50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Bu Ürünü Almalı Mı-

Rabia

Bilgili
50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Şu Andaki Fiyatı 16250.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Detayları

50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Toshiba 50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV ürününü 16250.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
16250.0 Tl ye satışta olan 50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: ürün Aras kargo ile geliyor kargo şirketi çok kötü ürünü bina girişinebıraktı. kapıya çıkarmam dedi. kargo şirketi değiştirilmeli
İsim: A** S**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarmaraAvm

50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: merhaba Google den inat TV vb gibi uygulamalar yukleniliyormu
Cevap: İnat tv olarak yoktur efendim farklı uygulamalar mevcut tur

Soru: ekran koruyucusu var mı acaba?
Cevap: Yok efendim

Soru: tv de Bluetooth var mı
Cevap: Yok efendim Wi-Fi var

Soru: kardeşim merhaba bu ürünün garantisi 3 yılmı 2 yılmı acaba teşekkurler
Cevap: 3 yıl efendim

Soru: servis kurulum için ücret talep ediyor etmezse Alacağım efendim en yakın servis 60km birde duvar aparatını vermiyor diğer markalar da böyle birşey yok
Cevap: kurulum ücretli

Soru: exxen varmıdır üründe
Cevap: Android olduğu için indire biliyorsunuz efendim

Soru: merhabalar bu üründe bluetoothlu ve mikrofonlu kumanda mevcutmu
Cevap: Sesli komut kumanda servisten temin edebiliyorsunuz efendim

Soru: Cihaz da aux girişi mevcut mu
Cevap: ürününün web sitesinde detaylı bilgiler mevcut.

Soru: garantisini kaç yıl ve kurulumu kim yapacak garanti açısından
Cevap: EFENDİM KURULUM SERVİS TARAFINDAN YAPILMAKTADIR GARANTİSİ İÇİN 3 YIL GARANTİSİ VARDIR

Soru: kumandada ses algılama özelliği varmı
Cevap: bulunmuyor efendim

Soru: Enerji sınıfı nedir
Cevap: E sınıfı enerji

Soru: pubg oynayabilir miyiz
Cevap: konu hakkında bilgimiz bulunmuyor

Soru: laptoptan ekran yansıtma nasıl yapılır.
Cevap: ekran yansıtma var tv de

Soru: ekran yansıtma mevcut mu
Cevap: ekran yansıtma var efendim

Soru: merhaba. tv kaç Ram dir
Cevap: Merhaba efendim ram belirtilmemiş detaylı bilgi için Vestel danışma hattından destek alabilirsiniz

Soru: ekran geçiş hızı kaç hz ve Google tv mi
Cevap: Merhaba efendim detaylı bilgi için Toshiba danışma hattından bilgi alabilirsiniz

50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50 UA2363DT 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV En Uygun Satış Linki