Hulya
Bilgili
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Şu Anki Değeri 30990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kaç Kişi Memnun?
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Teknik Bilgiler
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 30990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
30990.0 Tl ye satışta olan 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: 6 aydır kullanıyorum güzel başarılı
İsim: Ahmed s. A.
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Bence alınabilecek bit tv görüntü mükemmel sesi de gayet iyi almanızıtavsiye ediyorum ambılıght mükemmel çalışıyor karanlık ortamdakullanmanızı tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: alirken bilmedim bi cok özelliği cikti oglum cok sevdi teşekkürler
İsim: A** i** E**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: Harika bir tv hızlı kargo teşekkürler
İsim: N** A**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Mükemmel tavsiye ederim
İsim: Yasin K.
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Ürün efsane tavsiye ederim görüntü ve ambians mükemmel
İsim: Serdar E.
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: Görüntüsü ekran kalitesi sesi hoşuma gitti kanal geçişleri hızlı androidolması güzel istediğiniz proğramları yükleyebiliyorsunuz diğermarkalarla karşılaştırdığımızda fiyat ve performans olarak üstte duruyorambllight olması da artısı bu fiyata bu ürün gerçekten çok iyi iyi kikarar verip bu modeli almışım gayet memnunum tv alacak olanlara tavsiyeediyDevamını Oku
İsim: K** K**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Kargo hızlı ve özenliydi. Televizyon gerçekten çok iyi. Görüntü ve seskalitesini sevdik. Tavsiye ederiz.
İsim: E** O**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Kısa sürede eline ulaştı biraz araştırma sonucu buna karar verdim ve çokmemnunum tavsiye ederim aynı gün servis kurulumu yaptı
İsim: E** K**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Herşeyi ile çok iyi
İsim: Ergin S.
Tarih: 19 Şubat 2024
Satıcı: Owner
Yorum: Ürün sorunsuz teslim edildi tv menü geçişleri hızlı kullanımı kolaykumandası basit
İsim: Yusuf K.
Tarih: 18 Şubat 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: ambilight süper.android arayüzü kullanışlı.menüler arasında geçiş hızısüper.almadan önce birçok TV ile kıyasladım.philipsin orta üstsegmentinde fiyat performans ürünü.google TV.120 Hz ve 40 wat ses gücüdiğer modellerden farklı olarak öne çıkan özellikleri
İsim: h** b**
Tarih: 31 Ocak 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: tv gayet kaliteli ekranı ve özellikleri olsun tam bif/p ürünü
İsim: M** B** T**
Tarih: 30 Ocak 2024
Satıcı: F2G_Tech
Yorum: Tv’nin hızı ve görüntüsü çok kaliteli üründen çok memnun kaldık fiyatperformans cihazı
İsim: A** B**
Yorum: Çok hızlı teslimat kurulum servisiz harika teşekkürler

İsim: Şehriban K.
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Tabiki daha iyi tvler mevcut ama bu fiyat çevresinde en iyisi
İsim: E** B**
Tarih: 15 Ocak 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: kendinden uydu alıcılı,Google tv kullanımı gayet basit.ekran goruntuharika.kurulumunu kendim yaptım.kutu içinden duvar aşkı aparati çıkmıyor.
İsim: A** Y**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: İki haftadır kullanıyorum stabil çalışıyor çok memnunum. Tavsiye ederim.
İsim: Ercan D.
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: TV Görüntü kalitesi güzel, malzeme kalitesi kendini belli ediyor,işlemci hızı olsun, diğer özellikleri ile memnun kaldım.
İsim: F** K**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Gayet şık ve güzel bir televizyon, hızlı geldi. Sadece kurulum içinservisin aranması gerekiyor
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Kasım 2023
Yorum: Urunu baya basarili buldum cok akici ve 120 hertz olmasi gercekten oyunoynayan bir insansaniz gerekli. bu fiyatlara bulabildigim en iyi tvbuydu. samsung larin panelleri daha iyi olabilir orasini bilmiyorum amaphilips in patentli isiklandirma teknolojisi ambilight oteki markalardayok. o yuzden her zaman benim icin bir adim onde. urunu bence kendinizDevamını Oku
İsim: a** o**
Tarih: 28 Ekim 2023
Yorum: gayet güzel bir TV ortam aydınlatması harika tavsiye ederim
İsim: T** Ç**
Beden: 19 Ekim 2023
Satıcı: erdilhomecom
Yorum: Gayet iyi Tavsiye ederim.. 120 hz.
İsim: E** A**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: urun görüntü ve ses olarak kaliteli eksik taraflari kumandası vekanallari kendi istediginiz gbi siralayamiyorsunuz silemiyorsunuzsiralamak icin favori kanal listesi oluşturmaniz gerek kumandasi dahaiyi olabilirdi icinden aski aparatı cikmiyor yorumu guncelliyorumtelevizyon 2 gunde bozuldu ses var görüntü yok siyah ekran oldu
İsim: r** d**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: F/p 120hz i sonuna kadar veriyor
İsim: Celalettin Ş.
Yorum: İnanılmaz kötü bir kargo hayret verici esnaf tv güzel ama başka biryerden alın
İsim: T** B**
Yorum: 10 yıllık philips tv’mizi yeni bir philips ile değiştirmiş olduk.Görüntü ve kullanım kolaylığı harika.
İsim: P** D**
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: Ürün hız olarak muhteşem. Ambilight o kadar da talep edilecek birşeydeğilmiş, hatta neredeyse her zaman kısık modlarda kullanıyorum yoksagözü alıyor. Ürünün beğenmediğim en ama en kötü tarafı oklavabüyüklüğünde kumandası. Bu kadar hızlı bir televizyon için bu kadar kötütasarlanmış bir kumanda yapmaları çok üzücü. Umarım kumanda tasarımını değiştirDevamını Oku
İsim: Mustafa C.
Tarih: 13 Eylül 2023
Yorum: cok güzel paketlenmiş sağlam geldi
İsim: A** D**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: Güzel paketleme, araştırarak aldım memnun kaldım.
İsim: R** A**
Beden: 17 Nisan 2024
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba Ptt veya Horoz lojistik ile gönderilmektedir.
Soru: Google play var mı
Cevap: Merhaba, üründe Google bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün android midir.Teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürün ekran teknolojisi LED'tir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba üründe Dahili uydu alıcısı yok mu
Cevap: Merhaba, ürünün uydu alıcı özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: kumandasında sesli komut özelliği var mı?
Cevap: Var efendim
Soru: dahili uydu alıcı var mı
Cevap: Merhava evet vardır
Soru: Merhaba,çerçeve siyah mı yoksa gri mi geliyor?
Cevap: Merhaba siyah olarak gelmektedir.
Soru: ps5 için almayı düşünüyorum hız ve giruntu kaliteleri nelerdir
Cevap: 100-120hz efendim
Soru: Mrhb dahili uydu alicisi yokmu
Cevap: Merhabalar Efendim. Dahili uydu alıcısı mevcuttur
Soru: Paket içerisinden Duvar Askı Aparatı çıkıyor mu..? yoksa ayrıca mı almamız gerekiyor..
Cevap: Merhaba, ürünün duvar montaj desteği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Alacak olduğu tv android özelliktemidir?
Cevap: Evet efendim
Soru: ürün bilgi bölümünde dahili uydu alıcısı yok yazıyor fakat üste de uydu alıcılı yazıyor hangisi dogru
Soru: Cihaz 120 Hz midir?
Cevap: Merhaba, ürün yenileme hızı 100/120 Hz'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Plusaparat 55’’ (carpi seklinde olan) phillips 55 pus8808 modeli icin uygun olur mu? Bu aparat ne kadar donuyor acaba kendime dogru cekip saga sola cevirebilir miyim?
Cevap: Efendim bizdeki Tv 50
Soru: akilli kumanda mevcutmu iyi çalişmalar
Soru: Merhaba, üretim yılı nedir?
Cevap: Merhaba çıkış yılı 2023 tür. iyi günler dileriz.
Soru: İstanbulda yaşıyorum yalnız bir sorum olacak sinop ili türkeli ilçesine gönderim yapmak istiyorum mümkün olurmu
Cevap: Tabi mümkün efendim
Soru: Ünür tehşir mi
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: cihazın kurulumunu kim yapıyor içinden askı aparatı çıkıyor mu
Cevap: Merhabalar askı aparatı çıkmaz. Lg Türkiye yetkili servisi tarafından kurulum yapılmaktadır
Soru: Merhabalar .ürünü duvara monte ediyorlarmı ? Aparatı yanında varmı
Cevap: Merhaba, ürünün duvar montaj desteği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Görsel Galerisi
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Şu Anki Değeri 30990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kaç Kişi Memnun?
