Reyhan
Bilgili
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Bu Ürünü Almalı Mı?
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Güncel Fiyatı 24735.78 Tl'den Satılmaktadır.
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Kullanıcılar Memnun Mu?
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Detaylı Bilgi
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürününün Satıcısı, Kaira 12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima ürününü 24735.78 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürün Hakkındaki Yorumlar
24735.78 Tl ye satışta olan 12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: ürün iyi görünüyor. gayet iyi de soğutuyor.
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kaira Türkiye
Yorum: ürün güzel tavsiye ederim özelliği de öyle eve gelirken wi-fi bağlantı ile açıyorum sıcak ve soğuk tercihen
İsim: yalçın y.
Tarih: 06 Mart 2022
Satıcı: Daikin Türkiye
Yorum: Daikin servisi montaj yaptı.wifi aparatı ile geliyor.cok sessiz çalışıyor.suan için çok memnunum.
İsim: kemal İ.
Tarih: 14 Mart 2022
Yorum: Çok sessiz ve çok çabuk soğutuyor memnun kaldım. Daikin servis kurulum yaptı çok titiz çalıştılar.
İsim: N** A**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: Ürün tam istediğim gibi antalaya gibi bir yerde çok kullanışlı
İsim: s** G**
Tarih: 27 Ocak 2022
Yorum: Kullanışlı, ideal...
İsim: F** Ö**
Tarih: 31 Temmuz 2022
Yorum: diakın Türkiye teşekkürler
İsim: M** B**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: Biz çok beğendik. Yazın hengamesinde almam istemedik ve kışın aldık. Sağolsunlar gelip güzelce kurulumunu yaptılar. Teşekkür ederiz. Sorunsuzdu ..
İsim: Sena T. D.
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Çok güzelllll
İsim: A** Ç**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: cok memnunum fiyatida uygun
İsim: m** ş**
Tarih: 18 Ocak 2022
Yorum: Ürünü 16 Temmuzda sipariş verdim. Kargoya 2 parça şeklinde verildi iç dış ünite ayrı olarak. İlk iç unite geldi siparişten 4-5 gün sonra. Dış ünite de 24 Temmuzda geldi. Kargo Hepsi jet firması biraz takip etmekte zorlandık geldikleri zaman yoktuk falan tekrar geldiler getirdiler. Ürünlerin hepsi gelince Daikin’i arayıp randevu istedik. Bir kaç günDevamını Oku
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Gayet güzel, 45 mt2 salona yeterli.
İsim: Furkan Ç.
Tarih: 16 Eylül 2023
Yorum: Kaliteyi ucuza alın derim

Tarih: 24 Mayıs 2022
Yorum: Çok çok memnunum
İsim: G** D**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: DNR BİLİŞİM ELEKTRO
Yorum: ürün güzel ısıtması da gayet iyi
İsim: Süleyman A.
Tarih: 12 Ocak 2022
Yorum: Ürün gayet güzel
İsim: A** A**
Tarih: 03 Ekim 2023
Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: F** S**
Yorum: Ürün çok harika, wireless aparatıyla eve gelmeden çalıştırıp kapatabiliyorsunuz ve diğer ince ayarları da buradan yapabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri harkülade yardımcı oldular. Bu üründen 2 adet almıştım, ikincisi evime uymadı. İade süreci ve teknik ekip canla başla yardımcı oldular. Fakat dış ünite titreşim yaptığı için yatak odamın penceresindeDevamını Oku
İsim: Yasin O.
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Daiken güvencesi deyip klimayı almayın, kimselere ulaşamıyorsunuz servis ağı iyi ve hızlı bir firma ile anlaşmanız yararlı olacaktır.
İsim: Ahmet Ç.
