Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Fiyatına Göre Alınır Mı

Melike

Bilgili
Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Tavsiye Eder Misiniz?
Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Güncel Satış Fiyatı 185.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Hakkında yaklaşık 15646 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Ürün Özellikleri

Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Ürününün Satıcısı, KOREACO Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü ürününü 185.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Hakkında Yapılan Yorumlar
185.0 Tl ye satışta olan Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15646 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: kullandığım en iyi serum diyebilirim indirime düştükçe stoklicam
İsim: H** y**
Tarih: 19 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İnternetEczanesi

Yorum: Cildimi bebek gibi yaptı cilde hemen emiliyor yapısı çok güzel favori ürünüm oldu indirme girdikçe alacağım
İsim: M** A**
Tarih: 09 Ekim 2023
Satıcı: Toptan mağazası

Yorum: Kullandığım en en iyi serum olabilir indirimde buldukça stoklarım
İsim: R** Ş** Ç**
Tarih: 03 Ekim 2023

Yorum: siyah noktalar yüzünden cildim çok kötü olmuştu tavsiye üzerine bu serumu aldım ve günlük cilt bakım rutinimde mutlaka kullanıyorum
İsim: M** K**
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: Siyah noktalarım için almıştım düzenli kullanımda gözle görülür şekilde azalma başladı siyah noktalarım da bundan sonra vazgeçilmezim oldu 😍
İsim: M** k**
Tarih: 14 Eylül 2023

Yorum: Daha önceden kullandığım ve menun oldugum bir ürün stoklanmalı uzun süreli kullanımda fark gözle görünüyor
İsim: **** ****
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: Ben faydasını gördüm bunu bitirince tekrar tekrar almayı düşünüyorum hatta şimdi bile stok yapmayı düşünüyorum.
İsim: S** A**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: indirimde buldukça stoklayın derim
İsim: S** E**
Tarih: 06 Kasım 2023

Yorum: Stoklanması gereken bir ürün
İsim: A** K**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: Yağlı ve akneye meyilli cildim var bu sorunlardan dolayı kuaförümün tavsiyesi ile aldım üç hafta kullanımdan sonra çok etkisini gördüm ve devam ettim bu ikinci siparişim ilki bitmeden geldiği için çok sevindim siyah noktalara birebir etkili
İsim: A** D**
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: çok fazla siyah nokta problemim vardı tesadüfen bu ürünü keşfettim düzenli kullanmaya başladım ve gerçekten kullandığımdan beri hem cildim daha pürüzsüz hemde siyah nokta ve sivilcelerim ciddi anlamda azalmaya başladı.
İsim: E** I**
Tarih: 10 Eylül 2023

Yorum: ben bu serumu aldığım gün kullandım burnumda siyah noktalar fazla vardı neler yaptıysam siyah noktalar geçmedi ama bu serum siyah noktalarımı direkt geçirdi alın aldırın çok memnunum. ❤️❤️
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: stok yapiyorum gayet guzeller memnunum tavsiye ederim
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: Ecza

Yorum: Yüzümde çok fazla siyah nokta vardı bu ürün sayesinde yok oldular diyebilirim ve cildimi besledi çok güzel nemlendirdi almak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ediyorum
Tarih: 29 Eylül 2023

Yorum: siyah noktalarım azaldi
Tarih: 19 Nisan 2024
Satıcı: FUA GLOBAL

Yorum: Gerçekten hepsi başarılı fiyatı çok artmadan keşfedilmeden stok yapmanız gereken ürünlerden
İsim: A** K**
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: Ürünü düzenli olarak kullanmaya başladım ve dört günde cildimde fark etti siyah noktalar bukadar başarılı olacağını tahmin etmemiştim alın aldırın aşırı güzel boş markalara fazla paralar vermeye değmez
İsim: Z** T**
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: siyah noktalarim azaldı düzenli kullanımda faydasını gördüm günlük kullanıyorum
İsim: s** s**
Tarih: 12 Eylül 2023

Yorum: kesinlikle tavsiye ediyorum düzenli kullanımda işe yarıyor gözenek sıkılaştırmak için aldım 3 günde etkisini gördüm ve kampanya varken tekrar dan aldım tamamen stokluk bir ürün
İsim: m** y**
Tarih: 05 Ekim 2023

Yorum: siyah nokta icin cok iyk geldi stok.yapma zamani
İsim: e** K**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Satıcı: EczaneTR

Yorum: ilk kullanimda bile etkisini gördüm ve stok yapicam
Tarih: 14 Nisan 2024

Yorum: Çekinerek aldım ama gerçekten düzenli kullanımda gözle görülür değişim oluyor. Sivilceleri kurutuyor, siyah noktaları yok ediyor. Bundan sonra kullanacağım tek bakım ürünü tavsiye ediyorum..
İsim: K** y**
Tarih: 12 Kasım 2023

Yorum: 1 aydan fazla oldu kullaniyorum evet gozeneklerimde küçülme var ve siyah noktalarim yok oluyor ama 2 sisesinide bitirip öyle sonuca bakicam
İsim: S** Ş** S**
Tarih: 20 Ekim 2023

Yorum: indirimden aldım stoklayacağım
İsim: e** ö**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: EczaneTR

