LeylaSes
Bilgili
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) En Ucuzu Nerede Bulunur?
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Güncel Satış Fiyatı 17489.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Alanlar Memnun Mu?
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Ürün Özellikleri
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Ürününün Satıcısı, Hoover 3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) ürününü 17489.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Yorumlar Hakkında Bilgi
17489.0 Tl ye satışta olan 3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ürün çok güzel çok beğendim harika herkese tavsiye ediyorum horozkargoya da teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 03 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Royalmutfak
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: fırının alt ve üst ısıtması ayrı ayrı secebiliyoruz yani dime
Cevap: Evet, seçilebiliyor.
Soru: Camı kaç mm ocağın
Cevap: Merhaba, 8 mm dir.
Soru: Merhaba Ocak tezgah üstüne kurulabiliyor mu?
Cevap: Merhaba bu model ocakta ankastre tezgah içine geçiyor.
Soru: Merhaba heppisi 3 kaç kg çikiyor ? ban Uzbekistona istiyorum
Cevap: Özbekistan a biz gönderemiyoruz Mağazamıza gelip siz alıp götürebilirsiniz. 55-60 kg civarında
Soru: Ocak kısminin ölçüsü tam olarak nedir
Cevap: Ölçüler zaten standarttır efendim.FIRIN kesilecek ölçü : 60 cm genişlik 60 cm yükseklik 60 cm derinlik .DAVLUMBAZ 60 cm genişliktir.OCAK 56 cm genişlik 49 cm derinlik
Soru: merhabalar ürün hangi ilden gönderiliyor bilgi alabilirmyim
Cevap: Merhabalar efendim İstanbul Bağcılar İstoç ticaret merkezinden
Soru: davlumbaz ocak ve fırının enerji seviyeleri nedir acaba
Cevap: Merhaba Fırın A sınıfı Ocak sınıf gerektirmez Davlumbaz d sınıfı
Soru: garanti süresi ne kadaraceba
Cevap: 2 yıl efendim
Soru: fırın fanlı mı acab
Cevap: Merhaba efendim evet turbo fanlıdır
Soru: Davlumbaz kumandalı istiyorum inşallah sıkıntı yaşamayız değilmi
Cevap: Merhaba, kumandası mevcuttur efendim.
Soru: merhabalar fırının iç cam sökülüp yıkanabiliyormu
Cevap: Merhaba Evet sökülüp temizlenir
Soru: merhaba ürün hoover mı candy yazıyor hangisi acaba
Cevap: Merhaba efendim candy bir Hoover markası Hoover servisleri bakıyor Candy olarak geliyor
Soru: Bacasız olarak kullanabilmek için filitreyi ücretsiz veriyormusunuz
Cevap: Hayır efendim, içerisinden çıkmaz servislerinden satın almanız gerekir.
Soru: Merhaba, Kahramanmaraş ilçesinde Afşin hoover servis var mı?
Cevap: Merhaba efendim Kahraman Maraş’ta vardır ilçede olmayabilir merkeze çok fazla uzak değilse merkez servis gelir kurar efendim servis sorunu yaşamazsınız
Soru: Merhabalar ocak demirleri dökümmü
Cevap: Merhaba Evet döküm ızgara efendim
Soru: istersek alttan istersek üstten ısıtma özelliği varmı
Cevap: Merhaba efendim evet vardır
Soru: Bu fırın saatte ne kadar elektrik tüketiyor acaba
Cevap: Enerji sınıfı A dır. Saatlik tüketim bilgisi yoktur.
Soru: Hoover mı Yoksa CANDY diye markamı bu ?
Cevap: Aynı fabrikanın ürünleridir efendim. Üzerinde Candy yazmaktadır.
Soru: merhabalar hangi markanın alt ürünü
Cevap: Merhaba efendim Hoover in ürünü
Soru: filtre varmı bacalı bacasız kullanılıyor mu
Cevap: Merhaba efendim ürün normal baca çıkışlıdır Eğer baca çıkışınız yoksa yetkili servislerden karbon filtre almanız lazım efendim gelen servisten temin edebilirsiniz
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Ürüne Ait Fotoğraflar
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Güncel Satış Fiyatı 17489.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Alanlar Memnun Mu?
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Ürün Özellikleri
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Ürününün Satıcısı, Hoover 3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) ürününü 17489.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Yorumlar Hakkında Bilgi
17489.0 Tl ye satışta olan 3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ürün çok güzel çok beğendim harika herkese tavsiye ediyorum horozkargoya da teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 03 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Royalmutfak
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: fırının alt ve üst ısıtması ayrı ayrı secebiliyoruz yani dime
Cevap: Evet, seçilebiliyor.
Soru: Camı kaç mm ocağın
Cevap: Merhaba, 8 mm dir.
Soru: Merhaba Ocak tezgah üstüne kurulabiliyor mu?
Cevap: Merhaba bu model ocakta ankastre tezgah içine geçiyor.
Soru: Merhaba heppisi 3 kaç kg çikiyor ? ban Uzbekistona istiyorum
Cevap: Özbekistan a biz gönderemiyoruz Mağazamıza gelip siz alıp götürebilirsiniz. 55-60 kg civarında
Soru: Ocak kısminin ölçüsü tam olarak nedir
Cevap: Ölçüler zaten standarttır efendim.FIRIN kesilecek ölçü : 60 cm genişlik 60 cm yükseklik 60 cm derinlik .DAVLUMBAZ 60 cm genişliktir.OCAK 56 cm genişlik 49 cm derinlik
Soru: merhabalar ürün hangi ilden gönderiliyor bilgi alabilirmyim
Cevap: Merhabalar efendim İstanbul Bağcılar İstoç ticaret merkezinden
Soru: davlumbaz ocak ve fırının enerji seviyeleri nedir acaba
Cevap: Merhaba Fırın A sınıfı Ocak sınıf gerektirmez Davlumbaz d sınıfı
Soru: garanti süresi ne kadaraceba
Cevap: 2 yıl efendim
Soru: fırın fanlı mı acab
Cevap: Merhaba efendim evet turbo fanlıdır
Soru: Davlumbaz kumandalı istiyorum inşallah sıkıntı yaşamayız değilmi
Cevap: Merhaba, kumandası mevcuttur efendim.
Soru: merhabalar fırının iç cam sökülüp yıkanabiliyormu
Cevap: Merhaba Evet sökülüp temizlenir
Soru: merhaba ürün hoover mı candy yazıyor hangisi acaba
Cevap: Merhaba efendim candy bir Hoover markası Hoover servisleri bakıyor Candy olarak geliyor
Soru: Bacasız olarak kullanabilmek için filitreyi ücretsiz veriyormusunuz
Cevap: Hayır efendim, içerisinden çıkmaz servislerinden satın almanız gerekir.
Soru: Merhaba, Kahramanmaraş ilçesinde Afşin hoover servis var mı?
Cevap: Merhaba efendim Kahraman Maraş’ta vardır ilçede olmayabilir merkeze çok fazla uzak değilse merkez servis gelir kurar efendim servis sorunu yaşamazsınız
Soru: Merhabalar ocak demirleri dökümmü
Cevap: Merhaba Evet döküm ızgara efendim
Soru: istersek alttan istersek üstten ısıtma özelliği varmı
Cevap: Merhaba efendim evet vardır
Soru: Bu fırın saatte ne kadar elektrik tüketiyor acaba
Cevap: Enerji sınıfı A dır. Saatlik tüketim bilgisi yoktur.
Soru: Hoover mı Yoksa CANDY diye markamı bu ?
Cevap: Aynı fabrikanın ürünleridir efendim. Üzerinde Candy yazmaktadır.
Soru: merhabalar hangi markanın alt ürünü
Cevap: Merhaba efendim Hoover in ürünü
Soru: filtre varmı bacalı bacasız kullanılıyor mu
Cevap: Merhaba efendim ürün normal baca çıkışlıdır Eğer baca çıkışınız yoksa yetkili servislerden karbon filtre almanız lazım efendim gelen servisten temin edebilirsiniz
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Ürüne Ait Fotoğraflar
3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) En Uygun Satış Linki
Hoover 3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover 3lü Ankastre Set Beyaz (CANDY FCP405W/E FIRIN - HVW6MBB OCAK - CANDY CDM656WTK DAVLUMBAZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.