Seyda
Bilgili
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Bu Ürünü Almalı Mı?
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Şu Andaki Fiyatı 37499.0 Tl'den Satılmaktadır.
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Teknik Detaylar
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Ürününün Satıcısı, Regal 75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv ürününü 37499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Ürünü Kullananların Görüşleri
37499.0 Tl ye satışta olan 75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: 75 inç TV sparisi verdim yaklaşık iki hafta oldu gelen ürün bu veneredeyse karşımda muhatab bulamiyorum
İsim: e** a**
Tarih: 12 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: sakın bu firmadan alışveriş yapmayın 16130 tlye tv aldım boş ütü kutusu gönderdiler
İsim: ö** ç**
Tarih: 28 Kasım 2022
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: kapıda ödeme yapmak istiyorum mumkunmu
Cevap: MAALESEF TRENDYOLUN BELİRLEDİĞİ ÖDEME SEÇENEKLERİ..
Soru: çözünürlüğü kac bu televizyonun
Cevap: Merhabalar… ürün çözünürlüğü hakkında bir bilgimiz yoktur. Detaylı bilgilenmek için trenyol müşter hizmetlerini arayarak ürün uzmanından destek alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler
Soru: Ürün kaç hrz acaba
Cevap: Merhabalar efendim HDR10
Soru: 190 ekran olan daha uygun var mı
Cevap: Maalesef yok 2022 yeni nesil 4 K ürün kaçırmayın son adetler
Soru: Ürün kaç kg acaba bide duvara monte edilebilir mi
Cevap: Merhaba. 18 kilogramdır. Duvara kurulum mevcuttur. Sağlıklı günler dilerim.
Soru: android TV özelliği varmı
Cevap: Net flix YouTube blu tv vb çoğu uygulama yüklüdür ürün şuan kampanyada kaçırmayın..
Soru: Bu televizyonu aldığımızda kurulum gerekli değil mi
Cevap: merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. sağlıklı günler dileriz.
Soru: internet kablolumu bağlantili
Cevap: Merhaba, kablolu ve kablosuz olarak internete bağlanabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: özellikleine bakınca wifi yok diyor varmi yokmu bilgilendirirmisiniz
Cevap: Wifi var efendim
Soru: Bu Ürünü aldım fakat bana boş ütü kutusu gönderdiniz bunun sebebi nedir merak ettim bu şekilde yaparak elinize ne geçiyor
Cevap: değerli müşterimiz size ürünü lojistik firması getirecek
Soru: Merhaba kolay gelsin tv kaç kg acaba
Cevap: Merhaba net ağırlığını bilmiyoruz.
Soru: bu televizyonlarin fiyatini indirin artik dolarda düştü daha neyi bekliyorsunuz yetkililer sizin yüzünüzden televizyon alamiyoruz
Cevap: Merhabalar… fiyatlar güncel fiyatlardır. Teşekkürler
Soru: Android mı?
Cevap: Merhaba, sadece smarttır.
Soru: Merhaba cihaz android mi ?
Cevap: Merhaba, Android değildir
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Görseller
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Şu Andaki Fiyatı 37499.0 Tl'den Satılmaktadır.
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Teknik Detaylar
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Ürününün Satıcısı, Regal 75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv ürününü 37499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Ürünü Kullananların Görüşleri
37499.0 Tl ye satışta olan 75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: 75 inç TV sparisi verdim yaklaşık iki hafta oldu gelen ürün bu veneredeyse karşımda muhatab bulamiyorum
İsim: e** a**
Tarih: 12 Aralık 2022
Yorum: sakın bu firmadan alışveriş yapmayın 16130 tlye tv aldım boş ütü kutusu gönderdiler
İsim: ö** ç**
Tarih: 28 Kasım 2022
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: kapıda ödeme yapmak istiyorum mumkunmu
Cevap: MAALESEF TRENDYOLUN BELİRLEDİĞİ ÖDEME SEÇENEKLERİ..
Soru: çözünürlüğü kac bu televizyonun
Cevap: Merhabalar… ürün çözünürlüğü hakkında bir bilgimiz yoktur. Detaylı bilgilenmek için trenyol müşter hizmetlerini arayarak ürün uzmanından destek alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler
Soru: Ürün kaç hrz acaba
Cevap: Merhabalar efendim HDR10
Soru: 190 ekran olan daha uygun var mı
Cevap: Maalesef yok 2022 yeni nesil 4 K ürün kaçırmayın son adetler
Soru: Ürün kaç kg acaba bide duvara monte edilebilir mi
Cevap: Merhaba. 18 kilogramdır. Duvara kurulum mevcuttur. Sağlıklı günler dilerim.
Soru: android TV özelliği varmı
Cevap: Net flix YouTube blu tv vb çoğu uygulama yüklüdür ürün şuan kampanyada kaçırmayın..
Soru: Bu televizyonu aldığımızda kurulum gerekli değil mi
Cevap: merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. sağlıklı günler dileriz.
Soru: internet kablolumu bağlantili
Cevap: Merhaba, kablolu ve kablosuz olarak internete bağlanabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: özellikleine bakınca wifi yok diyor varmi yokmu bilgilendirirmisiniz
Cevap: Wifi var efendim
Soru: Bu Ürünü aldım fakat bana boş ütü kutusu gönderdiniz bunun sebebi nedir merak ettim bu şekilde yaparak elinize ne geçiyor
Cevap: değerli müşterimiz size ürünü lojistik firması getirecek
Soru: Merhaba kolay gelsin tv kaç kg acaba
Cevap: Merhaba net ağırlığını bilmiyoruz.
Soru: bu televizyonlarin fiyatini indirin artik dolarda düştü daha neyi bekliyorsunuz yetkililer sizin yüzünüzden televizyon alamiyoruz
Cevap: Merhabalar… fiyatlar güncel fiyatlardır. Teşekkürler
Soru: Android mı?
Cevap: Merhaba, sadece smarttır.
Soru: Merhaba cihaz android mi ?
Cevap: Merhaba, Android değildir
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Görseller
75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv En Uygun Satış Linki
Regal 75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Regal 75r754u 75" 189 Ekran Smart 4k Ultra Hd Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.