Zeliha
Bilgili
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Şu Anki Değeri 1799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Detaylı Açıklama
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Ürününün Satıcısı, SteelSeries Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam ürününü 1799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Yorumlar Hakkında Bilgi
1799.0 Tl ye satışta olan Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Mükemmel ötesi
İsim: Y** I**
Tarih: 03 Eylül 2024
Satıcı: Zoccoshop
Yorum: Tek kelimeyle kalite
İsim: İrfan T.
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Kulaklık güzel fakat bana playstation versiyonu yollanmış içindenayrıştırıcı çıkmadı playstation kolunda 1 jak var direk sıkıntıçıkarmazken kasamda 2 adet jak var bundan kaynaklı ayrıştırıcıihtiyacınız olacak eğer bu versiyonu alırsanız bu ayrıştırıcı dışındahiçbir sıkıntısı yok her şeyi çalılır durumda hızlı bir şekilde elime ulaştı
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: Gayet rahat ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim steelseries en f/p kulaklığıdır
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Super bir ürün
İsim: F** A**
Tarih: 16 Ağustos 2023
Yorum: Bayağı Tatlı Ürün, Fiyatını Hak Ediyor. stickerlerde çok iyi
Tarih: 05 Haziran 2023
Satıcı: JetKlik
Yorum: Kaliteli ürün, ilgili satıcı 10/10 alışveriş. Gönül rahatlığıylaalışveriş yapabilirsiniz
.
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Kulaklık fiyatına göre gayet güzel. Fakat kulaklığın playstationversiyonu gönderildi. Jak girişli olması işime yaradı ama işineyaramayacaklar için kötü bir durum.
İsim: M** K** B**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: Kablosu biraz kısa geldi onun dışında ürün çok güzel.
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: ses kalitesi olarak beklentim daha yüksekti onun haricinde 7.1 inyokluğu hissedilmiyo 360 surround da iyi yani ama ses kalitesi ciddenbiraz boş gibi + mikrofon için olan çoğaltma kablosu gelmedi
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Urun ses kalitesi olarak güzel masa üstü bilkgisayr da oyun içinalacaksanız ayriyeten mikrafon almasiniz kulaklık ve mikrafon girisiaynı Jack da olduğu için ikisini bir arada kullanmıyorsunuz ayırıcıtaktım uyum sağlaması ses yansıması oldu laptopda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
İsim: H** D**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: İnanılmaz harika bir kulaklık çok beğendim herşeyi sağlam geldi teşekkürler
İsim: Yusuf D.
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: Oyun kulaklığı olarak aldık kullanım amacımızda o iyi bir şeye benziyormemnun kalırız umarım
İsim: E** O**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: ürün başlığında nova 1 yazıyor fakat yollanan ürün nova 1P modeli.Kulaklık aynı fakat kutu içeriği farklı, 1P modelinden usb aux uzatmakablosu çıkmıyor yani sadece laptop ve ps uyumu mevcut
İsim: M** Ö**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Best headphones
İsim: M** S**
Yorum: eksik ürün gönderildi lütfen iletişime geçer misiniz
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Ürünü sadece 2ay kullandım ve hiç bir zorlama yapmadım kulaklığı masayakoydum mutfaktan koal aldım beklim bi baktım tık kırılmıs h bir şeyyapmadım 2yıl garantisi varmıs değişim talep ediyorum yardımcı olurmusunuz?
İsim: Emre K.
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: beklediğim gibi rahat kafa ve kulak ağrıtmiyor uzun süre kullanım içinuygun, ses ve mikrofon kalitesini YouTube dan araştırarak bakabilirsiniz
İsim: h** y**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: İçinden pc ye bağlamak için gereken ikili jak kablosu çıkmadı ve kablokslitesibaya düşük
İsim: Ö** E**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: XBOX için aldım stickerlar da kalitesi de beklediğim gibi
İsim: E** K**
Tarih: 12 Mart 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: çok fazla pahalı satıyorlar bakmadan almayın ben pişman oldum ona göredikkat edin???
İsim: M** C**
Tarih: 26 Haziran 2024
Satıcı: UMUT İNTERNET
Yorum: Nova 1P modelini gönderiyorlar. İçerisinden aux çoklayıcı (uzatmakablosu) çıkmıyor.
İsim: E** G**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: yanlış ürün gönderildi elime felen ürün başlıkta yazandan farklı
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum: Ürün Eksik Geldi Şahsen Eksik Ürünümü İstiyorum
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: hem mikrofon için giriş kablosu gelmedi ayretten aldım hem de bütünayarları denememe ragmen ses sekmesi yapıyor kulaklıgı takınca cızırtıyapıyor kulağıma mikrofonunu da beğenmedim umarım iade kabul edilirkusurlu geldi ürün.
İsim: G** T** T**
Tarih: 13 Ocak 2024
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Bu ürün pc de kullanabiliyomuyu yoksa sadece ps5 iicinmi
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz PC ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün mikrofonunu kullanamıyorum ne yapmalıyım acil yardım eder misiniz?
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: Üründe kablosuz özellik varmı acaba
Cevap: Merhabalar kablosuz özelliği yoktur. Saygılarımızla..JetKlik.
Soru: Xiaomi telefonlara uygun mu acaba?
Cevap: Merhaba uygundur
Soru: Ben ürünü dizüstü bilgisayarda kullanacağım ancak tek jak girişi var kulaklığın ise iki tane sanırım nasıl olacak bu iş ?
Cevap: Değerli müşterimiz, aparat yardımı ile kullanılabilmektedir.
Soru: merhaba ürün kaç desibel ses sağlıyor veya 100 desibel üstü kulaklık önerir misiniz
Cevap: Değerli müşterimiz, 93 desibel ses sağlıyor.
Soru: Ürün kablolumu kablosuz şarjlımı
Cevap: Merhaba kabloludur
Soru: Merhabalar mikrofonu varmıdır kalitelimidir?
Cevap: Merhaba, mikrofonludur, ürün kalitelidir.
Soru: içinden mikrafon için dönüştürücü çıkıyormu yoksa ayrı olarak bizmi almalıyız
Cevap: Değerli müşterimiz, Bu konuda markadan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.
Soru: kulaklığın diğer versiyonu ile multi system versiyonu arasındaki fark nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün karşılaştırması yapılamamaktadır.
Soru: Mikrofonu var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünün mikrofonu bulunmaktadır.
Soru: xiaomi redmi note 12 pro 5g telefonum var kulaklık olurmu butelefonda çalışırnı
Cevap: Değerli müşterimiz, uyumluluk sağlamaktadır.
Soru: Merhaba PS5 ile uyumlu mu acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, uyumluluğu bulunmaktadır.
Soru: discord ortamında kullanılırmı sesim birisine gidermi
Cevap: Merhaba, kullanılabilir. Ses karşı tarafa gider.
Soru: garantisi var değil mi
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünün 2 yıl yetkili servis garantisi mevcuttur.
Soru: üründe 7.1 desteği varmı
Cevap: mevcut değil.
Soru: merhabalar üründe jack girişi bulunuyormu
Cevap: Merhaba ürün jack girişlidir.
Soru: ürünün mikrofonu için ayrı bir jak girişi var mı ürünün siyah renkli olan modeli varmı
Cevap: Merhaba, konu ile alakalı bilgi edinip dönüş sağlayacağız.
Soru: bilgisayara uyumlu mudur
Cevap: merhaba, uyumludur.
Soru: Merhabalar, Nova 1p'nin Nova 1'den farkı nedir? İkisi de pcde kullanılabiliyor değil mi?
Cevap: Merhaba PlayStation versiyondur. İkiside PC de kullanılabilir
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Detay Resimler
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Şu Anki Değeri 1799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Detaylı Açıklama
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Ürününün Satıcısı, SteelSeries Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam ürününü 1799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Yorumlar Hakkında Bilgi
1799.0 Tl ye satışta olan Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: teşekkürler
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: Mükemmel ötesi
İsim: Y** I**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Tek kelimeyle kalite
İsim: İrfan T.
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Kulaklık güzel fakat bana playstation versiyonu yollanmış içindenayrıştırıcı çıkmadı playstation kolunda 1 jak var direk sıkıntıçıkarmazken kasamda 2 adet jak var bundan kaynaklı ayrıştırıcıihtiyacınız olacak eğer bu versiyonu alırsanız bu ayrıştırıcı dışındahiçbir sıkıntısı yok her şeyi çalılır durumda hızlı bir şekilde elime ulaştı
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: Gayet rahat ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim steelseries en f/p kulaklığıdır
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Super bir ürün
İsim: F** A**
Tarih: 16 Ağustos 2023
Yorum: Bayağı Tatlı Ürün, Fiyatını Hak Ediyor. stickerlerde çok iyi
Tarih: 05 Haziran 2023
Satıcı: JetKlik
Yorum: Kaliteli ürün, ilgili satıcı 10/10 alışveriş. Gönül rahatlığıylaalışveriş yapabilirsiniz
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Kulaklık fiyatına göre gayet güzel. Fakat kulaklığın playstationversiyonu gönderildi. Jak girişli olması işime yaradı ama işineyaramayacaklar için kötü bir durum.
İsim: M** K** B**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: Kablosu biraz kısa geldi onun dışında ürün çok güzel.
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: ses kalitesi olarak beklentim daha yüksekti onun haricinde 7.1 inyokluğu hissedilmiyo 360 surround da iyi yani ama ses kalitesi ciddenbiraz boş gibi + mikrofon için olan çoğaltma kablosu gelmedi
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Urun ses kalitesi olarak güzel masa üstü bilkgisayr da oyun içinalacaksanız ayriyeten mikrafon almasiniz kulaklık ve mikrafon girisiaynı Jack da olduğu için ikisini bir arada kullanmıyorsunuz ayırıcıtaktım uyum sağlaması ses yansıması oldu laptopda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
İsim: H** D**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: İnanılmaz harika bir kulaklık çok beğendim herşeyi sağlam geldi teşekkürler
İsim: Yusuf D.
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: Oyun kulaklığı olarak aldık kullanım amacımızda o iyi bir şeye benziyormemnun kalırız umarım
İsim: E** O**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: ürün başlığında nova 1 yazıyor fakat yollanan ürün nova 1P modeli.Kulaklık aynı fakat kutu içeriği farklı, 1P modelinden usb aux uzatmakablosu çıkmıyor yani sadece laptop ve ps uyumu mevcut
İsim: M** Ö**
Yorum: Best headphones
İsim: M** S**
Yorum: eksik ürün gönderildi lütfen iletişime geçer misiniz
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Ürünü sadece 2ay kullandım ve hiç bir zorlama yapmadım kulaklığı masayakoydum mutfaktan koal aldım beklim bi baktım tık kırılmıs h bir şeyyapmadım 2yıl garantisi varmıs değişim talep ediyorum yardımcı olurmusunuz?
İsim: Emre K.
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: beklediğim gibi rahat kafa ve kulak ağrıtmiyor uzun süre kullanım içinuygun, ses ve mikrofon kalitesini YouTube dan araştırarak bakabilirsiniz
İsim: h** y**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: İçinden pc ye bağlamak için gereken ikili jak kablosu çıkmadı ve kablokslitesibaya düşük
İsim: Ö** E**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: XBOX için aldım stickerlar da kalitesi de beklediğim gibi
İsim: E** K**
Tarih: 12 Mart 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: çok fazla pahalı satıyorlar bakmadan almayın ben pişman oldum ona göredikkat edin???
İsim: M** C**
Tarih: 26 Haziran 2024
Satıcı: UMUT İNTERNET
Yorum: Nova 1P modelini gönderiyorlar. İçerisinden aux çoklayıcı (uzatmakablosu) çıkmıyor.
İsim: E** G**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: yanlış ürün gönderildi elime felen ürün başlıkta yazandan farklı
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum: Ürün Eksik Geldi Şahsen Eksik Ürünümü İstiyorum
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: hem mikrofon için giriş kablosu gelmedi ayretten aldım hem de bütünayarları denememe ragmen ses sekmesi yapıyor kulaklıgı takınca cızırtıyapıyor kulağıma mikrofonunu da beğenmedim umarım iade kabul edilirkusurlu geldi ürün.
İsim: G** T** T**
Tarih: 13 Ocak 2024
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Bu ürün pc de kullanabiliyomuyu yoksa sadece ps5 iicinmi
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz PC ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün mikrofonunu kullanamıyorum ne yapmalıyım acil yardım eder misiniz?
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: Üründe kablosuz özellik varmı acaba
Cevap: Merhabalar kablosuz özelliği yoktur. Saygılarımızla..JetKlik.
Soru: Xiaomi telefonlara uygun mu acaba?
Cevap: Merhaba uygundur
Soru: Ben ürünü dizüstü bilgisayarda kullanacağım ancak tek jak girişi var kulaklığın ise iki tane sanırım nasıl olacak bu iş ?
Cevap: Değerli müşterimiz, aparat yardımı ile kullanılabilmektedir.
Soru: merhaba ürün kaç desibel ses sağlıyor veya 100 desibel üstü kulaklık önerir misiniz
Cevap: Değerli müşterimiz, 93 desibel ses sağlıyor.
Soru: Ürün kablolumu kablosuz şarjlımı
Cevap: Merhaba kabloludur
Soru: Merhabalar mikrofonu varmıdır kalitelimidir?
Cevap: Merhaba, mikrofonludur, ürün kalitelidir.
Soru: içinden mikrafon için dönüştürücü çıkıyormu yoksa ayrı olarak bizmi almalıyız
Cevap: Değerli müşterimiz, Bu konuda markadan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.
Soru: kulaklığın diğer versiyonu ile multi system versiyonu arasındaki fark nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün karşılaştırması yapılamamaktadır.
Soru: Mikrofonu var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünün mikrofonu bulunmaktadır.
Soru: xiaomi redmi note 12 pro 5g telefonum var kulaklık olurmu butelefonda çalışırnı
Cevap: Değerli müşterimiz, uyumluluk sağlamaktadır.
Soru: Merhaba PS5 ile uyumlu mu acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, uyumluluğu bulunmaktadır.
Soru: discord ortamında kullanılırmı sesim birisine gidermi
Cevap: Merhaba, kullanılabilir. Ses karşı tarafa gider.
Soru: garantisi var değil mi
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünün 2 yıl yetkili servis garantisi mevcuttur.
Soru: üründe 7.1 desteği varmı
Cevap: mevcut değil.
Soru: merhabalar üründe jack girişi bulunuyormu
Cevap: Merhaba ürün jack girişlidir.
Soru: ürünün mikrofonu için ayrı bir jak girişi var mı ürünün siyah renkli olan modeli varmı
Cevap: Merhaba, konu ile alakalı bilgi edinip dönüş sağlayacağız.
Soru: bilgisayara uyumlu mudur
Cevap: merhaba, uyumludur.
Soru: Merhabalar, Nova 1p'nin Nova 1'den farkı nedir? İkisi de pcde kullanılabiliyor değil mi?
Cevap: Merhaba PlayStation versiyondur. İkiside PC de kullanılabilir
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Detay Resimler
Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam En Uygun Satış Linki
SteelSeries Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis Nova 1 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücü, 360° Surround Ses, AirWe Memory Foam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.