Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Bu Ürünü Almalı Mı-

Simal

Bilgili
Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Bu Ürünü Almalı Mı?
Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Anlık Fiyatı 28999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Ürünün Detayları

Arçelik Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I )_x000D_
_x000D_

Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Ürününün Satıcısı, Arçelik Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). ürününü 28999.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Kullananlar
28999.0 Tl ye satışta olan Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: ÇEYİZİM İÇİN ALDIM HENÜZ KULLANMADIM AMA YORUMLARA GÜVENİP ALDIM
İsim: M** G** C**
Tarih: 25 Mayıs 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Ankastre

Yorum: süper ürün gerçekten kalite farkı
İsim: G** m**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Hızlı teslimat, ürün gayet kullanışlı.
İsim: s** s**
Tarih: 24 Haziran 2023

Yorum: Çok kaliteli güzel sağlam bayildim
İsim: sevtap d. ö.
Tarih: 09 Şubat 2022

Yorum: Gayet iyi alalı bir ay oluyor bir sorun yaşamadım.Arçelik servisiaradıktan bikaç gün sonra gelip kurdu.
İsim: **** ****
Tarih: 28 Kasım 2021
Satıcı: Buybuy

Yorum: teşekkür ederim
Tarih: 01 Kasım 2021

Yorum: cok memnun kaldim tesekkur ederim
Tarih: 29 Eylül 2021

Yorum: Fiyatı füzel beğendik
İsim: Hicran s. S.
Tarih: 06 Ağustos 2023

Yorum: herhangi bir sorun olmadı teslimat kurulum iyi
İsim: N** A**
Tarih: 02 Şubat 2022

Yorum: Ürün gayet iyi.. Kurulum ve kargo hizmeti de iyi olarak yapıldı..Teşekkürler Arçelik
İsim: Mehmet B.
Tarih: 06 Ekim 2021

Yorum: Çok güzel bi hafta bile olmadan geldi servisi da aradık hemen ertesi güngelip taktı çok beğendim gerçekten
İsim: Neslihan D.
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Arçelik kalitesi orada biz beğendik bizim eski fırında Arçelik 8senedir kullanıyoruz ...Bu model biraz eski model ama kaliteli tavsiyeederim... Biz tüplü olarak kullanacaz dedik dönüştürup göndermiş satıcısağolsun.ayrica satıcıya teşekkür ederim
İsim: A** U**
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: Setin fırını kargoda hasar almış satıcı firma değiştirmek için anındaharekete geçti kendilerine çok teşekkür ederiz
İsim: N** A**
Tarih: 21 Temmuz 2022
Satıcı: Cebinizin Dostu

Yorum: urun hızlı teslimat. urun henüz kurulum yapılamadı
Tarih: 25 Ağustos 2022

Yorum: ürün doğal gaz için üretilmiş, tüpe uyumu için servise 130 lira ödedik,firma zaten bilgilendirmisti
İsim: Y** İ**
Tarih: 14 Mayıs 2022

Yorum: Ankastreyi aldım alırken 3 yıl ek garanti aldım bana bu garantiyitrendyol sattı fakat ürün gelip servisi kurulum için çağırdığımızdaservisten ek garantinin kontrolünü istedik fakat garanti yerine bizealakasız bir şekilde 2 yıl sigorta satılmış bununla ilgili trendyoluaradık bize trendyol asistana resim gönderilmesi gerektiğini söyledilerfakat 10 güDevamını Oku
İsim: İ** S**
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: Antares AVM Recep Çelikbaş L.Ş.

Yorum: 1 ay önce kurulum yapıldı, ocakta yemek dökülen yerlerde geçmeyecekizler kalıyor servis çağırdım bakalım ne diyecekler.
İsim: Melek C.
Tarih: 11 Ocak 2022

Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Karbon filtreli opsiyonel demek, ne demek?
Cevap: Bacasiz kullanmak isterseniz, komur filtre ile kullanabilirsiniz

Soru: Merhabalar fırın,saat ayarlı mı?
Cevap: Merhaba,fırında zaman ayarı yok efendim.

Soru: Merhaba aspiratör karbon filtre ile kullanıma uygun mudur?
Cevap: Merhaba evet

Soru: sadece filtresini alabilirmiyim
Cevap: Merhabalar 4440888 arayıp ücretsiz hizmet alabilirsiniz

Soru: merhaba Arçelik yazısı silindi ne yapabilirim
Cevap: Efendim servisi aramanız lazım efendim

Soru: davlumbaz da turbo.mevcutmu
Cevap: Merhaba,fırında turbo özelliği var efendim.Davlumbazlar 3 hız kademesine sahiptir.

Soru: fırının iç rezidanslari gizli mi yoksa gözüküyor mu
Cevap: Alt gizli üst taraf açıktır

Soru: Gri olduğu için leke kalır mı
Cevap: MErhabalar . Tel gibi sert bir cisim ile temizlik yapmadığınız sürece çizilme yapmaz ve yumuşak temizliyiciler ile kolaylıkla temizlenir. Leke kalması söz konusu değildir.

Soru: davlumbazın boyu kaç cm ?
Cevap: Standart 60 cm

Soru: tüp kullanımına uygun mu
Cevap: Merhaba, satan aldıktan somra bilgi verebilirseniz ocağı tüplü olarak gönderebiliriz

Soru: merhaba tepsi ölçülerini öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba standarttır

Soru: Servismi kuracak
Cevap: Merhaba, Arçelik yetkili servisi ücretsiz kurulum yapıyor efendim

Soru: Ocak için tezgah ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba,dış ölçüleri 60 cm genişlik,51 cm derinliktir.Tezgah kesim ölçüsü , 56 cm genişlik,49 cm derinlik olmalıdır.İyi Günler.

Soru: merhabalar Ocak tüp lu kullanıma uygun mudur ayrica Giresun'da köye göndermek istiyorum köye nakliyeniz var mi
Cevap: Doğalgazlıdır

Soru: beyaz seti varmı
Cevap: MErhabalar. Evet efenim. Aynı serisinin beyaz seti de stoklarımızda mevcuttur. Setteki stok kodları p 27 yb davlumbaz, omd d 611 eb ankastre ocak, afm 130 b fırın şeklindedir.

Soru: Merhaba . Ayarların anlamları nedir bir türlü istediğim gibi olmuyor pastalarım
Cevap: Kullanma kılavuzun da pişirme ile ilgili pratik bilgiler yer alıyor. Eğer kullanma kılavuzunu kaybettiyseniz resmi siteden fırın ile ilgili kullanma kılavuzuna erişebilirsiniz.

Soru: İyi günler davlumbaz bacalimi acaba fırın turbo lumu
Cevap: Merhaba,davlumbaz bacalı,fırın turbolu modeldir.

Soru: Davlumbaza filtre takılırmı
Cevap: MERHABA EVET TAKILABİLİR

Soru: Ürünü hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz.Daire katına çıkarıyor mu
Cevap: Merhaba, horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz, daire kapısına kadar çıkarılıyor.

Soru: davlumbasız ikili fırın ve set üstü fiyat nekadar acaba
Cevap: merhaba set bozulmuyor,ürünler tek tek ayrıca ürün sayfalarında satılmaktadır

Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ankastre Set 93 ( ARC P27YI - ARC 705(OMD611) - AFM 130 I ). En Uygun Satış Linki