Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Tavsiye Eder Misiniz

Arzu

Bilgili
Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Güncel Fiyatı 43999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Ürün Hakkında Bilgi

Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Ürününün Satıcısı, Beko Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima ürününü 43999.0 Tl'den Satılmaktadır.

Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Ürünü Kullananların Görüşleri
43999.0 Tl ye satışta olan Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: ürün sorunsuz geldi çok beğendim tam performans sessiz çalışma
İsim: S** A**
Tarih: 03 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PiranTech Türkiye

Yorum: Ürün iyi ama kaç hafta oldu kurulum yapılamadı
İsim: E** A**
Tarih: 03 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ

Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Merak Edilen Konular

Soru: borulari bakır mi alüminyum mu ?
Cevap: Bakır efendim

Soru: aylık 25 derece de soğuk günde 8 saat çalışmaya kaç kilovat ortalama elektrik yakar teşekkürler
Cevap: Beko tarafından verilen bilgiye göre Yıllık Tüketim (W) Soğutma 250 Yıllık Tüketim Isıtma (kW) 1270 fakat kaç saat kullanım ve hangi derece kullanıma göre hesaplandığı bilgisi yoktur.

Soru: kac yıl garantili ve çok mu sesli çalışıyor bu ürün?
Cevap: sesisz çalışma özeliği vardır ve garanti süresi 3 yıldır beko resmi sayfasından kodu yazarak tüm detaylarını öğrenebilirsiniz

Soru: Merhaba borular bakırmı alüminyummu
Cevap: Yetkili servis kullanıyor boruları yarın gün içinde öğrenelim

Soru: İnsan takip özelliği varmı acaba Ba
Cevap: Merhabalar efendim sorunuzu anlayamadık

Soru: wifi özelliği var mıydı
Cevap: wifi özelliği yok

Soru: merhaba, wifi var mi?
Cevap: Merhaba, bu modelde Wi-Fi yoktur 5 serisinde Wi-Fi bulunmaktadır.

Soru: Merhaba ürün dışı cam mı
Cevap: Merhabalar ewet cam efendim

Soru: Merhabalar , kurulum dahil midir
Cevap: merhaba kurulum beko yetkili servislerimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır

Soru: klimanın neresi cam birde sonra dan wifi ekleniyormu
Cevap: Değerli müşterimiz ön yüzü cam ve Wi-Fi eklenemez

Soru: Kurulum ücreti var mı ?
Cevap: Merhaba. Kurulum ücretsizdir. Elektrik tesisatı müşteriye aittir.

Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Aktif Hijyen 41865 Hp A++ 18000 Btu Duvar Tipi Inverter Split Klima En Uygun Satış Linki