50QNED7S6QA 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Satın Alır Mısınız-

Ayten

Bilgili
50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Alınmaya Değer Mi?
50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Güncel Satış Fiyatı 27499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Ürün Tanıtımı

50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Ürününün Satıcısı, LG 50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV ürününü 27499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Kullanıcı Değerlendirmeleri
27499.0 Tl ye satışta olan 50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Görüntü kalitesi güzel kargoda sağlam geldi.
İsim: N** K**
Tarih: 16 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknomix

Yorum: beklentilerinizi karşılayacak kalitede iyi bir televizyon
İsim: F** T**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: Marketkolik

Yorum: İnceleyerek satın aldığım ürün.Görüntü ve ses kalitesinden çok memnunkaldım.Lg yetkili servis ile her şey sorunsuz oldu.
İsim: M** E**
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: Güzel beğendim
İsim: B** Y**
Tarih: 30 Nisan 2023
Satıcı: EGENİN EFESİ

Yorum: Gerçekten güzel bu televizyon akilliysa diger televizyonlar neymişdiyorum herşeye erişebiliyorsunuz herşey mümkün telefonun ekraninatelevizyondan bile bakabilirsiniz çok güzel
İsim: O** K**
Tarih: 16 Şubat 2023

Yorum: hızlı teslimat için teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 05 Ekim 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Süper cihaz ses görüntü harika akıllı kumanda cabası vatanda 18499tl ben15500 aldım aynı çihaz servis çok ilgili herşey için teşekkürler
İsim: Uğur Y.
Tarih: 03 Haziran 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Siyah sahneleri basarili.Va panel olduğu için yan açılardan görüntükaybı oluyor.imkan varsa 55 inç olanı alın o daha güzel
İsim: M** a** D**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Satıcı: doludepo

Yorum: Bu fiyata göre gayet iyi bir tv. Kumandası çok detaylı ve kullanışlı.Ekran görüntü kalitesi çok iyi. Geforce now açabilmesi bizim için çokönemli bir özellik. Bazen uygulamalar arası geçerken kasabiliyor ama okadarı da olur artık 😅
İsim: Z** Y**
Tarih: 07 Aralık 2022

Yorum: Bir sikinti yasamadik, urun mini led degil, edge led.
İsim: T** K**
Tarih: 15 Ocak 2023

Yorum: Horoz lojistik ile geldi o yüzden 3-4 gün sürdü gelmesi. Kutusundaherhangi bir hasar yoktu. LG teknik servis kontrol etti ürün orijinalçıktı ve aynı gün kurulumunu yaptılar. Bu fiyata alabileceğiniz en iyiTV lerden. Oled ler 30-40k ondan sonra en iyi paneller bunlar. Tavsiye ederim.
İsim: E** T** Y**
Tarih: 23 Temmuz 2023

Yorum: acikcasi tereddütlu almistm ama sorunsz bi sekilde elime ulaştı
İsim: N** ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Haziran 2023

Yorum: Ürün güzel kırık olmayarak geldi fiyat performans televizyonu kaliteligzüel burdan da alınsbilirama ama kargo 3 hafta kadar bekleyiş
İsim: D** t**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Satıcı: EGENİN EFESİ

Yorum: Satıcı kargo ve üründen memnun kaldık teşekkür ederiz
İsim: h** a**
Tarih: 02 Ocak 2023
Satıcı: CNG TİCARET

50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Merhabalar Sihirli kumandası ( Akıllı olarak ta anılıyor ) Varmıdır Kurulumu 1 yıl sonra olacak Garanti süresi kurulum tarihî ile mi başlar
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründe Sihirli Kumanda bulunmaktadır. Satın almış olduğunuz ürünlerin garantileri fatura tarihi itibariyle başlar ve yetkili servisin açması/kurması gerekmektedir. Olası bir arıza vs gibi sorun yaşamamanız adına; ürünü teslim aldığınızda bizlerle irtibata geçerek montaj kaydı oluşturmanız ve servisin ürünü açarak kontrol etmesi, bir sorun var ise değişim/onarım/iade gibi imkanların sağlanması adına; ilerleyen dönemlerde kurulumu tavsiye etmiyoruz. En kısa zamanda kurulumun yapılması, ilerleyen dönemlerde kullanılacaksa bile kurulumun yapılarak; cihazda sorun olmadığının tespiti sonrası paketlenerek saklanmasını öneririz. Saygılarımızla

Soru: Sadece ayakları alabilir miyiz tv nin
Cevap: Merhaab değerli müşterimiz tek ayak satışı için ilgili markanın müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayabilirsinzi. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba bu tv mini ledmidir acaba?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla

Soru: Akıllı kumandası mevcut mudur ?
Cevap: Efendim markanın müşteri hizmetlerinden ürün seri kodu nu vererek daha detaylı bilgi alabilirsiniz efendim

Soru: üretim yılı kaç tır teşekkürler .
Cevap: merhaba,2022 de bu modelin üretimine başlandı, satışta olan ürün 2023 model

Soru: Merhaba Ürün Kapalı Kutu Sıfır gelecek demi. Birde bu ürün Çeyizlik için alinacaktir. kurulum Garanti işi nasil olur.
Cevap: Merhabalar efendim, ürün kapalı kutusunda sıfır olarak gelecektir. Dilediğiniz zaman yetkili servisi çağırıp kurulum yaptırabilirsiniz, garanti kurulum ile başlamaktadır

Soru: merhabalar. kurulum ücretsizmi acaba
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhabalar ürün lg Türkiye garantilimidir? Yoksa distribütör garantilimi ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün Lg Türkiye garantilidir. Saygılarımızla

Soru: Ürün kutulu ve sıfır mıdır?
Cevap: Merhaba ürün kutulu ve sıfırdır.

Soru: ürün teşhir ürünü müdür kapalı kutuda mıdır bir kaç yere sorduğumuzda kapalı kutu yok dendi bize..
Cevap: Merhaba ürünlerimizin hepsi sıfır kapalı kutudur teşhir ürünü satışımız yoktuır

Soru: Hangi kargo şirketi ile yolluyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, İstanbul içi teslimatlarımızı Lg servisler yapmaktadır. Şehir dışına teslimatlarımız Horoz Lojistik tarafından yapılmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: çok yardımcı oldunuz teşekkürler!
Cevap: Biz teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba garantisi neredendir
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürün sıfır, kapalı kutu, faturalı ve üretici firma garantilidir. Garanti süresini markanın resmi internet sayfasından inceleyebilirsiniz. Genel olarak garanti süreleri elektronik ürünlerde 2, beyaz eşya ürünlerde 3 yıldır. Montaj gerektiren ürünlerin yetkili servis tarafından kurulması gerekmektedir. Kurulum için çağrı merkezinden servis talep edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: merhaba ben aldığım ürün tükendiği için buradan sormak istiyorum LG 127 ekran TV almıştım Tv'de sorun yok fakat kumandasında düşme kırılma olmadığı halde Tuşlarda sorun var basmıyor bunun için kim yardımcı olur
Cevap: Servisten destek alabilirsiniz efendim

Soru: lg türkiye garantilimi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün LG Türkiye garantisi altındadır. Saygılarımızla.

Soru: 12bin tl olur mu
Cevap: Merhaba hayır efendim

Soru: Merhaba, ürün ithalatçı garantili midir yoksa LG Türkiye garantili midir? Teşekkürler
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürün sıfır, kapalı kutu, faturalı ve üretici firma garantilidir. Garanti süresini markanın resmi internet sayfasından inceleyebilirsiniz. Genel olarak garanti süreleri elektronik ürünlerde 2, beyaz eşya ürünlerde 3 yıldır. Montaj gerektiren ürünlerin yetkili servis tarafından kurulması gerekmektedir. Kurulum için çağrı merkezinden servis talep edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba Sihirli kumandayı sesli komut özelliğinde kullanmak için internet bağlantısı gerekiyor mu gerekiyor mu? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar Efendim. İnternet bağlantısı gerekmektedir

Soru: Merhaba, stand (iki ayak arası) mesafe kaç cm? Ürünü koyacağımız yerin genişliği 77 cm. Buraya stand ayakları sığacak ise, üründen almak istiyoruz. Bir de akıllı kumanda (Türkçe sesli komut özelliği) mevcut mu; kurulum ücretsiz mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD) (mm): 1120 x 653 x 49.2 ,TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD) (mm): 1120 X 718 X 257 şeklindedir.Detaylı bilgi için 444 65 43 LG Servisi ile iletişime geçerek bilgi almanızı rica ederiz. İlgili üründe Sihirli Kumanda bulunmaktadır. Ürün kurulumu Lg yetkili servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Ürünü teslim aldıktan sonra LG ile görüşerek montaj kaydı açtırmanız gerekmektedir. Saygılarımızla.

Soru: Urun Güney Kore mi,Polonya mi montajlidir.Uretim yerinde ne yazmaktadır.Acilmamis sifir orjinal kapalı kutulu mu gelmektedir.Distirbutor garantilimi ,yoksa lg Türkiye garantili midir. Teknosa da 14729 tl den satisiniz vardı. Şu an ise yok.Oradaki urun fiyatları ile sizin urun fiyatları arasında çok ciddi bir fark vardır.Sakincasi yok ise bu fiyat farkının sebebini bizim supelerimizi gidermesinin adına yukarıdaki sorularla birlikte açıklarsanız çok memnun oluruz.Saygilarimizla.
Cevap: Değerli Müşterimiz, LG ürünleri Güney Kore'de üretilmektedir. 444 65 43 LG Servisi ile iletişime geçerek detaylı bilgi almanızı öneririz. Sizleri yanlış yönledirmek istemeyiz. Ürünlerimiz kapalı kutu ve sıfırdır. Teşhir ürün veya 2.el ürün satışımız bulunmamaktadır. Lg Türkiye garantilidir. Ürünlerin her yeni satınalmada fiyatı markalar tarafından güncellendiği için fiyat farkları oluşabilmektedir. Ürün fiyatları, piyasa koşulları ve kampanya koşulları dahilinde anlık olarak değişebilmektedir. Saygılarımızla.

50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50QNED7S6QA 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV En Uygun Satış Linki