Ilayda
Bilgili
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Şu Andaki Fiyatı 43799.0 Tl'den Satılmaktadır.
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Alanlar Memnun Mu?
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Ürün Açıklaması
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Ürününün Satıcısı, Samsung 75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv ürününü 43799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Yorumlar Hakkında Bilgi
43799.0 Tl ye satışta olan 75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: 2 ay önce kadar Teknosa da 56 bin tl fiyatı vardı. Aldığımda ki güncelfiyatı Samsung’un sitesinde 63.500 tl idi. Ben 46590 tlye aldım. Birazendişelerim vardı fakat az önce Samsung yetkili servis geliptelevizyonun kurulumunu yaptılar herhangi bir sorun yok. Almakisteyenler gönül rahatlığı ile alabilir
İsim: Alican A.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Güreller
Yorum: Çok iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Cok begendim çok guzel goruntu
İsim: E** O**
Tarih: 25 Aralık 2023
Satıcı: MediaMarkt
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Ürüne Dair Sorular
Soru: samsung tv du mu? yoksa cu mu? yeni model..
Cevap: DU serisi yeni üretime girmiştir efendim
Soru: Eni ve boyu kaç cm kaç acaba
Cevap: eni 168 boyu 95 cm
Soru: kaç yılı üreti mi bu televizyon
Cevap: Merhaba 2023 yılı üretimidir
Soru: görüntüleme teknolojisi qled mi led mi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 2.1 hdmı kaplo destekliyormu
Cevap: desteklemez efendim 2.0 destekler
Soru: Ürün açıklamalarında QLED yazıyor ama üst kısımda farklı açıklama var. Ürün QLED midir?
Cevap: Merhaba efendim, hayır QLED değildir.
Soru: 5 yıla kadar garanti uzatabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Model yılı kaç acaba
Cevap: Merhaba 2023 modeldir
Soru: Merhabalar Neo Qled 4K özelliği var mı? teşhir ürünü mü? Android sürümü sanırım Samsung da yok değil mi? hafıza kartı kaç gb? Netflix, prime video, Disney chanal, vs diğer platform lar ana ekranda var mı? App Store dan istediğimizi indirebiliyor muyuz? İçinde asma aparatı var mı? Akıllı kumanda var mı? Servis garantili mi? 2023 yılı model mi,? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim, Neo Qled ve Android özelliği yoktur ve kapalı kutu sıfır üründür. İstediğiniz uygulamaları indirebilirsiniz. Asma aparatı yoktur, akıllı kumanda var ve 2023-2024 modeldir.
Soru: Merhabalar Cihaz Google Android mi Acaba
Cevap: Merhaba Samsung Tizen’dir
Soru: Android mi ?
Cevap: Merhaba Tizendir
Soru: Usb giriş varmı?
Cevap: Samsung Türkiye garantilidir kapali kutudur Samsung Türkiye official siteden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: Ürün Türkiye samsunğ garantili değil mi
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye Garantilidir.
Soru: eni boyu kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.
Soru: Android özelliği var mı
Soru: Üretim yılı kaç acaba
Cevap: Merhaba tvlerde model yılı olur üretim yılı bulunmamaktadır
Soru: Fotoğrafta cyrstal işletim sistemi var ama bilgilerde Qled yazıyor. Hangisi acaba
Cevap: Merhaba Crystal paneldir.
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Fotoğraf Ve Görseller
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Şu Andaki Fiyatı 43799.0 Tl'den Satılmaktadır.
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Alanlar Memnun Mu?
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Ürün Açıklaması
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Ürününün Satıcısı, Samsung 75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv ürününü 43799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Yorumlar Hakkında Bilgi
43799.0 Tl ye satışta olan 75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: 2 ay önce kadar Teknosa da 56 bin tl fiyatı vardı. Aldığımda ki güncelfiyatı Samsung’un sitesinde 63.500 tl idi. Ben 46590 tlye aldım. Birazendişelerim vardı fakat az önce Samsung yetkili servis geliptelevizyonun kurulumunu yaptılar herhangi bir sorun yok. Almakisteyenler gönül rahatlığı ile alabilir
İsim: Alican A.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: Güreller
Yorum: Çok iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Cok begendim çok guzel goruntu
İsim: E** O**
Tarih: 25 Aralık 2023
Satıcı: MediaMarkt
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Ürüne Dair Sorular
Soru: samsung tv du mu? yoksa cu mu? yeni model..
Cevap: DU serisi yeni üretime girmiştir efendim
Soru: Eni ve boyu kaç cm kaç acaba
Cevap: eni 168 boyu 95 cm
Soru: kaç yılı üreti mi bu televizyon
Cevap: Merhaba 2023 yılı üretimidir
Soru: görüntüleme teknolojisi qled mi led mi
Soru: 2.1 hdmı kaplo destekliyormu
Cevap: desteklemez efendim 2.0 destekler
Soru: Ürün açıklamalarında QLED yazıyor ama üst kısımda farklı açıklama var. Ürün QLED midir?
Cevap: Merhaba efendim, hayır QLED değildir.
Soru: 5 yıla kadar garanti uzatabiliyormuyuz
Soru: Model yılı kaç acaba
Cevap: Merhaba 2023 modeldir
Soru: Merhabalar Neo Qled 4K özelliği var mı? teşhir ürünü mü? Android sürümü sanırım Samsung da yok değil mi? hafıza kartı kaç gb? Netflix, prime video, Disney chanal, vs diğer platform lar ana ekranda var mı? App Store dan istediğimizi indirebiliyor muyuz? İçinde asma aparatı var mı? Akıllı kumanda var mı? Servis garantili mi? 2023 yılı model mi,? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim, Neo Qled ve Android özelliği yoktur ve kapalı kutu sıfır üründür. İstediğiniz uygulamaları indirebilirsiniz. Asma aparatı yoktur, akıllı kumanda var ve 2023-2024 modeldir.
Soru: Merhabalar Cihaz Google Android mi Acaba
Cevap: Merhaba Samsung Tizen’dir
Soru: Android mi ?
Cevap: Merhaba Tizendir
Soru: Usb giriş varmı?
Cevap: Samsung Türkiye garantilidir kapali kutudur Samsung Türkiye official siteden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: Ürün Türkiye samsunğ garantili değil mi
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye Garantilidir.
Soru: eni boyu kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.
Soru: Android özelliği var mı
Soru: Üretim yılı kaç acaba
Cevap: Merhaba tvlerde model yılı olur üretim yılı bulunmamaktadır
Soru: Fotoğrafta cyrstal işletim sistemi var ama bilgilerde Qled yazıyor. Hangisi acaba
Cevap: Merhaba Crystal paneldir.
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Fotoğraf Ve Görseller
75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv En Uygun Satış Linki
Samsung 75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 75cu8500 75" 189 Ekran 4k Crystal Uhd Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.