43PUS7607 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Gulizar

Bilgili
43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Şu Andaki Değeri 14999.0 Tl'den Satılmaktadır.

43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Açıklama Ve Özellikler

43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ürününü 14999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
14999.0 Tl ye satışta olan 43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: sorun yaşamadım rengi cok guzel sadace kanal geçişleri biraz yavaş amagenel olarak guzel tskler
İsim: N** F**
Tarih: 04 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TANDOĞAN TEKNOLOJİ

Yorum: Fiyat/Performans ürünü. Philips tv ve monitörde kaliteli bir marka.Sadece kanal geçisi bir tık yavaş. Onunda dışında gayet iyi bir cihaz.Görüntü kalitesi net. 4k kaliteside iyi. Dahili uydu içerisinde zaten.Hızlı kurulum ile hemen kullanabilirsiniz. Kumanda pili içerisindegeliyor. Kargo sağlam şekilde geldi. Hasar yok hiçbir yerinde.
İsim: E** M**
Tarih: 01 Kasım 2023
Satıcı: SATÜRN

Yorum: çok fazla beklentim yok fiyatına göre çok iyi 8248 tl eylülde aldım 9950tl olmuş şimdi teşekkür
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ekim 2023
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: Tek kelime ile Harika
İsim: Halil K.
Tarih: 13 Ekim 2023

Yorum: tam fiyat performans televizyonu bu fiyata bu kalite bulunmaz günşartların da tavsiye ederim
Tarih: 20 Eylül 2023

Yorum: Tv çok güzel ve kullanışlı, gerçi ben onbeş yıllık eski tv den bunageçtiğim için piyasadaki muadillerine de pek vakıf değilim. Kurulumu daşipşak oldu doğrusu
İsim: Asiye S. A.
Tarih: 06 Temmuz 2023
Satıcı: teknosepeti

Yorum: vayy derseniz guzell
İsim: Didem U.
Tarih: 07 Nisan 2023
Satıcı: TürkmenElektronik

Yorum: 1 hafta oldu alalı şimdilik bir sorun yok çok güzel çok beğendik görüntükalitesi sesi çok çok iyi
İsim: H** G**
Tarih: 12 Ekim 2023

Yorum: Görüntü çok net renkler canlı👍
İsim: Gürşat G.
Tarih: 02 Ekim 2023
Satıcı: KILIÇLIOĞLU DAY TÜK MAL

Yorum: mrb iyi akşamlar ben bu tv den aldım tv yi açtığım zaman kanaldeğişimini 10 saniye sonra algılıyor birde ses açma kapama yaparkenkumanda ile sesi ya birden çok kısılıyor yada birden fazla açılıyorkademe kademe ayarlnmıyor bunu ara sıra yapıyor bu normalmi
İsim: E** G**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: Ürün hala kurulmadı bir haftadır gelip kurmalarını bekliyoruz
Tarih: 23 Ekim 2023

Yorum: İcra takibi başlattım. Hem malı vermediler hem paramı iade etmediler.Dava açtım kazandım İcra takibi başlattım hala ödemeyi iade etmediler.
İsim: s** K** Ç**
Tarih: 18 Ekim 2023
Satıcı: TrendShop

Yorum: Büyük bir hevesle aldığımız ürün bizi hayal kırıklığına uğrattı maalesefpaketleme gayet korunaklı görünüpte içinden çıkan tv nin ekranının kırıkve çerçevesinin açılmış,yamuk yumuk çıkması,inanılır gibi değil,sözünbittiği yerdeyiz......
Tarih: 27 Eylül 2023
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: Ürünün içinden elektrik kablosu çıkmadı
İsim: S** A**
Tarih: 23 Mart 2023
Satıcı: BOSCH PHİLİPS YETKİLİ BAYİ

Yorum: ÜRÜN KÖŞESİ KIRIK GELDİ DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTİYORUM ACİLEN
İsim: B** A**
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: BEKİR AKGÖĞ

Yorum: ürün kusurlu geldi
İsim: H** G**
Tarih: 31 Ekim 2023

43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Merak Edilen Konular

Soru: Ambilat varmi bunda
Cevap: Yok efendim

Soru: enerji sinıfı nedir çok elektrik yakıyormu
Cevap: F sınıfı efendim. Normaldir

Soru: Youtube giriliyor mu netflix bağlanışıyor demi uygulaması var mı acaba
Cevap: Merhaba.. Ürün içerisinde netflix, youtube vs gibi platformlar hazır yüklü geliyor..

Soru: Led TV ne demek?
Cevap: Ekran teknolojisi led dir efendim

Soru: hangi kargolayla anlaşmanız var
Cevap: Horoz veya octovan ile çalışmaktayız.

Soru: selam, kurulum nasil oluyor...siz mi yonlendiriyorsunuz...
Cevap: merhaba, kurulumu phılıps yetkili servis kurmaktadır. Kurulum ücretsizdir.Servisi ürün size geldikten sonra siz yönlendirme yapmaktasınız.

Soru: trendyol expressle gonderebilir misiniz televizyonu mng buraya getirmiyor
Cevap: Merhaba, bu tv'yi trendyol express almıyormuş efendim bugün bilgi aldık.

Soru: YouTube özelliği var mı
Cevap: Merhaba, Uygulama marketi üzerinden kurulum yapabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: isletim sistemi yok diyo ne demek
Cevap: Android sistem yok demek smart özellik var

Soru: kumandasının resmi varmı
Cevap: Merhaba oy yok bu modelin içinden tek kulağından çıkıyor

Soru: kumanda da sesli komut özelliği varmı telefondaki görüntüyü yansitabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba Efendim ürün ile ilgili detay bilgi verememekteyiz. İsterseniz ürünün üretici firmanın sayfasından bilgi edinebilirsiniz. İyi günler iyi alışverişler dileriz.

Soru: YouTube netflix var mı
Cevap: var efendim.

Soru: Merhabalar ürünün dikkatlice gelmesini istiyorum lütfen daha önce başka firmalarda böyle sorunlar yaşamıştım teşekkürler.
Cevap: Merhabalar Merak etmeyin en iyi şekilde ve özenle paketliyoruz

Soru: google play var mı
Cevap: hayır Google play uygulaması bulunmamaktadır.

Soru: Üründe canlı yayını kumandadan durdurup devam edebilme özelliği var mıdır yani dizi falan izlerken kapı çaldığında vs. kaçırmamak için durdurup kaldığı yerden devam edebiliyor muyuz
Cevap: Detaylı bilgi firma İnternet sitesinden bulabilirsiniz

Soru: merhaba sesli komut sistemi bulunmaktamı ??
Cevap: Merhaba evet bulunmaktadır

Soru: Duvara monte ediliyor mu ?
Cevap: Tabi efendim

Soru: bu ürün teşhir ürünmüdür?
Cevap: İYİ GECELER EFENDİM TESHIR ÜRÜNÜ DEĞİLDİR

Soru: tesekkurler iyi aksamlar
Cevap: iyi akşamlar efendim

Soru: Üretim yeri neresidir öğrenebilir miyim
Cevap: Hollanda .

43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Detaylı Resimler

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

43PUS7607 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki