50PA525E 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Alınır Mı-

Guzin

Bilgili
50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şimdiki Fiyatı Ile 16750.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Teknik Detaylar

50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 16750.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Hakkındaki Yorumlar
16750.0 Tl ye satışta olan 50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: çok beğendim sağlam geldi
İsim: N** Y**
Tarih: 27 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SERDÖŞE

Yorum: Ürünü çok beğendim görüntü kalitesi mükemmel herkese tavsiye ederimservis ücretsiz kurulum yaptı Garanti süresi 3 yıl olarak yaptıtedarikçi firmaya ve Trendyola çok teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 25 Aralık 2022
Satıcı: İNDİRİM365

Yorum: Teşekkürler. Tam istediğimiz gibi. Kaliteli bir ürün.
İsim: Hüsnü Ö.
Tarih: 16 Haziran 2022
Satıcı: KARAKUŞLAR TİCARET

Yorum: kaliteden şaşmayanlar için
İsim: M** K**
Tarih: 17 Nisan 2022
Satıcı: EnUygunAdres

Yorum: Şuan için. Güzel. Fiyatina. Göre uygun
İsim: T** Ö**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: bayiden 2 bin aşağı aynı garanti aynı tv teşekkürler
İsim: İ** K**
Tarih: 22 Eylül 2023
Satıcı: BeyazEsyaShop

Yorum: Profilo kalitesi bisey söylemeye gerek yok.
İsim: sabri k.
Tarih: 09 Şubat 2023
Satıcı: ÇetinkayaTicaret

Yorum: iyi güzel kalite
Tarih: 05 Aralık 2022
Satıcı: ÇetinkayaTicaret

Yorum: Daha bakamadık ayrıntılı ama güzel görünüyor.
İsim: C** T**
Tarih: 02 Ekim 2021
Satıcı: DEMİRAY MOBİLYA

Yorum: Kanal sıralama yokmuş. Kötü oldu.
Tarih: 08 Mart 2024
Satıcı: evimeesya

Yorum: Şuanlik bir sorun yok ve gayet güzel
İsim: Betül K.
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: urununuz cok guzel cok memnun kaldim tek sorunum verdiğiniz kargoylailgili cok gec getiriyor 10gunde zor geldi
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: Ürün kırık geldi. Kargolama sıfır
Tarih: 21 Eylül 2023

Yorum: ürün iyi çıktı ama paketlemeyi beğenmedim sıkıştırmışlar kargo darbealsa kabul etmiyor konuştum... ve darbe alsa bile tutanak falan yokaldirmiyorlar ve servisci geç geldi 4 gün oldu ve TV gercekden süpermağaza sorulara anında cevap vermesi çok çok iyi iyiki almışım tavsiye ediyorum..
İsim: A** İ**
Tarih: 26 Aralık 2022
Satıcı: AKAR AVM

Yorum: ürünü bugün teslim aldım evlenince kullanicam şuan kutuda garantisiservisi arayıp kurdurunca mi başlar kargocu şimdi başlar dedi doğrumu
İsim: Mehmet B. M.
Tarih: 11 Mart 2022
Satıcı: İREM PAZARLAMA

Yorum: tesiımat hızlıydı. sorunsuz geldı. ama tv defolu cıktı kenariarındaacıklık var. TV kulanısı ıyı ama netfılıx ,prıme vb uygulamalarkalıtesız .bulanık ve kullanışlı degıl. yuklu degıl ındırdıgınızuygulamalar kalıtesız
Tarih: 07 Ocak 2023
Satıcı: AKAR AVM

Yorum: Ürünü kullanmaya başladım 1 haftada kenarlardan açılma olduğunufarkettim. Servis geldi alıp götürdü fatura istedi. Satıcıdan istiyorumhala yollamadı. Mail adresine atılan fatura hata veriyor. Satıcının pdfolarak faturayı atmasını ürünün tamirinin olasını olmaz ise değişiminitalep edicem. Ama önce faturayı beklicem 3 gün süresi varmış satıcınınçok zDevamını Oku
İsim: M** k**
Tarih: 01 Haziran 2022
Satıcı: EnUygunAdres

