360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Satın Alır Mısınız-

Merve

Bilgili
360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Satın Alır Mısınız?
360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Şu Andaki Fiyatı 739.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Kullanıcı Yorumları Nasıl?

360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Ürün Hakkında Bilgi

360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Ürününün Satıcısı, Eworld 360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera ürününü 739.99 Tl'den Satılmaktadır.

360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Kullanıcı Geri Bildirimleri
739.99 Tl ye satışta olan 360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel ve kurulumu kolay çevremdeki arkadaşlarım dabeğenerek aldılar
İsim: U** S**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ozmik

Yorum: güzel ürün
İsim: M** A** a**
Tarih: 25 Nisan 2022

Yorum: Memnun kaldım teşekkür ederim.
İsim: Osman A.
Tarih: 01 Ekim 2021
Satıcı: TEKNOMİLA

Yorum: satın aldığım farklıydı
İsim: SUNAY Y.
Tarih: 17 Şubat 2023

Yorum: biraz bağlantı sorunu yaşamda iyi
İsim: **** ****
Tarih: 17 Eylül 2022

Yorum: bu kamerayı istedik ampul kamera gelmiş bu nasıl bişey ya
İsim: Ş** K**
Tarih: 10 Nisan 2022

Yorum: kurulumu çok zor uğraşmak istemedim iade ettim
İsim: E** G**
Tarih: 18 Ekim 2021
Satıcı: E WORLD GROUP

Yorum: 02.07.2021 de aldım ürünü hala kullanıyorum ürün güzel . kargo hızlıydı
İsim: uğur a.
Tarih: 11 Mayıs 2022
Satıcı: E WORLD GROUP

Yorum: Ürünun fiyatida kalitesinede deger ama görsele aldanbayin lamba olarakgelecek size siparis verirseniz
İsim: sabahattin k.
Tarih: 01 Mayıs 2022

Yorum: Ben kameralı lamba ıstedım gelen ürün bu cıktı
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ekim 2021

Yorum: Orun çocuk gelmiş
İsim: S** M**
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: Sarftech_2

Yorum: GÖRSELDEKİ İLE GELEN ÜRÜN AYNI DEĞİL. FİRMA KENDİSİ KULLANMA KLAVUZUYAZIP GÖNDERMİŞ, GAYET AÇIKLAYICI. ÜRÜN RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ 128GBHAFZA KARTI DESTEKLEMİYOR. 32GB KART KAULLANILABİLİYOR.
İsim: Ö** Y**
Tarih: 13 Aralık 2021

Yorum: Farklı ürün gönderildi
İsim: A** Z**
Tarih: 25 Ekim 2021

Yorum: Satıcı Blue Inter diye başka bir marka gönderdi. Çözünürlük çok kötü,kullandığı program başka. Düşük fiyata aldığım için iade etmedim ama cansıkıcı bir durum. Özelliklerine bakarak o kadar marka araştırıyorsunuzama satıcı keyfine göre marka gönderiyor.
İsim: M** A**
Tarih: 12 Ekim 2021
Satıcı: YookYok

Yorum: İki adet ürün aldım.Ancak bir tanesinin kutusu fazlasıyla zarar görmüştüve çalışmayan ürün gönderilmişti.Aynı zamanda burada yazan markanınürünü değil “Blue İnter” markalı ürün gönderiyorlar.O sebeple iadeettim.Lisa Butik satıcısından ürün almanızı tavsiye etmiyorum.SonrasındaSamtech satıcısından ürün aldım.Sağlam ve çalışır biçimde bana ulaştı.
İsim: S** A**
Tarih: 04 Ekim 2021
Satıcı: Lisa Butik

Yorum: Blue inter markalı bi lamba kamera geldi tamamen leş boşa para verdikresmen görüntü kalitesi çok kötü wifinin yanında bile donuyor boşa paraverdim siz vermeyin !
İsim: Ö** Y**
Tarih: 14 Ekim 2021

