2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 En Düşük Fiyat Nerede ?

Melis

Bilgili
2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Alınır Mı?
2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Güncel Fiyatı 1624.95 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Hakkında yaklaşık 120 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Teknik Bilgiler

_x000D_

2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Ürününün Satıcısı, Superga 2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 ürününü 1624.95 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 En Son Yapılan Yorumlar
1624.95 Tl ye satışta olan 2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
120 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: cok begendik tam beden
İsim: O** U**
Tarih: 21 Mart 2023
Beden: Beden:37
Satıcı: Trendyol

Yorum: Mükemmel bir ürün bayıldım, 37 aldım ayagıma tam oldu hızlı kargo teşekkürler. ❤️
İsim: İlayda B.
Tarih: 23 Haziran 2022
Satıcı: Sporactive

Yorum: tam numaranizi alabilirsiniz
İsim: Z** A**
Tarih: 24 Şubat 2023
Beden: Beden:36

Yorum: Ya harika bedeni tam tam numaranızı alın 540₺ ye aldım fiyat performans
İsim: B** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Şubat 2023

Yorum: Rahat ve şık, en kötü yarım numara büyü k alınmalı geniş taban kişinin
İsim: m** s**
Tarih: 05 Kasım 2022
Beden: Beden:42

Yorum: Gercekten cok rahat ayakkabi .. Lise zamanlarda kullaniyordum . Simdi tekrar almak nasip oldu
İsim: E** G**
Tarih: 28 Şubat 2023
Beden: Beden:38
Satıcı: betsispor

Yorum: Çok güzel duruyor ayakta
İsim: I** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Haziran 2023

Yorum: ürün orijinal satıcı ilgili başta tereddüt ettim ama geldiğinde çok güzeldi ben supergayi seviyorum çok zarif duruyor
İsim: Z** ş**
Tarih: 09 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sporthink

Yorum: cok hizli teslimat, gerçek ürün, tam numara
İsim: ö** ş**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Beden: Beden:39,5
Satıcı: Tekemspor

Yorum: Çok rahat tam istediğim gibi
İsim: b** ö**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: Tam kalıp herşeye harika duruyor
İsim: F** D** A**
Tarih: 25 Haziran 2022
Beden: Beden:39
Satıcı: SPORFASHION

Yorum: Numaranızı alabilirsiniz çok şık ve güzel duruyor
İsim: Y** Ö**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: Tekemspor

Yorum: Normalde 38 giyerim ama çok bol geldi üzülerek iade :(
İsim: L** Y**
Tarih: 07 Haziran 2023
Satıcı: Sporthink

Yorum: Kesinlikle orjinal..Bana bir tık büyük gelmişti, 37 numara alacağım..
İsim: Selin B.
Tarih: 10 Ağustos 2022
Satıcı: NSPORT

Yorum: Orijinal ürün geldi . 39 giyiyorum .39,5 aldım keşke 39 alsaydım . Ayaklarım kemikli ve taraklıdır.rahat tavsiye ederim
İsim: H** A**
Tarih: 14 Kasım 2023
Beden: Beden:39,5
Satıcı: MOONSPORTS

Yorum: Daha önce superga kullanmistim, cok rahat. Saticidan memnun kaldim.
İsim: B** O**
Tarih: 16 Haziran 2022
Beden: Beden:36

Yorum: Mükemmel ürün
İsim: B** B**
Tarih: 06 Mart 2023

Yorum: Muhteşem bir ayakkabı
İsim: M** T**
Tarih: 20 Şubat 2024
Satıcı: Sporvol

Yorum: Çok rahat çok şık
İsim: e** c**
Tarih: 17 Haziran 2022

Yorum: güzel rahat her zamanki süperga rahatlığı lakin bi orjinalliğinden şüphe ettim
İsim: **** ****
Tarih: 15 Mart 2023

Yorum: Rahat ve şık
İsim: A** P**
Tarih: 19 Temmuz 2022

Yorum: Gayet güzel ürün.
İsim: C** B**
Tarih: 28 Temmuz 2022

Yorum: Beyazını da almıştım. Harika bir ayakkabı. Kesinlikle alın derim, hem spor hem şık bir duruşu var. Satıcı da çok özenli bir şekilde paketlemiş, teşekkür ediyorum.
İsim: Şeyma Ö.
Tarih: 10 Ocak 2024

Yorum: Havalar ısınmaya başlamışken çok güzel
İsim: bahar_baris1
Tarih: Fenomen
Beden: 01 Mart 2023