Yorum: Profilo ürünü olarak çok güzel bir ürün. ama bana gelen ürün defolusanırım kenarlarda açıklık var. yarın servisi aricam. çözülemeyecek birsorunsa iade edicem. satıcı dan kaynaklı bir sorun sanırım. paketleme veTV özelliklerin de sorun yok çok güzel ama defolu.
Tarih: 01 Haziran 2022
Satıcı: SELO MOBİLYA

50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Kurulum ücretlimi
Cevap: Merhaba krulum ücretsiz

Soru: Netfliks YouTube vs kendi uygulamaları varmı
Cevap: Smart tv evet var

Soru: İşletim sistemi android midir
Cevap: Ürünümüz Smart Led tv'dir.

Soru: ürün İnternete direk bağlanıyor mu..? ara kablo gerektirmeden.. birde ürünün garantisi biz alınca mı başlıyor yoksa garanti servisi , kurulumu yaptıktan sonra mı..?
Cevap: Merhaba Wi-Fi özelliği mevcuttur kurulum yapıldıktan sonra garantisi başlar

Soru: kutuyu ben mi açığım yetkili servisi beklemeliyim kendim açsam garanti kapsamı dışınami cikar
Cevap: Merhaba kutuyu açmayın yetkili servis kutusunu kendi açmalı aksi halde sorumluluk kabul etmezler sıkıntı yaşamamak adına servise açtırın

Soru: televizyonu şimdi alsam iki sene sonra evlenince servis kursa garanti ne zaman başlar
Cevap: Merhaba yetkili servisi kurduğu zaman başlar

Soru: ürün Android midir
Cevap: Değil efendim iyi günler

Soru: Televizyon android mi
Cevap: Merhaba, televizyon android değildir. İyi günler.

Soru: efendim mrb ondoit ve neflikx desteklimi
Cevap: Merhaba evet efendim android ve netflix mevcut

Soru: yetkili servisi iki sene sonra arayıp kurdursam olurmu
Cevap: tabiki istediginiz zaman kurulum yapabilirsiniz

Soru: servisin kurup gelmesi zorunlu mu kendiniz kurmak istesek kurabilir miyiz
Cevap: SİZE BAĞLI KURABİLİRSİNİZ.

Soru: Android mi acaba
Cevap: Evet efendim android

Soru: Netflix var mi acaba
Cevap: Var efendim

Soru: servis getirecekmi ucretsizmi
Cevap: Merhaba ; Bir önceki soruda cevapladık efendim.

Soru: merhabalar efendim kurulum şart mı daha sonra kurulum olmuyormu
Cevap: Tvlerde olur tabiki

Soru: Bu televizyonun tasi bölümü varmi acaba
Cevap: Merhaba tasi nedir bilmiyoruz

Soru: 50x127 ebatli urunu almak istiyorum yalniz buradan alirsam sorun yasar miyim tereddut ediyorum. indirimde suan sorunsuz urun guvencesi verebilir misiniz??
Cevap: Merhaba ürünü teslim aldıktan sonra paketi açmadan yetkili servis çağırın ürün garanti kapsamı dışına çıkmadığı sürece tüm süreçlerde sorunsuz ilerleyebiliriz. Yetkili bayi olduğumuz için bir sorun yaşamanıza izin vermeyiz

Soru: televizyonu şimdi alsam iki sene sonra evlenince kullanmaya başlasam garantisi ne zaman başlar simdimi kullanmaya başlayınca mi
Cevap: Olur efendim sorun olmaz

Soru: enerji tüketimi birde cep telefon ekran yansıtma varmı bilgi alabilirmiyiz teşekkürler
Cevap: G sınıfı efendim yansıtma var

Soru: telefonu ekrana yansıtma özelliği mevcut mu?
Cevap: Merhaba evet gerekli ayarlarınızı yaptıktan sonra yansıtabilirsiniz.

50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

50PA525E 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki