Gozde
Bilgili
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Alanlar Memnun Mu?
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Güncel Satış Fiyatı 799.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Memnuniyet Oranı Nedir?
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Teknik Detaylar
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Jump 29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı ürününü 799.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
799.9 Tl ye satışta olan 29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: harika bir ürün ayağıma tam uydu. kargo hızlıydı.
İsim: Y** K**
Tarih: 12 Nisan 2024
Beden: Beden:44
Satıcı: BAYRAMOĞLU KUNDURA
Yorum: Oğlum için aldım kaliteli ve şık bir ayakkabı
İsim: E** D**
Tarih: 26 Nisan 2024
Beden: Beden:40
Yorum: efsane bir ayakkabi puma ya benziyor
İsim: muhammet ö.
Tarih: 03 Mayıs 2024
Beden: Beden:43
Satıcı: EGEBUTİK
Yorum: kargo çok hızlıydı ürün elimize sorunsuz ulaştı. kalıbı bı tık dar açılma payı olacağını varsayıyorum satıcıya teşekkürler
İsim: N** S**
Tarih: 24 Mart 2024
Beden: Beden:42
Yorum:

İsim: C** K**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Beden:41
Satıcı: TEKTAŞ AYAKKABI VE SPOR
Yorum: ürün güzel aynısı geldi bir tık kalıbı dar
İsim: Ö** G**
Tarih: 18 Eylül 2023
Beden: Boy:165cm
Satıcı: DKSSTORE
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Mrb ayakkabı taraklı ayaklar için uygun mu?
Cevap: merhaba ürün standart kalıpdır
Soru: ürün mevsimlikmi kışlıkmi, tarakli ayaklara uygunmu kaliplar nasıl
Cevap: Merhaba, taraklı ayaklar için uygun değil efendim, günlük spor ayakkabı modelidir.
Soru: merhaba,su keçirmez özelliyi varmı?
Cevap: vardır efendim
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Ürünün Fotoğrafları
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Güncel Satış Fiyatı 799.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Memnuniyet Oranı Nedir?
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Teknik Detaylar
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Jump 29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı ürününü 799.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
799.9 Tl ye satışta olan 29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: harika bir ürün ayağıma tam uydu. kargo hızlıydı.
İsim: Y** K**
Tarih: 12 Nisan 2024
Beden: Beden:44
Yorum: Oğlum için aldım kaliteli ve şık bir ayakkabı
İsim: E** D**
Tarih: 26 Nisan 2024
Beden: Beden:40
Yorum: efsane bir ayakkabi puma ya benziyor
İsim: muhammet ö.
Tarih: 03 Mayıs 2024
Beden: Beden:43
Yorum: kargo çok hızlıydı ürün elimize sorunsuz ulaştı. kalıbı bı tık dar açılma payı olacağını varsayıyorum satıcıya teşekkürler
İsim: N** S**
Tarih: 24 Mart 2024
Beden: Beden:42
Yorum:
İsim: C** K**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Beden:41
Satıcı: TEKTAŞ AYAKKABI VE SPOR
Yorum: ürün güzel aynısı geldi bir tık kalıbı dar
İsim: Ö** G**
Tarih: 18 Eylül 2023
Beden: Boy:165cm
Satıcı: DKSSTORE
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Mrb ayakkabı taraklı ayaklar için uygun mu?
Cevap: merhaba ürün standart kalıpdır
Soru: ürün mevsimlikmi kışlıkmi, tarakli ayaklara uygunmu kaliplar nasıl
Cevap: Merhaba, taraklı ayaklar için uygun değil efendim, günlük spor ayakkabı modelidir.
Soru: merhaba,su keçirmez özelliyi varmı?
Cevap: vardır efendim
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Ürünün Fotoğrafları
29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı En Uygun Satış Linki
Jump 29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jump 29072 Lacivert - Turuncu Erkek Sneaker Günlük Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.