209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

Elifnaz

Bilgili
209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Fiyatına Göre Alınır Mı?
209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Güncel Fiyatı 563.34 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Kaç Kişi Memnun?

209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Hakkında yaklaşık 1476 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Ürünün Detayları

_x000D_

209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Ürününün Satıcısı, hummel 209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı ürününü 563.34 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Kullananlar
563.34 Tl ye satışta olan 209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1476 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Şık rahat ayak numaranızı alın
İsim: Şeyma Ş.
Tarih: 01 Şubat 2022
Beden: Beden:40
Satıcı: Trendyol

Yorum: İndirimden 135 liraya aldık ayağı çok zarif gösteriyor çok rahat ana bir numara büyük almanızı tavsiye ederim ☺️
İsim: Selahattin K.
Tarih: 01 Ekim 2021
Beden: Beden:42

Yorum: Tam bedenini alınız gayet güzel kullanışlı bir ayakkabı sevgilime aldım çok beğendi ayakta çok kibar duruyor kaba değil
İsim: c** a**
Tarih: 26 Ekim 2021
Beden: Beden:45

Yorum: Ürün çok güzel ve çok hızlı bir şekilde geldi, eşim 43 numara giyiyor ama yorumlara bakarak 44 numara istedik, tam oldu, rahat oldu teşekkürler Trendyol
İsim: N** L**
Tarih: 19 Ekim 2021

Yorum: YouTuber Kuzeyli Uzaylı Spor için almış ondan görmüştüm, 39 giyiyorum yorumlara güvenerek 40 aldım 39 gerçekten olmazmış ayağıma.
İsim: T** S** İ**
Tarih: 30 Eylül 2021

Yorum: yorumlara bakarak 1 numara büyük aldım iyikide öyle yapmışım onun dışında göründüğü gibi gayet güzel ve rahat bi ayakkabı 😊
İsim: H** N**
Tarih: 29 Kasım 2022
Beden: Beden:43

Yorum: Her zamanki gibi hızlı ve sorunsuz ulaştı Tabiki çok beğenildi Tam numaranızı almanızı tavsiye ediyorum Tesekkurler
İsim: s** e**
Tarih: 18 Şubat 2022
Beden: Beden:38

Yorum: rahat bir ayakkabı tam numaramız oldu
İsim: M** G**
Tarih: 18 Ekim 2021
Beden: Beden:41

Yorum: 36 giyiyorum 36 aldım tam oldu çok beğendim
İsim: s** t**
Tarih: 11 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Tam numaranızı alabilirsiniz gerçekten ayakta çok kibar duruyor ve çok rahat
İsim: **** ****
Tarih: 04 Mart 2022
Satıcı: URBAN ONE

Yorum: çok güzel çıktı eşime almıştık hala kullanım sağlıyor .
İsim: nihal a.
Tarih: 09 Mayıs 2022
Beden: Beden:43

Yorum: cok guzel bi ayakkabi hep kullanıyor eşim Tam numaranızı alin bayildim🥰rengi çok canli
İsim: K** G**
Tarih: 06 Nisan 2022

Yorum: Ürün çok güzel . Yeğenime aldım çok beğendi ayrıca cumartesi sipariş verdim Pazartesi elimdeydi .
İsim: B** C**
Tarih: 14 Şubat 2022

Yorum: çok kibar duruyor kalıbı dar bir numara büyük alınabilir
İsim: A** B**
Tarih: 25 Şubat 2022
Beden: Beden:39

Yorum: eşime almıştım çok memnun kaldı çok rahat ediyor kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: B** B**
Tarih: 28 Mart 2023
Beden: Beden:45

Yorum: çok güzel, bedenimi aldım tam oldu
Tarih: 11 Mayıs 2022

Yorum: Arkadaşıma aldım 1 numara büyüğünü aldım tam oldu teşekkürler tavsiye ederm
İsim: b** y**
Tarih: 08 Şubat 2022

Yorum: Çok kaliteli. Alırken bir numara büyük almalısınız kalıbı dar.Kisa sürede elime ulaştı.teşekkürler
İsim: i** Y**
Tarih: 17 Ekim 2021
Beden: Beden:44

Yorum: çok güzel ayakkabı. bir numara büyük alın. cokkk şık duruyor. ve çok rahat. çocuklarım çok sevdi.
İsim: g** v** n** u**
Tarih: 16 Temmuz 2022
Beden: Beden:37

Yorum: daha önce kendime de almıştım. memnun kaldım ve şimdi de oğluma aldım. çok güzel bir ürün.
İsim: m** o**
Tarih: 25 Mart 2023
Beden: Beden:36

Yorum: 1 numara büyük aldım.Urün ayağıma tam oldu.Tavsiye ederim
Tarih: 13 Kasım 2022
Beden: Beden:41

Yorum: birebir aynı çok güzel tm numaranızı alın bn bi büyük aldım ama iadeyle uğraşmıcam tavsiye ederi
İsim: N** K**
Tarih: 03 Kasım 2021

Yorum: Orijinalliğinden şüphe ediyordum ancak etiketi, rengi, baskısı vs. orijinal kesinlikle. Normalde 39-40 giyiyorum, üründe bir beden büyük alınmalı yazıyordu ben de 40 numarayı tercih ettim, ayağıma tam oldu. İndirimden 135'e aldım. Bu fiyata kaçmaz bir ayakkabı, çok beğendim.
İsim: C** B**
Tarih: 11 Şubat 2022

Yorum: oğluma aldım çok beğendim ama kendi ayak numaranızdan bir numara büyük alınız kaliteli güzel duruyor 👍
İsim: h** ç**
Tarih: 08 Mart 2023

Yorum: eşim.cok begendi.bir numara buyuk alin
İsim: S** R** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Aralık 2022

Yorum: Çok güzel rahat bir ayakkabı eşime aldık bir numara büyük almanızı tavsiye ederim rahat giyebilmek için
Tarih: 23 Şubat 2022
Beden: Beden:44

Yorum: İndirimdeyken aldık. Gayet güzel duruyor. 1 numara büyük alınması tavsiye edilir.
İsim: V** K**
Tarih: 18 Ekim 2021

Yorum: ayakkabı güzel bi şekilde elime ulaştı ama ayakkabı çokta rahat değil.. 1 numara büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: G** E**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: oğlum için aldım güzel sorunsuz geldi Sadece bir numara büyük alınmasını tavsiye ederim
İsim: Z** T**
Tarih: 24 Mayıs 2023

Yorum: ürun güzeldi kaliteli şik bir ayakkabıyı bir beden büyük alınmali
İsim: halise y.
Tarih: 26 Ocak 2022

209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Merak Edilen Konular

Soru: garantisi varmi
Cevap: Merhaba, ürün 1 yıl garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 43 numarası varmı
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.

Soru: 42 numara varmı acaba
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.

Soru: 46 numara ne zaman gelir acaba
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz. Üretici firmadan stok güncellemesi bekliyoruz. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: merhaba 45 beden yokmu

Soru: orjinal mi?
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 45 numarası yokmu.
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.

Soru: 27cm hanki numara?
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: 39 numara ayak cm kaç efendim
Cevap: Merhaba, 39 numara 25 cmdir. Başka bir sorunuz olursa size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba...futbol oynanırmı
Cevap: Merhaba, ürün günlük kullanım için uygundur. Futbol için üretilmemiştir. İyi günler dileriz.

Soru: 46 numara ne zaman guncelleenir
Cevap: Dilerseniz haber ver butonunu kullanarak takipte kalmanızı öneririz. Keyifli alışverişler

Soru: ayakkabının önceleri çok sert napabilirim
Cevap: Merhabalar, dilerseniz, iade etmek istediğiniz ürünü kullanmamak koşulu ile ürünü teslim almanızın ardından 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Hesabım-Siparişlerim- İade Talebi Oluştur alanından kargo firmasını seçip iade kodu alarak ürünü iade edebilirsiniz.

Soru: Dün aldım ne zaman elimde olur
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü sepetinize eklediğinizde ürün görselinin sağında tahmini kargoya verilme süresine dair bilgilendirmeye ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler.

Soru: futsal sporunda kullanılırmı
Cevap: Merhaba, ürünü uygun olduğunu düşündüğünüz takdirde dilediğiniz ortamlarda kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba 43 numarası stokda kalmamis gorunuyor hemen eklemeniz mümkünmüdür

Soru: ürün orijinal mi
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 43 numara lazım acil

Soru: kaçuk taban mı acaba
Cevap: Merhaba,ürün düz tabandır.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Orjinal ürün mü?

Soru: merhaba ürün dikişlimi yapistırmamı
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.

209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

209061-2114 Comet Unisex Günlük Spor Ayakkabı En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Ecem Ayakkabı 0 110