anma yuku ne demek ?

Nehir

Bilgili
Anma yükü ne demek?
Bir havuzun anma yükü, tasarımda temel alınan havuzun bir çalışma saatinde havuzu kullanan kişi sayısıdır. Havuzun su yüzeyi alanı, kullanıcı frekansı ve kişi başına düşen su yüzeyinden çıkar.

Anma yükü ne demek?
Bir havuzun anma yükü, tasarımda temel alınan havuzun bir çalışma saatinde havuzu kullanan kişi sayısıdır. Havuzun su yüzeyi alanı

Merhaba dostlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

İşine yaraması umuduyla

Anma yükü ne demek?
Bir havuzun anma yükü, tasarımda temel alınan havuzun bir çalışma saatinde havuzu kullanan kişi sayısıdır. Havuzun su yüzeyi alanı

Selam, umarım keyifler yerindedir

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nehir

İşine yararsa sevinirim

Anma yükü ne demek?

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nehir

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Anma yükü ne demek?

İyi akşamlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nehir

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

Anma yükü ne demek?

Selam sevgili ekip arkadaşları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nehir

İşine yararsa sevindim

benzerkonular_benzer_konular