10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280-800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Alanlar Memnun Mu

Nalan

Bilgili
10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Satın Alır Mısınız?
10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Şu Anki Fiyat Aralığı 2599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Hakkında yaklaşık 842 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Teknik Bilgiler

Vorcom S12 Tablet
Vorcom markasının S12 modeli tablet ile teknoloji dünyasında yerinizi alın! Kullanıcı dostu özellikleri ve şık tasarımıyla öne çıkan bu cihaz, hem iş hem de eğlence için mükemmel bir çözümdür. Android 10 işletim sistemi ile donatılmış Vorcom S12, kullanıcılarına akıcı ve güncel bir deneyim sunar.>
10.1 inç büyüklüğündeki IPS ekranı, 1280 x 800 çözünürlüğü ile net ve canlı görüntüler sunar, böylece videolarınız ve uygulamalarınız her zamankinden daha etkileyici görünür. Spreadtrum SC7731 CortexTM A55 işlemcisi, 1.3 GHz hızında çalışan 4 çekirdeği ile yüksek performans sağlar. 2 GB RAM, günlük işlemlerinizde akıcı bir deneyim sunarken, 32 GB dahili hafıza ve MicroSD kart desteği ile depolama alanınızı genişletme olanağı tanır.>
6000 mAh kapasiteli pili ile uzun süreli kullanım sağlayan S12, dahili GPS özelliği sayesinde konum takibi yapmanıza olanak tanır. Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz bağlantı seçenekleri ile her zaman ve her yerde bağlantıda kalın. Type-C bağlantı noktası ile hızlı veri transferi ve şarj imkanının tadını çıkarın.>
2 MP ön kamera ve 5 MP arka kamera ile anılarınızı ölümsüzleştirin ve sevdiklerinizle paylaşın. 3.5mm kulaklık girişi ile müzik ve videolarınızı rahatça dinleyebilir, dahili titreşim özelliği ile cihazınızı daha etkili kullanabilirsiniz. 245 x 152 x 9.3 mm boyutları ve sadece 0.6 kg ağırlığı ile kompakt ve taşıması kolay olan Vorcom S12, her an yanınızda olmaya hazır.>
Çoklu dil desteği ve Google servislerinin tümüyle uyumlu olan Vorcom S12 tablet, kutu içeriğinde yer alan tablet, şarj adaptörü ve Type-C kablo ile birlikte gelir. 24 aylık garanti süresi ile güvenle kullanabileceğiniz bu tablet, günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir seçimdir.>

10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Ürününün Satıcısı, Vorcom 10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet ürününü 2599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Kullanıcı Yorumları Nasıl?
2599.0 Tl ye satışta olan 10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
842 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: kardeşim için aldım hiç sorunsuz elime ulaştı paketleme hız bizi çokmemnun bıraktı
İsim: G** G**
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Asya Pasifik Teknoloji

Yorum: Çok begendim hediyeniz için çok teşekkürler 4 yaşındaki oğlum için aldmeğitici ve eğlenceli oyunlar yükledim çocuklar için çok yeterlifazlasına gerek yok daha aşağı kaliteye kaçmayın bence gayet ideal olanbu çok teşekkürler memnunum
İsim: Berna T.
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: arkadaşlar ben 1 aydır kullanıyorum 3 yasinda .kizim.icin almıştım çokiyi çıktı gözü kapalı alabilirsiniz
İsim: D** K**
Tarih: 02 Eylül 2023

Yorum: çok güzel geldi paketlemesi herşeyi güzeldi kardeşime hediye olarakaldım çok güzel kullanışı var
İsim: **** ****
Tarih: 15 Temmuz 2023

