75r754u 75- 4k Smart Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Nilufer

Bilgili
75r754u 75" 4k Smart Tv En Ucuzu Nerede Bulunur?
75r754u 75" 4k Smart Tv Şu Anki Değeri 34999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

75r754u 75" 4k Smart Tv Gerçekten İyi Mi?

75r754u 75" 4k Smart Tv Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

75r754u 75" 4k Smart Tv Ürün Hakkında Bilgi

75r754u 75" 4k Smart Tv Ürününün Satıcısı, Regal 75r754u 75" 4k Smart Tv ürününü 34999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

75r754u 75" 4k Smart Tv Kullanıcı Değerlendirmeleri
34999.0 Tl ye satışta olan 75r754u 75" 4k Smart Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: kimse güvenip bu satıcıdan alışveriş yapmasın ürün falan gonderilmiyorparanız pul oluyor
İsim: K** B**
Tarih: 13 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: kargonun 20 günde gelmesi dışında sorun yok seside on numara
İsim: hüseyin C.
Tarih: 18 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

75r754u 75" 4k Smart Tv Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: iki ayak mesafesi kaç,cm
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN.

Soru: ekran yansıtma özelliği bulunmakta mıdır
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Evet Tabikide bulunmaktadır ürün 4 çekirdek ultra hd smart ve smart Wi-Fi Ekran yansıtma özellikli

Soru: başka HD girişleri varmi
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim

Soru: Merhaba ürün piyasanın yaklaşık 4 bin altında bu teknolojide çok göremediğimiz bir miktarda ucuz nedeni nedir, sıfır mıdır tv teşhir felan mı bir sorunumu varmıdır birde üretim yılı nedir acaba
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Sıfır paket ürün bir kampanyada kaçırmayın

Soru: servisi siz mi gönderiyorsunuz
Cevap: evet efendim

Soru: netflix varmi bunda da
Cevap: Var efendim

Soru: merhaba regal 75 inch tv alsak hangi kargo ile geliyor.
Cevap: Horoz lojistik Veya Mng…

Soru: Ürünü aldıktan sonra servise gitmesini ve ürünü servisin getirip mantajını yapmasını istiyorum mümkünmü.!?
Cevap: En doğru olan size gelmesidir

Soru: Merhaba hayırlı satışlar ürün piyasanın yaklaşık 4 bin altında bu teknolojide çok göremediğimiz bir miktarda ucuz nedeni nedir, sıfır mıdır tv teşhir felan mı bir sorunumu varmıdır birde üretim yılı nedir acaba
Cevap: merhabalar ürün şuan kampanyada ucuz olmasının sebebi budur ve ürün 2023 güncellenmiş sürüm gelir size teşhir değildir ürün sıfır paket gelir size

75r754u 75" 4k Smart Tv Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

75r754u 75" 4k Smart Tv En Uygun Satış Linki