900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı-

Sevda

Bilgili
900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Şu Andaki Fiyatı 19599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Teknik Detaylar

Arçelik 900 KMX 9 Kg A++ Kurutma Makinesi
Genel Özellikler>
Maksimum Kurutma Kapasitesi>9 kg
Enerji Sınıfı>A++
Program Sayısı>15 Programlı
Tambur Hacmi (L)>110
Ürün Rengi>Beyaz
Teknolojik Özellikler>
Kurutma Teknolojisi>Isı pompalı kurutma teknolojisi, geleneksel kondenserli kurutma makinelerine göre kıyafetlerinizi daha verimli kurutur.
Kurutma Kontrol Tipi>Eco Sense
Tambur Deseni>Özel tambur deseni ile çamaşırlarınız için en doğru kurutma ortamı sağlanır.
Konfor ve Güvenlik>
Dokunmatik Tuş>Var
Tank Pozisyonu>Üst
Kırışık Önleme>Kurutma işlemi bittikten sonra, çamaşırların makineden boşaltılamaması durumunda, belirli aralıklarda kırışık azaltma hareketi yapılmasını sağlar.
Program Takip Göstergesi>Var
Kalan Zaman Göstergesi>Var
Zaman Erteleme Özelliği>0-24 Saat
Tambur Aydınlatma>DC LED
Direkt Su Tahliyesi>Var
Su Tankı Dolu Uyarısı>Var
Kondenser Temizleme Uyarısı>Var
Fıltre Temizleme Uyarısı>Var
Program Sonu Sesli Uyarı>Var
Çocuk Kilidi>Var
Pratik Filtre>Var
Performans>
Yıllık Enerji Tüketimi (kWh)>258.6 kWh
Ses Gücü Seviyesi (dBA)>64 dBA
Programlar>
Program-1>Pamuklular
Program-2>Pamuklu Ekonomik Kurutma
Program-3>Sentetik
Program-4>Karma
Program-5>Havlu
Program-6>Hassas
Program-7>Günlük
Program-8>Zaman Programları
Program-9>Kot
Program-10>Açık Hava/Spor (Goretex)
Program-11>Yorgan/ Nevresim
Program-12>Gömlek
Program-13>Hızlı 30'
Program-14>Hijyenik Kurutma
Program-15>Hijyenik Havalandırma
Ölçüler>
Ağırlık>41 kg
Yükseklik>84.6 cm
Genişlik>59.8 cm
Derinlik>60.8 cm

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik 900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi ürününü 19599.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
19599.0 Tl ye satışta olan 900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Gerçekten çok güzel arceliğin kendi servisi gelip kuruyor ekstra birücret ödemiyorsunuz dışarıya göre gayet uygun bir fiyat ve Arçelik buişi yapıyor
İsim: E** İ**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İnanDTM

Yorum: Sorunsuz teslim edilmiştir. Piyasandan çok uygun fiyata aldım.
İsim: Kurtuluş Ş.
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: kargom erken geldi kurulumuda çok basitti yetkili servisi aradım hemenyarım saatte geldiler gelir gelmez denedim kıyafetleri çok memnun kaldımbaşta çok tereddütlüydum ama iyiki aldım ses konusunda hiç rahatsızlıkyaşamadım gerçekten çok iyi
İsim: d** e**
Tarih: 01 Temmuz 2024

Yorum: İki haftadır kullanıyorum, çok memnunum şimdilik. Çok da hızlı geldi,birkaç gün içinde önce kağıt geldi sonra da servis.
İsim: **** ****
Tarih: 20 Şubat 2024
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE

Yorum: Siparişi verdikten ertesi gün böyle bir kağıt geldi.ürünüm siparişimden11 gün sonra arçelik servisiyle geldi . Vee makinama kavuştum çok amaçok memnunum .
İsim: Ü** K**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: Böyle bir rahatlık olamaz. Bugüne kadar ne diye bekledim. acaba. Arçelikkalitesinden bahsetmeme gerek bile yok. Üç günde teslim edildi. Arçelikservisi de montajını yaptı. Almayı düşünenler için söylemek isterim. Bukalitede bu fiyata bulamazsınız. Çok araştırdım. Bütün markaları dagezdim yakından inceledim. Bu ürün ve buradaki fiyatıyla kaçmaz. (183Devamını Oku
İsim: z** b**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: sorunsuz teslimat kurulumda yapıldı kullandık harika
İsim: S** G**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: Evde kıyafet tozu bulamazsınız evin temiz kaldığını göreceksiniz buncazaman almadığım için üzgünüm satıcı hızlı . Servisi aradım ertesi günkurulum yapıldı tavsiye ediyorum güvenebilirsiniz
İsim: A** A**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Kargo çok güzeldi sağlam geldi çok güzel tavsiye ederim
İsim: D** K**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: Ürün kısa süre içinde tarafımıza lojistik şirketi tarafından sıkıntısızulaştırıldı.Arçelik yetkili servisi aparatı ile ücretsiz bir şekildekurulumunu yaptı.Piyasa fiyatlar satıcıların ağzından ne çıkarsa bu ürüniçin farklı farklı ücretler verildi en uygun burasıydı tavsiye edilirteşekkür ediyorum
İsim: Emre K.
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Ayrı şehirde olduğumdan 10 günde geldi çok kullanışlı bir ürün 9 kğdiyor ama kazanı büyük 10 kğ da alır üst mollerinde bulunan bütünözelliğe sahip bir ürün boş yere üst modellere bakıp fazla para ödemeyin
İsim: o** k**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: PERADTM

Yorum: Sorunsuz teslim edildi,satıcı hemen kargoladı,lojistik firması korunaklıbir şekilde teslim etti. Servis kurulumu bir gün içindegerçekleştirdi,kurutmasından da memnunuz fakat kapak kısmı çoğukurutmada olduğu gibi plastik ister istemez çamaşırlar çarptıkça hafifçizikler oluyor belirtmek istedim
İsim: M** İ** Y**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: çok teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 26 Haziran 2024
Satıcı: TÜRKOĞLU AVM

Yorum: Ürünü görselini çok beğendik zaten arçelik ve servisi çok ilgili ayrıcaborusan lojistiğede itinalı hasarsız özenli getirdiği için teşekkürederim.satıcı güvenilirdir
İsim: SEZEN Y.
Tarih: 15 Mayıs 2024

Yorum: ürün sıkıntısız sorunsuz teslim edildi şuan için güzel kurutuyor sesi deorta düzeyde tavsiye ederim fiyat performans ürünü
İsim: A** Y**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: Gürolcan Dayanikli Tuketim

Yorum: makinem bugün geldi umarım beklentimi karşılar
İsim: S** a**
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: Makine çok güzel bu güne kadar almadığına yanarım. yumuşacıkçıkıyor.bazi kumaşlar ütülü gibi. Bütün kadınlara tavsiyemdir.yerimolmamasına rağmen bir odaya koydum.gidere gerek yok.haznesi su doluncadokuyosun.filtresini temizliyorsun o kadar.
İsim: B** B**
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: Çok kullanışlı
İsim: B** Y**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: Çok memnunum teşekkür ederim
İsim: G** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Mart 2024

Yorum: Söyledikleri günde elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: S** A** Y**
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: 6 Şubat'ta aldığım ürün hala yolda diyorlar.20 gün oldu gelmedi.komşumla aynı gün aynı saatte aldık. onun geldi 10 gün oldu.benimki hala gelmedi
İsim: E** E**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: Memnunum şuanlık
İsim: Ö** H**
Tarih: 20 Şubat 2024

Yorum: İlginize çok teşekkür ederiz cok memnun kaldık çok teşekkürler 🌸
İsim: İ** S**
Tarih: 23 Ocak 2024
Satıcı: Ship Shop

