Aysu
Bilgili
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Güncel Fiyatı 21999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 46 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Teknik Detaylar
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, LG 43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 21999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
21999.0 Tl ye satışta olan 43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
46 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kendim benzer 2019 modelini kullandığım için, aileme o kalmadığındanbunu hediye almıştım, çok araştırdım f/p en iyilerindendiyebilirim.akıllı kumandası da içinde geliyor zaten tek kumandaşeklinde.iki günde kargoya verilir kurulumu da yapıldı.Düşünmeden alın,içiniz rahat olsun
İsim: A** B**
Tarih: 04 Nisan 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ARTI ELEKTRONIK
Yorum: Teslimat hızlıydı. Yorumlara bakarak aldık. İyi ki almışız. Çokkullanışlı bir tv. Akıllı kumandası işinizi çok kolaylaştırıyor.Dijital platformlardaki performansı çok iyi.
İsim: N** Ç**
Tarih: 26 Aralık 2021
Satıcı: Teknortak
Yorum: Ürünü aldık kuruluma geldiler her şey sorunsuz oldu ve televizyon birharika.. Ürünü kullanmaya başladık, sesi, görüntü kalitesi, ve özellikleakıllı kumandası ile çok kaliteli bir televizyon tavsiye ederim.. Fiyatperformans ürünü.. Çok teşekkürler..
İsim: E** Ö**
Tarih: 16 Ocak 2023
Satıcı: incehesap
Yorum: Hızlı teslimat teşekkürler
İsim: m** u**
Tarih: 15 Aralık 2022
Satıcı: GÜL GROUP
Yorum: harika güvenli teslimat süresi kısa
İsim: G** G** İ**
Tarih: 24 Nisan 2022
Yorum: Sorunsuz geldi
İsim: T** B**
Tarih: 12 Nisan 2022
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: Ürün görüntü ve ses olarak gerçekten güzel. Sihirli kumandası kullanımkeyfini üst seviyeye çıkarıyor.
İsim: F** E**
Tarih: 21 Mart 2022
Satıcı: evises
Yorum: Yorumları okuyarak aldık ama yinede tereddüt ettik. Tek kelimeyleharika bir televizyon akıllı kumandası çok harika. Kargo teslim vekurulumda herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Teşekkür ediyorum

İsim: M** A**
Tarih: 16 Ocak 2022
Satıcı: Doğuhan Elektronik
Yorum: TV süper iyimi almışız.cocuklar kumandasında bayıldı.sesli komutlayoutubeden istediklerini aciyolar.tesekkurler trendyol..
İsim: E** d**
Tarih: 30 Aralık 2021
Satıcı: KILIÇLIOĞLU DAY TÜK MAL
Yorum: gözünüz kapalı alanilirsiniz muhteşem bir televizyon.ses kalitesigörüntü kalitesi kanal geçişleri mükemmel sihirli kumandası zatenmuhteşem.şiddetle tavsiye edilir
İsim: muhammet k.
Tarih: 23 Kasım 2021
Satıcı: Derya Home
Yorum: marka ve kalitesi mükemmel Trendyol,satıcı,kargo ve servis hepsine ayrıayrı teşekkür ederim
İsim: Aytekin B.
Tarih: 16 Kasım 2021
Yorum: ürün sorunsuz geldi. ve LG kalitesiyle birleşince memnuniyet hat safhada
İsim: b** K**
Tarih: 12 Kasım 2021
Satıcı: SARUHANEVİM
Yorum: Fiyat ekran kumanda konusu olsun cok arastırdım ve buna değdi mükemmelbir ürün. Ekran kalitesi su gibi sesi az bile acsanız net. Ücretsizservis kurulumu yapıldı. İnanılmaz begendım tavsıye ederim. Akıllıkumanda olayını es gecmeyın 1 gunde alışıyorsunuz ve bır daha normalkumanda kullanmak ıstemezsınız. Akıllı kumanda olmasına dikkat edin. Veyorum yaDevamını Oku
İsim: B** Ö**
Tarih: 06 Kasım 2021
Yorum: Çok hızlı geldi. Çok güzel gerçekten görsel ses kalitesi ve çerçevesiçok güzel duruyor. Kumandası da harika kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: c** e**
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: Harika bir tv sorunsuz elime ulaştı alışverişten çok memnun kaldım lg tvfarkı gerçekten var
İsim: n** e**
Tarih: 02 Ekim 2021
Yorum: Lg kalitesi, görüntü güzel
İsim: **** ****
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: gayet iyi bir sorunu yok 3 aydır falan kullanıyoruz.
İsim: Furkan A.
Tarih: 21 Haziran 2022
Satıcı: Gizerler
Yorum: Kalite başka diyorum başka demiyorum
İsim: Ö** B**
Satıcı: akdenizavm
Yorum: Fiyat performans iyi.LG bu konuda başarılı
İsim: İ** Ş**
Tarih: 23 Şubat 2022
Yorum: çok memnunun
Tarih: 04 Ocak 2022
Yorum: Hızlı kargo, uygun fiyat ve LG ne denebilir ki.
İsim: F** G**
Tarih: 25 Aralık 2021
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: akıllı kumandada olması harika çok memnun kaldım
İsim: A** E**
Tarih: 11 Ekim 2021
Yorum: Teşekkür ederim ürün sağlam şekilde geldi lg kalitelisi başka hayırlı satışlar
İsim: M** a** S**
Tarih: 18 Ekim 2021
Satıcı: GLCGROUP
Yorum: ürün sağlam teslim edildi faturayı göndermedik sanmıştık varmışgormemisi çok memnun kaldik
İsim: Hatice A.
Tarih: 22 Mart 2022
Yorum: Güvenilir satıcı ambalaj çok iyi aras kargo ile 2 günde geldi
Tarih: 18 Aralık 2021
Satıcı: ERENSAT
Yorum: Televizyon ekranı kırık geldi. Kurmaya gelen ve kutuyu açan LG servisçiHoroz lojistik tarafından getirilen bir televizyonun sağlam çıktığınıhatırlamadığını söyledi. Eve girer girmez Horoz ise kesin ekranı kırıkdedi. Satıcının ciddi bir şekilde kargo şirketini değiştirmesini öneriyorum.
Tarih: 08 Şubat 2022
Yorum: biz ebat olarak yanlış sipariş verdigimiz için iade etmek zorunda kaldıkama satıcı sorun çıkarmadığı için teşekkür ederim
İsim: Z** B** ş**
Tarih: 25 Kasım 2021
Yorum: Ürünün neresini puanlayayım ben?Kocaman bir SIFIR. Arızalı ürüngönderildi. Servis ürünü aldı. Ürünün Para iadesi kararı verildi. Bendenİban ve kimlik fotokopisi istendi. Halen param bana geri ödenmedi.Bugünden için para hesabınızda dendi,dün ve bu saat itibariyle ürünparası iade edilmedi.
İsim: Rukiye O.
Tarih: 11 Kasım 2022
Satıcı: Habipler AVM
Yorum: almıştır oldugum ürünü horoz lojistik teslim etmiyor ve yalan ve gerçekdışı bilgilerle kandiriyor su an ürünüm teslim edildi deniyor ama 3gundur yok her arafigimda size teslim ettik deniyor gelmemis lutfentelevizyonumu sahsima teslim.ediniz
İsim: v** o**
Tarih: 02 Aralık 2021
Yorum: Urun konusunda diyecek hic birseyim yok. Alacak olacak kisiler bu urunugozunuz kapali alabilirsiniz ama sunu iyi bilin ki mng kargo ilegonderdiklerinde %90 sikinti yasayacaksiniz. Urunu aldim kargo yoldakayip etti, mng kargoya sordum geri bile donus yapmadilar. Satisi yapanfirmaya ulasmak, sitelerinde yazan telefonla zaten imkansiz. trendyolise yasDevamını Oku
İsim: Mesut t.
Tarih: 18 Kasım 2021
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: iyi günler kolay gelsin ürünün içeriğinde akıllı kumanda mevcut mu acaba
Cevap: Merhaba Şuan soru-cevap ekibimiz aktif değildir. Ürünle ilgili sorularınızı ilk iş günü içerisinde 08:00 - 20:00 arasında tekrar sorabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz.
Soru: enerji sınıfı nedir bu televizyonun?
Cevap: Merhabalar Düşük enerji harcar A sınıfı
Soru: 109 ekran yazıyor ama 108 geldi neden
Cevap: 43 İNÇ 2.54 CM İLE ÇARPILINCA 109.22 ÇIKAR DÜZ 109 EKRAN OLARAK HESAPLANIR EKRANDA NET KALAN 108 CM DİR. İYİ GÜNLER
Soru: akilli kumanda da geliyor mu birlikte?
Cevap: Merhabalar efendim kutu içeriğinde sihirli kumanda mevcuttur
Soru: askı aparatını teknik servis mi takıyor?
Cevap: Merhabalar ASKI APARAT KUTU İÇERİSİNDE YOKTUR SERVİS ÜCRETLİ OLARAK ALABİLİRSİNİZ
Soru: Lg tv hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: aras kargo ile gönderim yapmaktayız
Soru: ıps panel mı?
Cevap: Direct LED
Soru: kurulum ücreti varmı
Cevap: merhabalar KURULUM ÜCRETSİZ
Soru: Ürün kumandası ile akıllı kumandamı diye sormuştum bilgi verebilirmisiniz. 2. Standar kumanda da kutudan çıkıyor mu?
Cevap: Burdan sorup cevaplamadığımız bir sorunuz yok.İçerisinden kumanda çıkıyor akıllı model
Soru: Akıllı kumandası yok demişsiniz peki onu nasıl ve ne kadara temin edebiliriz
Cevap: Merhabalar efendim,şu an envanterimizde bulunmamaktadır.Akıllı kumanda uyumluluğu model olarak farklılık gösterebilmektedir.Yetkili servisi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.İyi günler dileriz.
Soru: Ürünün kurulumu nu 2 ay sonra yaptırabiliyor muyuz? Evleneceğim için evi tutup yerleştikten sonra açmak istiyorum kutusunu
Cevap: Ürününüzde hasar durumunda o zaman işlem yapamiyorsunuz.
Soru: merhabalar, yorumlarda hep akıllı kumanda ile birlikte geldiği yazıyor ama siz burada mrvcut değildir yazmışsınız aydınlatır mısınız?
Cevap: Merhabalar efendim sihirli kumanda mevcuttur.İyi günler dileriz.
Soru: kutu içinden sihirli kumanda da çıkıyor mu?
Cevap: Merhaba. Evet kutu içinde çıkmaktadır
Soru: merhaba akıllı kumandası dahil midir ?
Cevap: MERHABALAR Sihirli Kumanda Var
Soru: Merhabalar, bu tv duvara asmak için uygun değil mi?
Cevap: Merhabalar efendim. Kurulum için servis ile iletişime geçtiğinizde bu isteğinizi belirtirseniz ücret karşılığında televizyonu duvara asabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: tesekur ederim ilgi ve alakanız icin iyi çalışmalar kolay gelsin
Cevap: Rica ederim ne demek efendim sizinler için buradayız.Sağlıkla kalınız iyi akşamlar
Soru: akıllı kumanda yaziyor ama içinde varmı
Cevap: Merhaba içinde akıllı kumandası var hayırlı olsun
Soru: ip tv gibi uygulamalar kullanılabiliyor mu exxen beingspor uygulamaları yüklümü ya da yüklenebilir mi
Cevap: Merhaba,bu uygulamalar yüklenebilir.
Soru: 74006 ile farkları neler
Cevap: Merhaba,ürün aynı üründür 43UN74006
Soru: ürün kutusundan açılmamış ürün mü? ve ben aldıktan 3 ay sonra evlenince açacağım kurulumuna kim yardımcı oluyor servis geliyor mu?
Cevap: Merhaba sıfır kapalı kutu üründür ürün tarafınıza ulaştığında ilk bir hafta içinde kurulum şartı mevcuttur
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Detaylı Fotoğraflar
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Güncel Fiyatı 21999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcılar Memnun Mu?
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 46 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Teknik Detaylar
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, LG 43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 21999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumlar Hakkında Bilgi
21999.0 Tl ye satışta olan 43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
46 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kendim benzer 2019 modelini kullandığım için, aileme o kalmadığındanbunu hediye almıştım, çok araştırdım f/p en iyilerindendiyebilirim.akıllı kumandası da içinde geliyor zaten tek kumandaşeklinde.iki günde kargoya verilir kurulumu da yapıldı.Düşünmeden alın,içiniz rahat olsun
İsim: A** B**
Tarih: 04 Nisan 2022
Satıcı: ARTI ELEKTRONIK
Yorum: Teslimat hızlıydı. Yorumlara bakarak aldık. İyi ki almışız. Çokkullanışlı bir tv. Akıllı kumandası işinizi çok kolaylaştırıyor.Dijital platformlardaki performansı çok iyi.
İsim: N** Ç**
Tarih: 26 Aralık 2021
Yorum: Ürünü aldık kuruluma geldiler her şey sorunsuz oldu ve televizyon birharika.. Ürünü kullanmaya başladık, sesi, görüntü kalitesi, ve özellikleakıllı kumandası ile çok kaliteli bir televizyon tavsiye ederim.. Fiyatperformans ürünü.. Çok teşekkürler..
İsim: E** Ö**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Hızlı teslimat teşekkürler
İsim: m** u**
Tarih: 15 Aralık 2022
Satıcı: GÜL GROUP
Yorum: harika güvenli teslimat süresi kısa
İsim: G** G** İ**
Tarih: 24 Nisan 2022
Yorum: Sorunsuz geldi
İsim: T** B**
Yorum: Ürün görüntü ve ses olarak gerçekten güzel. Sihirli kumandası kullanımkeyfini üst seviyeye çıkarıyor.
İsim: F** E**
Tarih: 21 Mart 2022
Yorum: Yorumları okuyarak aldık ama yinede tereddüt ettik. Tek kelimeyleharika bir televizyon akıllı kumandası çok harika. Kargo teslim vekurulumda herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Teşekkür ediyorum
İsim: M** A**
Tarih: 16 Ocak 2022
Yorum: TV süper iyimi almışız.cocuklar kumandasında bayıldı.sesli komutlayoutubeden istediklerini aciyolar.tesekkurler trendyol..
İsim: E** d**
Tarih: 30 Aralık 2021
Yorum: gözünüz kapalı alanilirsiniz muhteşem bir televizyon.ses kalitesigörüntü kalitesi kanal geçişleri mükemmel sihirli kumandası zatenmuhteşem.şiddetle tavsiye edilir
İsim: muhammet k.
Tarih: 23 Kasım 2021
Satıcı: Derya Home
Yorum: marka ve kalitesi mükemmel Trendyol,satıcı,kargo ve servis hepsine ayrıayrı teşekkür ederim
İsim: Aytekin B.
Tarih: 16 Kasım 2021
Yorum: ürün sorunsuz geldi. ve LG kalitesiyle birleşince memnuniyet hat safhada
İsim: b** K**
Tarih: 12 Kasım 2021
Satıcı: SARUHANEVİM
Yorum: Fiyat ekran kumanda konusu olsun cok arastırdım ve buna değdi mükemmelbir ürün. Ekran kalitesi su gibi sesi az bile acsanız net. Ücretsizservis kurulumu yapıldı. İnanılmaz begendım tavsıye ederim. Akıllıkumanda olayını es gecmeyın 1 gunde alışıyorsunuz ve bır daha normalkumanda kullanmak ıstemezsınız. Akıllı kumanda olmasına dikkat edin. Veyorum yaDevamını Oku
İsim: B** Ö**
Tarih: 06 Kasım 2021
Yorum: Çok hızlı geldi. Çok güzel gerçekten görsel ses kalitesi ve çerçevesiçok güzel duruyor. Kumandası da harika kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: c** e**
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: Harika bir tv sorunsuz elime ulaştı alışverişten çok memnun kaldım lg tvfarkı gerçekten var
İsim: n** e**
Tarih: 02 Ekim 2021
Yorum: Lg kalitesi, görüntü güzel
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: gayet iyi bir sorunu yok 3 aydır falan kullanıyoruz.
İsim: Furkan A.
Tarih: 21 Haziran 2022
Satıcı: Gizerler
Yorum: Kalite başka diyorum başka demiyorum
İsim: Ö** B**
Yorum: Fiyat performans iyi.LG bu konuda başarılı
İsim: İ** Ş**
Tarih: 23 Şubat 2022
Yorum: çok memnunun
Tarih: 04 Ocak 2022
Yorum: Hızlı kargo, uygun fiyat ve LG ne denebilir ki.
İsim: F** G**
Tarih: 25 Aralık 2021
Yorum: akıllı kumandada olması harika çok memnun kaldım
İsim: A** E**
Tarih: 11 Ekim 2021
Yorum: Teşekkür ederim ürün sağlam şekilde geldi lg kalitelisi başka hayırlı satışlar
İsim: M** a** S**
Tarih: 18 Ekim 2021
Satıcı: GLCGROUP
Yorum: ürün sağlam teslim edildi faturayı göndermedik sanmıştık varmışgormemisi çok memnun kaldik
İsim: Hatice A.
Tarih: 22 Mart 2022
Yorum: Güvenilir satıcı ambalaj çok iyi aras kargo ile 2 günde geldi
Tarih: 18 Aralık 2021
Satıcı: ERENSAT
Yorum: Televizyon ekranı kırık geldi. Kurmaya gelen ve kutuyu açan LG servisçiHoroz lojistik tarafından getirilen bir televizyonun sağlam çıktığınıhatırlamadığını söyledi. Eve girer girmez Horoz ise kesin ekranı kırıkdedi. Satıcının ciddi bir şekilde kargo şirketini değiştirmesini öneriyorum.
Tarih: 08 Şubat 2022
Yorum: biz ebat olarak yanlış sipariş verdigimiz için iade etmek zorunda kaldıkama satıcı sorun çıkarmadığı için teşekkür ederim
İsim: Z** B** ş**
Tarih: 25 Kasım 2021
Yorum: Ürünün neresini puanlayayım ben?Kocaman bir SIFIR. Arızalı ürüngönderildi. Servis ürünü aldı. Ürünün Para iadesi kararı verildi. Bendenİban ve kimlik fotokopisi istendi. Halen param bana geri ödenmedi.Bugünden için para hesabınızda dendi,dün ve bu saat itibariyle ürünparası iade edilmedi.
İsim: Rukiye O.
Tarih: 11 Kasım 2022
Satıcı: Habipler AVM
Yorum: almıştır oldugum ürünü horoz lojistik teslim etmiyor ve yalan ve gerçekdışı bilgilerle kandiriyor su an ürünüm teslim edildi deniyor ama 3gundur yok her arafigimda size teslim ettik deniyor gelmemis lutfentelevizyonumu sahsima teslim.ediniz
İsim: v** o**
Tarih: 02 Aralık 2021
Yorum: Urun konusunda diyecek hic birseyim yok. Alacak olacak kisiler bu urunugozunuz kapali alabilirsiniz ama sunu iyi bilin ki mng kargo ilegonderdiklerinde %90 sikinti yasayacaksiniz. Urunu aldim kargo yoldakayip etti, mng kargoya sordum geri bile donus yapmadilar. Satisi yapanfirmaya ulasmak, sitelerinde yazan telefonla zaten imkansiz. trendyolise yasDevamını Oku
İsim: Mesut t.
Tarih: 18 Kasım 2021
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: iyi günler kolay gelsin ürünün içeriğinde akıllı kumanda mevcut mu acaba
Cevap: Merhaba Şuan soru-cevap ekibimiz aktif değildir. Ürünle ilgili sorularınızı ilk iş günü içerisinde 08:00 - 20:00 arasında tekrar sorabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz.
Soru: enerji sınıfı nedir bu televizyonun?
Cevap: Merhabalar Düşük enerji harcar A sınıfı
Soru: 109 ekran yazıyor ama 108 geldi neden
Cevap: 43 İNÇ 2.54 CM İLE ÇARPILINCA 109.22 ÇIKAR DÜZ 109 EKRAN OLARAK HESAPLANIR EKRANDA NET KALAN 108 CM DİR. İYİ GÜNLER
Soru: akilli kumanda da geliyor mu birlikte?
Cevap: Merhabalar efendim kutu içeriğinde sihirli kumanda mevcuttur
Soru: askı aparatını teknik servis mi takıyor?
Cevap: Merhabalar ASKI APARAT KUTU İÇERİSİNDE YOKTUR SERVİS ÜCRETLİ OLARAK ALABİLİRSİNİZ
Soru: Lg tv hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: aras kargo ile gönderim yapmaktayız
Soru: ıps panel mı?
Cevap: Direct LED
Soru: kurulum ücreti varmı
Cevap: merhabalar KURULUM ÜCRETSİZ
Soru: Ürün kumandası ile akıllı kumandamı diye sormuştum bilgi verebilirmisiniz. 2. Standar kumanda da kutudan çıkıyor mu?
Cevap: Burdan sorup cevaplamadığımız bir sorunuz yok.İçerisinden kumanda çıkıyor akıllı model
Soru: Akıllı kumandası yok demişsiniz peki onu nasıl ve ne kadara temin edebiliriz
Cevap: Merhabalar efendim,şu an envanterimizde bulunmamaktadır.Akıllı kumanda uyumluluğu model olarak farklılık gösterebilmektedir.Yetkili servisi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.İyi günler dileriz.
Soru: Ürünün kurulumu nu 2 ay sonra yaptırabiliyor muyuz? Evleneceğim için evi tutup yerleştikten sonra açmak istiyorum kutusunu
Cevap: Ürününüzde hasar durumunda o zaman işlem yapamiyorsunuz.
Soru: merhabalar, yorumlarda hep akıllı kumanda ile birlikte geldiği yazıyor ama siz burada mrvcut değildir yazmışsınız aydınlatır mısınız?
Cevap: Merhabalar efendim sihirli kumanda mevcuttur.İyi günler dileriz.
Soru: kutu içinden sihirli kumanda da çıkıyor mu?
Cevap: Merhaba. Evet kutu içinde çıkmaktadır
Soru: merhaba akıllı kumandası dahil midir ?
Cevap: MERHABALAR Sihirli Kumanda Var
Soru: Merhabalar, bu tv duvara asmak için uygun değil mi?
Cevap: Merhabalar efendim. Kurulum için servis ile iletişime geçtiğinizde bu isteğinizi belirtirseniz ücret karşılığında televizyonu duvara asabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: tesekur ederim ilgi ve alakanız icin iyi çalışmalar kolay gelsin
Cevap: Rica ederim ne demek efendim sizinler için buradayız.Sağlıkla kalınız iyi akşamlar
Soru: akıllı kumanda yaziyor ama içinde varmı
Cevap: Merhaba içinde akıllı kumandası var hayırlı olsun
Soru: ip tv gibi uygulamalar kullanılabiliyor mu exxen beingspor uygulamaları yüklümü ya da yüklenebilir mi
Cevap: Merhaba,bu uygulamalar yüklenebilir.
Soru: 74006 ile farkları neler
Cevap: Merhaba,ürün aynı üründür 43UN74006
Soru: ürün kutusundan açılmamış ürün mü? ve ben aldıktan 3 ay sonra evlenince açacağım kurulumuna kim yardımcı oluyor servis geliyor mu?
Cevap: Merhaba sıfır kapalı kutu üründür ürün tarafınıza ulaştığında ilk bir hafta içinde kurulum şartı mevcuttur
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Detaylı Fotoğraflar
43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
Lg 43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Smart Led Tv Fiyatı - Trendyol
LG 43UN74006 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.