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Ürün 20 gün sonra teslim edildi ve bu süreçte Trendyol dahil hiç doğru bilgi alamadım ve bir özür bile dilenmedi
İsim: A** G** E**
Tarih: 16 Ağustos 2023
Yorum: Çok sesli çalışıyor, uyku modunda bile sesli çalışıyor. Wifi özelliği kullanılamıyor. İçindeki sağa sola dönmesi gereken panel sabit tek bir yöne hava veriyor. Zamanında uygun fiyatlı diye almıştım. Daha iyi bir marka alınabilir uygun bütçe varsa.
İsim: M** C**
Tarih: 09 Haziran 2024
Yorum: 5 gün sonra kargoya verildi.takibi imkansız ve satıcıya asla ulaşamıyorsunuz.trendyol asla ilgilenmiyor.anca size link atıyor.ürün 5 gün sonra teslim edildi.eve.yollanan lojistik firmasıyla alakasız bir kargo firması kapıya bıraktı gitti.ne kod aldı ne kontrol ettırdi.sebebi varmış megerse 15 gün sonraya servis randevu verdi.açmayın koliyi dedi.neDevamını Oku
İsim: A** M**
Tarih: 02 Eylül 2023
Yorum: Teslimat cok gec yapildi. Kuruluma gelen arkadaslar cok basarilardi. Urun iyi evi morg gibi sogutuyor
İsim: U** Ö**
Tarih: 09 Temmuz 2022
Yorum: ürün kusurlu olarak servis tarafından montajı yapıldı ambalaj kutusu üzerinde herhangi bir hasar yoktu .. çalışması denendi herhangi bir sorun olmayacağını servis söyledi ancak bu durum hiç içime sinmedi ve ödediğim ücretin karşılığı bu şekilde bir ürün teslimi olmamalı yardım bekliyorum Daikin güvencesi ile sıfır alınan bir ürün sonuçta ve bu kulDevamını Oku
İsim: t** y** g**
Tarih: 28 Mart 2022
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Bu modelin tam adı DTXR35E diye mi geciyor
Cevap: Merhaba, DTXR olan kod ürün kodudur. Marka ve model Kaira olarak geçmektedir.
Soru: Urunu almak istiyoruz ama hicbir yerde bulamiyoruz stok ne zaman girilir ?
Cevap: Merhaba, Stok tükenmiş olarak görünmekte. Hafta içi eklenecektir.
Soru: Üründe nem alma Modu mevcut mu?
Cevap: merhaba nem alma tüm cihazlarımızda mevcuttur.
Soru: wifi özelliği varmı
Cevap: merhaba wifi özelliği mevcuttur
Soru: garantisi 6 yil mi 3 yil mi ?
Cevap: 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör.
Soru: Ses seviyesi nedir
Cevap: MErhaba, Açıklama kısmından iç ve dış ünite ses seviyesi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Soru: 12000 iç ünite ölçüleri nedir acaba
Cevap: merhaba, Ölçüler (G*D*Y) mm 805x194x285
Soru: merhaba ürün fiyatinda düşüş olacak mı acaba? aralıkta 4 bin liraymis çünkü şuan 2 bin lira fark var
Cevap: Merhaba, Şu anda bize gelen bir kampanya fiyatı mevcut değildir.
Soru: ücretsiz kurulum mu acaba
Cevap: Merhaba Fatura tarihi itibari ilk 6 ay yapılan montajlar ücretsiz olup montaj koşulları aşağıdaki gibidir. Ücretsiz montaj kapsamında 4 metreye kadar bakır boru, dış ünite konsolu, takoz lastiği, sinyal kablosu, drenaj hortumu ve dekoratif bant firmamız tarafından karşılanacaktır. Elektrik besleme hattı ve sigorta işlemleri, diğer inşaat ve dekorasyon işleri dahilinde müşteriye aittir. 4 metre montaj mesafesini aşan uygulamalarda ek tesisat birim metre bedeli yetkili servisler tarafından müşteriden talep edilir. Dış ünite konumlandırılacak alanda vinç ya da iskele kurulumu gerekmesi durumunda bedel müşteriye aittir.
Soru: Merhabalar klima düşünüyoruz iki adet Yozgat’ta servisiniz var mı kurulum için
Cevap: Merhaba, Evet var.
