75C745 75- 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Alanlar Memnun Mu-

Bengu

Bilgili
75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Anlık Fiyatı 66099.0 Tl'den Satılmaktadır.

75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Gerçekten İyi Mi?

75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Teknik Bilgiler

75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Ürününün Satıcısı, TCL 75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV ürününü 66099.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV En Son Yapılan Yorumlar
66099.0 Tl ye satışta olan 75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün tek kelime ile mükemmel 🙂
İsim: Can A.
Tarih: 08 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürün başarılı, sorunsuz kullanıyorum
İsim: **** ****
Tarih: 12 Temmuz 2024

Yorum: Android işletim sistemli olması harika bu fiyata bu teknik özelliklerçok iyi umarım dayanıklı ve uzun ömürlü çıkar
İsim: Ö** E**
Tarih: 26 Mayıs 2024

Yorum: ürün ekran yenileme hızı yüksek kontrast oranı pürüzsüz görüntüsağlıyor. alırken çok araştırdım piyasanın en yüksek ekran yenilemeoranı olan tvsi bu. üstelik Google tv yazılımı ile geliyor bu da çokkullanışlı olmasını sağlıyor. f/p 10/10.
İsim: Ü** Ş**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: Tek kelime ile muhteşem 🧿
İsim: M** G**
Tarih: 14 Mayıs 2024

Yorum: TCL C 745 gerçekten çok iyi ilk günden çok keyif aldım
İsim: M** G**
Tarih: 08 Aralık 2023

Yorum: Görüntü kalitesi ve sesi çok iyi. Televizyonun inceliği de ideal. Kargove montaj sorunsuz oldu.
İsim: B** İ** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Ağustos 2024

Yorum: Gece indiriminden çok uygun fiyata aldık. Eski televizyonumuz 13yıllıktı ve 42 inçti. 75 inç 35 m2 oturma odamıza çok iyi oldu. Seyirzevki güzel. Uzun ömürlü olması sebebiyle Qled tercih ettik. Hoparlörüçok iyi. Teknik servis duvara monte etti. Duvara sabit aparat ilebağlıyken arkadaki kablo giriş alanlarına ulaşımı kolay.(bazı modellerdeulaşım zorDevamını Oku
İsim: G** A**
Tarih: 25 Nisan 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: İnternette yapılan yorumlara bakınca marka ve servis bazında bayasıkıntılı duruyordu fakat tam tersi çıktı panel ve özellikleri muazzamgoogle tv özelliği beni şaşırttı buladar kullanışlı ve akıcı olmasıxiaomi mi 4k tv bağlarım diyordum ondan iyi çıktı Cantek Elektronikservis kurulumu yapttı ve gerekli testleride bereberinde özelliklekurulumu yapDevamını Oku
İsim: S** H**
Tarih: 17 Aralık 2023

Yorum: Ben indirimde aldım urunu bence fiyat performans urunu gayet basarilinakliye konusunda cok korkuyordum ama korktugum olmadi cok sukurnigdeden gelen personellere cok tesekkur ederim
İsim: Turan D.
Tarih: 24 Mayıs 2024

75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: kurulumy varji
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Bilkom Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: hangi markanın yan ürünü teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, ürün TCL markadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba kolay gelsin televizyon YouTube falan açıyor mu wi-fi'li mi Google var mı
Cevap: Merhaba, üründe dahili Wi- Fi bulunmaktadır. Üründe Google TV, Netflix, Prime Video, YouTube bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ekran yenileme hızı nedir?
Cevap: Merhaba, ürünün ekran yenileme hızı 100/120/144 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: plesteyşın yada xbox uyumu varmı
Cevap: Merhaba, ürünün HDMI girişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: internet varmı
Cevap: Merhaba, üründe wi-fi özelliği bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: kaç ekran televizyon dimi
Cevap: Merhaba, 190 Ekrandır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: mrb internet baglantlımı wifi ile baglanablirmyiz ve kurulum bize aitmi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Bilkom Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba Mardin Midyat yaşıyorum nasıl kurulumu yapıcaz

Soru: internet baglantisi var mı

Soru: TV android mi
Cevap: Merhaba, ürün Google TV olmaktadır. Teşekkürler.

Soru: Bluetooth var mı?
Cevap: Var efendim

Soru: Merhaba ürünün TCL 75C645 numaralı ürünle arasındaki farklar nelerdir aceba
Cevap: Merhaba, model ve sürüm olarak bir üst versiyonudur. Teşekkürler.

Soru: kaç metre uzaklıktan izlemek gerekiyor
Cevap: Merhaba, Ortalama olarak 2,3 mt ile 2.8 metre ideal mesafedir. Saygılarımızla.

Soru: ürün yeni model x2 olan mı
Cevap: Merhaba, ürün 2023 üretimdir. Saygılarımızla.

Soru: merhaba yenileme hızı kaç acaba
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Tv duvara askı aparatı var mıdır? Kuruluma duvara asma işlemi yapılıyor mu?
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: 6 milyarmı televizyon
Cevap: 60.000 milyardır

Soru: Merhaba kodun yanındaki gtv ne demek ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

75C745 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV En Uygun Satış Linki