Yorum: Harika bir ürün
İsim: Z** O**
Tarih: 18 Aralık 2022

Yorum: Çok uyguna aldım sevdiğim bir ayakkabı
İsim: B** Y**
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: Harika ürün
İsim: B** B**
Tarih: 09 Ağustos 2022
Satıcı: NSPORT

Yorum: indirimden aldm guzel kaliteli esim begendi
İsim: Y** S**
Tarih: 05 Haziran 2024
Satıcı: proshoparena

Yorum: çok rahat tam istediğim gibi
İsim: s** i**
Tarih: 19 Ağustos 2022

Yorum: ürün bir harika
İsim: D** Ö**
Tarih: 25 Mart 2023

2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Ürün orjinalmidir
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: orjinal mi
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 37numara ne zaman gelir??
Cevap: Sayın Müşterimiz, 2022 yılında stoklarımız bu üründe güncellenmeyecektir. Bilgilerinize Saygılarımla

Soru: orijinal ürün mü?
Cevap: merhaba tüm ürünlerimiz orijinal olup, faturamız urunlerin 1 sene garanti belgesidir, mail adresinize ve/veya kargo ile beraber gonderilecek olup, bir sorun olması durumunda tarafımızla iletişime gecip işlem yaptırmanızı rica ederiz, iyi alısverişler. ürünlerimize ulaşmak için; https://ty.gl/hwzmlmc betsispor

Soru: 36 ve 37 numaranın ayak ölçüsü kaç cm?
Cevap: 24-25 cm ölçülerinde

Soru: Ürün orjınalmı
Cevap: merhaba tüm ürünlerimiz orijinal olup, faturamız urunlerin 1 sene garanti belgesidir, mail adresinize ve/veya kargo ile beraber gonderilecek olup, bir sorun olması durumunda tarafımızla iletişime gecip işlem yaptırmanızı rica ederiz, iyi alısverişler. ürünlerimize ulaşmak için; https://ty.gl/hwzmlmc betsispor

Soru: 45 numara acaba kaç santim geliyor
Cevap: Cm bilgisi yoktur genis kaliptir

Soru: 45 numara kaç cm?
Cevap: merhaba 29,5 cm 45 numaraya tekabül etmektedir iyi günler dileriz.

Soru: erkek modeli yokmu
Cevap: Merhabalar; Öncelikle ilginize teşekkür ederiz, modeller unisex modellerdir sadece büyük numaralr kalmamış olabilir,

Soru: Kupon veriyor ama kullanamıyorum neden acaba
Cevap: Merhaba, kampanyalar için ürünü favorilerinize ekleyip takip etmenizi tavsiye ederiz. İyi alışverişler dileriz.

Soru: Markanın kendi sayfasındaki fiyat burdakinin neredeyse 3 katı orijinalliğinden nasıl emin olacağım.

Soru: Diğer spor markalarıyla aynı kalıp mı
Cevap: Merhaba, cm olarak ayak ölçünüzü iletirseniz numara konusunda yardımcı olabiliriz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ayak numaram 36.5 kaç numara almalıyım
Cevap: Merhaba 36.5 numara 23.5 cm e tekabül etmektedir.

Soru: Tabanı kaç santim
Cevap: merhaba cm bilgisi yer almaz, ortalama da 2,5 cmdir saygılar.

Soru: Ürünün orjinal olduğunu nasıl anlayabiliriz

Soru: Merhaba ürünün tabanı krem renk mi beyaz mı?
Cevap: Merhaba, taban kirli beyaz/krem rengidir, İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Orjınal ürün değil mi?
Cevap: Merhaba; firmamız 42 yıldır perakendede, yaklaşık 5 yıldır Trendyolda global markalı ürünlerin satışını yapmaktadır. Tüm ürünlerimiz için yetkili satıcı olduğumuzun ispatını sunarak Trendyol tarafından onaylandıktan sonra ürünlerimiz satışa açılmaktadır. Sporfashion güvencesi ile almış olduğunuz tüm ürünler %100 orijinal olup tarafınıza faturalı bir şekilde gönderim yapılmaktadır. Alışverişlerinizde Sporfashion'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler.

Soru: merhaba ürün orijinal mi iç tarafında arkasında süperga yaziyormu serit olarak

Soru: İyi akşamlar 37 numara ile diğer numaralar arasındaki fiyat farkının sebebi nedir ?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

Soru: Merhaba, Bayan modelinin kodunu nedir.? Bayan istiyorum.. Unisex istemiyorum
Cevap: Merhaba, şuanda baktığınız ürün kadın modeldir. İyi alışverişler dileriz.

2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

2750-COTU CLASSIC Siyah Kadın Sneaker 100157452 En Uygun Satış Linki