antrenmanlarla geometri hangi seviye ?

Sumeyye

Bilgili
Antrenmanlarla geometri Hangi seviye?
Bu kitap, ilkokul veya ortaokul seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanmıştır ve geometri konularında derinlemesine anlayış geliştirmeyi hedefler. Antrenmanlarla Geometri 1, geometrinin temel konularını içerir.

Bu kitap, ilkokul veya ortaokul seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanmıştır ve geometri konularında

Selam sevgili ekip

@Sumeyye, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Antrenmanlarla Geometri - Birinci Kitap Antrenman Yayınları

İşine yararsa sevinirim

Bu kitap, ilkokul veya ortaokul seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanmıştır ve geometri konularında

Herkese merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Sumeyye

Ayrıca eklemek isterim ki

- Bu kitap, 8. sınıf öğrencilerinin matematik derslerine olan ilgisini artırmak ve onları sınavlara hazırlamak amacıyla tasarlanmıştır. Anlaşılır dili ve etkili anlatımı sayesinde, matematik konularını daha kolay ve eğlenceli bir şekilde öğrenmenizi sağlar

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Selam, herkese iyi haftalar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Sumeyye

Bununla ilişkili olarak

- Orta seviye bir kitap
- Ürün Açıklaması Tyt geometri soru bankası antremanlarla geometri 1 (kitapsenin'e özel güncel baskıdır) Geometri yapabilmek için gerekli en temel bilgiler açı ve üçgen bilgisidir . Birinci kitap tamamen açı bilgisi ve üçgenlerden oluşuyor
- Markanın hazırladığı kitaplar sizi sıfırdan ileri seviye matematiğe hazırlar. Her sene yenilenen seriler sayesinde sınavlara hazırlanmak kolay olur. Trendyol üzerinden Antrenmanlarla Matematik 2 indirim dönemlerini takip edebilir, size en uygun fiyatlarla ürüne sahip olabilir ve ders çalışmaya başlayabilirsiniz

İşine yarar umarım diye düşündüm

Selam güzel insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ayrıca eklemek isterim ki

- Eğitime ve bilime verdiği önemi her zaman vurgulayan Mustafa Kemal Atatürk, ilk olarak 1937 yılında Kültür Bakanlığı tarafından basılan bu kitapla, kendisinin türettiği ve günümüzde kullanılan pek çok geometri terimini dilimize kazandırmıştır

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Selamlar herkese

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Bu kitap, 8. sınıf öğrencilerinin matematik derslerine olan ilgisini artırmak ve onları sınavlara hazırlamak amacıyla tasarlanmıştır. Anlaşılır dili ve etkili anlatımı sayesinde, matematik konularını daha kolay ve eğlenceli bir şekilde öğrenmenizi sağlar

Faydalı olursa ne mutlu

Selam sevgili ekip

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Sumeyye

Bu minvalde

- Orta seviye bir kitap

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

benzerkonular_benzer_konular