Soru: Merhaba, diğer soruma ek olarak ürün modelini açıklamalarda bulamadım, bu DTXR35E mıdır?
Cevap: Değerli müşterimiz evet DTXR35E dir.
Soru: merhaba ben 9 adet almak istiyorum telefon la bilgi almam mumkunmu
Cevap: Merhaba sorularınızı burdan yönlendire bilirsiniz yardımcı olmak isteriz
Soru: Merhaba ürünü satın aldık gelince hangi numarayı aramam gerekiyor ?
Cevap: Merhaba, Klimanız bölge servisine teslim ediliyor. Bölge servisimiz sizden randevu talep edip randevu verdiğiniz gün teslim ve montajı aynı anda yapmaktadır.
Soru: montaj kurulum dahil mi
Cevap: Değerli müşterimiz, kurulum dahildir.
Soru: cevap bekliyorum hala ve daha burada cevap vermiyorken nasıl klima alırken güvenebilirim?
Cevap: Değerli müşterimiz hafta sonu firmamız hizmet vermemektedir. Sorunuzu açık şekilde iletmeniz durumunda size yardımcı olabiliriz.
Soru: merhaba ürünün wifi özelliği kit olarak mı yoksa dahili mi
Cevap: Lütfen ürün ile ilgili detaylı bilgiyi distribütör den alınız.Bu cevap hazır cevap sistemi ile verilmiştir.teşekkürler
Soru: dtxr35e mi
Cevap: Kaira 12000 btu
Soru: İç ünite ve dış ünite kaç yil garantili?
Cevap: Merhaba, 2 Yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi bulumaktadır.
Soru: 24 binlik iç ünitenin eni kaç cm
Cevap: MErhaba, İç ünite ölçüleri; Ölçüler (G*D*Y) mm; 1040x220x327
Soru: iyi günler soğutma güç tüketimi ne kadar acaba?
Cevap: Merhaba, 3.6 Kw.
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Resim Galerisi
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Güncel Fiyatı 24735.78 Tl'den Satılmaktadır.
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Kullanıcılar Memnun Mu?
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Detaylı Bilgi
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürününün Satıcısı, Kaira 12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima ürününü 24735.78 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürün Hakkındaki Yorumlar
24735.78 Tl ye satışta olan 12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: ürün iyi görünüyor. gayet iyi de soğutuyor.
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: ürün güzel tavsiye ederim özelliği de öyle eve gelirken wi-fi bağlantı ile açıyorum sıcak ve soğuk tercihen
İsim: yalçın y.
Tarih: 06 Mart 2022
Yorum: Daikin servisi montaj yaptı.wifi aparatı ile geliyor.cok sessiz çalışıyor.suan için çok memnunum.
İsim: kemal İ.
Tarih: 14 Mart 2022
Yorum: Çok sessiz ve çok çabuk soğutuyor memnun kaldım. Daikin servis kurulum yaptı çok titiz çalıştılar.
İsim: N** A**
Yorum: Ürün tam istediğim gibi antalaya gibi bir yerde çok kullanışlı
İsim: s** G**
Tarih: 27 Ocak 2022
Yorum: Kullanışlı, ideal...
İsim: F** Ö**
Tarih: 31 Temmuz 2022
Yorum: diakın Türkiye teşekkürler
İsim: M** B**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: Biz çok beğendik. Yazın hengamesinde almam istemedik ve kışın aldık. Sağolsunlar gelip güzelce kurulumunu yaptılar. Teşekkür ederiz. Sorunsuzdu ..
İsim: Sena T. D.
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Çok güzelllll
İsim: A** Ç**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: cok memnunum fiyatida uygun
İsim: m** ş**
Tarih: 18 Ocak 2022
Yorum: Ürünü 16 Temmuzda sipariş verdim. Kargoya 2 parça şeklinde verildi iç dış ünite ayrı olarak. İlk iç unite geldi siparişten 4-5 gün sonra. Dış ünite de 24 Temmuzda geldi. Kargo Hepsi jet firması biraz takip etmekte zorlandık geldikleri zaman yoktuk falan tekrar geldiler getirdiler. Ürünlerin hepsi gelince Daikin’i arayıp randevu istedik. Bir kaç günDevamını Oku
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Gayet güzel, 45 mt2 salona yeterli.
İsim: Furkan Ç.
Tarih: 16 Eylül 2023
Yorum: Kaliteyi ucuza alın derim
Tarih: 24 Mayıs 2022
Yorum: Çok çok memnunum
İsim: G** D**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: DNR BİLİŞİM ELEKTRO
Yorum: ürün güzel ısıtması da gayet iyi
İsim: Süleyman A.
Tarih: 12 Ocak 2022
Yorum: Ürün gayet güzel
İsim: A** A**
Tarih: 03 Ekim 2023
Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: F** S**
Yorum: Ürün çok harika, wireless aparatıyla eve gelmeden çalıştırıp kapatabiliyorsunuz ve diğer ince ayarları da buradan yapabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri harkülade yardımcı oldular. Bu üründen 2 adet almıştım, ikincisi evime uymadı. İade süreci ve teknik ekip canla başla yardımcı oldular. Fakat dış ünite titreşim yaptığı için yatak odamın penceresindeDevamını Oku
İsim: Yasin O.
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Daiken güvencesi deyip klimayı almayın, kimselere ulaşamıyorsunuz servis ağı iyi ve hızlı bir firma ile anlaşmanız yararlı olacaktır.
İsim: Ahmet Ç.
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Ürün 20 gün sonra teslim edildi ve bu süreçte Trendyol dahil hiç doğru bilgi alamadım ve bir özür bile dilenmedi
İsim: A** G** E**
Tarih: 16 Ağustos 2023
Yorum: Çok sesli çalışıyor, uyku modunda bile sesli çalışıyor. Wifi özelliği kullanılamıyor. İçindeki sağa sola dönmesi gereken panel sabit tek bir yöne hava veriyor. Zamanında uygun fiyatlı diye almıştım. Daha iyi bir marka alınabilir uygun bütçe varsa.
İsim: M** C**
Tarih: 09 Haziran 2024
Yorum: 5 gün sonra kargoya verildi.takibi imkansız ve satıcıya asla ulaşamıyorsunuz.trendyol asla ilgilenmiyor.anca size link atıyor.ürün 5 gün sonra teslim edildi.eve.yollanan lojistik firmasıyla alakasız bir kargo firması kapıya bıraktı gitti.ne kod aldı ne kontrol ettırdi.sebebi varmış megerse 15 gün sonraya servis randevu verdi.açmayın koliyi dedi.neDevamını Oku
İsim: A** M**
Tarih: 02 Eylül 2023
Yorum: Teslimat cok gec yapildi. Kuruluma gelen arkadaslar cok basarilardi. Urun iyi evi morg gibi sogutuyor
İsim: U** Ö**
Tarih: 09 Temmuz 2022
Yorum: ürün kusurlu olarak servis tarafından montajı yapıldı ambalaj kutusu üzerinde herhangi bir hasar yoktu .. çalışması denendi herhangi bir sorun olmayacağını servis söyledi ancak bu durum hiç içime sinmedi ve ödediğim ücretin karşılığı bu şekilde bir ürün teslimi olmamalı yardım bekliyorum Daikin güvencesi ile sıfır alınan bir ürün sonuçta ve bu kulDevamını Oku
İsim: t** y** g**
Tarih: 28 Mart 2022
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Bu modelin tam adı DTXR35E diye mi geciyor
Cevap: Merhaba, DTXR olan kod ürün kodudur. Marka ve model Kaira olarak geçmektedir.
Soru: Urunu almak istiyoruz ama hicbir yerde bulamiyoruz stok ne zaman girilir ?
Cevap: Merhaba, Stok tükenmiş olarak görünmekte. Hafta içi eklenecektir.
Soru: Üründe nem alma Modu mevcut mu?
Cevap: merhaba nem alma tüm cihazlarımızda mevcuttur.
Soru: wifi özelliği varmı
Cevap: merhaba wifi özelliği mevcuttur
Soru: garantisi 6 yil mi 3 yil mi ?
Cevap: 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör.
Soru: Ses seviyesi nedir
Cevap: MErhaba, Açıklama kısmından iç ve dış ünite ses seviyesi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Soru: 12000 iç ünite ölçüleri nedir acaba
Cevap: merhaba, Ölçüler (G*D*Y) mm 805x194x285
Soru: merhaba ürün fiyatinda düşüş olacak mı acaba? aralıkta 4 bin liraymis çünkü şuan 2 bin lira fark var
Cevap: Merhaba, Şu anda bize gelen bir kampanya fiyatı mevcut değildir.
Soru: ücretsiz kurulum mu acaba
Cevap: Merhaba Fatura tarihi itibari ilk 6 ay yapılan montajlar ücretsiz olup montaj koşulları aşağıdaki gibidir. Ücretsiz montaj kapsamında 4 metreye kadar bakır boru, dış ünite konsolu, takoz lastiği, sinyal kablosu, drenaj hortumu ve dekoratif bant firmamız tarafından karşılanacaktır. Elektrik besleme hattı ve sigorta işlemleri, diğer inşaat ve dekorasyon işleri dahilinde müşteriye aittir. 4 metre montaj mesafesini aşan uygulamalarda ek tesisat birim metre bedeli yetkili servisler tarafından müşteriden talep edilir. Dış ünite konumlandırılacak alanda vinç ya da iskele kurulumu gerekmesi durumunda bedel müşteriye aittir.
Soru: Merhabalar klima düşünüyoruz iki adet Yozgat’ta servisiniz var mı kurulum için
Cevap: Merhaba, Evet var.
Soru: Merhaba, diğer soruma ek olarak ürün modelini açıklamalarda bulamadım, bu DTXR35E mıdır?
Cevap: Değerli müşterimiz evet DTXR35E dir.
Soru: merhaba ben 9 adet almak istiyorum telefon la bilgi almam mumkunmu
Cevap: Merhaba sorularınızı burdan yönlendire bilirsiniz yardımcı olmak isteriz
Soru: Merhaba ürünü satın aldık gelince hangi numarayı aramam gerekiyor ?
Cevap: Merhaba, Klimanız bölge servisine teslim ediliyor. Bölge servisimiz sizden randevu talep edip randevu verdiğiniz gün teslim ve montajı aynı anda yapmaktadır.
Soru: montaj kurulum dahil mi
Cevap: Değerli müşterimiz, kurulum dahildir.
Soru: cevap bekliyorum hala ve daha burada cevap vermiyorken nasıl klima alırken güvenebilirim?
Cevap: Değerli müşterimiz hafta sonu firmamız hizmet vermemektedir. Sorunuzu açık şekilde iletmeniz durumunda size yardımcı olabiliriz.
Soru: merhaba ürünün wifi özelliği kit olarak mı yoksa dahili mi
Cevap: Lütfen ürün ile ilgili detaylı bilgiyi distribütör den alınız.Bu cevap hazır cevap sistemi ile verilmiştir.teşekkürler
Soru: dtxr35e mi
Cevap: Kaira 12000 btu
Soru: İç ünite ve dış ünite kaç yil garantili?
Cevap: Merhaba, 2 Yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi bulumaktadır.
Soru: 24 binlik iç ünitenin eni kaç cm
Cevap: MErhaba, İç ünite ölçüleri; Ölçüler (G*D*Y) mm; 1040x220x327
Soru: iyi günler soğutma güç tüketimi ne kadar acaba?
Cevap: Merhaba, 3.6 Kw.
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Resim Galerisi
12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima En Uygun Satış Linki
Kaira 12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kaira 12000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.