50QNED816RE 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Tavsiye Eder Misiniz-

Sebnem

Bilgili
50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Alanlar Memnun Mu?
50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Şu Anki Fiyat Aralığı 22999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Kullanıcılar Memnun Mu?

50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Hakkında yaklaşık 95 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Ürün Açıklaması

50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Ürününün Satıcısı, LG 50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV ürününü 22999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Hakkında Yapılan Yorumlar
22999.0 Tl ye satışta olan 50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
95 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Sorunsuz mükemmel
İsim: E** S**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Tv harika diyebilirim ancak televizyondayken kanal geçişleri yavaş birazalacaklar için bilgilendirme yapayımm istedim. Trendyol'dan aldım ürünüçokk sağlam bi şekilde geldi sağolsunlar güzel bi şekilde gönderdiler.
İsim: a** g**
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: Qned panel diyerek aldım pişman oldum. Düz lcd panel daha kalitelirenklere sahip. Çok az açı ile bile yanlardan baktığınızda görüntükalitesi çok düşüyor. Direk karşısından izlemeniz gerekiyor
İsim: H** D**
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: Hepsi10Line

Yorum: ürün aldık ertesi gün 1000tl indirim oldu nasıl yapalım iade yapıpyenidenmi alalım
İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: Harika ürün
İsim: K** Y**
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: LG KALİTE farkını ortaya yine koymuş, parasını don kuruşuna kadar hakedecek bir ürün dolby vision olmaması çok da bir fark oluşturmadı bende açıkcası
İsim: H** G**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Satıcı: Teknolojist

Yorum: çok memnun kaldım tavsiye ederim
İsim: Salih K.
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: ürün hızlı ve korunaklı geldi, LG servisinden kurulum talep ettim veertesi gün kurulumunu yaptılar. Fiyat performans olarak tercihedebileceğiniz güzel bir ürün.
İsim: Onur O.
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: Güzel ürün tşk
İsim: M** T**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel ürün LG kalitesi bambaşka
İsim: A** K**
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: Bu fiyata çok başarılı bir ürün 23bin₺ büyüklüğü gayet iyi sadece sesbiraz yetersiz kalmış bence bu ürüne bi 30w olmalıydı
İsim: M** A**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel beğendik bi sıkıntı yaşamadık tavsiye ederim herkese
İsim: M** İ**
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: Öncelikle kargo ve kurulum hızlıydı.Televizyon kalitesine gelince bir LGkullanıcısı olarak tüm beklentileri karşılıyor.Ürün bir fiyat performansürünü.Akıllı kumanda tercih sebebi.Görüntü kalitesi muhteşem.Eksi yönüise yorumlarda bahsedildiği gibi yan açılarda renk soluklaşmasıvar.Harici tüm beklentileri karşılayan bir televizyon.Tavsiye ederim.
İsim: N** a**
Tarih: 10 Nisan 2024

Yorum: Ürün bugun kuruldu bence ilk açılışta ekran görüntüsü çok güzeldi sesçok güzeldi. Oyun deneyimlerimi de 1 hafta falan oynayıp paylaşacağım.
İsim: Ömer ş.
Tarih: 07 Nisan 2024

Yorum: Ürün fiyat performans ürünü trendyol üzerinden aldım ceva logistiktarafından gönderildi kargo çok hızlıydı ürün hasarsız korumalı birşekilde gönderilmişti
İsim: Adem T.
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: En ucuz buradaydı.
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Ürün LG kalitesinin hakkını veriyor akıllı kumanda çok güzel ve kolaylıksağlıyor alan pişman olacağı sanmıyorum.
İsim: C** R** T**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: ürünümü ayın 14'ünde sipariş verdim kargom da geç geldi bugün ayın 22'si2 ayın saat 10.00'da geldi sağ salim geldi kurulumu yaptırıp içinigöreceğiz bakalım inşallah sağlamdır satıcıyı pek beğenmedim satıcıfazla ilgili değil kargomda geç geldi ama sağlam geldi
İsim: İ** d**
Tarih: 22 Şubat 2024

Yorum: Bu fiyata alınabilecek en iyi televizyonlardan birisi.
İsim: Ahmet B.
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: ürün hakikaten güzel TV için beklentilerimi fazlasıyla karşıladıkesinlikle tavsiye ederim. 4 k görüntü tatmin edici
İsim: ekrem d.
Tarih: 17 Şubat 2024

Yorum: Elime hızlı ulaştı. Pakette sağlam kusursuz geldi. Servistende memnun kaldık.
İsim: YILMAZ U.
Tarih: 20 Ocak 2024

Yorum: Teşhir olarak geldi ürün satıcı Trendyol kargo CEVA ürünü aldığımdangeri iade ettiğim sürece kadar bütün aşamalar problemli geçti stresyaşamak isteyen ben problemle uğraşmayı göze alırım diyenler için ürünüaraştırdığımda alınabilcej bir ürün idi ben tövbe ettim bilginize
Tarih: 18 Ocak 2024

Yorum: Montaj ve kurulum olursa ürünü görme fırsatımız olacak ama. Birazsürecek gibi görünüyor
İsim: Ziya K.
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Ürünü alırken acaba 50 ınc küçükmü kalır diye düşünmüştüm fakatbeklediğimin tam tersi ayrıca LG kalitesi anlatılmaz yaşanır diyorum. Okadar güzel bir ürün ki kullanmadan sanırım anlayamazsınız :)
İsim: E** G**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Ürünnü 23 bine aldım fiyat performans açısından ve ürünün özelikleriaçısından çok uyguna almış oldum ve ben aldıktan 2 gün sonra dahakargodayken 26860 TL oldu o da ayrı bir şans.
İsim: E** G**
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: Ürün beklediğimiz ve görselde gördüğümüz gibi sorunsuz geldi Ayrıca çokhızlıydı geldi.
İsim: M** S**
Tarih: 30 Aralık 2023

Yorum: ürün çok iyi ps5 ve ps4 keyfi olsun tv izleme keyfi olsun çok iyi
İsim: YUSUF K.
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: Ürünü yorumlara bakarak aldım o yüzden bende alacaklar için yorumyapayım. Kargo, teslimat ve kurulum aşamaları güzeldi.Görüntü ve sesolarak güzel. Akıllı kumanda ve sesli komut özellikleri çok iyi.Türkiyede kanallar 4k yayın yapmadıkları için ulusal kanallarda doğalolarak görüntü 4k seviyesinde değil. Bu tabiki tv nin bir eksiği değil.Ama 4k video,Devamını Oku
Tarih: 08 Aralık 2023

Yorum: Harika bir tv tavsiye ederim
İsim: A** D** Ç**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Sorunsuz . Tavsiye ederim
İsim: Cengiz E.
Tarih: 01 Aralık 2023

50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Duvara monte apartı varmı
Cevap: Merhaba, aparat ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 50' inç mi 55' inç mi
Cevap: Merhaba, ürün 50" / 127 Ekran'dır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: yükseklik ve yanlamasına boylar ı nedir
Cevap: Merhaba, ürün boyutları: TV Genişliği (Ayaklı)1123 mm, TV Yüksekliği (Ayaklı) 721 mm, TV Derinliği (Ayaklı)260 mm'dir. Ekran boyutu 50 inçtir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 2023 model midir?
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2023'dür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: cihazın dolaba duvara montaj mümkün mü

Soru: duvara asılabilirmi
Cevap: Merhaba,evet asılabilir. aparat ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 100Hz midir?
Cevap: Merhaba, ürün ekran yenileme hızı 100/120 Hz'dir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: hdmı varmi
Cevap: Merhaba, üründe HDMI 2.1 özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba özellikleri arasında HDMI 2.1 varmı?Saygılar.
Cevap: Merhaba, üründe HDMI 2.1 özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Hdmi girişi var mı varsa hdmi 2.1 destekliyor mu
Cevap: Merhaba, ürün HDMI 2.1. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Akıllı kumanda mevcut mudur? Yoksa ayrıyetten mi alacağız
Cevap: Merhaba, üründe akıllı kumanda vardır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Montaj ve kurulum için 1 ay bekleyeceğiz herhalde
Cevap: Merhaba, ürün LG garantilidir. Yetkili servis hizmet vermektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürün özelliklerinde olduğu gibi 127 ekran mı
Cevap: Merhaba, ürün 50 inç 127 ekrandır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kaç hz dir acaba
Cevap: Merhaba, ürün ekran yenileme hızı 100/120 Hz'dir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün hdmi 2.1 midir
Cevap: Merhaba, ürün HDMI 2.1. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Teknik özelliklerinde 50 hz yazıyor siz 100/120 dediniz emin misiniz
Cevap: Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Görüntü frekansı 60 veya 120 Hertz TV'yi nasıl destekliyor?

Soru: Merhaba ürün va mı ips panel mi acaba?
Cevap: Merhaba, ürün ekranı leddir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Ses gücü kaç watt
Cevap: Merhaba, ses çıkış gücü (RMS):20 W'dur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: mereba bu ürün duvar montajı varmıdır acaba?

50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50QNED816RE 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD WebOS Smart QNED TV En Uygun Satış Linki