925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği - 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Alınmaya Değer Mi ?

Aysun

Bilgili
925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Bu Ürünü Almalı Mı?
925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Şu Anki Fiyatı 300.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Memnuniyet Durumu Nedir?

925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .

925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Ürün Açıklaması

925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Ürününün Satıcısı, minimojewels 925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. ürününü 300.0 Tl'den Satılmaktadır.

925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Ürünü Kullananların Görüşleri
300.0 Tl ye satışta olan 925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2

Yorum: çok şık çok güzel
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Mart 2024
Satıcı: Minimojewels

Yorum: ürün çok güzel geldi çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️
İsim: Nisanur k.
Tarih: 15 Kasım 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: O kadar güzel ki …. Bayıldım çok teşekkür ederim😍Hediye ve yazı içinde teşekkür ederim.1 günde elimdeydi ….
İsim: M** U**
Tarih: 30 Aralık 2023
Beden: Beden:15-16

Yorum: KESİNLİKLE ALMAYIN! Ürünler ve satıcı çok KALİTESİZ. Alır almaz iade ettim ürünü ona rağmen incelemeye gönderdiler tam 20 gün iade etmediler ödemeyi.
İsim: Mustafa K.
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Sakura Accessories

Yorum: Gümüş istememe rağmen aldın rengi gönderilmiş ve gerçek gümüş değil
İsim: M** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: CANSİLVER

Yorum: hızlı kargo ve isteğim üzerine iki gümüş bileklik gönderdiğiniz için teşekkür ederim 💖
İsim: D** K**
Tarih: 21 Kasım 2023

Yorum: Ürün çok zarif ve bir o kadar güzel.Çok memnun kaldık notunuz ver hediyeniz için ayrıca teşekkür ediyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Altın rengi olanı bileğimden hiç çıkarmıyorum asla kararma yapmadı. Oldukça kaliteli ürünler
İsim: B** Ç**
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: Çok beğendim, çok zarif. Kutusu da kılıfı da güzeller ve hediye için teşekkür ederim.
İsim: A** A**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: Ürünle alakalı problem yaşadım hemen yardımcı oldular çok tatlı bi işletme, bileklikte cok güzel almayı düşünen varsa hiç tereddüt etmeden alabilir sonsuz öneriiii💞💞💞💞
İsim: S** Ö**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: Gayet güzel
İsim: K** T**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Bileklikler küçüktü. Bileğimizi çok sıkıyordu
İsim: S** Ş**
Tarih: 10 Nisan 2024

Yorum: ürün çok güzel gerçekten
İsim: O** C**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: ben çok beğendim arkadaşlar güncelliyorum bileklik hemen koptu gold olan rengi gümüşe döndü çok ince işlenmiş hoş ama dayanıksız
İsim: İrem O.
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: Şaka gibiler. Kargo poşeti boş çıktı.
İsim: B** K**
Tarih: 06 Eylül 2024
Satıcı: Nur_iş

Yorum: ÇOK ÜZGÜNÜM MALASEF VASATTI VE ÜRÜN HATASINI MÜŞTERİ HATASI DİYE BANA FATURA ETTİLER ASLA ALIŞVERİŞ YAPMAM..
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: çok inceydi bu yüzden iade
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: Ürün öncelikle yanlış gönderildi.Aşırı dayanıksız kullanmaya başladığımızın ertesi günü koptu ve renk değiştirdi
İsim: S** B** K**
Tarih: 27 Temmuz 2024

Yorum: Altın renkte olan teki her iki bağlantı yerinden de kopmuş bi şekilde geldi. Beklediğimden çok daha ince.
İsim: E** Ö**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Ürün İtalyan zinciri olarak değil farklı Bi model geldi ayrıca gümüş felan da degil
İsim: İ** A**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Boş poşet yollamışlar , ürün falan yok . Şaka gibi rezillik , satıcının ulaşmasını bekliyorum. Bir daha tercih etmem
İsim: Dicle i.
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: yorumlara güvenerek aldım ama saçma bir kutuyla geldi ve gümüş olanın ayarlama yeri yok bilekliğe göre fazla uzunlar ve gold olan son ayarda bile bileğimden düşüyor. iade edecğim
Tarih: 11 Temmuz 2024

