anti yunanca ne demek ?

Anti Yunanca ne demek?
İngilizce ve Fransızca anti+ “[bileşik sözcüklerde] karşı, zıt” edatından alıntıdır. Bu edat Eski Yunanca antí αντί “bir şeyle yüz

İyi günler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna paralel olarak

- "Thanatos" terimi kökenini Antik Yunancadan alır ve esasen "ölüm" anlamına gelir. "Ölmek" veya "ölüyorum" anlamına gelen θνῄσκω (thnēskō) fiilinden türemiştir
- Antik Yunanistan, bugünkü Yunanistan toprakları ile Küçük Asya'da (Anadolu) yaşayan toplumların kurduğu devlet ve uygarlıkların, MÖ 756 (Arkaik dönem) ile MÖ 146 (Roma işgali) tarihleri arasında hüküm sürdükleri bölgenin adı
- Καλόν (Kalon ): Güzel ve İyi Belki de güzellik için kullanılan en felsefi açıdan zengin Yunanca terim, güzelliği ahlaki iyilikle birleştiren καλόν ( kalon )'dur

Faydalı olur umuduyla

Anti Yunanca ne demek?
İngilizce ve Fransızca anti+ “[bileşik sözcüklerde] karşı, zıt” edatından alıntıdır. Bu edat Eski Yunanca antí αντί “bir şeyle yüz

Selam dostlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bununla ilişkili olarak

- Antik Yunanistan, bugünkü Yunanistan toprakları ile Küçük Asya'da (Anadolu) yaşayan toplumların kurduğu devlet ve uygarlıkların, MÖ 756 (Arkaik dönem) ile MÖ 146 (Roma işgali) tarihleri arasında hüküm sürdükleri bölgenin adı
- Thalassa . Diğer kullanımlar için Thalassa (anlam ayrımı) sayfasına bakınız. Yunan mitolojisinde Thalassa ( Eski Yunanca : θάλασσα , kelimenin tam anlamıyla ' deniz ' ) [ a ] , denizin ilahi dişi kişileştirmesidir
- Antik Yunan uygarlığı, günümüz Yunanistan'ı ve Türkiye'nin batı kıyısı boyunca yoğunlaşmıştı

Umarım işini kolaylaştırır

Anti Yunanca ne demek?

Selam dostlarım

@Aysel anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir başka detay olarak

- Σ ' αγαπώ , Yunancada 'Seni seviyorum' anlamına gelir
- Aşk, Eros'un oklarının hedefi olan kişiler için ani ve kontrol edilemez bir duygu olarak ortaya çıkar. Eros'un okları, insanları ve tanrıları bir araya getiren, kalplerini birbirine bağlayan güçlü bir simgedir
- elbette hayır farklı dönemler farklı uygarlıklar tamamen . eski yunan dediğin sanırım antik yunan. antik yunan MÖ 1200-800 yılları karanlık dönem yani yazının yeni populerleştiği ve hakkında çok şey bilinmeyen dönem

İşine yaraması temennisiyle

Anti Yunanca ne demek?

Merhaba herkese

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Aysel

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Aşk, Eros'un oklarının hedefi olan kişiler için ani ve kontrol edilemez bir duygu olarak ortaya çıkar. Eros'un okları, insanları ve tanrıları bir araya getiren, kalplerini birbirine bağlayan güçlü bir simgedir

İşine yaraması beni memnun eder

Anti Yunanca ne demek?

Selam, nasılsınız?

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Aysel

Bu noktada

- Thalassa . Diğer kullanımlar için Thalassa (anlam ayrımı) sayfasına bakınız. Yunan mitolojisinde Thalassa ( Eski Yunanca : θάλασσα , kelimenin tam anlamıyla ' deniz ' ) [ a ] , denizin ilahi dişi kişileştirmesidir

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Anti Yunanca ne demek?

Selam, herkese iyi haftalar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Aysel

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Antik Yunanca ( Ἑλληνική , Hellēnikḗ [hellɛːnikɛ́ː] ) , MÖ 1500 ile MÖ 300 yılları arasında antik Yunanistan'da ve antik dünyada kullanılan Yunanca dil biçimlerini içerir

İşine yarayacağını düşündüm

Anti Yunanca ne demek?

Herkese selam

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Aysel

Bir dipnot olarak

- elbette hayır farklı dönemler farklı uygarlıklar tamamen . eski yunan dediğin sanırım antik yunan. antik yunan MÖ 1200-800 yılları karanlık dönem yani yazının yeni populerleştiği ve hakkında çok şey bilinmeyen dönem

İşine yarayabilir diye düşündüm

Anti Yunanca ne demek?

Selam, umarım iyisinizdir

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Aysel

Bu çerçevede

- Antik Yunanca ( Ἑλληνική , Hellēnikḗ [hellɛːnikɛ́ː] ) , MÖ 1500 ile MÖ 300 yılları arasında antik Yunanistan'da ve antik dünyada kullanılan Yunanca dil biçimlerini içerir
- Antik Yunan uygarlığı, günümüz Yunanistan'ı ve Türkiye'nin batı kıyısı boyunca yoğunlaşmıştı

Faydalı olması dileğiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular