MelodiRüzgar
Bilgili
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv En Ucuzu Nerede Bulunur?
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Güncel Fiyatı 39900.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Teknik Açıklamalar
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürününün Satıcısı, Dijitsu 86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv ürününü 39900.0 Tl'den Satılmaktadır.
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Kullananlar
39900.0 Tl ye satışta olan 86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Hala kurulumunu yapmadık ama yorumlara bakarak aldık kargolama iyiydiama kargo yukarı çıkarmıyor kendi imkanlarımızla içeri aldık çok fazla ağırdı
İsim: Ö** A**
Tarih: 25 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: sorunsuz teslimat kaliteli hızlı bol özellikli bir televizyon çok memnunum
İsim: K** k**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: MÜKEMMEL çok başarılı
İsim: c** y**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: Kargocu arkadaş 55 kg lık kutuyu aşağıda bırakmış. Nası çıkaracaksakartık henüz kurulmadı kurulunca tv ile ilgili yazarım
İsim: Serkan D.
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: ürün de ilk başta tereddut etmistim fakat yanilmisim ses ve goruntuharika google tv oldugundan istesigim herseyi yukleyebiliyorum super
İsim: Erkan T.
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: televizyon beklediğimden daha iyi çıktı. kargoda çok hızlı geldi.yalnız ne varki yukari çıkarmadılar girişe bıraktılar. kutusu ile çokbüyük olduğu için 10 kişilik asansöre bile sığmadı. merdivenboşluğundan dönmedi. mecbur aşağıda kutusunu parçalayarak çıkarıpöyle yukarı çıkardım kurdum. tv çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: Kargo firması yüzünden ürün biraz geç geldi. Kurulumunu yaparken testmenüsüne attı kendini, o menüden çıkarana kadar canım çıktı. Fabrikaayarlarına döndürünce düzeliyor bilginiz olsun. Bu paraya 85-86 ekranikinci el bile yok. Kullanıyorum gayet memnunum, ancak duvara asmadeliklerini göremedim, sanırım duvara asılmıyor.
Tarih: 22 Temmuz 2024
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Ürünün servisini kim veriyor?
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz
Soru: Tv beyazmı siyahmı
Cevap: Merhaba, ürünün ön çerçeve rengi siyah'tır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, dijital ses çıkışı var mı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: tv duvara asılır mı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba google Store den uygulama indiriliyormu
Soru: Merhaba ürün çerçevesi beyaz mı
Soru: Andoid işletim sistemi var mı?
Soru: merhaba kurulum servismi geliyor ek ücret alınıyormu
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz.
Cevap: Merhaba, ürün sevk işlemleri Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, Ürün sevk işlemleri Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Televizyon ölçüleri nedir
Soru: Üründe Netflix Wi-Fi özelliği vs var mı ve hangi renk mevcut
Cevap: Merhaba, üründe Netflix bulunmaktadır. güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: yenileme hızı kaç hz?
Soru: İşletim sistemi nedir .?
Soru: Bluetooth bağlantısı varmı?
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürüne Ait Resimler
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Güncel Fiyatı 39900.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Teknik Açıklamalar
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürününün Satıcısı, Dijitsu 86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv ürününü 39900.0 Tl'den Satılmaktadır.
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Kullananlar
39900.0 Tl ye satışta olan 86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Hala kurulumunu yapmadık ama yorumlara bakarak aldık kargolama iyiydiama kargo yukarı çıkarmıyor kendi imkanlarımızla içeri aldık çok fazla ağırdı
İsim: Ö** A**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: sorunsuz teslimat kaliteli hızlı bol özellikli bir televizyon çok memnunum
İsim: K** k**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: MÜKEMMEL çok başarılı
İsim: c** y**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: Kargocu arkadaş 55 kg lık kutuyu aşağıda bırakmış. Nası çıkaracaksakartık henüz kurulmadı kurulunca tv ile ilgili yazarım
İsim: Serkan D.
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: ürün de ilk başta tereddut etmistim fakat yanilmisim ses ve goruntuharika google tv oldugundan istesigim herseyi yukleyebiliyorum super
İsim: Erkan T.
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: televizyon beklediğimden daha iyi çıktı. kargoda çok hızlı geldi.yalnız ne varki yukari çıkarmadılar girişe bıraktılar. kutusu ile çokbüyük olduğu için 10 kişilik asansöre bile sığmadı. merdivenboşluğundan dönmedi. mecbur aşağıda kutusunu parçalayarak çıkarıpöyle yukarı çıkardım kurdum. tv çok güzel
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: Kargo firması yüzünden ürün biraz geç geldi. Kurulumunu yaparken testmenüsüne attı kendini, o menüden çıkarana kadar canım çıktı. Fabrikaayarlarına döndürünce düzeliyor bilginiz olsun. Bu paraya 85-86 ekranikinci el bile yok. Kullanıyorum gayet memnunum, ancak duvara asmadeliklerini göremedim, sanırım duvara asılmıyor.
Tarih: 22 Temmuz 2024
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Ürünün servisini kim veriyor?
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz
Soru: Tv beyazmı siyahmı
Cevap: Merhaba, ürünün ön çerçeve rengi siyah'tır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, dijital ses çıkışı var mı?
Soru: tv duvara asılır mı?
Soru: Merhaba google Store den uygulama indiriliyormu
Soru: Merhaba ürün çerçevesi beyaz mı
Soru: Andoid işletim sistemi var mı?
Soru: merhaba kurulum servismi geliyor ek ücret alınıyormu
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz.
Cevap: Merhaba, ürün sevk işlemleri Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, Ürün sevk işlemleri Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Televizyon ölçüleri nedir
Soru: Üründe Netflix Wi-Fi özelliği vs var mı ve hangi renk mevcut
Cevap: Merhaba, üründe Netflix bulunmaktadır. güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: yenileme hızı kaç hz?
Soru: İşletim sistemi nedir .?
Soru: Bluetooth bağlantısı varmı?
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürüne Ait Resimler
86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv En Uygun Satış Linki
Dijitsu 86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dijitsu 86dg22000 86" 218 Ekran 4k Uhd Google Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.