925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Gümüş mü ürünler
Cevap: RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ GELİR İÇİNİZ RAHAT OLSUN İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ

Soru: Kararma yapar mı?
Cevap: Ürünlerimiz 925 ayar gümüştür efendim tere ve alkole maruz kalmadığı sürece hiçbirşey olmaz bakımları yapılarak ilk haline döner yollarca kullanılır

Soru: Acaba iki bilekliğide silver renk gönderme şansınız varmı kolay gelsin
Cevap: Resimdeki gibi gelir efendim

Soru: Satın alsam ikisini de sarı gönderebilir misiniz
Cevap: Resimdeki gibi gelir efendim

Soru: Merhabalar iki bilekliği de gümüş renk isteyebiliyor muyuz ?
Cevap: Merhabalar evet efendim

Soru: Merhaba,925 ayar gümüş müdür
Cevap: Merhabalar, evet efendim.

Soru: İkiside gümüş renk oluyor mu
Cevap: Merhabalar, evet olabiliyor.

Soru: Tekli gönderim yapıyor musunuz?
Cevap: Merhabalar evet efendim tekli olarakta ilanımız var istediğiniz rengi göndeririz 💓

Soru: tamamdır öyle yapayım o zaman teşekkür ederim:)
Cevap: Ne demek rica ederiz ♥️

Soru: ikisini de gümüş gönderebiliyor musunuz
Cevap: Merhaba evet

Soru: Merhabalar kolay gelsin. Klips kısmının görselini görebileceğim bir fotoğraf var mı acaba? Ürünün ön kısmı görünüyor ama arka kısmı benim için önemli de. Şimdiden teşekkür ederim
Cevap: Merhabalar mağazamızda tekli modelleri var onlarda kutunun içine düz koyup çektik klips kısmı görünüyor oradan bakın isterseniz birde klips kısmı klasik kancalı şekilde efendim aslında kolyelerdeki gibi vs klasik alışık olduğumuz modeller bazı kişiler klipsine harfte taktırabiliyor o kısmıda mevcuttur

Soru: merhaba tek erkek icin gumus renk gondere bilirmisiniz?
Cevap: Merhaba bir adet mi istiyorsunuz yani çift olarak değilde

Soru: İki bileklik de aynı boy ölçüsünde mi
Cevap: Evet efendim aynı ölçüde ama uzatma kısaltma payları var her bileğe uygundur ölçüsü

Soru: Tamamdır kusura bakmayın biraz acele bir ürün o yüzden 🥹🥹♥️♥️
Cevap: Ne demek estağfirullah ♥️

Soru: Iyı gunler.arka kısımınıda görmek istiyoruz nasıl yardımcı olablirsinz
Cevap: İyi günler arka kısmı düz uzatma zincirdir efendim tek modelleri mağazımızda yüklü onlara bakabilirsiniz uzatma payı vardır

Soru: Selam bu bilekliklere ismin baş harfin yazdrmaq mümkünmü?
Cevap: Merhabalar maalesef efendim bu standart modelimizdir

Soru: İyi günler acaba ikisinide gümüş almak gibi bir imkanımız var mı?
Cevap: Merhaba evet tabi

Soru: Merhaba 😍 Çift olarak ikisini de gümüş istiyorum mümkün müdür acaba teşekkürler
Cevap: Merhabalar evet efendim mümkün 💓

Soru: merhaba zincir uzunluğu + uzatma uzunluğu kaç cm acaba? teşekkürler
Cevap: Merhaba 14 cm zincir uzunluğu artı uzatma payı vardır 21 cm oluyor

Soru: Sevgilimin bileği 16cm çapında benimki 21 bana dar gelecek gibi gözüküyor nasıl kullanabiliriz
Cevap: Merhabalar dar olmaz efendim 14-21 cm arasıdır uzunluğu sizede olur ayarlama zinciri mevcuttur

925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

925 ayar Gümüş İnce İtalyan Zincir Çift Bilekliği / 2 Adet gold ve gümüş renk gönderilir. En Uygun Satış Linki