Yorum: İndirimdeyken stok yaptım düzenli kullanım sonrası yorumu güncelleyeceğim
İsim: B** K**
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: düzenli olarak kullandım cildim temizlendi arindigi tamamen siyah noktalardan kurtuldum tavsiye ederim
İsim: H** A**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: Cildimdeki akne ve siyah noktalarım yok denecek kadar azaldı aynı zamanda da lekeleri geçti favorim oldu
İsim: H** M**
Tarih: 12 Eylül 2023

Yorum: Cildim sivilce ve akne oluşumuna yatkın. Ürünü kullanmaya başladım ve düzenli kullanıyorum. Etkisini görmeye başladım. Sivilcelerim azaldı ve cildim pürüzsüz görünüm kazandı
Tarih: 14 Eylül 2023

Yorum: siyah noktalarımi ve küçük sivilcelerimi tamamen yok etti kullanılması gereken bir urun
İsim: F** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2023

Yorum: Yüzün yumuşacık olmaya başladı bile inşallah lekelere elveda
İsim: B** T** G**
Tarih: 08 Ekim 2023

Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 12 Yaş kullanablirmi
Cevap: Merhabalar ürünlerimiz 16 yaş ve üzeri için uygundur efendim.Sağlıklı günler dilerim 🌸

Soru: paketlemede sorun olmadan geldi elime teşekkür ederim 💙
Cevap: Ben teşekkür ederim efendim

Soru: kolay gelsin temiz cilde diyorsunuz yani yani yikancak durulancak diğer Serumu kullanılacak durulamayiniz derken anlamadm
Cevap: evet sabah kalktınız yıkadınız yuzunuzusurun serumu ve durulamayn

Soru: Merhabalar ürünün gecmişini öğrenebilirmiyim . Kaç yıldır piyasa.
Cevap: 2yildir efendim

Soru: Merhaba nasıl bir ortamda muhafaza edilmelidir ?
Cevap: od a sıcaklığında muhafaza ediniz

Soru: Her gün kullanabilir miyiz sorun olur mu
Cevap: günlük kullanıma uygundur

Soru: serumlarıniz komedon yapar mı
Cevap: Hayır yapmaz efendim

Soru: ürünleri kullanmadan önce yüzümüzü tonikle ya da temizleme jeliyle yıkamaya gerek var mı peki ön temizlik olarak yani
Cevap: saf su ile temizleme yapınız

Soru: Nasıl kullancaz
Cevap: Merhabalar,akşam rutininizde yüz temileme sonrası kullanabilirsiniz

Soru: 3 serumu alıyorum bunları sırayla olacak şekilde aynı anda kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba efendim tüm serumlarımızı, Siyah serum,(SABAH)Yeşil serum ve Mor serum (GÜN İÇİNDE HERHANGİ BİR SAATTE), Sarı serum (AKŞAM) ve Mavi serum(GECE) Olucak şekilde uygulayabilirsiniz. Sarı serumu gündüz kullanım yapacaksanız eğer güneş serumumuzu veya güneş kremi sürmeyi unutmayınız. Serumlar sürüldükten sonra makyaj ve diğer bütün ürünlerin kullanımı yapılabilir.Sağlıklı günler dilerim🌸

Soru: Gözenek serumu sürdükten sonra siyah nokta serumu sürülse cilde zararı olur mu acaba ?
Cevap: Merhabalar,akşam rutininde yüz temizleme sonrası kullanım sağlayabilirsiniz her serum arasına 1 dakika emilim süresi bırakmanız yeterli olacaktır

Soru: Serumlarınız yağlı cilde uygun mudur?
Cevap: uygundur sıyah serum

Soru: Gebelikte kullanılır mı
Cevap: Merhaba efendim,Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim 🌸

Soru: 11 gündur sifarişim hazırlanıyor? Bu nasil çalışmak sistemi daha ne kadar bekliycem ben? Satıcıya yazıyorum bana cevap vermiyor!!! Sifarişimi gönderin artık, küçücük bir şeyi bu kadar mı zor paketleyip yollamak???
Cevap: Merhabalar,satın aldığınız satıcıya yazın lütfen bizler farklı satıcıyız

Soru: Nasıl kullanılıyo
Cevap: Merhaba efendim günde 2kez uygundur

Soru: merhaba nasıl kullanılıyor kaç gün sabah mı akşam mı bilgli alabilir miyim
Cevap: Merhabalar efendim temiz cildinize sabah aksam uygulama yapabilirsiniz. Saglikli günler dileriz

Soru: emziren anneler için uygun mu
Cevap: Merhaba efendim,Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim 🌸

Soru: hangi içeriklerle kullanılır acaba örnek vereyim glikolik asit c vitamini retinol
Cevap: Diğer asitler le kullanıma uygun değil efendim

Soru: göz altina mi sürülür yüzemi
Cevap: Merhabalar,göz altı ve göz kapağına uygulanmaz göz çevresindeki kaz ayaklarına uygulama sağlanır. Cilt sıkılaşacağından kaynaklı göz altı ve gö kapağında toparlanma sağlayacaktır zaten

Soru: Ürünü sürdükten sonra yüzü yıkamaya gerek var mı
Cevap: Hayır efendim

Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Anti-Blackheads Acne Ampoule Siyah Nokta ve Akne Ampulü En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular