Gonul
Bilgili
AO 6030 X Ankastre Ocak Alınmaya Değer Mi?
AO 6030 X Ankastre Ocak Mevcut Fiyatı 5499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
AO 6030 X Ankastre Ocak Memnuniyet Durumu Nedir?
AO 6030 X Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
AO 6030 X Ankastre Ocak Ürün Detayları
AO 6030 X Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Regal AO 6030 X Ankastre Ocak ürününü 5499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
AO 6030 X Ankastre Ocak Ürün Hakkındaki Yorumlar
5499.0 Tl ye satışta olan AO 6030 X Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün gayet güzel kargodan da memnun kaldık ama boru kısa geldiği için70₺ ekstra ücret almışlar o boruların fiyatı çok daha ucuz ve gerçektengerekli miydi bilmiyorum, ben evde yoktum bana bilgi verilmeliydi ayrıca
İsim: A** Ö**
Tarih: 07 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza
AO 6030 X Ankastre Ocak Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Bu ocağa uygun sürgülü aspiratör var mı sizde
Cevap: Merhaba, aspiratör modellerimizden beğendiğiniz ürünü seçebilirsiniz. Uyum konusunda Vestel yetkili servisimizden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhabalar ürün inoks mudur otomatik gaz kesme var mıdır
Cevap: Merhaba, inox bir modeldir. Otomatik ateşleme ve otomatik gaz kesme özelliği bulunuyor. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba, kurulumunu kim yapıyor
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Beyazı mevcut mu?
Cevap: Merhaba, Regal Ao 6030 B Ankastre Ocak 20264289 beyaz modeldir. Sağlıklı günler dilerim.
Soru: Siyah renk mevcut mu
Cevap: Merhaba. Siyah rengimiz mevcuttur. Ao 6030 s olarak kontrol edebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.
Soru: merhaba arkadaşım bu elektrik li olurmu
Cevap: Merhaba, Bir Gözü elektirklidir.
Soru: tezgahı kesmeye gerek var mı? Ürün tezgah üstü olarak mı geliyor
Cevap: Merhaba, ankastre bir modeldir. Tezgah üstü değildir. İyi akşamlar dileriz.
Soru: ürün beyaz mı
Cevap: Merhaba, ürün rengi inox gridir. Sağlıklı günler dileriz.
AO 6030 X Ankastre Ocak Ürün Resimleri
AO 6030 X Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
AO 6030 X Ankastre Ocak Mevcut Fiyatı 5499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
AO 6030 X Ankastre Ocak Memnuniyet Durumu Nedir?
AO 6030 X Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
AO 6030 X Ankastre Ocak Ürün Detayları
AO 6030 X Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Regal AO 6030 X Ankastre Ocak ürününü 5499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
AO 6030 X Ankastre Ocak Ürün Hakkındaki Yorumlar
5499.0 Tl ye satışta olan AO 6030 X Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün gayet güzel kargodan da memnun kaldık ama boru kısa geldiği için70₺ ekstra ücret almışlar o boruların fiyatı çok daha ucuz ve gerçektengerekli miydi bilmiyorum, ben evde yoktum bana bilgi verilmeliydi ayrıca
İsim: A** Ö**
Tarih: 07 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza
AO 6030 X Ankastre Ocak Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Bu ocağa uygun sürgülü aspiratör var mı sizde
Cevap: Merhaba, aspiratör modellerimizden beğendiğiniz ürünü seçebilirsiniz. Uyum konusunda Vestel yetkili servisimizden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhabalar ürün inoks mudur otomatik gaz kesme var mıdır
Cevap: Merhaba, inox bir modeldir. Otomatik ateşleme ve otomatik gaz kesme özelliği bulunuyor. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba, kurulumunu kim yapıyor
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Beyazı mevcut mu?
Cevap: Merhaba, Regal Ao 6030 B Ankastre Ocak 20264289 beyaz modeldir. Sağlıklı günler dilerim.
Soru: Siyah renk mevcut mu
Cevap: Merhaba. Siyah rengimiz mevcuttur. Ao 6030 s olarak kontrol edebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.
Soru: merhaba arkadaşım bu elektrik li olurmu
Cevap: Merhaba, Bir Gözü elektirklidir.
Soru: tezgahı kesmeye gerek var mı? Ürün tezgah üstü olarak mı geliyor
Cevap: Merhaba, ankastre bir modeldir. Tezgah üstü değildir. İyi akşamlar dileriz.
Soru: ürün beyaz mı
Cevap: Merhaba, ürün rengi inox gridir. Sağlıklı günler dileriz.
AO 6030 X Ankastre Ocak Ürün Resimleri
AO 6030 X Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
Regal AO 6030 X Ankastre Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Regal AO 6030 X Ankastre Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.