32PHS6808 32- 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Ela

Bilgili
32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV En Ucuzu Nerede Bulunur?
32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Güncel Fiyatı 8939.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Ürün Tanıtımı

32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV ürününü 8939.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
8939.0 Tl ye satışta olan 32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: kızıma ev hediyesi olarak aldım sorunsuz bir şekilde ulaştı teşekkür ederiz
İsim: E** Ç**
Tarih: 01 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Mükemmel 👍
İsim: fatma b.
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: Satıcı çok ilgilendi Philips 32 inç televizyonu satıcı kendisi teslimetti sapasalam teslim aldım kargolama iyiydi Philips gerçekten fiyatıuygun kendisi kullanışlı herkese tavsiye ederim görüntüsü mükemmelkurumunuzda kendim yaptım müşteri hizmetleri aradım sakıncası yokkurumunu kendiniz yapabilirsiniz dedi
İsim: Fazlı B.
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: Ürün gayet iyi. Kargo sorunsuz ve vaktinden önce geldi. Tavsiye edebilirim
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: çok beğendim süper
İsim: k** T** t** L** ş**
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: Duvara montaj yapacaksanız sizi çok zorlar. Ancak masa üzeri ise çok çokiyi. Görüntü oldukça net kurulum sıkıntısı da yaşamazsınız
İsim: Ö** F** A**
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: Kolaysepet

Yorum: ses ve görüntü kalitesini beğendik. tavsiye ederim
İsim: n** y**
Tarih: 08 Ocak 2024
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Güzel mutfakta kullanıyorum tam mutfak tvsi ve internet Netflix gibiözelliklerinin olması çooook iyi
İsim: Ş** N** Y**
Tarih: 22 Ağustos 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Philips kalitesi. Fiyatının ederi bir ürün. Daha iyileri varmı var tabi.Ama bu paraya bu.
İsim: A** G**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: İşte bana böyle kırık bir televizyon getirdiler! Lütfen paramı iade edinve iade için televizyonu kabul edin! Yoksa mahkemeye gitmem gerekecek mi
İsim: **** ****
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: Ekran kırık çıktı
İsim: **** ****
Tarih: 10 Aralık 2023

Yorum: ürünü aldık kırık çıktı. İade etmek istedim servis raporu dediler servisrapor dedik; 10 gün sonra rapor verdiler bu rapor değil başka bı rapordiyorlar şimdi. Artık rapor peşinde TV peşinde koşmaktan yoruldummahkemeye başvuracam. sonuç ne olur bilmiyorum. Ama ürün alırken dahadikkatli olun aldığınız üründe sorun olmadığı sürece herşey toz pembeama sDevamını Oku
İsim: m** y**
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: EPATeknoloji

32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Merhaba ekran ölçüsü bilgisi verirmisiniz en boy
Cevap: Merhaba, ürünün ekran boyutu 32 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba servis kurulum ücreti var mı
Cevap: Merhaba, kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: WiFi özelliği var mi
Cevap: Merhaba, ilgili üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulumu yetkili servis neden ücretli yapıyor
Cevap: Merhaba, kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: iyi akşamlar televizyonun eni boyu ne kadar ona gire akcaktm duvarima uygunsa
Cevap: Merhaba, ürünün TV genişliği (ayaklı) 711 mm, TV yüksekliği (ayaklı) 454 mm, TV derinliği (ayaklı) 177 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar tv yi almayı düşünüyorum ama içeriğine Tod ile Exxen uygulaması yükleniyor mu acaba ?
Cevap: Yüklenir efendim

Soru: Smart özelliği var mı
Cevap: Merhaba, ürün smarttır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba 2 ay ertelemeli şekilde nası alabilirim
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba model yılı nedir?
Cevap: 2023 efendim

Soru: İyi günler, aynı ürün için aynı soruya satıcalar farklı cevaplar vermiş. Wifi özelliği gerçekten varmı yokmu? Bazıları var, bazıları yok demiş..
Cevap: Wifi var efendim

Soru: Ürününün wifi özelliği varmıdır?, Birde iphone telefonlardan kablosuz görüntü aktarma özelliği varmı dır? Yani ekran yansıtma özelliği varmıdır?
Cevap: MERHABA WİFİ ÖZELLİGİ VAR SMART LED TV EKRAN YANSITMA VARMI YOKMU BİLMİYORUM İYİ GÜNLER

Soru: Merhaba eni kaç cm acaba
Cevap: EBAT & AĞIRLIK Kutu Genişliği 798 mm Kutu Yüksekliği 522 mm Kutu Derinliği 133 mm TV Genişliği (Ayaklı) 711 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 454 mm TV Derinliği (Ayaklı) 177 mm TV Genişliği (Ayaksız) 711 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 435 mm TV Derinliği (Ayaksız) 89 mm TV Ağırlığı (Ayaksız) 4 kg TV Ağırlığı (Ayaklı) 4.2 kg Toplam Ambalaj Ağırlığı 6.2 kg

Soru: Renk krom mu?
Cevap: Merhaba, ürün gri renklidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: TV plus ve Disney yüklenir mi
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: merhaba ps5 için uyumlumu
Cevap: Merhaba, cihazda HDMI girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: MERHABA GOOGLE VAR MI? İNTERNETE GİREBİLİYORMUYUZ?
Cevap: wifi var efendim

Soru: Merhabalar televizyonun net olarak eni kac cm acaba ?
Cevap: EBAT & AĞIRLIK Kutu Genişliği 798 mm Kutu Yüksekliği 522 mm Kutu Derinliği 133 mm TV Genişliği (Ayaklı) 711 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 454 mm TV Derinliği (Ayaklı) 177 mm TV Genişliği (Ayaksız) 711 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 435 mm TV Derinliği (Ayaksız) 89 mm TV Ağırlığı (Ayaksız) 4 kg TV Ağırlığı (Ayaklı) 4.2 kg Toplam Ambalaj Ağırlığı 6.2 kg

Soru: soru ve cevapları takip ediyorum ama bir netiye varamadım tutarsız cevaplarınız var ürün vifi varmı,yokmu iki türlü cevap vermişsiniz fhd mi yoksa degilmi lütfen aydınlatın bu ürünü almak istiyorum yoksa sırf bu tutarsız cevaplarınızdsn dolayı vaz geçmek üzereyim
Cevap: Merhaba Smart özelliği var 32 inç 80 ekran Wi-fi var HD Full hd değil

Soru: kuulumu biz yaparsak garantiden çıkılıyormu
Cevap: çıkmaz efendim

Soru: kaç tane hdmi girişi var acaba
Cevap: 3 adet efendim

32PHS6808 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready Smart LED TV Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg