Ela
Bilgili
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Şu Andaki Değeri 42199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Ürün Tanıtımı
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Ürününün Satıcısı, Samsung Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima ürününü 42199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Kullananlar
42199.0 Tl ye satışta olan Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: klima çok güzel sorunsuz kısa sürede ulaştı ayrıca satıcı çok ilgili hepsine teşekkür ederim
İsim: M** K**
Tarih: 17 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Samsung Klima Sistemleri
Yorum: Yaklaşık 2 hagçftadır kullanıyorum, üründen çok memnunum. Soğutması çok iyi, iç ünite az ses çıkarıyor, dış ünite de emsallerine göre sessiz. Ürünün windfree özelliği çok iyi. Özellikle gece uyurken bu özelliği kullanıyoruz, klima çarpması gibi durumların önüne geçilmiş oluyor. Ayrıca wifi özelliği sayesinde telefondan kullanılabilmesi de çok iyi.Devamını Oku
İsim: K** Ş**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: Müthiş bir alet şahane fevkalade
İsim: S** Ç**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: Egeizo İzmir
Yorum: Klima çok sessiz ve güzel soğutuyor wifi ve uygulaması çok başarılı satıcıya teşekkür ederim ürün sorunsuz teslim edildi
İsim: Mehmet Ç.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: Ürün mükemmel

İsim: F** Ö**
Tarih: 21 Ağustos 2023
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: güzel ürün
İsim: F** T**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: kargo bina kapısına bıraktı yukarı taşıdık. servis 1 gün sonra geldi taktı çok memnun kaldık
İsim: e** y**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: ürün harika enerji tüketimi minimum seviyede kaliteli muhteşem bir ürün aşırı soğutuyor 26 derecede bile odadaki termometreyi 22'lere düşürüyor
İsim: A** S**
Yorum: Biraz geç ulaştı kargo ama kargo şirketinden dolayı. Cok güzel soğutuuyor kapağı kapalı modundaykende soğutma yapıyor bu özellik çok iyi
İsim: h** k**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: Ürün sorunsuz olarak elime ulaştı ama servis tüm sitenin klimalarının konulduğu eski klimanın da olduğu yere montaj edemeyeceklerini söyledi. Klima turbo motor kullandığı için daha geniş ve açık alana konulabiliyormuş! Başka yerim olmadığı için severek aldığım ürünü iade etmek zorunda kaldım.Satıcı sorunsuz bir şekilde ürünü evimden aldırarak iadeyDevamını Oku
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ağustos 2024
Satıcı: Mobimbo
Yorum: Tavsiye etmiyorum direk bayiden alın kafanız rahat olsun
İsim: E** Ö**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: samsung servisi çok çok kötü, bir daha kesinlikle bulaşmam
İsim: f** b**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Satıcı: ÜN HOME AVM
Yorum: Çok güzel paketleme ve urun harıka 2 katıda sogutuyor
İsim: İfakat G.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Satıcı: Nar724
Yorum: gercekten çok guzel duruşu sogutmasi cok memnun kaldim.aldigim gun kargoya verildi servis 1gun sonra gelip takti çok tskler.
İsim: Y** Y**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: Oba Klima
Yorum: Kurulum için 45 gün süre veriyorlar alacak olan kişiler bir sonraki yıla kullanmak için plan yapmaları gerekiyor kurulum için bu kadar süre veren bir servis ağı olmayan bir kurumun arıza durumunda nasıl 2 yıl garanti verip tamir edecek anlamış değilim kurulum sorunum çözülmediği taktirde yasal süreç içerisinde iyade etmeyi düşünüyorum Bir daha anlaDevamını Oku
İsim: N** C** D**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: gonderici firma aldigimiz urunu 1 gun sonra kargoya teslim etti 16 temmuzda kargoya teslim edilen ürün 29 temmuz da bize teslim edildi yani ürünü alırken mutlaka firmaya sorun horoz lojistik e verilecekse tekrar düşünün
İsim: N** G**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Sıkça Sorulan Sorular
Soru: kurulum ucretsizmi???
Cevap: evetücretsiz efendim.
Soru: Klimayı hangi şehirden gönderiyorsunuz ve istanbul için hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz ?
Cevap: Gaziantepten, ceva lojistik ile
Soru: R32 gaz mı?
Cevap: r32 gazlıdır
Soru: merhabalar hangi firma ile gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba Horoz lojistik
Soru: Klimayı hangi şehirden gönderiyorsunuz ve istanbul için hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, İzmir’den Horoz lojistik ile gönderim sağlanmaktadır.
Soru: Parlak siyah mı (aynalı siyah), mat siyah mı?
Cevap: Merhaba Bu detayı malesef bilmiyoruz.
Soru: merhaba. G.antep için hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz ve daire içerisine ürünler teslim ediliyor mu
Cevap: Horoz lojistik ile çalışıyoruz efendim
Soru: mağazada bu ürüne bakmıştım dijitalin orda göz vardı odadakileri izleyip kişilerin üstüne hava vurmuyordu bu o klima mi acaba
Cevap: Merhabalar, bu cihazda yapay zeka, windfree ve smartthings var. Optik bu koddaki üründe mevcut değildir.
Soru: bakırmı elüminyummu acaba
Cevap: Bakır efendim
Soru: inverter mi ?
Cevap: evet İnverter
Soru: merhaba bı sorum olacak tamamen bakır boru mu teşekkürler
Cevap: Merhaba dört metre bakir boru çıkmaktadır
Soru: kumandası var mı
Cevap: Merhaba Kumanda mevcuttur.
Soru: merhaba akıllı göz mevcutmudur?
Cevap: Maalesef mevcut değil efendim
Soru: 25 metrekarelik odaya hangi ölçüde almalıyız 18 bin mi 12 bin mi
Cevap: Değerli müşterimiz, Samsung ürün danışmanından detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Nar 724
Soru: merhaba bu klimanın beyazı varmı
Cevap: Var efendim wind FREE olarak geçer
Soru: Selam, klimanın garanti süresi ile ilgili net bir cevap bulamadım. 3,6,10 hangisi? Montaj dahil mi? Teşekkürler
Cevap: Merhaba garantisi 10 yıldır
Soru: resimde fan gözükmüyor içinde varmı servismi getiriyor
Cevap: ürün size 4 parça olarak geliyor iç ünite dış ünite boru kiti montaj kiti olarak geliyor
Soru: mrb sorucevaplarda sadece izmire gonderim sagliyruz demissiniz anlayamadım.adanadan sparis versem gondermiyormusunuz.klimayi.
Cevap: Heryere gönderiyoruz, bizim verdiğimiz bir cevap değil galiba
Soru: Ürün toz toplama özelliği varmı filtresi yıkanabilirmi?
Cevap: Toz toplama özelliği bulunmamaktadır , filtresi yıkanabilir efendim.
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Ürün Görselleri
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Şu Andaki Değeri 42199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Ürün Tanıtımı
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Ürününün Satıcısı, Samsung Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima ürününü 42199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Kullananlar
42199.0 Tl ye satışta olan Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: klima çok güzel sorunsuz kısa sürede ulaştı ayrıca satıcı çok ilgili hepsine teşekkür ederim
İsim: M** K**
Tarih: 17 Mayıs 2023
Satıcı: Samsung Klima Sistemleri
Yorum: Yaklaşık 2 hagçftadır kullanıyorum, üründen çok memnunum. Soğutması çok iyi, iç ünite az ses çıkarıyor, dış ünite de emsallerine göre sessiz. Ürünün windfree özelliği çok iyi. Özellikle gece uyurken bu özelliği kullanıyoruz, klima çarpması gibi durumların önüne geçilmiş oluyor. Ayrıca wifi özelliği sayesinde telefondan kullanılabilmesi de çok iyi.Devamını Oku
İsim: K** Ş**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Müthiş bir alet şahane fevkalade
İsim: S** Ç**
Yorum: Klima çok sessiz ve güzel soğutuyor wifi ve uygulaması çok başarılı satıcıya teşekkür ederim ürün sorunsuz teslim edildi
İsim: Mehmet Ç.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: Ürün mükemmel
İsim: F** Ö**
Tarih: 21 Ağustos 2023
Yorum: güzel ürün
İsim: F** T**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Yorum: kargo bina kapısına bıraktı yukarı taşıdık. servis 1 gün sonra geldi taktı çok memnun kaldık
İsim: e** y**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: ürün harika enerji tüketimi minimum seviyede kaliteli muhteşem bir ürün aşırı soğutuyor 26 derecede bile odadaki termometreyi 22'lere düşürüyor
Yorum: Biraz geç ulaştı kargo ama kargo şirketinden dolayı. Cok güzel soğutuuyor kapağı kapalı modundaykende soğutma yapıyor bu özellik çok iyi
İsim: h** k**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: Ürün sorunsuz olarak elime ulaştı ama servis tüm sitenin klimalarının konulduğu eski klimanın da olduğu yere montaj edemeyeceklerini söyledi. Klima turbo motor kullandığı için daha geniş ve açık alana konulabiliyormuş! Başka yerim olmadığı için severek aldığım ürünü iade etmek zorunda kaldım.Satıcı sorunsuz bir şekilde ürünü evimden aldırarak iadeyDevamını Oku
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ağustos 2024
Satıcı: Mobimbo
Yorum: Tavsiye etmiyorum direk bayiden alın kafanız rahat olsun
İsim: E** Ö**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: samsung servisi çok çok kötü, bir daha kesinlikle bulaşmam
İsim: f** b**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel paketleme ve urun harıka 2 katıda sogutuyor
İsim: İfakat G.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Satıcı: Nar724
Yorum: gercekten çok guzel duruşu sogutmasi cok memnun kaldim.aldigim gun kargoya verildi servis 1gun sonra gelip takti çok tskler.
İsim: Y** Y**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: Oba Klima
Yorum: Kurulum için 45 gün süre veriyorlar alacak olan kişiler bir sonraki yıla kullanmak için plan yapmaları gerekiyor kurulum için bu kadar süre veren bir servis ağı olmayan bir kurumun arıza durumunda nasıl 2 yıl garanti verip tamir edecek anlamış değilim kurulum sorunum çözülmediği taktirde yasal süreç içerisinde iyade etmeyi düşünüyorum Bir daha anlaDevamını Oku
İsim: N** C** D**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: gonderici firma aldigimiz urunu 1 gun sonra kargoya teslim etti 16 temmuzda kargoya teslim edilen ürün 29 temmuz da bize teslim edildi yani ürünü alırken mutlaka firmaya sorun horoz lojistik e verilecekse tekrar düşünün
İsim: N** G**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Sıkça Sorulan Sorular
Soru: kurulum ucretsizmi???
Cevap: evetücretsiz efendim.
Cevap: Gaziantepten, ceva lojistik ile
Soru: R32 gaz mı?
Cevap: r32 gazlıdır
Soru: merhabalar hangi firma ile gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba Horoz lojistik
Cevap: Merhaba, İzmir’den Horoz lojistik ile gönderim sağlanmaktadır.
Soru: Parlak siyah mı (aynalı siyah), mat siyah mı?
Cevap: Merhaba Bu detayı malesef bilmiyoruz.
Soru: merhaba. G.antep için hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz ve daire içerisine ürünler teslim ediliyor mu
Cevap: Horoz lojistik ile çalışıyoruz efendim
Soru: mağazada bu ürüne bakmıştım dijitalin orda göz vardı odadakileri izleyip kişilerin üstüne hava vurmuyordu bu o klima mi acaba
Cevap: Merhabalar, bu cihazda yapay zeka, windfree ve smartthings var. Optik bu koddaki üründe mevcut değildir.
Soru: bakırmı elüminyummu acaba
Cevap: Bakır efendim
Soru: merhaba bı sorum olacak tamamen bakır boru mu teşekkürler
Cevap: Merhaba dört metre bakir boru çıkmaktadır
Soru: kumandası var mı
Cevap: Merhaba Kumanda mevcuttur.
Soru: merhaba akıllı göz mevcutmudur?
Cevap: Maalesef mevcut değil efendim
Soru: 25 metrekarelik odaya hangi ölçüde almalıyız 18 bin mi 12 bin mi
Cevap: Değerli müşterimiz, Samsung ürün danışmanından detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Nar 724
Soru: merhaba bu klimanın beyazı varmı
Cevap: Var efendim wind FREE olarak geçer
Soru: Selam, klimanın garanti süresi ile ilgili net bir cevap bulamadım. 3,6,10 hangisi? Montaj dahil mi? Teşekkürler
Cevap: Merhaba garantisi 10 yıldır
Soru: resimde fan gözükmüyor içinde varmı servismi getiriyor
Cevap: ürün size 4 parça olarak geliyor iç ünite dış ünite boru kiti montaj kiti olarak geliyor
Soru: mrb sorucevaplarda sadece izmire gonderim sagliyruz demissiniz anlayamadım.adanadan sparis versem gondermiyormusunuz.klimayi.
Cevap: Heryere gönderiyoruz, bizim verdiğimiz bir cevap değil galiba
Soru: Ürün toz toplama özelliği varmı filtresi yıkanabilirmi?
Cevap: Toz toplama özelliği bulunmamaktadır , filtresi yıkanabilir efendim.
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Ürün Görselleri
Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima En Uygun Satış Linki
Samsung Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Ar18cxfcabt/sk Windfree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.