Serap
Bilgili
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Şu Anki Fiyat Aralığı 699.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Hakkında yaklaşık 463 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Detaylı Açıklama
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Ürününün Satıcısı, Mavi Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 ürününü 699.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Yorum Ve Değerlendirmeler
699.99 Tl ye satışta olan Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
463 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: S beden aldım kendi bedenim bence herkes kendi bedenini rahatlıkla alabilir
İsim: a** y**
Tarih: 09 Şubat 2022
Beden: Beden:S
Satıcı: Mavi
Yorum: Kendi bedninizi alın
İsim: B** n** G**
Tarih: 03 Aralık 2023
Yorum: Sonundaa stoğu yakalayabildim tam beden alinnn
İsim: D** D**
Tarih: 15 Ocak 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Çok güzel tam mevsimlik kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: E** M**
Tarih: 27 Eylül 2022
Beden: Beden:L
Yorum: 2 günde elime ulaştı, paketleme özenliydi. 38 beden giyiyorum, M beden tam oldu. Mevsimlik bir eşofman.
İsim: ç** d**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: 1.72 boy 68 kilo M beden tam oldu salaş istiyorsanız bir büyük beden alabilirsiniz
İsim: a** a**
Tarih: 06 Nisan 2022
Beden: Beden:M
Yorum: Tam beden aldım çok güzel
İsim: G** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ağustos 2022
Yorum: 1 beden hatta 2 beden küçük tercih edilmeli
İsim: ilkay e.
Tarih: 03 Nisan 2023
Yorum: Çok beğendim Mavi kalitesi. 168 boy 65 kilo L beden aldım tam kalıp
İsim: **** ****
Tarih: 04 Haziran 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Güzel beğendim tam bedenınızı alabılırsınız
İsim: a** ö**
Beden: 08 Nisan 2023
Yorum: şahane , doku güzel kalite zaten mavi , renk çok iyi tam beden tam kalıp salaş seviyorsanız bi beden büyük alınabilir ben tam beden aldım kargo hızlı ve iyiydi teşekkürler
İsim: m** y**
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: Kaliteli. Tam beden.
İsim: I** K**
Tarih: 21 Mart 2024
Beden: Boy:166cm
Yorum: Ürün rengi duruşu mükemmel
ama kendi bedeninizi bir bedeb büyük alın kaliplari dar...
İsim: e** s** b**
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: Kumaşı biraz kalın. Ben tayt kumaşı gibi olur diye düşünmüştüm. Yine de iade etmeyeceğim kış günleri için kullanılır. Beden olarak ben tam bedenimi aldım ama hafif bolluk var tam beden veya 1 beden küçük alınabilir.
İsim: H** B** A**
Tarih: 22 Şubat 2022
Yorum: Küçük geldi kalıbı küçük 1 2 beden büyük alın bol olması için
İsim: h** K**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: tam kalıp muhteşem
İsim: B** ö**
Beden: 13 Kasım 2022
Yorum: Mazada görmüş denemistim bedenim kalmadığı için İnternetten sipariş verdim gayet güzel geldi bayıldım severek kullanıyorum normalde bedeniz neyse onu alın derim .Bn xs aldım tmm iyi oldu 52 kilo 1:60 boy almak isteyenler düşünmeden alsın derim.
Tarih: 10 Kasım 2022
Beden: Beden:XS
Yorum: tam beden teşekkür ederim
İsim: E** C**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: Xxs alıyorum yine büyük
İsim: g** ö**
Tarih: 23 Şubat 2022
Beden: Beden:XXS
Yorum: urun muhteşem ama xs giyen ben s beden aldim tam oldu
İsim: g** a**
Tarih: 22 Eylül 2022
Yorum: rengide çok güzel fakat kusurlu geldi iade ettim yeniden sipariş edeceğim 1.60 48 xs aldım tam oturdu
İsim: C** K**
Beden: 05 Ocak 2023
Yorum: Çok iyi tam beden oldu
İsim: G** Ş**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: fotoğraftaki gibi durmadı, belki de bir beden küçük alınmalı.
İsim: İ** U**
Tarih: 16 Nisan 2022
Yorum: Normalde jeanlerde 34 giyen biriyim bu eşofmanda M aldım tam oldu bilginiz olsun 1.65 50 kilo
İsim: G** B**
Beden: 21 Şubat 2023
Yorum: Harikaa tam bedeninizi alın
İsim: Ş** A**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: Güzel bir ürün , tam bedeninizi alabilirsiniz , boyum 172 kilom 65 L beden aldım
İsim: Ş** C**
Tarih: 27 Mart 2022
Yorum: 168 boy 69 kiloya m beden tam oldu çok kalın değil duruşu çok güzel
İsim: B** G**
Beden: 05 Mayıs 2024
Yorum: bayildm bir beden küçük alablrmsm ama ynede güzel durdu
İsim: T** K**
Tarih: 06 Mart 2022
Yorum: 54 kg m beden aldım tam oldu kalitesi kalıbı güzel
İsim: a** Ş**
Tarih: 17 Haziran 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: Yumuşak dokulu. Orta kalınlıkta rahat bir eşofman. Kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: L** Ö**
Beden: 16 Aralık 2022
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: yazın giyilirmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün Sonbahar koleksiyonuna aittir. Saygılarımızla.
Soru: ürün polarlımıdır?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün Şardonsuzdur. Saygılarımızla.
Soru: siyah rengi ne zman gelir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şu anda mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz. Stok/ürün güncellemesi belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Aralıklarla Trendyol 'u ziyaret etmenizi öneririz. Saygılarımızla.
Soru: boyları standart mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün boyu standarttır. Saygılarımızla.
Soru: 1. 68 boy 70 kilo hangi beden uyar bana M mi L mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Beden yönlendirmesi tarafımızca yapılamamaktadır. Beden tablomuzu da platform üzerinden maalesef paylaşamamaktayız. Ürün sayfasında bulunan model ölçüleri ve beden tablosuna tıklayarak ortalama bilgi edinebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: diz izi yapar mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz gibi bir durum ürün üzerinde yaşanmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Reklamlarınızı en optimize şekilde sizin için yönetiyoruz ve w e b s a y f a n ı z ı profesyonel şekilde kuruyoruz . Yoksa siz hala w e b s a y f a n ı z ı kurmadınız mı? e/a/s/y/d/i/j/i/t/a/l .(c/o/m)
Cevap: Merhabalar efendim , sizlere daha iyi hizmet sağlayabilmek adına talebinizi daha detaylı iletebilirmisiniz.
Soru: dizlenme veya pamuklanma yapar mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yıkama talimatlarına uygun olarak işlem uygulandığında ürün üzerinde sorun yaşanmayacaktır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba tam takımı yokmu.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün tek parçadır. Saygılarımızla.
Soru: Ürün içi pamuklumu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün şardonsuzdur. Saygılarımızla.
Soru: ürün yazın giyilir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün Sonbahar koleksiyonuna aittir. Saygılarımızla.
Soru: ürünün beli lastikli oldu için 1 numara küçük beden almamıza gerek varmı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Beden yönlendirmesi tarafımızca yapılamamaktadır. Beden tablomuzu da platform üzerinden maalesef paylaşamamaktayız. Ürün sayfasında bulunan model ölçüleri ve beden tablosuna tıklayarak ortalama bilgi edinebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: yazlık mı kumaşı
Soru: iyi gğnler yıkanınca çekme ihtğmali olur mu acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yıkama talimatlarına uygun olarak işlem uygulandığında ürün üzerinde sorun yaşanmayacaktır. Saygılarımızla.
Soru: urun genisler mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün %67 pamuk, %33 polyester içermektedir. Saygılarımızla.
Soru: mavi renginin m bedeni ne zman gelir acaba
Cevap: Merhabalar, talep ettiğiniz bilgiler şu anda sistemimizde mevcut değildir. İlgili birimlere talebiniz iletilmiş olup en kısa zamanda ürün bilgilerine eklemeleri sağlanacaktır. İyi günler dileriz.
Soru: ürünün siyah renginde stok güncellenecek mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şu anda mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz. Stok/ürün güncellemesi belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Aralıklarla Trendyol 'u ziyaret etmenizi öneririz. Saygılarımızla.
Soru: modelin üstündeki beden ne
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Model Ölçüleri: Boy: 175 cm, Bel: 60 cm, Göğüs: 84, cm Kalça: 89 cm’dir. Model Üzerindeki Ürün Bedeni; Jeanler İçin, Bel: 26, Boy: 29, Diğer Ürünler: S’dir. Saygılarımızla.
