Tuba
Bilgili
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Anlık Fiyatı 30199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Ürün Bilgisi
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Beko 670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı ürününü 30199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Kullanıcı Geri Bildirimleri
30199.0 Tl ye satışta olan 670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Ürün çok iyi her şekilde yetkili serviste satıcı da kargo da çokilgiliydi çok memnunum.
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ
Yorum: Beko çok alakalı davrandı ve bulunduğum şehirden bayi beni arayarakiletişime geçti buzdolabım sorunsuz bi şekilde elime ulaştı kurulumugelip kendileri yaptılar.
İsim: Z** A**
Tarih: 24 Mart 2022
Satıcı: SÜLEYMAN KARAHANÇER
Yorum: sorunsuz sıkıntısız geldi alır almaz arayıp iletişime geçtiler zaten 2aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım
İsim: N** E** Ü**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Haziran 2024
Satıcı: Webdensiparis
Yorum: Boyu 1 79 güzel çalışıyor ama çok kötü bir detayı var alali bir ay oldukararmaya başladı dolapta
İsim: E** U**
Tarih: 13 Kasım 2023
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Yorum: İyi bayağıı
İsim: Y** K**
Tarih: 07 Aralık 2022
Satıcı: UMUTPERAKENDE
Yorum: Sessiz sedasız işini tapıyor.Kullanışlı.Daha ne ister insan.
İsim: Zekai A.
Tarih: 15 Kasım 2022
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: sebze ve meyveler gerçekten bozulmuyor. kahvaltılık bölmesine koyduğumhiç bir kahvaltılık ziyan olmadı bence gayet başarılı
İsim: a** ç**
Tarih: 04 Ekim 2022
Satıcı: KYA ELECTRONIC
Yorum: Çok gürültülü çalışıyot. Gece uyandırıyor.
İsim: **** ****
Tarih: 28 Eylül 2022
Yorum: Ürünü satın aldım ve ürün binanın önünde bırakıldı.Beko müşterihizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmadı,kendi imkanlarımla evimekendim çıkardım.Kesinlikle hiçkimseye önermiyorum,baştan böyle olcağınıbilseydim hayatta satın almazdım.Alacak arkadşalara tavsiyem burdansakın almayın,üstüne 1,2 bin lira koyun kendi bayii veya sitelerindensatın alın.HerDevamını Oku
İsim: Ali A. A.
Tarih: 21 Haziran 2023
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Dairem üçüncü katta kapının önüne kadar getiriliyor mu
Cevap: Merhaba, Servis kurulum için geliyor ve kata kadar çıkarım sağlıyorlar
Soru: Buzdolabının genişliği ne kadar?
Cevap: Merhaba efendim en(genişlik) 70 cm dir
Soru: merhaba mavi ışık teknolojisi ve ne gibi özellikleri vardır söyler misiniz
Cevap: HarvestFresh™ Güneşten ilham alan HarvestFresh ™ 3 ışık teknolojisi buzdolabınızda 24 saatlik doğal gün ışığı döngüsünü simüle ederek meyve ve sebzelerin vitamin değerlerini daha uzun süre korur, ilk günkü gibi taze kalmalarını sağlar. Güneş döngüsünü simüle eden bu benzersiz ışık teknolojisi sayesinde, size sadece yemeklerin ve daha sağlıklı bir yaşam tarzının keyfini çıkarmak kalır. *Testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında, farklı sebze-meyve grupları için Vitamin A ve Vitamin C seviyeleri ölçülerek ve depolama öncesi değerlerle kıyaslanarak gerçekleştirilmiştir. HarvestFresh™ EverFresh+ EverFresh+ teknolojisi hassas bir nem kontrolü sağlarken, ideal şartlarda saklanan yiyeceklerin bozulma ve bayatlamasını erteler. Yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutar tazeliklerini korur. Yiyecekleri taze tutan buzdolabı teknolojisi sayesinde besinlerinizi güvenle tüketebilirsiniz. *Testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında orijinal sebzeliğe kıyasla brokoli ve marul kullanılarak yapılmıştır.
Soru: wifi var mı
Cevap: iyi geceler ürün inox olandır wifi yok
Soru: tam ölçüleri nedir?
Cevap: Merhaba efendim 70.5 cm derinlik 70 cm genişlik 185 cm de yüksekliğidir efendim
Soru: merhaba ürünün enerji sınıfı a++ dan g ye yazıyor ne demek oluyor
Cevap: Merhaba efendim ürün yeni olduğu için eski sınıfa göre A sınıflarında idi şimdi ise ulusal enerji gruplarına göre dağılım gösterince sınıflarda farklılık gösterebiliyor
Soru: kac litre acaba
Cevap: Merhabalar efendim 427 lt net hacmi bulunmakta
Soru: Merhaba bayrama kadar gelirmi
Cevap: Hayır bayram yoğunluğundan dolayı gelmez bayramdan sonraya kalır
Soru: Mavi ışık teknolojisi buzdolabı kapağını açıncada çalışıyor mu yani ışıkları gözüküyor mü
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba ürünün kendi tekerleği var mı altında?
Cevap: evet var efendim
Soru: Kaç litre ?
Cevap: Merhaba, Toplam Hacim (L) : 427 L
Soru: Merhaba. Buzdolabı soğukluk ayarı dijital ekranda yazın kaça getirilmeli? 2 mi daha soğuk 4 mü?
Cevap: Merhaba, detaylı bilgi için markanın müşteri hizmetleri ile geçmeniz rica olunur.
Soru: Yeni kodlu yazmışsınız eski kodu neydi acaba ?
Cevap: Merhaba , sistem tarafından trednyola 670530 EI kodlu ürün yeni kodlu adında tanımlanmış. Sistemimizde 670530 EI kod oalrak açıktır. Dilerseniz trednyol müşteri hizmetlerinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Soru: beyaz rengi mevcut mu acaba
Cevap: 670531 EB MODEL KODU
Soru: Buzlukta buz bölümü var mı kendiliğinden kapağı açılınca küp buz dökülenlerden
Cevap: MERHABA HAYIR YOK
Soru: hangi kargoyla yolluyorsunuz??
Cevap: Borusan lojistik firmasıyla gönderiyoruz
Soru: Merhaba ürün derece -18 ve -2 mi olmalı
Cevap: ÜRÜN İNOX YANİ İZ GÖZÜKMEYENDİR
Soru: mrb,sizın mağaza istanbul de?
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Teşir ürünü olarak mı geliyor?
Cevap: Merhaba Ürünümüz depodan yetkili servis tarafından elinize ulaşacaktır
Soru: merhaba Beko 9574ne buzdolabı kapı rafı en alt çekmece bulunur mu acaba
Cevap: Merhabalar efendim sorunuzu anlamadık
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Ürünün Detaylı Resimleri
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Anlık Fiyatı 30199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Ürün Bilgisi
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Beko 670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı ürününü 30199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Kullanıcı Geri Bildirimleri
30199.0 Tl ye satışta olan 670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Ürün çok iyi her şekilde yetkili serviste satıcı da kargo da çokilgiliydi çok memnunum.
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ
Yorum: Beko çok alakalı davrandı ve bulunduğum şehirden bayi beni arayarakiletişime geçti buzdolabım sorunsuz bi şekilde elime ulaştı kurulumugelip kendileri yaptılar.
İsim: Z** A**
Tarih: 24 Mart 2022
Satıcı: SÜLEYMAN KARAHANÇER
Yorum: sorunsuz sıkıntısız geldi alır almaz arayıp iletişime geçtiler zaten 2aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım
İsim: N** E** Ü**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Haziran 2024
Satıcı: Webdensiparis
Yorum: Boyu 1 79 güzel çalışıyor ama çok kötü bir detayı var alali bir ay oldukararmaya başladı dolapta
İsim: E** U**
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: İyi bayağıı
İsim: Y** K**
Tarih: 07 Aralık 2022
Satıcı: UMUTPERAKENDE
Yorum: Sessiz sedasız işini tapıyor.Kullanışlı.Daha ne ister insan.
İsim: Zekai A.
Tarih: 15 Kasım 2022
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: sebze ve meyveler gerçekten bozulmuyor. kahvaltılık bölmesine koyduğumhiç bir kahvaltılık ziyan olmadı bence gayet başarılı
İsim: a** ç**
Tarih: 04 Ekim 2022
Yorum: Çok gürültülü çalışıyot. Gece uyandırıyor.
İsim: **** ****
Tarih: 28 Eylül 2022
Yorum: Ürünü satın aldım ve ürün binanın önünde bırakıldı.Beko müşterihizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmadı,kendi imkanlarımla evimekendim çıkardım.Kesinlikle hiçkimseye önermiyorum,baştan böyle olcağınıbilseydim hayatta satın almazdım.Alacak arkadşalara tavsiyem burdansakın almayın,üstüne 1,2 bin lira koyun kendi bayii veya sitelerindensatın alın.HerDevamını Oku
İsim: Ali A. A.
