360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Fiyatına Göre Alınır Mı-

Ayse

Bilgili
360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Fiyatına Göre Alınır Mı?
360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Güncel Fiyatı 88.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Hakkında yaklaşık 44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Ürün Detayları

360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Ürününün Satıcısı, Astra Market 360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu ürününü 88.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Hakkında Yapılan Yorumlar
88.0 Tl ye satışta olan 360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: çok beğendim sağlamlığını, gayet kaliteli iş görür
İsim: S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Şubat 2024
Satıcı: Dukondoz

Yorum: süper paketleme hızlı kargo tşk ederim
İsim: **** ****
Tarih: 25 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Teknoloji

Yorum: iş görür gözel kullanılır
İsim: D** D**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: Evin Evime

Yorum: Çok güzeel beğendim, hediyeniz için teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: Güzel gayet
İsim: Ilgıt D.
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Alttakiler siparişlerim,üsttekiler ise hediye 🌸 çok teşekkür ediyorumtelefon tutacağından endişeliydim ama çok beğendim,iPhone 11 protelefonumu gayet iyi tuttu
İsim: S** G**
Tarih: 11 Temmuz 2024

Yorum: Hızlı kargolandı 13 pro max telefonumu kılıfsız sağlam bi şekildetutuyor ben çok memnun kaldım sağlam bir malzemesi var güzel sabitleyensağlam bir ürün 🫶
İsim: Melike T.
Tarih: 05 Temmuz 2024
Satıcı: roichilTicaret

Yorum: Çok beğendim kaliteli bir ürün, üretimlerimi çekmek için kullanıyorum@polyclay. art hesabına bakabilirsiniz 🥰
İsim: G** Ö**
Beden: 26 Haziran 2024
Satıcı: 3B Online

Yorum: Hediyeler ve hızlı kargo için teşekkür ederiz
İsim: m** s**
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: İş görür beğendim
İsim: D** U**
Beden: 09 Mayıs 2024

Yorum: ürünü iphone 14 pro ile kullanıyorum alt tabakası tam düz olmadığındantelefon düşecek gibi oluyor.
İsim: B** A**
Tarih: 15 Nisan 2024

Yorum: daha öncede aldım aynı üründen ama bunun boyu daha kısa diğerinin yarısıkadar neredeyse memnun kalmadim
İsim: P** b**
Beden: 14 Nisan 2024

Yorum: Çok güzel teşekkür ediyorum
İsim: B** B**
Beden: 08 Nisan 2024

Yorum: Kullanışlı güxell
İsim: K** Ç**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: çok hızlı ulaştı elime, malzemesi de çok sağlam ve kurulumu kolay.telefonu sıkı tutuyor o yüzden düşürmesinden endişe etmedim. tutmayerinin genişliği ayarlanabiliyor. döndürülebilme açısı da çok geniş
İsim: S** S** Ö**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: CHEBELLO

Yorum: ürün güzel 360 derce basinin dönmesi iyi fakat aşağıya başını birazfazla indirdiğim de kendi ayağını görüyor video da. ayakta durması çokiyi asla sarsılılmiyor. telefonum ağır olmasına rağmen taşıyor. telefonmodel samsung galaxy A34
İsim: T** S**
Tarih: 16 Mart 2024
Satıcı: Dukondoz

Yorum: Ne iyi ne kötü.
İsim: Ş** A**
Tarih: 15 Eylül 2023
Satıcı: Online Sepetin

Yorum: Güzel değil bir işe yaramadı üzgünüm
İsim: **** ****
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: beklediğimden küçük geldi benden kaynaklı sorunlar oldu fakat satıcıhemen ilgilendi
İsim: Y** M**
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: Fiyatına göre evet güzel paketlemede iyi ama telefonu bazı durumlardataşıyamıyor vidasını sıkmayı deneyeceğim
İsim: b** k**
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: Çok güzel ama uzatıp kısaltamadım benmi anlamadım yoksa fotoğrafmıyanıltıcı bilemedim.Ağır ve sağlam olmasına rağmen iphone 14 max proyuzor tutuyor ama beğendim fiyatına göre çok kaliteli
İsim: A** N** A**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: pratik ve kullanışlı ama boyunu uzatilip kisaltilmasini da tercih ederdim
İsim: C** M**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: Ürün çok güzel gerçekten yemek yerken televizyon ve video izlemek yadafotoğraf video çekmek için çok güzel satıcıya teşekkür ediyorum
İsim: Ö** i** T**
Tarih: 09 Haziran 2024