Yorum: kızım için aldım çok memnun
İsim: NEVİN Ç.
Tarih: 13 Temmuz 2023

Yorum: çocuklar için alinabilecek bir ürün sapa sağlam geldi paketleme çoközenli ve güzeldi hediye içinde teşekkür ederiz.
İsim: N** K**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: hediye aldım yeğenim çok beğendi çok güzel çok memnunuz tavsiye ederimayrıca hediyeniz içinde tşkler 🤗
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: çok aman çok teşekkür ederim hediye 🎁 de güzel herkese tavsiye ederimçok uygun 🙈
İsim: s** ş**
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: Yeğenim için aldım. Sağlam ve özenli paketlenmiş. Henüz kullanmadık amayanında gönderdiğiniz minik hediye için çok teşekkür ederim :)
İsim: H** D**
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: tahminimden büyük geldi güzel tavsiye ederim ayrıca hediyeniz için deteşekkür ler
İsim: y** k**
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm paketleme ürün içeriği her şeyimükemmeldi bayıldım kesinlikle almalısınız
İsim: N** T**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: oglum icin Aldim gayet basarili
İsim: a** o**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: Çok teşekkür ederim elinize emeyinize saglık ürün cok kaliteli ve saglam geldi
İsim: S** K**
Tarih: 09 Aralık 2023

Yorum: Kızım için aldım çok beğendim şarj iyi tutuyor
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: çocuğum için aldım çocuklar için alacak olanlar gönül rahatlığı ilealabilir ama büyük insanlar için tablet biraz yavaş ama çocuklar içingayet ideal beğendim teşekkür ederim
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: çocuklar için gayet ideal
Tarih: 16 Eylül 2023

Yorum: Kardeşim için aldık, eğitici uygulamalar yükledik. kulaklığı da varmışbilmiyodum sevindim.
İsim: C** Ç**
Tarih: 15 Ağustos 2023

Yorum: TABLET GELELİ 3 GUN OLDU HERHANGİ BİR SIKINTI YOK COCUGUM MEMNUN KALDİBENDE BEĞENDİM COCUKLAR İCİN İDEAL COK HIZLI DEĞİL 2GB RAM OLDUĞU İCİNAMA İDEAL GÖRÜNTÜ KALİTESİ İDARE EDER GENEL OLARAK MEMNUN KALDİMFİYATİNA GORE BENCE COK İYİ TAVSİYE EDERİM YANİNDA KİRİLMAZ CAM GELDİTEŞEKÜRLER AYRİCA YANİNDA KİLİFTA ALDİM ODA GUZEL OLDU İYİ GÜNLER
İsim: Y** Ç**
Tarih: 14 Ağustos 2023

Yorum: Paketlemesin güzeldi baya da büyük çıktı güvenle alabilirsiniz
İsim: Bahar İ.
Tarih: 08 Ağustos 2023

Yorum: ÇOK HIZLI ÇOK GÜZEL VE KULLANIŞLI
İsim: L** S**
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: tam uyumlu sağlam ve kaliteli
İsim: e** e**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Oğlum için aldım çok. Memnunum paketlemesi ve hızlı gönderim içimteşekkür ederiz
İsim: B** Ç**
Tarih: 26 Temmuz 2023

Yorum: guzel tablet begendik
İsim: m** s**
Tarih: 15 Temmuz 2023

Yorum: fiyatına göre çok kaliteli ürün alan pişman olmaz hızıda güzel oğlumiçin aldım çok beğendi
İsim: E** A**
Tarih: 12 Temmuz 2023

Yorum: Çok beğendik kullanışlı ekran gayet büyük teşekkürler
İsim: D** E**
Tarih: 11 Temmuz 2023

Yorum: çocuğum için aldım ürün tam istediğim gibi geldi teşekkürler.
Tarih: 10 Temmuz 2023

Yorum: Tableti kızım için aldım 1aydir kullanıyor hiç sorun yaşamadık çocuklariçin güzel bir tablet
İsim: S** B**
Tarih: 10 Temmuz 2023

Yorum: Güzel ürün hediye aldım umarım kullanımı da iyidir
İsim: H** D**
Tarih: 05 Temmuz 2023

Yorum: Üründen çok memnunum
Tarih: 13 Haziran 2023

Yorum: güzel kulanisli
İsim: v** t**
Tarih: 09 Haziran 2023

10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Akıllarda Kalan Sorular

Soru: roblox uyulumudur
Cevap: Merhaba ürünümüzün sistem özellikleri ile oynamak istediğiniz oyunun veya programın sistem gereksinimlerini karşılaştırarak destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz. Teşekkürler.

Soru: pes inermi
Cevap: Merhaba ürünümüzün sistem özellikleri ile oynamak istediğiniz oyunun veya programın sistem gereksinimlerini karşılaştırarak destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz. Teşekkürler.

Soru: YouTube var mı
Cevap: Merhaba. PlayStore’dan istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: wifi baglantisi varmi acaba
Cevap: Merhaba wifi mevcuttur efendim.

Soru: Ders çalışacağım video izlemek için alıyorum bir sıkıntı yaşar mıyım
Cevap: Merhaba. Rahatlıkla kullanabilirsiniz efendim.

Soru: Garantisi var mı
Cevap: Merhaba. Evet efendim 2yıl garantilidir. Teşekkür eder iyi günler dileriz

Soru: merhaba ben bu tableti aldim ama buna uygun bir kılıf bulamiyoorum yardımcı olabilirmisoniz
Cevap: Merhaba. Maalesef şu anda stoklar tükenmiştir. Kısa sürede tekrar satışta olacaktır. Teşekkür ederiz.

Soru: Garantisi var mı ürünün
Cevap: Merhaba. Ürünümüz 2yıl garantilidir efendim.

Soru: ilk şarj nasıl olmalı ilk açıldığında yapmamız gereken bişey var mı
Cevap: Merhaba. Geldiği gibi kullanıp şarjını bitirdikten sonra şarj edebilirsiniz efendim. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Yeni sürüm Android sistemli dimi
Cevap: Merhaba ürünümüz android 10’dur

Soru: SM kartı koyabilir miyiz içine
Cevap: Merhaba. Mağazamızda bulunan tablet ürünlerimizde sim kart girişi mevcut değildir.

Soru: tablet kasiyormu
Cevap: Merhaba ürünümüzün sistem özellikleri ile oynamak istediğiniz oyunun veya programın sistem gereksinimlerini karşılaştırarak destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz. Tabletlerimizin performansları iyi olup, güncel uygulamaları yükleyebilirsiniz. En iyi performansı SXPro,QuartzLite, QuartzPro ve UltraPad modelimizden alabilirsiniz.. S7 Tablet: Basit, fazla grafik gücü gerektirmeyen oyun veya programlar kullanılabilir. Çocuklar için tavsiye edilir. Yetişkinler için daha üst segment tabletler incelenebilir. PUBG vb. oyunlar oynanmaz. S12 Tablet: Orta seviye grafik gücü gerektiren oyun veya programlar kullanılabilir. PUBG vb. oyunlarda donma yapabilir. SXPro Tablet: Her türlü oyunu orta seviyede sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz. Programlarınızı kullanabilirsiniz. QuartzLite Tablet: Her türlü oyunu orta seviyede sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz. Programlarınızı kullanabilirsiniz. QuartzPro Tablet: Her türlü oyunu rahat bir şekilde oynayabilir, istediğiniz programları yükleyebilirsiniz. UltraPAD Tablet: Bütün oyunları ve programları üst seviye kullanabilirsiniz.

Soru: kulaklık varmı
Cevap: Merhaba. Kutu içeriğinde mevcuttur. Teşekkürler.

Soru: tablet boyu kaç cm ?
Cevap: Merhaba. Ürünümüzün eni 14cm; genişliği 24cm.

Soru: çapı kaç cm dir
Cevap: Merhaba ekran büyüklüğü 10.1 inç büyüklüğündedir.

Soru: efootball kaldırırmı

Soru: merhabalar. aldığım tabletlere uygun silikon kılıf var mı sizde
Cevap: Merhaba mağazamızda bulunmaktadır. Teşekkür ederiz.

Soru: Tabletin garantisi varmı.
Cevap: Merhaba. Ürünümüz 2yıl garantilidir efendim.

Soru: büyük tapletmi kücükmü
Cevap: Merhaba ürünümüzün eni 14cm; genişliği 24cm

Soru: Beyaz rengi var mı
Cevap: Merhaba. Mağazamızda bulunmamaktadır efendim. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

10.1 Inc 2 Gb Ram 32 Gb Hafıza 1280*800 Hd Büyük Ekran S12 Siyah Tablet En Uygun Satış Linki