Tarih: 21 Haziran 2023
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Dairem üçüncü katta kapının önüne kadar getiriliyor mu
Cevap: Merhaba, Servis kurulum için geliyor ve kata kadar çıkarım sağlıyorlar
Soru: Buzdolabının genişliği ne kadar?
Cevap: Merhaba efendim en(genişlik) 70 cm dir
Soru: merhaba mavi ışık teknolojisi ve ne gibi özellikleri vardır söyler misiniz
Cevap: HarvestFresh™ Güneşten ilham alan HarvestFresh ™ 3 ışık teknolojisi buzdolabınızda 24 saatlik doğal gün ışığı döngüsünü simüle ederek meyve ve sebzelerin vitamin değerlerini daha uzun süre korur, ilk günkü gibi taze kalmalarını sağlar. Güneş döngüsünü simüle eden bu benzersiz ışık teknolojisi sayesinde, size sadece yemeklerin ve daha sağlıklı bir yaşam tarzının keyfini çıkarmak kalır. *Testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında, farklı sebze-meyve grupları için Vitamin A ve Vitamin C seviyeleri ölçülerek ve depolama öncesi değerlerle kıyaslanarak gerçekleştirilmiştir. HarvestFresh™ EverFresh+ EverFresh+ teknolojisi hassas bir nem kontrolü sağlarken, ideal şartlarda saklanan yiyeceklerin bozulma ve bayatlamasını erteler. Yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutar tazeliklerini korur. Yiyecekleri taze tutan buzdolabı teknolojisi sayesinde besinlerinizi güvenle tüketebilirsiniz. *Testler bağımsız kuruluş laboratuvarlarında orijinal sebzeliğe kıyasla brokoli ve marul kullanılarak yapılmıştır.
Soru: wifi var mı
Cevap: iyi geceler ürün inox olandır wifi yok
Soru: tam ölçüleri nedir?
Cevap: Merhaba efendim 70.5 cm derinlik 70 cm genişlik 185 cm de yüksekliğidir efendim
Soru: merhaba ürünün enerji sınıfı a++ dan g ye yazıyor ne demek oluyor
Cevap: Merhaba efendim ürün yeni olduğu için eski sınıfa göre A sınıflarında idi şimdi ise ulusal enerji gruplarına göre dağılım gösterince sınıflarda farklılık gösterebiliyor
Soru: kac litre acaba
Cevap: Merhabalar efendim 427 lt net hacmi bulunmakta
Soru: Merhaba bayrama kadar gelirmi
Cevap: Hayır bayram yoğunluğundan dolayı gelmez bayramdan sonraya kalır
Soru: Mavi ışık teknolojisi buzdolabı kapağını açıncada çalışıyor mu yani ışıkları gözüküyor mü
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba ürünün kendi tekerleği var mı altında?
Cevap: evet var efendim
Soru: Kaç litre ?
Cevap: Merhaba, Toplam Hacim (L) : 427 L
Soru: Merhaba. Buzdolabı soğukluk ayarı dijital ekranda yazın kaça getirilmeli? 2 mi daha soğuk 4 mü?
Cevap: Merhaba, detaylı bilgi için markanın müşteri hizmetleri ile geçmeniz rica olunur.
Soru: Yeni kodlu yazmışsınız eski kodu neydi acaba ?
Cevap: Merhaba , sistem tarafından trednyola 670530 EI kodlu ürün yeni kodlu adında tanımlanmış. Sistemimizde 670530 EI kod oalrak açıktır. Dilerseniz trednyol müşteri hizmetlerinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Soru: beyaz rengi mevcut mu acaba
Cevap: 670531 EB MODEL KODU
Soru: Buzlukta buz bölümü var mı kendiliğinden kapağı açılınca küp buz dökülenlerden
Cevap: MERHABA HAYIR YOK
Soru: hangi kargoyla yolluyorsunuz??
Cevap: Borusan lojistik firmasıyla gönderiyoruz
Soru: Merhaba ürün derece -18 ve -2 mi olmalı
Cevap: ÜRÜN İNOX YANİ İZ GÖZÜKMEYENDİR
Soru: mrb,sizın mağaza istanbul de?
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Teşir ürünü olarak mı geliyor?
Cevap: Merhaba Ürünümüz depodan yetkili servis tarafından elinize ulaşacaktır
Soru: merhaba Beko 9574ne buzdolabı kapı rafı en alt çekmece bulunur mu acaba
Cevap: Merhabalar efendim sorunuzu anlamadık
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Ürünün Detaylı Resimleri
670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı En Uygun Satış Linki
Beko 670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko 670531 Eı Yeni Kodlu Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.