeliyim
Cevap: Merhaba efendim. Böyle bir bilgiye sahip değiliz ürün yorumlarına bakarak kullanıcı deneyimlerinden karar vermeniz daha doğru olur
Soru: spf 50 yaziyor ya, yani güneş kremi kullanmaya gerek yok degil mi?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün güneş koruma faktörü (SPF) içermektedir. Bu özelliği sayesinde güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. Ancak cildinizin ihtiyaçlarına ve güneşe maruz kalma sürenize göre ekstra güneş koruyucu kullanımı kişisel bir tercih olabilir. Güneş koruma konusunda daha fazla koruma istiyorsanız, ekstra güneş kremi kullanabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kore urunumudur
Cevap: Merhaba, evet Kore'de üretilmiştir. Sağlıklı mutlu günler dileriz☀
Soru: bb krem almak istiyorum buğday tenliyim renkleri çok belli olmuyor hangisini onerirsiniz
Cevap: Merhaba: ilanda yer alan natural renk size uygun olacaktır. Sevgiler
Soru: esmer tenliyim 02 numara bana olur mu acaba
Cevap: evet efendim 2 numara buğday ten içim uygundur
Soru: merhaba cc ve bb arasında ki fark nedir acaba avantaj ve dezavantaj olarak
Cevap: Merhaba. Bb mat cc parlak bitislidir.CC kremin kıvamı BB kremlerden biraz daha hafif
Soru: BB ve CC farkı nedir ne almalıyım ? ve esmerim hangi ton olmalı ?
Cevap: Merhaba değerli üyemiz, BB krem hafif fondöten etkisi yaratırken CC krem ton farklılıklarını düzenler. BB krem CC kremden daha fazla kapatıcı özelliğe sahiptir, ancak CC krem cildinize uyum sağlayarak renk eşitliği sağlar. BB krem daha yoğun nemlendirici içerir, Her iki ürün rengi de aynıdır. Herhangi bir ton farkı bulunmamaktadır. Teşekkür ederiz.
Soru: ürunde paraben varmi
Cevap: Merhabalar Antioksidan özellikte, paraben içermeyen Ecocert sertifikalı, %95 doğal içeriğe sahip kremler tüm bu özellikleriyle kullananlar tarafından beğeni toplamayı başarıyor.
Soru: Merhaba Kuru Cilt İçin Bb Yoksa Cc Mi önerirsiniz?
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, bb krem kuru ciltler için, cc krem yağlı ciltler için kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz
Soru: ürününüz su bazlı mıdır yağ bazlı mı
Cevap: Merhaba değerli üyemiz , Ürün tüm ciltler için kullanıma uygundur. Ürün su bazlıdır. Teşekkür ederiz.
Soru: mrbalar ürünüm 12 gündür yolda gözüküyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Cevap: Merhaba trendyol desteğe bağlandınız mı?
Soru: açık ton kac numara oluyor
Cevap: Inovy 1 numara açık tondur
Soru: Bb kremin 01 numarası ne zaman stoklara girer acaba
Soru: kolay gelsin hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz
Cevap: Teşekkür ederiz, trendyol express ile gönderim sağlıyoruz. Sağlıklı mutlu günler dileriz☀
Soru: ivory tonunu bulamadım
Soru: merhaba ürün kuru ciltlerin kullanılmasına uygun mudur
Cevap: Merhaba değerli üyemiz , Ürün tüm ciltler için kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba son kulanma tarihi ne zaman açılmaktından sonra son kulanma tarihi geçerse birşey olur mu?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürünümüzde son kullanım tarihi ambalaj açıldıktan sonra 12 aydır. Ürün üzerinde de 12M olarak belirtilmektedir. Ürünün son kullanma tarihi geçtikten sonra kullanımı tavsiye edilmez, çünkü zamanla etkinliğini yitirebilir ve cildiniz için istenmeyen etkilere neden olabilir. Güvenli ve etkili bir kullanım için son kullanma tarihine dikkat etmenizi öneririz. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bu urun su bazli midir?
Cevap: Merhaba , ürün su bazlıdır. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bb krem de 01 numara yok mu acaba ben göremiyorum ama
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 Resim Galerisi
Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 En Uygun Satış Linki
Pure Beauty BB Krem Natural SPF 50 PA +++ 30 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
PURE BEAUTY Bb Krem Spf50 Pa Natural 30 ml - 4894532999798 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.