360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Ürüne Dair Sorular

Soru: ürün kablosuzmu
Cevap: Merhaba evet

Soru: Firma olarak Blue inter adında başka bir marka göndermeyeceğinize garanti eder misiniz yoksa bunu göze alıp mı sipariş vermeliyiz?
Cevap: Blueinter marka efendim bu tek tip bşr kamera marka değil bu isimler firmalar.herkes kendi ismini yazar üstüne

Soru: selam;kayıt yaılan göruntüleri gerek tlfnumuzdan gerekse bilgisayardan nasıl izleriz
Cevap: Uygulamasını indirerek

Soru: normal ampul olarakta kullana biliyomuyuz
Cevap: Merhabalar efendim,normal ampül olarak kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba acil bakar mısınız 64 gb hafıza kart kullanmak istiyorum destekliyor mu
Cevap: Merhabalar efendim 64 GB destekler ama 128 takmanızı öneririz

Soru: iOS yada Android Kurulum Programının Adı Nedir?
Cevap: Merhaba yoose efendim

Soru: İyi günler. V380 pro da aynı mı? Bunu kullanabilir miyiz
Cevap: Merhabalar efendim evet kullanılabilir

Soru: biz lamba kamera istemedik bize lamba gondermissiniz görselde ki kamerarayla alakasi yok
Cevap: Başlıkta lamba panoramik kamaer ayazıyor efendm görseldemi hata var acaba

Soru: Ürün sadece 128 gb kartla mı çalışıyor. 32 veya 64 olmazmı
Cevap: Merhabalar efendim sadece 128gb destekler

Soru: sizden ricam güzel paketlensin birde lütfen farklı bir ürün gelmesin teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim siparişiniz alınmıştır iyi günlerde kullanın :)

Soru: otomatik lamba yerine takılır mi
Cevap: Ne desek yalan olur bilgimiz yok

Soru: Kayıt süresi ne kadar 32 GB bir hafıza ile kaç günü kaydeder
Cevap: 1 hafta efendim

Soru: ben aldım cihazı ancak kamerayı görmüyor kurulumu gerceklestiremedim
Cevap: sipariş numaranız nedir

Soru: merhaba 2 adet almak istiyorum iki adet tek programda takip edebilirmiyim yani misal cocugun odasini ayni zamanda oturma odasini tek bir uygulamada izleyebilirmiyim bakabilirmiyim ?
Cevap: Merhabalar efendim evet tek uygulama üzerinden ikisinide takip edebilirsiniz

Soru: otomotik lamba yerine takılırsa nasıl calisir
Cevap: Merhaba,anahtar açık kalır telefondan ışık açma kapama yapılabilir sürekli kayıt için kuc kaynağını kesmemeniz gerekir

Soru: Kayıt yapması için internet olması gerekiyor mu ?
Cevap: Evey efendm

Soru: Ampul evdeyken iş yerinden izlene biliyomu illa aynı Wi-Fiyemi bağlı olması lazım
Cevap: merhaba cihaz wifiye bağlı olduğu sürece her yerden izleyebilirsiniz

Soru: Wifisiz kullanım olmazmı kayıt için
Cevap: Merhabalar efendim kayıt için kullancaksanız wifisiz olur evet

Soru: telefon bağlanır mı
Cevap: evet efendim bağlanır

Soru: Merhaba , Sd kart takmadan çalışıyor mu ? Canlı olarak seyrediliyor mu ? Sd kart takmazsak kayıt yapıp sonra seyredemiyor muyuz ?
Cevap: Sd kart takarsanız kayıt 1 hafta boyunca tutar sd kart takmazsnız sadece canlı izleyebilir geriye dönük izleyemezsiniz

360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

360 Derece Panoramik Uyumlu Lamba Kamera 3mp Lens Wifi Ampul Ip Kamera En Uygun Satış Linki