1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Alınmaya Değer Mi-

Fadime

Bilgili
1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 En Düşük Fiyat Nerede?
1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Şu Anki Fiyatı 5499.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Detaylı Bilgi

1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Ürününün Satıcısı, Nanocamcoders 1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 ürününü 5499.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Son Yorumlar
5499.9 Tl ye satışta olan 1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: sağlam ve güzel bir paketleme ile elime ulaştı 1 ay önce aldım ve şimdideğerlendirme yapıyorum görüntü kalitesi güzel , ses de güzel , sadecebiraz enine kalın biraz daha ince olsaydı çok daha iyi olurdu onundışında kayıt sonrası izleme ve kurulumu da çok kolay hiç bir sorunu yokkesinlikle işinize yarar.
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Nanocamcoders

Yorum: Çok iyi çalışıyor teşekkürler işe yarayacak
İsim: A** Y**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: satıcı cok ilgili ürünlerinin arkasında duran guvenilir tavsiyemdir
Tarih: 18 Mayıs 2024

Yorum: Ürün çok kaliteli kayıt yapması çok beğendim tavsiye ederimnanocamcoders teşekkür ediyorum
Tarih: 16 Nisan 2024

1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhaba bu ürün telefondan takip edebilirmiyim birde hareket sensörü şarjı tam işimi görüyor sürekli kayda gerek varmı sadece evime kim giriyor onu bulmak istiyorum ürünü yerleştireceğim yer dış kapıdan 5 metre uzaklıkta bir vazo içi
Cevap: Telefondan takip edemezsiniz telefondan sadece geçmiş kayıtları izleyebilirsiniz hafıza kartı desteği varsa telefonunuzda veya bilgisayarda izleyebilirsiniz ürün offline şekilde kayıt yapmaktadır uzak izleme yoktur

Soru: Bu kapıya ve ya duvara yapışma özelliği var mı şarj süresi iyiymiş
Cevap: Evet kapıya duvara monte veya yapıştırma yapabilirsiniz

Soru: Merhaba ortalama sarj suresi nedir örneğin hareket sensorlu ayarladım ve evi terkettim ne kadar kayıt alıyor sarjı kac gun gıdıyor
Cevap: Hiç hareket algılamazsa 4 aya kadar bekleme süresi var hareket sensörü açıkken günlük 22-25 tetik algılamayla şarjı 1 ay dayanabiliyor. Sürekli sabit kayıt aldırdığınız zaman 11-12 saat sürekli kayıt alır hareket sensörü kapalıyken. hareket sensörü aktifken kayıt aldığı zaman şarjdan yer. Sonra Bekleme moduna alır kendini.

Soru: gizli foto ve izleme yapılabilir yani ses ve ışik yoksa değilmi. birde fotokapan modunda ses kaydı da yapılır mi
Cevap: Ses kaydıda yapar evet

Soru: Pil ne kadar dayanır?
Cevap: Hareket sensörü modunda 45 gün kayıt alır. Bekleme süresi 4 aydır.

Soru: ben şarjı en az 8 saat giden ve uzaktan canlı olarak izlenebilen bir kamera arıyorum hangi modeli önerirsiniz?
Cevap: Wgk01 - wgk09 - wtu89 - dgm89

Soru: hareket sensörlü modda foto mu çekiyor , yoksa hareketi algilafimi video kayıtı mi yapiyor
Cevap: Video kayıt yapar

Soru: Merhaba bu ürünü cam içine kombi dolabına takmak istiyorum nasıl takacağım veya ürünü yapıştırma özelliği var mıdır?
Cevap: Çift taraflı bant ile yapıştırabilirsiniz

Soru: Bu kamera değil değil mi yalnızca ses kaydedici. Birde sessiz ortamıda mı kayıt altına alıyor yoksa sadece sesi mi
Cevap: Bu sesli video kaydı alan güvenlik kamerasıdır.  Size sadece ses lazımsa nano 20 modelimizi önerebilirim

Soru: Ürün balkon camından çeker mi?
Cevap: Balkon camında kullanılabilir. Uzak izleme yoktur sadece kayıt alır.

Soru: üründen ses ışık vs. varmıdır
Cevap: ışık ses yoktur

Soru: merhaba efendim ben evime almak istiyorum ben ve eşim çalışıyor ikimizde evde olmayacagız uzaktan izleme yokmuş peki kayıt etiği zaman nasıl izleme olacak bana biraz kamera hakkında bilgi verirmisiz
Cevap: Hafıza kartını pcye takıp izleyebilirsiniz

Soru: sa ben Bursa'da oturuyorum annem gemlikte oturuyor üstelik orta derecede ayzaymir eve kimin girip çıktığını görmek için bana gizli kamera lazım hangisini önerirsiniz
Cevap: Msk99 öneririm arama yerine yazarak bulabilirsiniz

Soru: iyi günler ben arabaya takacağım taktığım zaman sese göremi kayıt yapıyor birde video mu yoksa fotoğraf mı çekiyor geriye dönük videoyu izleyebilirmiyim kurulumunu nasıl yapacağım
Cevap: Sürekli veya harekete duyarlı kayıt alır video çeker

Soru: bekeme süresi nedir acarmisiniz
Cevap: Hiç hareket algılamazsa bekleyebileceği maksimum süredir efendim

Soru: yazi okuyabilir miyiz rakam video cekiminde
Cevap: Ürün yazı okumaz

Soru: merhaba bu urunun boyutu ne kadar kalin mi ve sd kart icin de geliyor onu ayri mi aliyoruz sd kart takilmasina gerek varmi
Cevap: Ürün kibrit kutusu boyutunda videodan izleyebilirsiniz mikro sd kart olmadan kayıt yapmaz kart ayrı ayrı satılır mağazamızda mevcut  128 gigabyte’a kadar destekler

Soru: su gecirmez ozelliği varmi
Cevap: Yok efendim

Soru: merhaba araba için alicam komple heryeri gosterirmi zarar verecek kişileri
Cevap: Evet gösterir efendim

Soru: Merhaba. Diger cevaplarda yazmışsınız ki şarjı 1 aya kadar dayanıyor. Şarj olmadan 1 aya kadar çekim yaparmı?
Cevap: Evet yapar efendim hareket sensöründe 4 aya kadar da bekleme süresi mevcuttur.

1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1k ° 1080p Fotokapan 4 Ay Bekleme Süresi Gece Görüşü Güvenlik Gizli Pır Kamera Kaydet Izle Hd Ftk91 En Uygun Satış Linki