Soru: Allah için kalıpları biraz küçültün yaaa
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye gösterdiğiniz ilgi ve bizim için çok önemli olan değerli düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız geri bildirimler sayesinde çalışmalarımıza tüm heyecanımızla devam edeceğimizi bilmenizi isteriz. Önerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşacağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla
Soru: 1.80im bana olmaz degil mi ?
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Detay Resimler
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Şu Anki Fiyat Aralığı 699.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Hakkında yaklaşık 463 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Detaylı Açıklama
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Ürününün Satıcısı, Mavi Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 ürününü 699.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Yorum Ve Değerlendirmeler
699.99 Tl ye satışta olan Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
463 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: S beden aldım kendi bedenim bence herkes kendi bedenini rahatlıkla alabilir
İsim: a** y**
Tarih: 09 Şubat 2022
Yorum: Kendi bedninizi alın
İsim: B** n** G**
Tarih: 03 Aralık 2023
Yorum: Sonundaa stoğu yakalayabildim tam beden alinnn
İsim: D** D**
Tarih: 15 Ocak 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Çok güzel tam mevsimlik kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: E** M**
Tarih: 27 Eylül 2022
Yorum: 2 günde elime ulaştı, paketleme özenliydi. 38 beden giyiyorum, M beden tam oldu. Mevsimlik bir eşofman.
İsim: ç** d**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: 1.72 boy 68 kilo M beden tam oldu salaş istiyorsanız bir büyük beden alabilirsiniz
İsim: a** a**
Tarih: 06 Nisan 2022
Yorum: Tam beden aldım çok güzel
İsim: G** M**
Beden: 17 Ağustos 2022
Yorum: 1 beden hatta 2 beden küçük tercih edilmeli
İsim: ilkay e.
Tarih: 03 Nisan 2023
Yorum: Çok beğendim Mavi kalitesi. 168 boy 65 kilo L beden aldım tam kalıp
Tarih: 04 Haziran 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Güzel beğendim tam bedenınızı alabılırsınız
İsim: a** ö**
Beden: 08 Nisan 2023
Yorum: şahane , doku güzel kalite zaten mavi , renk çok iyi tam beden tam kalıp salaş seviyorsanız bi beden büyük alınabilir ben tam beden aldım kargo hızlı ve iyiydi teşekkürler
İsim: m** y**
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: Kaliteli. Tam beden.
İsim: I** K**
Tarih: 21 Mart 2024
Beden: Boy:166cm
Yorum: Ürün rengi duruşu mükemmel
İsim: e** s** b**
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: Kumaşı biraz kalın. Ben tayt kumaşı gibi olur diye düşünmüştüm. Yine de iade etmeyeceğim kış günleri için kullanılır. Beden olarak ben tam bedenimi aldım ama hafif bolluk var tam beden veya 1 beden küçük alınabilir.
İsim: H** B** A**
Tarih: 22 Şubat 2022
Yorum: Küçük geldi kalıbı küçük 1 2 beden büyük alın bol olması için
İsim: h** K**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: tam kalıp muhteşem
İsim: B** ö**
Beden: 13 Kasım 2022
Yorum: Mazada görmüş denemistim bedenim kalmadığı için İnternetten sipariş verdim gayet güzel geldi bayıldım severek kullanıyorum normalde bedeniz neyse onu alın derim .Bn xs aldım tmm iyi oldu 52 kilo 1:60 boy almak isteyenler düşünmeden alsın derim.
Tarih: 10 Kasım 2022
Beden: Beden:XS
Yorum: tam beden teşekkür ederim
İsim: E** C**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: Xxs alıyorum yine büyük
İsim: g** ö**
Tarih: 23 Şubat 2022
Beden: Beden:XXS
Yorum: urun muhteşem ama xs giyen ben s beden aldim tam oldu
İsim: g** a**
Tarih: 22 Eylül 2022
Yorum: rengide çok güzel fakat kusurlu geldi iade ettim yeniden sipariş edeceğim 1.60 48 xs aldım tam oturdu
İsim: C** K**
Beden: 05 Ocak 2023
Yorum: Çok iyi tam beden oldu
İsim: G** Ş**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: fotoğraftaki gibi durmadı, belki de bir beden küçük alınmalı.
İsim: İ** U**
Tarih: 16 Nisan 2022
Yorum: Normalde jeanlerde 34 giyen biriyim bu eşofmanda M aldım tam oldu bilginiz olsun 1.65 50 kilo
İsim: G** B**
Beden: 21 Şubat 2023
Yorum: Harikaa tam bedeninizi alın
İsim: Ş** A**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: Güzel bir ürün , tam bedeninizi alabilirsiniz , boyum 172 kilom 65 L beden aldım
İsim: Ş** C**
Tarih: 27 Mart 2022
Yorum: 168 boy 69 kiloya m beden tam oldu çok kalın değil duruşu çok güzel
İsim: B** G**
Beden: 05 Mayıs 2024
Yorum: bayildm bir beden küçük alablrmsm ama ynede güzel durdu
İsim: T** K**
Tarih: 06 Mart 2022
Yorum: 54 kg m beden aldım tam oldu kalitesi kalıbı güzel
İsim: a** Ş**
Tarih: 17 Haziran 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: Yumuşak dokulu. Orta kalınlıkta rahat bir eşofman. Kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: L** Ö**
Beden: 16 Aralık 2022
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: yazın giyilirmi
Soru: ürün polarlımıdır?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün Şardonsuzdur. Saygılarımızla.
Soru: siyah rengi ne zman gelir?
Soru: boyları standart mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün boyu standarttır. Saygılarımızla.
Soru: 1. 68 boy 70 kilo hangi beden uyar bana M mi L mi?
Soru: diz izi yapar mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz gibi bir durum ürün üzerinde yaşanmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Reklamlarınızı en optimize şekilde sizin için yönetiyoruz ve w e b s a y f a n ı z ı profesyonel şekilde kuruyoruz . Yoksa siz hala w e b s a y f a n ı z ı kurmadınız mı? e/a/s/y/d/i/j/i/t/a/l .(c/o/m)
Cevap: Merhabalar efendim , sizlere daha iyi hizmet sağlayabilmek adına talebinizi daha detaylı iletebilirmisiniz.
Soru: dizlenme veya pamuklanma yapar mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yıkama talimatlarına uygun olarak işlem uygulandığında ürün üzerinde sorun yaşanmayacaktır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba tam takımı yokmu.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün tek parçadır. Saygılarımızla.
Soru: Ürün içi pamuklumu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün şardonsuzdur. Saygılarımızla.
Soru: ürün yazın giyilir mi
Soru: ürünün beli lastikli oldu için 1 numara küçük beden almamıza gerek varmı acaba
Soru: yazlık mı kumaşı
Soru: iyi gğnler yıkanınca çekme ihtğmali olur mu acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yıkama talimatlarına uygun olarak işlem uygulandığında ürün üzerinde sorun yaşanmayacaktır. Saygılarımızla.
Soru: urun genisler mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün %67 pamuk, %33 polyester içermektedir. Saygılarımızla.
Soru: mavi renginin m bedeni ne zman gelir acaba
Cevap: Merhabalar, talep ettiğiniz bilgiler şu anda sistemimizde mevcut değildir. İlgili birimlere talebiniz iletilmiş olup en kısa zamanda ürün bilgilerine eklemeleri sağlanacaktır. İyi günler dileriz.
Soru: ürünün siyah renginde stok güncellenecek mi acaba
Soru: modelin üstündeki beden ne
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Model Ölçüleri: Boy: 175 cm, Bel: 60 cm, Göğüs: 84, cm Kalça: 89 cm’dir. Model Üzerindeki Ürün Bedeni; Jeanler İçin, Bel: 26, Boy: 29, Diğer Ürünler: S’dir. Saygılarımızla.
Soru: Allah için kalıpları biraz küçültün yaaa
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye gösterdiğiniz ilgi ve bizim için çok önemli olan değerli düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız geri bildirimler sayesinde çalışmalarımıza tüm heyecanımızla devam edeceğimizi bilmenizi isteriz. Önerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşacağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla
Soru: 1.80im bana olmaz degil mi ?
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Detay Resimler
Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 En Uygun Satış Linki
Mavi Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mavi Antrasit Basic Eşofman Altı 1600903-80932 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.