Yorum: Ürünün bir parçası gelmedi ve 1 ay oldu hala göndereceğiz diyip göndermediler
İsim: Kumsal B.
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: Telefonunuz ağırsa tam istediğiniz hizada tutamayabilir. Benim telefonum205 gram ve tam istediğim konumda kalamıyor (tutucu kısım aşağı doğrueğiliyor). pek uzun bir şey beklemeyin. Ayrıca kargo çok özensiz idi.
İsim: Z** S**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Boşuna aldım telefonu taktığınız gibi eğiliyor asla düz durmuyor
İsim: B** K**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: Ürün çok güzel lakin Ptt kargo ile yollandığı için bir daha asla almam.Bina girişine paketi bırakıp kaçmak nedir? Bundan sonra ptt kargoylasevkiyat sağlayan kimseden alışveriş yapmamak lazım
İsim: M** T**
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: Aşırı tozlu gelmesinin dışında bi sorun yok gibi kullanılabilir
İsim: G** S**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: Telefon aşağı eğriliyor
İsim: M** A**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: Malzemesi tozlanmış yıpranmış gibi yani düz siyah değil eskimiz siyahgibi ama onun dışında kullanışlı oldu
İsim: h** n** t**
Tarih: 20 Nisan 2024

360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Merak Edilen Konular

Soru: Taşıma kapasitesi kaç gram
Cevap: 150 200 gr, açısını ayarlamak için olan cıvatası sıkılmalı

Soru: Redmi Note 10S uyumlu mudur?
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz, Tüm telefonlara uyumludur efendim

Soru: Merhaba yemek yaparken masayı çekmek için istiyorum uygun mudur bunun için?
Cevap: merhaba, telefonunuz büyük ve ağır mı, arka kamerayla mı çekeceksiniz, kameranın açısı nedir tepeden mi yandan mı?

Soru: İphone 11’i taşır mı, iphone 11’e uyumlu mudur.
Cevap: çok büyük ağır telefonları taşımaz, standart iphone telefonları gibiyse taşır

Soru: Hangi kargo ile gönderiyorsunuz
Cevap: Merhabalar, trendyolexpress ile gönderim sağlamaktayız, iyi alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba başka renk var mı
Cevap: merhaba, sadece siyah renk vardır

Soru: telefon yan durmuyor sadece düz de durabiliyor bu aparatta değil mi bana lazım olan şey telefonumun düz durması lazım
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz, Düz durması için de tasarlanmıştır efendim

Soru: Merhaba, fotoğraftaki ürünün tam olarak aynısı mı geliyor? yani telefon tutacak bölüm de dahil mi?
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz evet görsel aynasıdır efendim

Soru: 201.8 gram telefon u taşır mı?
Cevap: taşıyabilir, bugün deneyim akşama doğru yazın bize

Soru: Her telefona uygun mudur ?
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz, uygundur Efendım

Soru: zemine doğru cevirebiliyormuyuz dengesi bozuluyor mu
Cevap: merhaba efendim, dengesi bozulmaz, çevrilebilinirdir.

Soru: Merhaba, bu tripotla sanki tepeden sabit bir şekilde video çekecek gibi telefonu sabitleyip video çekebilir miyim?
Cevap: Merhabalar evet uygundur, rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Soru: Merhaba boyu uzuyor mu sabit mi
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz, 33 cmdir uzanıp kısalabilir efendim

Soru: 201.8 gr telefon u taşıdı mı ?
Cevap: Taşır, ortalama max 220 gr

Soru: telefonu dik tutabiliyior mu ?
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz, Evet efendim

Soru: Merhaba boyu uzuyor mu sabit mi
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz, Uzunluk 33 cm en 11 cm dir efendim

Soru: merhaba büyü uzatliip kisaltilabilinirmi acaba teşekkür ederim
Cevap: Merhabalar efendim evet uzayıp kisalabilir l.

Soru: karşıdan değilde aşağıya doğru video çekebilir mi
Cevap: tabanı kastediyorsanız kadraja ürünün kendisi girebilir, o yüzden açıya bağlı biraz

Soru: Masanın üstünde nasıl duruyor altta yapıskanımı var
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz, Ağırlık alt bölgededir efendim, ağırlıktan Dolayı sabit duruyor

Soru: Merhaba, boyu kaç cm?
Cevap: Merhaba ilginiz için teşekkür ederiz, görselde bilgileri mevcuttur efendim Boy 33 cm, En 11 cmdir

360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

360 Derece Döndürülebilir Masaüstü Teleskopik Telefon Standı Çok Fonksiyonlu Telefon Tutucu En Uygun Satış Linki