Gulhan
Bilgili
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Tavsiye Eder Misiniz?
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Şu Anki Satış Fiyatı 1999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Hakkında yaklaşık 131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Detaylı Bilgi
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Ürününün Satıcısı, Deyatech 50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube ürününü 1999.0 Tl'den Satılmaktadır.
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Ürün Hakkındaki Yorumlar
1999.0 Tl ye satışta olan 50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gayet sağlam duruyor teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 24 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DEYATECH
Yorum: Cok iyi ve kaliteli bir urun. İsimi cok iyi sekilde gormeye basladi.Satici firma da cok durust ve guvenilir. Soyledikleri herseyi yaptilar
İsim: M** Y**
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: Paketleme kargo süreci güzeldi bizim ihtiyacımızı giderdi üründen memnun kaldım.
İsim: Gamze s.
Tarih: 09 Eylül 2022
Yorum: Ürün bugün elime ulaştı. Gayet sağlam ve kaliteli. Hediye olarakgönderilen lambalar için çok teşekkür ederim. Düşünenler varsaçekinmeden alabilirler.
İsim: F** G**
Tarih: 08 Nisan 2022
Yorum: hediyeniz ve hızlı teslimat için teşekkürler. Her türlü ihtiyacınızı karşılar.
Tarih: 27 Ocak 2022
Yorum: Siparişin ertesi günü ürün elimdeydi, gerçekten çok güzel vekaliteli.Ürün çok iyi paketlenmişti, sağlam geldi. Satıcıdan ampulgöndermesini rica etmiştim içinden iki tane ampulu de çıktı çok aşırımutlu oldum buna çok teşekkür ediyorum
İhtiyacınız varsa düşünmedenalabilirsiniz, plastikleri, ayakları vs oldukça sağlam. Sadece softboxun örtüsü birDevamını Oku
Tarih: 25 Aralık 2021
Yorum: Ürün iş görür nitelikte henüz ışık ile denemedim hızlı kargo ile geldi
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü., Kargo yeterince hızlı ve sorunsuzdu,paketleme gayet sağlamdı. Kurulumu da kolay. Tavsiye ederim
İsim: Arzu Ö.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: Çok hızlı elime ulaştı beğendim
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: All good.
İsim: S** F**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Ürün sorunsuz geldi süper işinizi her türlü görür elinize sağlık
İsim: E** Y**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Pişman etmez. Kaliteli
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Evi stüdyo ortamına dönüştürdüm cok işime yaradı
İsim: a** c** k**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok güzel ve herşeyi çok kaliteli
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: bu fiyata gayet iyi ürünler. düşük w ampül ile deneyebildim. 100 w apmulsipariş etmiştim onlar gelince güncelleme yaparım. elime sorunsuzulaştılar. güzel paketlenmisler. ve cantali olması inanılmaz güzeltaşıması kolay memnun kaldım
İsim: C** Ş**
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: uzun zamandır kullanıyorum satıcı da çok ilgili memnunum
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Nisan 2024
Yorum: ürün çok güzel evde işyerinde heryerde kullanılabilir söküp takmaişlemide çok basit çantasıda ayrı bi güzel smktükten saonra hiç yer kaplamıyor
İsim: s** k**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Güzel ürün beğendim daha önce bilmediğim halde kendim rahatlıkla kurdumbeğendim hızlı kargo
İsim: b** b**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Çok başarılı ürün
İsim: A** A**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Tutacakları aşırı kailteli, çantası, taşınabilirliği, malzeme kalitesiçok iyi. Kolayca da kuruluyor. Fiyatını hakeden bir ürün. Satıcınınönerdiği gibi 100W ampül ile kullanıyorum, harika!
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: Ürün kaliteli öneririm
İsim: K** K**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: Ürünlerinin arkasında duran bir marka. Alacaksanız buradan alın. Pişmanolmayacaksınız. 2 li Işık seti almıştım fiş kısmında sıkıntı vardı.Markaya ilettim hemen telefon ile aradılar daha iade edeceğim diğerinigöndermeden yenisini yolladılar. Yani herkese tavsiye de ederim . İçerikiçin almıştım bir de yanında özür olarak hediye de yollamışlar
tavsDevamını Oku
İsim: neslicankatra
Tarih: Fenomen
Beden: 25 Ocak 2024
Yorum: Kullanışlı
İsim: LEVENT S.
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: ürünler gayet güzel fiyat performans ürünleri sağlam geldi kutusu ve çantasıyla...
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: sağlam geldi ürünler güzel sıkıntısız çalışıyor. teşekkürler
İsim: Y** R** G**
Tarih: 23 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet güzel beğendim almaya değer
İsim: H** G**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Çok memnun kaldım çok güzel bir ürün
İsim: B** N** Ö**
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: Son zamanlarda yaptığım en güzel alışveriş. Uygun fiyatlı işinizifazlasıyla görecek çok güzel bir ürün.Ozellikle evde video ve resimçekecekler için süper. Çekimini yap katla tertemiz çantasına kaldıristediğin yere mis gibi.Yer kaplamaz tertemiz durur. Satıcıya çokteşekkür ederim.
İsim: S** Ş**
Tarih: 13 Ekim 2023
Yorum: memnun kaldım yeterli bir aydınlatma sağlıyor başlangıç seviyesi için
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: urun çekimi icin aldım beklediğimden kaliteli geldi ışığı yansıtması güzel
İsim: E** Ç**
Tarih: 15 Eylül 2023
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba, 3x6 yeşil perdeyi aydınlatmaya yeter mi
Cevap: Merhaba Cok Güçlü bir Lamba Kulanmanız Gerekmektedir çünkü 3x6 büyük bir alan en az 130w lamba takmalısınız ve perdeyi aydınlatmak için daha professional ürünler almalısınız
Soru: Merhaba hiç güneş ışığı görmeyen karanlık odada fotoğraf ne reels çekimleri için yeterli olur mu?
Cevap: Merhaba efendim Evet yeterli olur
Soru: Sonradan grid de takılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba efendim Evet takabilirsiniz
Soru: Dörtlü duy olanı yok mu hocam sizde
Cevap: Merhaba efendim size link bırakıyorum https://www.trendyol.com/deyatech/4...9962?boutiqueId=61&merchantId=108280&sav=true
Soru: Ürününüz ev çekimi için yeterli mi içerik üretip boydan kombin videoları çekeceğim ortam ışığı idare eder çokta iyi değil bu ürün yeterli olur mu 100w lamba ?
Cevap: Merhaba Efendim evet yeterli olur Ama Güçlü Bir Sprial Lamba veya led lamba alırsanız 100wlık gerçek olarak bazı lambalar da 100 w lık yazıyor ama 10wlık lambalarbuna dikkat edin lütfen https://www.trendyol.com/deyatech/s...0899?boutiqueId=61&merchantId=108280&sav=true Bu ürünümüz yeni geldi çok güzel bir üründür
Soru: Merhaba, 2x2 çekim alanını aydınlatmak için yeterli olurmu?
Cevap: Merhabalar efendim evet yeterli olacaktır iyi günler dilerim
Soru: Merhaba bu urunu aldim ama hangi uygun ampulu almam gerektigini biliyorum, yardimci olursaniz sevinirim
Cevap: 50 VAT LED ANPUL ONA UYGUNDU İYİ GÜNLR EFENDİM
Soru: Restaurant yemek çekimleri için DIŞ MEKANDA kullanıma uygun mudur? Nasıl bir ampul kullanılmalıdır? Yada farklı bir model öneriniz olur mu
Cevap: Merhabalar efendim dış çekimde kullanabilirsiniz ama bunlar adaptörlüdür bataryalı olmaz bu modellerde size önerim elimizde mevcut olan 120w gücünde olan 60x90 boyutunda olan softboxumuzdur fakat her ikisinde 2 adet almanız gerekmektedir gölge yapmaması içindir bunu almak istersenizde 50w led ampul önerebilirim diğer önerdiğimde ampul almanıza gerek yoktur iyi günler dilerim
Soru: Giysi çekimleri yapıcam kaç watt lamba önerirsiniz iyi aydınlatıcak ?
Cevap: EN AZ 50 VAT VE ÜZERİ LED LANBA
Soru: ampullar dahil mi
Cevap: Merhaba Efendim Maalesef Lamba Dahil Değildir
Soru: Profesyonel stüdyo için uygun mu ?
Cevap: Merhaba efendim işinizi görürü fakat böyle işinizi sağlam almak isterseniz 60x90 120w gücünde led softbox var mağaza sayfamızda görebilirsiniz sizin işinizi o daha iyi çözecektir iyi günler dilerim.
