50C645 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Fiyatına Göre Alınır Mı-

Sibel

Bilgili
50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Şu Anki Fiyatı 22499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Alanlar Memnun Mu?

50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Hakkında yaklaşık 56 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Ürün Özellikleri

_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Ürününün Satıcısı, TCL 50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV ürününü 22499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Son Yorumlar
22499.0 Tl ye satışta olan 50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
56 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: tcl bende ilk den çekimser kaldım ama ürün çok güzel tavsiye ederim
İsim: e** ç**
Tarih: 20 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ahidenal

Yorum: tereddutle aldim ama gayet güzel kanal geçişleri İnternet bağlantısı vegeçişleri çok güzel tavsiye ederim çabuk kargolandi kutusu sorunsuzsağlam geldi satıcıya ve lojistik firmaya teşekkür ederim
İsim: H** ö**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: Ahidenal

Yorum: harika bir TV, kesinlikle tavsiye ederim .
İsim: G** D**
Tarih: 12 Eylül 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Kurulumunu yaptık gayet iyi şu anda
İsim: B** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Ağustos 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Başarılı ürün. tavsiye ederim
İsim: Mesut T.
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: ürün çok güzel, 15 gündür kullanıyorum,servis hemen geldi , kurulumuyaptı 10 dk.da. başka markaların LED TV fiyatından daha da azına QLEDteknolojisi, görüntü kalitesi mükemmel, parlaklık çok iyi, renkler çokcanlı. kenar çıtaları yok gibi neredeyse hem stantta hem duvarda çokgüzel görünüyor o yüzden. ayakları yeterince yüksek altı rahatçasilinebiliyDevamını Oku
İsim: l** s**
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: Ürün gayet kaliteli playstation 5 için aldım görüntü kalitesi gayetgüzel kasma donma problemi olmuyor. 1 gün içerisinde elime ulaştıkurulumu ertesi gün yapıldı
İsim: **** ****
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: Ürün sağlam geldi aynı gün içinde kurulumu oldu 1 haftadır kullanıyorumşimdilik bi problem yok ses kalitesi ve görüntü kalitesi gayet güzel
İsim: mustafa ö. ü.
Tarih: 31 Mart 2024

Yorum: Sağlam geldi kurulum henüz yapılmadı
İsim: S** T**
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: ÜRÜN TARAFIMA SAĞLAM BİR ŞEKİLDE GELDİ KUTUDA ÇİZİK DAHİ YOKTU TEŞEKKÜR EDERİM.
İsim: Yasin Ş.
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Hızlı kargo, sorunsuz teslimat ve sağlam ürün. memnun kaldıktelevizyonun görüntü kalitesi de çok iyi.
İsim: c** G**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: philips tv alın
İsim: M** Ü**
Tarih: 25 Şubat 2024

Yorum: Ürün sorunsuz ve sağlam bir şekilde teslim edildi, görüntü kalitesigayet güzel
İsim: E** T** Ö**
Tarih: 10 Ocak 2024

Yorum: Benim gibi daha çok internette takılacak olanlar hiç düşünmeden alınderim tek eksi yanı biraz kasma sorunu oluyor oda çok az ileride sıkıntıolur mu bilmiyorum ama her uygulamaya ulaşabilirsiniz netlik olarakzaten belli google tv çok büyük avantaj sağlıyor.
İsim: E** P**
Tarih: 06 Ocak 2024
Satıcı: Localhome

Yorum: tv cok guzel garanti baslangıcı icin servisi aradım bir adette kulaklıkverdiler iki urunde kaliteli tavsiye ederim
İsim: İ** U**
Tarih: 09 Aralık 2023
Satıcı: F2G_Tech

Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı, görüntü kalitesi tam beklediğim gibi. Çokaraştırdım lâkin iyi bir tercih oldu.
İsim: C** O**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: ürün siparişimin 8.gününde geldi ertesi gün kuruluma geldiler, en çokkırık gelmesinden endişe duyuyordum ama ceva lojistik sağolsun tamamenhatasız şekilde teslim etti ürünü teşekkür ediyorum kendilerine, ürüngörüntü ve ses olarak gerçekten çok iyi hele bu fiyata, kanal geçişleriherkesin de belirttiği gibi yavaş ama eski LG televizyonum da aynıyavaşDevamını Oku
İsim: Faruk G.
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: piyasaya göre en uygun fiyatlı ve kaliteli ürün
İsim: O** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Kasım 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: tavsiye edilecek bir ürün , ayrıca Teknosa çok hızlı yolladı , teşekkür ederim
İsim: E** Ç**
Tarih: 26 Ekim 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Ürün 8 günde elime ulaştı aynı gün servis kurulumu yaptı ürün tekkelimeyle mükemmel özellik kalite on numara ses performansı çok güzelalın aldırın TCL DİYORUM
İsim: G** A**
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: urun saglam ve guzel ama kurulum ucreti biraz fazla
İsim: R** O**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: tam fiyat performans ürünü
İsim: F** T**
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: ÜRÜNÜ HENÜZ GÖREMEDİM YURTDIŞI NA ÇIKMIŞTIM DÖNÜNCE MUTLAKA BAKIPDEĞERLENDİRECEĞİM ÜMİDİM ÇOK GÜZEL OLDUĞU 👏🏻🌹👍🏻🙋🏻
İsim: F** G**
Tarih: 02 Haziran 2024

Yorum: Ürün gayet iyi. Ceva lojistik sağlam getirdi. Servisi aradığımızda 1saat sonra geldi ve kurulumu yaptı. Teşekkürler
İsim: V** E**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: Fena değil ps5 için almıştım iş görüyor. kanal geçişleri yavaşladı,YouTube, netflix açılışlarında donmalar gecikmeler oluyor. çok takıntılıdeğilseniz alınabilir.
İsim: Y** E**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: birçok TV markasına göre çok kaliteli ve harika bir ürün
İsim: İ** Ö**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: Digital Teknoloji

Yorum: Farklı ürün ve kırık.
İsim: Yunus E. B.
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: renkler fena değil, ultra bir kaliteli üründe değil,fiyatına göre iyibir ürün
İsim: K** İ**
Tarih: 01 Ocak 2024

Yorum: Ürün güzel kullandıkça kalitesini göreceğiz tek eksik tarafi 1 tane usbportu var oda cogaltici ile hallolur
İsim: y** k**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: görsellik harika ama Google araması iyi değil onun haricinde her şey harika
İsim: A** Y**
Tarih: 15 Aralık 2023

50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: İnterneti var mı , duvara asılıyor mı
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi desteği mevcuttur. Ürün kutu içerisinde askı aparatı bulunmamaktadır. Teknik servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba üründe işletim sistemi tizen yazıyor işletim sistemi tizen mi yoksa Google mı
Cevap: Merhaba, ilgili ürün işletim sistemi android TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bu ürün Google TV mi yoksa teyzen mi kullanıyor tizen işletim sistemi mi acaba
Cevap: Merhaba, ilgili ürün işletim sistemi android TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba Bu kaç hz 120hz mi HDMI 2.1 mi yoksa 2.0 mı
Cevap: Merhaba, yenileme hızı (Gerçek) 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: işletim sistemi tizen yazıyor işletim sistemi nenir Google mi yoksa tizen mi

Soru: bu tv Q letmi
Cevap: Merhaba, ilgili ürün Smart QLED TV'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: HDMI kaç ? 2.1 mi
Cevap: Merhaba, ürünün HDIM özellikleri HDMI Enhanced Audio Return Channel (eARC), HDMI Audio Return Channel (ARC), HDMI 2.0, HDMI 2.1 şeklindedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürünü Ceyda kasabalı yayınından sonra aldık yanında forma gelecek mi acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: MERHABA TCL 50 İNÇ TV ALDIM BUNUN KURULUMUNU İÇİN SERVİSİ SİZMİ YÖNLENDİRCEKSİNİZ YOKSA BİZMİ ARICAZ SERVİSİ BİRDE KURULUM ÜCRETİ ALINIYIORMU İYİ GÜNLER
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Ürün kurulumunu kim yapıyor? Ekran yenileme hızı kaç Hz ?
Cevap: Merhaba ürün kurulumu TCL-BİLKOM tarafından yapılmaktadır,ürün yenileme hızı 50/60 hz dir

Soru: Merhaba 50 ekranda, 1080p de 120 hz veriyor mu? Yoksa sadece 55 ekran ve üstünde 120 hz seçeneği var
Cevap: Merhaba, yenileme hızı (Gerçek) 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Apple destekliyomu bu televizyon ekran yansitma icin
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Merhaba ürünün yanında TCL S600 kulaklık hediye gönderiyor musunuz TCL Türkiye ürünlerde olmak zorunda diye biliyorum
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: merhaba tcl 50 inç Qled TV işletim sistemi nedir üretim yılı nedir kumanda akıllı kumandanı dur kullaklık hediye di varmıdır TV ürünü Trendyol ile mi gönderiyorsunuz askı aparatı varmıdır kutu içinde yansıtma özellik varmıdır
Cevap: Merhabalar, *2023 üretimidir. *İşletim Sistemi : Googler TV *Multimedya Özellikleri aşağıda belirtilmiştir. *Bluetooth *FreeSync *Google Assistant *Ekran Yansıtma *Chromecast *USB HID Desteği *USB ile Resim/Müzik/Video Oynatma *Auto Low Latency Mode (ALLM) *Bluetooth 5.0 *Google Meet. - İstanbul dışı Horoz lojistik ile gönderilir. - Askı aparatı kutu içinde yoktur. - Kumanda bilgisini markanın çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Bu ürün Trenyol un kendi deposundan mı gönderiliyor.
Cevap: Merhaba, bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: öncelikle kolay gelsin ürünü aldıktan kurulum için teknik servisin bir süresi varmı yoksa isteğimiz zaman mesela 8 ay sonra kurulum yaptırabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba cihaz 120 hz mi gerçekten bu yineleme hızını veriyor mu

Soru: Merhaba Qled ne demek bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhaba, QLED, saf monokromatik kırmızı, yeşil ve mavi ışık üretebilen kuantum noktaları, yarı iletken nanokristalleri kullanan bir görüntü cihazıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Üründe 2 ay erteleme işlemini yapamıyoruz.
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: SLM MONTAJ ÜCRETSİZ Mİ?
Cevap: Merhaba, konu hakkında yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50C645 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV En Uygun Satış Linki