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Teknik Bilgiler
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 30990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
30990.0 Tl ye satışta olan 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: 6 aydır kullanıyorum güzel başarılı
İsim: Ahmed s. A.
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Bence alınabilecek bit tv görüntü mükemmel sesi de gayet iyi almanızıtavsiye ediyorum ambılıght mükemmel çalışıyor karanlık ortamdakullanmanızı tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: alirken bilmedim bi cok özelliği cikti oglum cok sevdi teşekkürler
İsim: A** i** E**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: Harika bir tv hızlı kargo teşekkürler
İsim: N** A**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Mükemmel tavsiye ederim
İsim: Yasin K.
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Ürün efsane tavsiye ederim görüntü ve ambians mükemmel
İsim: Serdar E.
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: Görüntüsü ekran kalitesi sesi hoşuma gitti kanal geçişleri hızlı androidolması güzel istediğiniz proğramları yükleyebiliyorsunuz diğermarkalarla karşılaştırdığımızda fiyat ve performans olarak üstte duruyorambllight olması da artısı bu fiyata bu ürün gerçekten çok iyi iyi kikarar verip bu modeli almışım gayet memnunum tv alacak olanlara tavsiyeediyDevamını Oku
İsim: K** K**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Kargo hızlı ve özenliydi. Televizyon gerçekten çok iyi. Görüntü ve seskalitesini sevdik. Tavsiye ederiz.
İsim: E** O**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Kısa sürede eline ulaştı biraz araştırma sonucu buna karar verdim ve çokmemnunum tavsiye ederim aynı gün servis kurulumu yaptı
İsim: E** K**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Herşeyi ile çok iyi
İsim: Ergin S.
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Ürün sorunsuz teslim edildi tv menü geçişleri hızlı kullanımı kolaykumandası basit
İsim: Yusuf K.
Tarih: 18 Şubat 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: ambilight süper.android arayüzü kullanışlı.menüler arasında geçiş hızısüper.almadan önce birçok TV ile kıyasladım.philipsin orta üstsegmentinde fiyat performans ürünü.google TV.120 Hz ve 40 wat ses gücüdiğer modellerden farklı olarak öne çıkan özellikleri
İsim: h** b**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: tv gayet kaliteli ekranı ve özellikleri olsun tam bif/p ürünü
İsim: M** B** T**
Yorum: Tv’nin hızı ve görüntüsü çok kaliteli üründen çok memnun kaldık fiyatperformans cihazı
İsim: A** B**
Yorum: Çok hızlı teslimat kurulum servisiz harika teşekkürler
İsim: Şehriban K.
Yorum: Tabiki daha iyi tvler mevcut ama bu fiyat çevresinde en iyisi
İsim: E** B**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: kendinden uydu alıcılı,Google tv kullanımı gayet basit.ekran goruntuharika.kurulumunu kendim yaptım.kutu içinden duvar aşkı aparati çıkmıyor.
İsim: A** Y**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: İki haftadır kullanıyorum stabil çalışıyor çok memnunum. Tavsiye ederim.
İsim: Ercan D.
Yorum: TV Görüntü kalitesi güzel, malzeme kalitesi kendini belli ediyor,işlemci hızı olsun, diğer özellikleri ile memnun kaldım.
İsim: F** K**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Gayet şık ve güzel bir televizyon, hızlı geldi. Sadece kurulum içinservisin aranması gerekiyor
İsim: A** K**
Beden: 21 Kasım 2023
Yorum: Urunu baya basarili buldum cok akici ve 120 hertz olmasi gercekten oyunoynayan bir insansaniz gerekli. bu fiyatlara bulabildigim en iyi tvbuydu. samsung larin panelleri daha iyi olabilir orasini bilmiyorum amaphilips in patentli isiklandirma teknolojisi ambilight oteki markalardayok. o yuzden her zaman benim icin bir adim onde. urunu bence kendinizDevamını Oku
İsim: a** o**
Tarih: 28 Ekim 2023
Yorum: gayet güzel bir TV ortam aydınlatması harika tavsiye ederim
İsim: T** Ç**
Beden: 19 Ekim 2023
Satıcı: erdilhomecom
Yorum: Gayet iyi Tavsiye ederim.. 120 hz.
İsim: E** A**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: urun görüntü ve ses olarak kaliteli eksik taraflari kumandası vekanallari kendi istediginiz gbi siralayamiyorsunuz silemiyorsunuzsiralamak icin favori kanal listesi oluşturmaniz gerek kumandasi dahaiyi olabilirdi icinden aski aparatı cikmiyor yorumu guncelliyorumtelevizyon 2 gunde bozuldu ses var görüntü yok siyah ekran oldu
İsim: r** d**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: F/p 120hz i sonuna kadar veriyor
İsim: Celalettin Ş.
Yorum: İnanılmaz kötü bir kargo hayret verici esnaf tv güzel ama başka biryerden alın
İsim: T** B**
Yorum: 10 yıllık philips tv’mizi yeni bir philips ile değiştirmiş olduk.Görüntü ve kullanım kolaylığı harika.
İsim: P** D**
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: Ürün hız olarak muhteşem. Ambilight o kadar da talep edilecek birşeydeğilmiş, hatta neredeyse her zaman kısık modlarda kullanıyorum yoksagözü alıyor. Ürünün beğenmediğim en ama en kötü tarafı oklavabüyüklüğünde kumandası. Bu kadar hızlı bir televizyon için bu kadar kötütasarlanmış bir kumanda yapmaları çok üzücü. Umarım kumanda tasarımını değiştirDevamını Oku
İsim: Mustafa C.
Tarih: 13 Eylül 2023
Yorum: cok güzel paketlenmiş sağlam geldi
İsim: A** D**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: Güzel paketleme, araştırarak aldım memnun kaldım.
İsim: R** A**
Beden: 17 Nisan 2024
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba Ptt veya Horoz lojistik ile gönderilmektedir.
Soru: Google play var mı
Cevap: Merhaba, üründe Google bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün android midir.Teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürün ekran teknolojisi LED'tir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba üründe Dahili uydu alıcısı yok mu
Soru: kumandasında sesli komut özelliği var mı?
Cevap: Var efendim
Soru: dahili uydu alıcı var mı
Cevap: Merhava evet vardır
Soru: Merhaba,çerçeve siyah mı yoksa gri mi geliyor?
Cevap: Merhaba siyah olarak gelmektedir.
Soru: ps5 için almayı düşünüyorum hız ve giruntu kaliteleri nelerdir
Cevap: 100-120hz efendim
Soru: Mrhb dahili uydu alicisi yokmu
Cevap: Merhabalar Efendim. Dahili uydu alıcısı mevcuttur
Soru: Paket içerisinden Duvar Askı Aparatı çıkıyor mu..? yoksa ayrıca mı almamız gerekiyor..
Soru: Alacak olduğu tv android özelliktemidir?
Soru: ürün bilgi bölümünde dahili uydu alıcısı yok yazıyor fakat üste de uydu alıcılı yazıyor hangisi dogru
Soru: Cihaz 120 Hz midir?
Cevap: Merhaba, ürün yenileme hızı 100/120 Hz'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Plusaparat 55’’ (carpi seklinde olan) phillips 55 pus8808 modeli icin uygun olur mu? Bu aparat ne kadar donuyor acaba kendime dogru cekip saga sola cevirebilir miyim?
Cevap: Efendim bizdeki Tv 50
Soru: akilli kumanda mevcutmu iyi çalişmalar
Soru: Merhaba, üretim yılı nedir?
Cevap: Merhaba çıkış yılı 2023 tür. iyi günler dileriz.
Soru: İstanbulda yaşıyorum yalnız bir sorum olacak sinop ili türkeli ilçesine gönderim yapmak istiyorum mümkün olurmu
Cevap: Tabi mümkün efendim
Soru: Ünür tehşir mi
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: cihazın kurulumunu kim yapıyor içinden askı aparatı çıkıyor mu
Cevap: Merhabalar askı aparatı çıkmaz. Lg Türkiye yetkili servisi tarafından kurulum yapılmaktadır
Soru: Merhabalar .ürünü duvara monte ediyorlarmı ? Aparatı yanında varmı
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Görsel Galerisi
50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki
Philips 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.