Soru: ayaklar alüminyum mu acaba? kalitesi nasıl bir ayarda?
Cevap: Merhaba efendim Evet alüminyum orta kalite dir
Soru: bu ürüne nasıl bir lamba almam gerek ?
Cevap: Merhaba efendim 50w 120 w kadar Sprial veya Torch led Gün Işıgı Yüksek Lümenli Bir Lamba Rahatlıkla Kulanabilirsiniz
Soru: Merhaba, evde video vlog vs. Çekimi için yeterli olur mu ?
Cevap: merhaba efendim evet yeterli olur
Soru: Merhabalar evde video çekimi için ve çocuk fotoğrafları için kullanacağım tavsiyeniz nedir
Cevap: Merhabalar efendim 288 led almanız daha uygun olur sizin için iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba. Softboxları ampülleri ile beraber mi satıyorsunuz? Ampülü ağrı satıyor musunuz?
Cevap: Merhaba Efendim Softbox Ampulsüz olarak gönderiyoruz Lambalı modelimiz https://www.trendyol.com/deyatech/d...4540?boutiqueId=61&merchantId=108280&sav=true
Soru: Merhaba demin sipariş verdim. Yarın kargoya vermeniz mümkün mü acaba acil lazım.. Ve ampül gönderiyorsunuz değil mi?
Cevap: Merhaba Efendim yarın İlk serviste kargoya verecegim
Soru: Merhaba ürün kaç duylu acaba
Cevap: Merhaba efendim bir tek adet Duylu yani 2 adet duy var toplamda
Soru: Gün ışığı gerekli bana ne alabilirim
Cevap: Merhaba efendim Her yerden rahatlıkla bulabilirsiniz e27 duydur arama motoru Ma yazarsanız bulabilirsiniz
Soru: andoer marka set ile bunun arasında kaldım. andoer de ışıklar içinde LED olarak ve uzaktan kumandalı. işi bilen olarak yardımcı olur musunuz eksi artı olarak?
Cevap: Bizim de led 60w lık profesyonel kumandalı ürünlerimiz mevcuttur
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Ürün Görselleri
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Şu Anki Satış Fiyatı 1999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Hakkında yaklaşık 131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Detaylı Bilgi
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Ürününün Satıcısı, Deyatech 50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube ürününü 1999.0 Tl'den Satılmaktadır.
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Ürün Hakkındaki Yorumlar
1999.0 Tl ye satışta olan 50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gayet sağlam duruyor teşekkürler
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Cok iyi ve kaliteli bir urun. İsimi cok iyi sekilde gormeye basladi.Satici firma da cok durust ve guvenilir. Soyledikleri herseyi yaptilar
İsim: M** Y**
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: Paketleme kargo süreci güzeldi bizim ihtiyacımızı giderdi üründen memnun kaldım.
İsim: Gamze s.
Tarih: 09 Eylül 2022
Yorum: Ürün bugün elime ulaştı. Gayet sağlam ve kaliteli. Hediye olarakgönderilen lambalar için çok teşekkür ederim. Düşünenler varsaçekinmeden alabilirler.
İsim: F** G**
Tarih: 08 Nisan 2022
Yorum: hediyeniz ve hızlı teslimat için teşekkürler. Her türlü ihtiyacınızı karşılar.
Tarih: 27 Ocak 2022
Yorum: Siparişin ertesi günü ürün elimdeydi, gerçekten çok güzel vekaliteli.Ürün çok iyi paketlenmişti, sağlam geldi. Satıcıdan ampulgöndermesini rica etmiştim içinden iki tane ampulu de çıktı çok aşırımutlu oldum buna çok teşekkür ediyorum
Tarih: 25 Aralık 2021
Yorum: Ürün iş görür nitelikte henüz ışık ile denemedim hızlı kargo ile geldi
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü., Kargo yeterince hızlı ve sorunsuzdu,paketleme gayet sağlamdı. Kurulumu da kolay. Tavsiye ederim
İsim: Arzu Ö.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: Çok hızlı elime ulaştı beğendim
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: All good.
İsim: S** F**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Ürün sorunsuz geldi süper işinizi her türlü görür elinize sağlık
İsim: E** Y**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Pişman etmez. Kaliteli
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Evi stüdyo ortamına dönüştürdüm cok işime yaradı
İsim: a** c** k**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok güzel ve herşeyi çok kaliteli
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: bu fiyata gayet iyi ürünler. düşük w ampül ile deneyebildim. 100 w apmulsipariş etmiştim onlar gelince güncelleme yaparım. elime sorunsuzulaştılar. güzel paketlenmisler. ve cantali olması inanılmaz güzeltaşıması kolay memnun kaldım
İsim: C** Ş**
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: uzun zamandır kullanıyorum satıcı da çok ilgili memnunum
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Nisan 2024
Yorum: ürün çok güzel evde işyerinde heryerde kullanılabilir söküp takmaişlemide çok basit çantasıda ayrı bi güzel smktükten saonra hiç yer kaplamıyor
İsim: s** k**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Güzel ürün beğendim daha önce bilmediğim halde kendim rahatlıkla kurdumbeğendim hızlı kargo
İsim: b** b**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Çok başarılı ürün
İsim: A** A**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Tutacakları aşırı kailteli, çantası, taşınabilirliği, malzeme kalitesiçok iyi. Kolayca da kuruluyor. Fiyatını hakeden bir ürün. Satıcınınönerdiği gibi 100W ampül ile kullanıyorum, harika!
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: Ürün kaliteli öneririm
İsim: K** K**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: Ürünlerinin arkasında duran bir marka. Alacaksanız buradan alın. Pişmanolmayacaksınız. 2 li Işık seti almıştım fiş kısmında sıkıntı vardı.Markaya ilettim hemen telefon ile aradılar daha iade edeceğim diğerinigöndermeden yenisini yolladılar. Yani herkese tavsiye de ederim . İçerikiçin almıştım bir de yanında özür olarak hediye de yollamışlar
İsim: neslicankatra
Tarih: Fenomen
Beden: 25 Ocak 2024
Yorum: Kullanışlı
İsim: LEVENT S.
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: ürünler gayet güzel fiyat performans ürünleri sağlam geldi kutusu ve çantasıyla...
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: sağlam geldi ürünler güzel sıkıntısız çalışıyor. teşekkürler
İsim: Y** R** G**
Tarih: 23 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet güzel beğendim almaya değer
İsim: H** G**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Çok memnun kaldım çok güzel bir ürün
İsim: B** N** Ö**
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: Son zamanlarda yaptığım en güzel alışveriş. Uygun fiyatlı işinizifazlasıyla görecek çok güzel bir ürün.Ozellikle evde video ve resimçekecekler için süper. Çekimini yap katla tertemiz çantasına kaldıristediğin yere mis gibi.Yer kaplamaz tertemiz durur. Satıcıya çokteşekkür ederim.
İsim: S** Ş**
Tarih: 13 Ekim 2023
Yorum: memnun kaldım yeterli bir aydınlatma sağlıyor başlangıç seviyesi için
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: urun çekimi icin aldım beklediğimden kaliteli geldi ışığı yansıtması güzel
İsim: E** Ç**
Tarih: 15 Eylül 2023
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba, 3x6 yeşil perdeyi aydınlatmaya yeter mi
Cevap: Merhaba Cok Güçlü bir Lamba Kulanmanız Gerekmektedir çünkü 3x6 büyük bir alan en az 130w lamba takmalısınız ve perdeyi aydınlatmak için daha professional ürünler almalısınız
Soru: Merhaba hiç güneş ışığı görmeyen karanlık odada fotoğraf ne reels çekimleri için yeterli olur mu?
Cevap: Merhaba efendim Evet yeterli olur
Soru: Sonradan grid de takılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba efendim Evet takabilirsiniz
Soru: Dörtlü duy olanı yok mu hocam sizde
Cevap: Merhaba efendim size link bırakıyorum https://www.trendyol.com/deyatech/4...9962?boutiqueId=61&merchantId=108280&sav=true
Soru: Ürününüz ev çekimi için yeterli mi içerik üretip boydan kombin videoları çekeceğim ortam ışığı idare eder çokta iyi değil bu ürün yeterli olur mu 100w lamba ?
Cevap: Merhaba Efendim evet yeterli olur Ama Güçlü Bir Sprial Lamba veya led lamba alırsanız 100wlık gerçek olarak bazı lambalar da 100 w lık yazıyor ama 10wlık lambalarbuna dikkat edin lütfen https://www.trendyol.com/deyatech/s...0899?boutiqueId=61&merchantId=108280&sav=true Bu ürünümüz yeni geldi çok güzel bir üründür
Soru: Merhaba, 2x2 çekim alanını aydınlatmak için yeterli olurmu?
Cevap: Merhabalar efendim evet yeterli olacaktır iyi günler dilerim
Soru: Merhaba bu urunu aldim ama hangi uygun ampulu almam gerektigini biliyorum, yardimci olursaniz sevinirim
Cevap: 50 VAT LED ANPUL ONA UYGUNDU İYİ GÜNLR EFENDİM
Soru: Restaurant yemek çekimleri için DIŞ MEKANDA kullanıma uygun mudur? Nasıl bir ampul kullanılmalıdır? Yada farklı bir model öneriniz olur mu
Cevap: Merhabalar efendim dış çekimde kullanabilirsiniz ama bunlar adaptörlüdür bataryalı olmaz bu modellerde size önerim elimizde mevcut olan 120w gücünde olan 60x90 boyutunda olan softboxumuzdur fakat her ikisinde 2 adet almanız gerekmektedir gölge yapmaması içindir bunu almak istersenizde 50w led ampul önerebilirim diğer önerdiğimde ampul almanıza gerek yoktur iyi günler dilerim
Soru: Giysi çekimleri yapıcam kaç watt lamba önerirsiniz iyi aydınlatıcak ?
Cevap: EN AZ 50 VAT VE ÜZERİ LED LANBA
Soru: ampullar dahil mi
Cevap: Merhaba Efendim Maalesef Lamba Dahil Değildir
Soru: Profesyonel stüdyo için uygun mu ?
Cevap: Merhaba efendim işinizi görürü fakat böyle işinizi sağlam almak isterseniz 60x90 120w gücünde led softbox var mağaza sayfamızda görebilirsiniz sizin işinizi o daha iyi çözecektir iyi günler dilerim.
Soru: ayaklar alüminyum mu acaba? kalitesi nasıl bir ayarda?
Cevap: Merhaba efendim Evet alüminyum orta kalite dir
Soru: bu ürüne nasıl bir lamba almam gerek ?
Cevap: Merhaba efendim 50w 120 w kadar Sprial veya Torch led Gün Işıgı Yüksek Lümenli Bir Lamba Rahatlıkla Kulanabilirsiniz
Soru: Merhaba, evde video vlog vs. Çekimi için yeterli olur mu ?
Cevap: merhaba efendim evet yeterli olur
Soru: Merhabalar evde video çekimi için ve çocuk fotoğrafları için kullanacağım tavsiyeniz nedir
Cevap: Merhabalar efendim 288 led almanız daha uygun olur sizin için iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba. Softboxları ampülleri ile beraber mi satıyorsunuz? Ampülü ağrı satıyor musunuz?
Cevap: Merhaba Efendim Softbox Ampulsüz olarak gönderiyoruz Lambalı modelimiz https://www.trendyol.com/deyatech/d...4540?boutiqueId=61&merchantId=108280&sav=true
Soru: Merhaba demin sipariş verdim. Yarın kargoya vermeniz mümkün mü acaba acil lazım.. Ve ampül gönderiyorsunuz değil mi?
Cevap: Merhaba Efendim yarın İlk serviste kargoya verecegim
Soru: Merhaba ürün kaç duylu acaba
Cevap: Merhaba efendim bir tek adet Duylu yani 2 adet duy var toplamda
Soru: Gün ışığı gerekli bana ne alabilirim
Cevap: Merhaba efendim Her yerden rahatlıkla bulabilirsiniz e27 duydur arama motoru Ma yazarsanız bulabilirsiniz
Soru: andoer marka set ile bunun arasında kaldım. andoer de ışıklar içinde LED olarak ve uzaktan kumandalı. işi bilen olarak yardımcı olur musunuz eksi artı olarak?
Cevap: Bizim de led 60w lık profesyonel kumandalı ürünlerimiz mevcuttur
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube Ürün Görselleri
50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube En Uygun Satış Linki
Deyatech 50 X 70 Cm Softbox 2
Deyatech 50 X 70 Cm Softbox 2'li Sürekli Işık Seti Strobist Set Taşıma Çantalı Video Ve Youtube yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.