Yorum: güzel kurutuyor
İsim: Ö** S**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: teslim edildi görünüyor fakat ürünü teslim almadım sadece bugün kargo 15gün içinde teslim edilecek Arçelik tarafından kurulum yapılacak diyezarf gondermissiniz.urunu teslim almadim
İsim: G** G**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Ürün gelmedi ki yazı geldi nezama gelir günde vermiyorlar bekliyoruzbakalım 🤔
İsim: A** T**
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: ürün bana ulaşmadı teslim edildi olarak görünüyor yardımcı olur musunuz?
İsim: D** K**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: kargo olayı tamamen çok kötü 12 günde geldi kaç defa aramama rağmenparanızla rezil oluyor sunuz
İsim: S** T**
Tarih: 19 Temmuz 2024

Yorum: makinam geldi kuruldu şuan herşey yolnda kullandıktan sonra yorumyazacağım tekrar
İsim: G** Y**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: Arçelik beşiktaş şubesi hatası yüzünden 2 gündür bekliyoruz evinortasında kurutma makinesi öylece duruyor kit’in ne zaman geleceğimeçhul şube asla sallamıyor sanırım makineyi iade edeceğim böyle birsorumsuzluk olamaz.
İsim: Eda E.
Tarih: 20 Mart 2024

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Selamlar ürüne kurulum ücreti var mı ?
Cevap: Merhaba, hayır ekstra bir kurulum ücreti yoktur

Soru: merhabalar çamaşır makinesinin üstüne kurulum için ara aparat servis tarafından ücretsiz olarak veriliyor mu?
Cevap: evet servis tarafından ücretsiz olarak kurulmaktadır

Soru: Ürün hakkında neden yorumları göremiyorum
Cevap: Ürün 2024 yılı modelidir. Yeni üretim olduğu için satışa yeni açılmıştır.

Soru: tazeleme ya da havalandırma programı en kısa olan kaç dakikadır
Cevap: 14 dakika efendim

Soru: merhabalar kazanı çelik mi acaba?
Cevap: merhabalar galvenize kazan

Soru: gider borusuna ihtiyaç var mı
Cevap: Merhaba, gider borusuna gerek yok fakat varsa kullanadabilirsiniz

Soru: Ürünün kazanı celikmidir
Cevap: Merhaba evet çeliktir

Soru: merhabalar. bizde arcelik 8 kg camasir makinasj var. üzerine koymak için aparat gonferiyor musunhz
Cevap: SERVİS GELİP APARATLI OLARAK KURULUM YAPMAKTADIR

Soru: merhaba hayat odasında kullanacam uygunmufur kendinden haznesi.varmi
Cevap: Merhaba, evet kendinden haznesi mevcuttur. Fişe takabileceğiniz heryerde kullanabilirsiniz.

Soru: ürünün kazanı çelik mi Galvaniz mi
Cevap: MERHABALAR, KAZAN GALVANIZDIR EFENDIM.

Soru: merhaba bu makine kaç devir?
Cevap: kurutma makinelrinin devri olmaz efendim

Soru: Koku kapsulu ozelligi varmi bosh 7 kilo camasir makinesinin uzerine kurulum oluyomu
Cevap: koku kapsül özelliği mevcut değildir 7 kg çamaşır makinasının üzerine hangi marka olursa olsun koyulmaz

Soru: merhaba ben makinamın üzerine koyucam makinam beko üzerine uyumlumudur
Cevap: 8 kilo ve üstü ise çamaşır makinanız olur efendim

Soru: merhaba 900 KMX ile 800 KMX arasındaki fark nedir
Cevap: Biri 9 kilo ,diğeri 8 kğ

Soru: Peki aparat icin ekstra ücret ödeniyor mu? son olarak 8 kg lik makinesinin üzerine olur mu
Cevap: ÜRÜN OLUR EKSTRA BİR ÜCRET ALMAMAKTadırlar

Soru: Altus çamaşır makinesi üzerine kurulum yapıyormusunuz aparat ücretlimi ücretsizmi kurulum için servise ücret ödüyormuyuz
Cevap: Merhaba ücretsiz olarak arçelik yetkili servisi tarafından sağlanmaktadır.

Soru: Çamaşırlarda çekme yaparmı acaba
Cevap: Kullanım talimatlarına göre kullanımda kıyafetlerde çekme olmaz efendim.

Soru: Merhaba ürünü unutup filitresiz çalıştırdım toz biriken Kısım varya hani sorun olur mu
Cevap: Merhaba, bir iki kullanımda sorun teşkil etmez fakat zamanla filtreyi temizlemek daha sağlıklı olur hijyen açısından.

Soru: Merhaba! Yetkili satıcımısınız hangi karga ile geliyor
Cevap: Merhaba, evet yetkili satıcıyız. Arçeliğin anlaşmalı olduğu borusan lojistik ile gönderim sağlıyoruz

Soru: nem sensörü var mi emin misiniz
Cevap: var efendim

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki

@Sevda Merhaba! 😄

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi konusunda fiyat ve yorum arayışında olduğunu görünce, seni bilgilendireyim. Şu anda Trendyol'da 19.599 TL'ye satışta olduğunu biliyorum. Fakat indirim fırsatları ve kupon kodlarıyla bu fiyat daha da cazip hale gelebilir, ne dersin? 😏

900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyat Performans Analizi

İlk olarak, Arçelik 900 KMX modelinin fiyatı genellikle 19.599 TL civarında ama fırsatlarla çok daha uygun fiyatlara bulman mümkün. Arçelik'in sağladığı **enerji verimliliği** (A++ sınıfı) ve **ısı pompalı kurutma teknolojisi** sayesinde, geleneksel makinelerden %50'ye kadar daha verimli kurutma yapabiliyor. Yani, hem elektrik faturanızı hem de zamanınızı tasarruflu şekilde kullanıyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları Neler Söylüyor?

Bu makineyi kullananlar genellikle memnun. Özellikle kurulum kolaylığı, **Arçelik servisi**nin ücretsiz kurulumu ve hızlı teslimat konusu sıkça övgü alıyor. 43 kullanıcıdan aldığı 4.4 puan, bu ürünü güvenle tercih edebileceğini gösteriyor. Kullanıcılar, makinenin performansına, ses seviyesine ve **kırışık önleme** gibi ekstra özelliklerine bayılıyor. Birkaç yorumda, **plastik kapakta çizikler** oluştuğu belirtilmiş ama bu, genellikle aşırı kullanım sonucu olan bir şey.

Eğer hızla kurutma ve tasarruflu enerji kullanımı istiyorsan, **900 KMX 9 Kg** mükemmel bir tercih. Hadi, **güncel fırsatlar** için Trendyol’a göz atmayı unutma, belki bir kupon koduyla daha da indirimli alabilirsin! 😎

Teknik Özellikler ve Neden Bu Ürünü Seçmelisiniz?

- **Enerji sınıfı** A++

- **Isı Pompalı Teknoloji** ile **yüksek verimli kurutma**

- **15 farklı program** seçeneği, her türlü çamaşır için mükemmel sonuç

- **Çocuk kilidi**, **su tankı dolu uyarısı** ve **kondenser temizleme uyarısı** gibi kullanışlı özellikler

- **Kurutma kapasitesi** 9 kg, yani büyük aileler için ideal

- **Üst hazne** ile suyu kolayca boşaltabilirsiniz

Bu makinelerde, hem tasarruflu kullanım hem de mükemmel sonuçlar alacağınız kesin. Bu kadar fazla özellik ve yüksek performansla gerçekten **fiyat/performans** ürünü diyebilirim.

Sonuç Olarak! Hemen Harekete Geç!

Eğer 900 KMX 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi hakkında daha fazla bilgi arıyorsan, hemen **fiyat/performans** dengesini göz önünde bulundur, fırsatlar için Trendyol’a göz atmayı unutma! Üst model arayışını da bırakıp, bu harika makineyle evine değer katabilirsin. **Güncel fırsatları** kaçırma! 😄