24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Alınır Mı-

Mujde

Bilgili
24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Satın Alır Mısınız?
24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Şuanki Fiyatı Ne Kadar 9300.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?

24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.5 .

24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürün Detayları

24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürününün Satıcısı, VESTEL 24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV ürününü 9300.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürünü Kullananların Görüşleri
9300.0 Tl ye satışta olan 24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.5

Yorum: On numara beş yıldız
İsim: C** İ**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Pişmanlık kesinlikle tavsiye etmiyorum, kaç gündür kurulumunlauğraşıyoruz,balkon için almıştık,anten kablosuz deniyor, hayır tvsevredilmiyor, güya fişe tak çalışsın anten gereksizdi, öyle değilmiş,yazık verilen parama, böyle birşey olmamalı bu kandırmaca,vestel markasıyani hiç yakışmadı, neden insanları madur ediyorsunuz,ucuz birşeydeğilki, hiç tavDevamını Oku
İsim: f** b**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Merak Edilenler

Soru: merhabalar ücretsiz kurulum yaparken Vestel içerisinde askı aparatı mevcut mu. mutfakta duvara astirmak istiyorum yetkili servis asar değil mi
Cevap: İçerisinden duvar aparatı çıkmıyor efendim

Soru: boyutu ne bunun
Cevap: Ürün Boyutları YxGxD (Stand ile) (mm)435x577x149 Ürün Boyutları YxGxD (Stand olmadan) (mm)430x577x69

Soru: Google Play'den istediğiniz programı indirebiliyor muyuz
Cevap: Merhabalar Efenndim , Android özelliğiyle Google Play store üzerinden dilediğiniz uygulamayı cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Soru: tv özelliği internet ten mi bağlı olması gerekiyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün Android özelliğindedir. İnternet bağlantısını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba. Televizyonu uydu alıcısına bağlayarak kullanabilir miyim yoksa İnternet olması şart mı?
Cevap: MERHABALAR UYDU KABLOSU TAKILARAK KULLANILABİR.

Soru: merhaba ürünü duvara monte edebiliyoruz mu
Cevap: Ücretli olarak montaj yapılır efendim

Soru: Hangiren gönderilecek? Hangi renk var elinizde
Cevap: Bordo rengi efendim

Soru: Anten ve uydu gerekiyor mu ?
Cevap: internet üzerinden izleyebilirsiniz anten girişi de bulunmaktadır

Soru: Merhaba bu ürün teşhir ürünü değil dimi?Sıfır ürün yolluyosunuz
Cevap: Merhabalar efendim.Ürün sıfır.Teşhir ürünü satışımız yoktur.

Soru: Merhaba Google a nereden giriyoruz acaba oradan kanallara bakmak İçin
Cevap: Merhaba, internette arama yapmak için bir internet tarayıcı uygulaması gereklidir. Google Play Store uygulamasını çalıştırarak, bir tarayıcı bulabilir ve indirebilirsiniz. İndirmiş olduğunuz tarayıcı üzerinden internet araması gerçekleştirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: 9520 serisinden farkı nedir?
Cevap: bu yeni üretim efendim.

Soru: 9530 serisinden farkı nedir?
Cevap: bu yeni üretim efendim.

Soru: Merhaba ürün rengi beyaz mıdır değilse beyaz veya gri olanı var mı? Birde ayaklı ayaksız ölçüleri cm biriminden yazabilir misiniz kullanılacak alan kısıtlı da ölçü net lazım ona göre spariş edecem. Teşekkürler
Cevap: merhabalar ürün rengi bordo.

Soru: Merhaba ürünün pili var mı ? yoksa kablolu mu ? Güce bağlamalı
Cevap: Merhaba, Ürün kabloludur. Sağlıklı günler.

Soru: Merhaba bu üründen 4 farklı model görüyorum hangisi en son çıkan modeli
Cevap: 9530 ile biten ler yenisi

Soru: 9530L 9530M 9530RB BUNLARIN FARKI NEDİR
Cevap: Renkleri efendim

Soru: Tv kalınlık ( yan ) ölçüsü nedir.?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün ölçüleri aşağıdaki gibidir. Ürün Boyutları YxGxD (Stand ile) (mm)435x577x149 Ürün Boyutları YxGxD (Stand olmadan) (mm)430x577x69 Saygılarımızla.

Soru: merhaba diyet fişi takip kullanacaz degilmi başka bi kaplora gerek yok
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba sadece fişe takmamız yeterli değilmi balkonda heryerfe kullanabilirz illa trlevizyon bağlantılı odada olması gerekmiyor fiş tek gerekiyor değil mi
Cevap: Evet efendim

Soru: ürün de renk seçeneği varmı veya n e renk gönderiyorsunuz
Cevap: EFENDİM ÜRÜN RENGİ BORDODUR

24HA9530RB 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg