43L5A Full HD 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Bu Ürünü Almalı Mı-

Sule

Bilgili
43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Alınmaya Değer Mi?
43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Şu Andaki Fiyatı 9599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?

43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .

43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Detaylı Açıklama

43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, TCL 43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV ürününü 9599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Son Yorumlar
9599.0 Tl ye satışta olan 43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5

Yorum: Kargo iyi zaten kendi paketi var ekstradan bir şey yapılmaz, ölü pikelveya ghosting görmedim, TV fiyatına göre iyi, siyah zeminde kenarda ışıksızmaları var f/p oranın göre kabul edilebilir. canlılık ve renkyelpazesi olarak biraz daha iyi bekliyordum.
İsim: c** e**
Tarih: 20 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: F2G_Tech

43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Merhaba yükseklik kaç cm
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, TCL Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. TCL müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Yüksekliği ayaklar takılı halde 61 CM, ayaklar olmadan 56CM gelmektedir. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba, askı aparatı var mı? Yoksa biz alsak kurulum ve montaj için geldiklerinde aldığımız askı aparatına takarlar mı? Akıllı kumanda var mı?
Cevap: Evet efendim servis kurar askı aparatı

Soru: ürün duvara monte edilebilir mi?
Cevap: Değerli müşterimiz ürünü askı Aparatı ile duvara montajını sağlayabilirsiniz. Kutu içerisinden askı aparatı çıkmamaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Selamlar HP lenova laptopu kablosuz bağlayabilir miyiz ? Ofis için alacağım
Cevap: Efendim ürün hakkında çok detaylara sahip değiliz dilerseniz YouTube’dan bakın veya üretildiği firmanın sayfasına bir bakabilirsiniz

Soru: merhaba kanal ve diğer ayarları için kurulum gerekiyor mu tak çalıştır mi? Teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, TCL Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. TCL müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Kurulum işlemleri servis tarafından yapılmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: iyi günler 4 k varmı
Cevap: merhaba efendim hayır.

Soru: Türksat tkgs var mı
Cevap: Merhaba balar ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı Bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Ücretsiz kurulum var mı
Cevap: Merhaba evet

Soru: ürün android işletim sistemli mi
Cevap: Selamlar evet android işletim sistemli ve TCL bilkom Türkiye garantilidir

Soru: Duvar askı aparatı varmı
Cevap: Merhaba hayır

Soru: Ek garanti süresi var mı
Cevap: Maalesef yok

Soru: Garanti süresi ne kadar
Cevap: Merhaba, 2 yıl TCL Türkiye garantili olarak satılmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: merhaba ürün google tv mi?
Cevap: Merhaba, Android tv olarak geçmektedir. Google market içinde bulunmaktadır. Saygılarımızla

Soru: montajı kendimizmi yapıyoruz yoksa firma gönderiyormu
Cevap: Yok ücretsiz zaten servis çağırın garanti dışı kalır

Soru: Merhabalar kumanda sesli komut özelliği varmı
Cevap: Merhabalar evet mevcuttur

Soru: ürün geldi hangi servis kuracak kurulum kosullarini okudum ordaki numaradan ilmadi
Cevap: Tcl müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz efendim

Soru: merhaba hangi yıl üretimi?
Cevap: Merhaba ürün 2023 üretim yılıdır

Soru: Merhaba duvara yansıtma varmı bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Ürün detaylarında gözükmüyor ama android uygulama ile olabilir

Soru: yenilenme hızı kaç?
Cevap: 60 hz yenileme hızı var

Soru: tcl43 marka kaç hrz
Cevap: Merhaba, 60hz. olarak geçmektedir. Saygılarımızla.

43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

43L5A Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki